FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pa vecina igraca iz prvih 11 je svojim pristupom izgubila titulu u zadnja tri kola. Jucer su ovi novi imali zelju da nesto urade, a Blagojevicu, Radinovicu i "drustvu" mrsko hodati.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Da, ali šta je tu je. Permanentna ubleha je krivac za to.Virtu4l je napisao/la:Ma neka je Kemo pogriješio, ima tu mnogo faktora koje su dovele do njegove greške a jedan od njih je i fudbalski teren pokriven ljubičicama i jagorčevinom, međutim onaj najbitniji faktor je - da je ovu grešku trebao napraviti prije dvije godine!bhsport je napisao/la:Neka je Kemo pogrijesio bolje on nego Bogi.
Bolje on jučer nego Bogičević po hiljaditi put.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Neandertalac
- Kontakt:
Ma nije "kriv" Petrović, kriv je nakaradni sistem i bolesni ego uprave. Možemo i mi dovesti igrače pa "boom" nekakav moler Grk a hebo Kemu. Da ne idemo dalje.bhsport je napisao/la:Da, ali šta je tu je. Permanentna ubleha je krivac za to.Virtu4l je napisao/la:Ma neka je Kemo pogriješio, ima tu mnogo faktora koje su dovele do njegove greške a jedan od njih je i fudbalski teren pokriven ljubičicama i jagorčevinom, međutim onaj najbitniji faktor je - da je ovu grešku trebao napraviti prije dvije godine!bhsport je napisao/la:Neka je Kemo pogrijesio bolje on nego Bogi.
Bolje on jučer nego Bogičević po hiljaditi put.
Petrović je samo posljedica. Boli ga qurac, levati ga zvali da ih vadi iz govana, šest kola prošlo oni mu pod cilj stavili europu a prvi nam bježao sedam bodova 28 kola do kraja. Naplatio nam je svaki onaj bod krvavo, sažvako "pregovarače" i ispljuno ih. Naravno da ide kao "gospodin", punih džepova, ispunio cilj, šatro spasioc Želje, obezbijedio europu itd... **** ti glupog Bošnju...
Ne valja sistem, sve ostalo je posljedica.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Za gubitak titule krivi su igraci i samo igraci svojim bezobraznim ponasanjem u kjucnim momentima, nezalaganjem sto bi mi rekli qurcoboljom, pa tek onda uprava koja ih je dovela tj. promasila u procjeni ili cemo vec, a sto se tice Slavka za njega niko ne moze reci da nije imao vise nego dobru volju da uspijemo ali su ga izdali (bojkotovali). To sto je on imao ministarsku platu je stvar dogovora uprave i njega.
- Zeljeznicar -
Ako je istina da su ga izdali i bojkotovali trebo je za dobrobit kluba imenom i prezimenom reci sve one koji su bili uvuceni u to. Ako su izdali njega izdace i Adu i onoga koji dodje poslije Ade.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Postoji lijek i za taj cuveni bojkot. Apsolutna podrska treneru i kazna za igrace koji nesto takvo pokusavaju. Ako treba i otkaz dati nekim igracima, ali da im pokazes da ne mogu kako oni hoce i da klub nije njihov pa da mogu raditi sta im je cejf.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma stvar je u tome koliko smo mi doveli ciljanih pojačanja a koliko ih je u klub došlo jer nas ništa nisu koštali. E pošto mi nemamo novac da dovedemo 4-5 igrača koji bi trebali nositi igru i biti kvalitetom iznad ove naše lige i da se prošetamo ligom sa nekih 10 poena ispred ostalih mi nažalost moramo trpjeti ovakve blamaže i ponižavanja. Još je veći problem što klub nema zacrtane ciljeve na duge staze. Nemamo kostur tima koji je igrao barem 2-3 godine zajedno i uz recimo 5 dobrih igrača mi bi smo mogli igrati grupnu fazu šampion lige ili kup Uefa. Ali pošto mi gledamo od polusezone do polusezone taj razvoj je vidljiv u kojem smjeru ide. Ovo rade klubovi iz hrvatske i Srbije koji imaju malo bolju financija i bolji plan rada i ti klubovi su često u grupnim fazama pomenutih takmičenja.Zenzo je napisao/la:Za gubitak titule krivi su igraci i samo igraci svojim bezobraznim ponasanjem u kjucnim momentima, nezalaganjem sto bi mi rekli qurcoboljom, pa tek onda uprava koja ih je dovela tj. promasila u procjeni ili cemo vec, a sto se tice Slavka za njega niko ne moze reci da nije imao vise nego dobru volju da uspijemo ali su ga izdali (bojkotovali). To sto je on imao ministarsku platu je stvar dogovora uprave i njega.
Tako se isto spominjalo da su bojkotovali Kostića, zapravo kad god trener dobije nogu, uvijek se spominje taj bojkot igrača. Mislim da se to sve vuče još od Odovićevog otkaza u zadnjem mandatu.
Sinoć sam napisao, možda sam lud i možda nisam vidio neke stvari kao vi, al' meni jučer igra k'o igra nije bila loša, naprotiv bolja je nego u zadnjih 15 utakmica pod Petrovićem, i zaslužili smo makar remi iako smo već u sedmoj minuti imali dva gola zaostatka. Ja odavno nisam vidio agilnijeg Želju kao u drugom poluvremenu, Mladost bukvalno nije tri puta centar prešla, šteta je samo što smo prvi gol dali u 82. minuti, da smo zabili dvadeset minuta ranije vjerujem da bi stigli minimalno do boda.
Greške mladih i neiskusnih igrača, kao što je Kemo, se deševaju, pogotovo na stoperskoj poziciji. Da se radilo kako treba, Kemo bi ovu grešku napravio prije godinu dana, a danas bi mi imali formiranog stopera.
Sinoć sam napisao, možda sam lud i možda nisam vidio neke stvari kao vi, al' meni jučer igra k'o igra nije bila loša, naprotiv bolja je nego u zadnjih 15 utakmica pod Petrovićem, i zaslužili smo makar remi iako smo već u sedmoj minuti imali dva gola zaostatka. Ja odavno nisam vidio agilnijeg Želju kao u drugom poluvremenu, Mladost bukvalno nije tri puta centar prešla, šteta je samo što smo prvi gol dali u 82. minuti, da smo zabili dvadeset minuta ranije vjerujem da bi stigli minimalno do boda.
Greške mladih i neiskusnih igrača, kao što je Kemo, se deševaju, pogotovo na stoperskoj poziciji. Da se radilo kako treba, Kemo bi ovu grešku napravio prije godinu dana, a danas bi mi imali formiranog stopera.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Petrović je bezveze otpušten. Što je još gore dovedeš Adžema i imaš onda još pritisak da bi trebao uzeti titulu? To bar određeni navijači očekuju... sve je nedefinisano, konfuzno.
Prigovaralo se Petroviću što igra defanzivno, a na našim prostorima postoji taj problem, što bi mi uvijek htjeli gledati napadački fudbal. Za tako nešto često i nemamo potencijala. Govorim generalno o našim ekipama. Petrović je imao prije svega cilj da je pozada nula i to često i nije tako loše.
A sada se vidi šta bi se desilo da je na Grbavici Petrović protiv AIK-a igrao totalno otvoreno, AIK bi nam zabio 2-3 gola i sve bi u prvom susretu riješio.
Činjenica je da je Petrović postigao itekako dobre rezultate. Jedino je to ispuštanje značajne prednosti u zadnja 3 kola prošle sezone za analizu. To je uprava trebala analizirati i izvući iz toga pouke, pa ako treba određene igrače i sankcionisati. Ali po običaju u bh.fudbalu i nema detaljnih analiza, mi to ionako ne poznajemo. Tako da...
Iskusan trener, kvalitetan je bio na klupi (nije bio bez mana, ali sve u svemu je dobar), a sada postoji problem šta ako krenu kola niz brdo, koga sada nakon Adžema dovesti. Opet troškovi, gubljenje vremena, sve bez koncepta. Dovođenje i otpuštanje trenera bez koncepta, poigravanje i s klubom i tim trenerima.
A kako bilo koji trener da bilo šta ozbiljno napravi, bez pravog napadača naprijed????

Prigovaralo se Petroviću što igra defanzivno, a na našim prostorima postoji taj problem, što bi mi uvijek htjeli gledati napadački fudbal. Za tako nešto često i nemamo potencijala. Govorim generalno o našim ekipama. Petrović je imao prije svega cilj da je pozada nula i to često i nije tako loše.
A sada se vidi šta bi se desilo da je na Grbavici Petrović protiv AIK-a igrao totalno otvoreno, AIK bi nam zabio 2-3 gola i sve bi u prvom susretu riješio.
Činjenica je da je Petrović postigao itekako dobre rezultate. Jedino je to ispuštanje značajne prednosti u zadnja 3 kola prošle sezone za analizu. To je uprava trebala analizirati i izvući iz toga pouke, pa ako treba određene igrače i sankcionisati. Ali po običaju u bh.fudbalu i nema detaljnih analiza, mi to ionako ne poznajemo. Tako da...
Iskusan trener, kvalitetan je bio na klupi (nije bio bez mana, ali sve u svemu je dobar), a sada postoji problem šta ako krenu kola niz brdo, koga sada nakon Adžema dovesti. Opet troškovi, gubljenje vremena, sve bez koncepta. Dovođenje i otpuštanje trenera bez koncepta, poigravanje i s klubom i tim trenerima.
A kako bilo koji trener da bilo šta ozbiljno napravi, bez pravog napadača naprijed????

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- ZeljeznicarFan
- Kontakt:
Pristup igri
Ofarbane i sminkere otjerati pod hitno ili otjerati ili na hladjene u B tim
Taktika
Navijaci su na potezu-neko mora ocitati bukvjcu ovim amaterima (zalim sto vrijedjam amatere igrace)!
Amar Osim i Misimovic i sve "struje" ako ih ima ,stari i novi ,ovi ili oni, moraju sjesti i izmiriti se ili sta vec i napraviti plan Kluba u sportskom segmentu inace ova lokomotiva sa Grbavice ode u provaliju,i p(os)taje smijesnija i smijesnija gdje nam sela i manji gradovi prijete i uriniraju po svetinji i imenu koje je desetljecima gradjeno!
Volim te Željo !
AMAR AMAR OSIM OSIM !

Ofarbane i sminkere otjerati pod hitno ili otjerati ili na hladjene u B tim
Taktika

Navijaci su na potezu-neko mora ocitati bukvjcu ovim amaterima (zalim sto vrijedjam amatere igrace)!
Amar Osim i Misimovic i sve "struje" ako ih ima ,stari i novi ,ovi ili oni, moraju sjesti i izmiriti se ili sta vec i napraviti plan Kluba u sportskom segmentu inace ova lokomotiva sa Grbavice ode u provaliju,i p(os)taje smijesnija i smijesnija gdje nam sela i manji gradovi prijete i uriniraju po svetinji i imenu koje je desetljecima gradjeno!
Volim te Željo !
AMAR AMAR OSIM OSIM !
Zadnja izmjena: ZeljeznicarFan, dana/u 30 jul 2017, 13:40, ukupno mijenjano 3 puta.
Radnička klasa !
To je to,bravoeffe_sa je napisao/la:Petrović je bezveze otpušten. Što je još gore dovedeš Adžema i imaš onda još pritisak da bi trebao uzeti titulu? To bar određeni navijači očekuju... sve je nedefinisano, konfuzno.
A kako bilo koji trener da bilo šta ozbiljno napravi, bez pravog napadača naprijed????![]()

REZULTAT JE TREND,IDEAL JE VJEČAN
-
- Kontakt:
Ne javljam se na ovoj temi uglavnom, jer slabije pratim ligu. Pogledao sam derbije zadnjih godina (a bolje da nisam, kakav je nivo loptanja!) i tu i tamo neku tekmu na tv. Zato ne govorim o pojedinostima i odnosima u timu i klubu, jer nisam s tim upoznat. Jedan stvar mi pada u oci i ona je za bilo koga ko posmatra stvari sa strane indikativna, tj bode oci: PETI TRENER za tacno dvije godine. Odovic je otpusten u ljeto 2015 ,a od tada je bilo nevjerovatnih pet trenera - Čapljić, pa ovaj Sablja, ovaj tip iz Slovenije, Petrovic i sada novi Adzem?! Znaci sa Odom ŠEST "komada".. To pokazuje da nema nikakve ideje ni koncepta u sportskom segmentu. Totalno odsustvo znanja. Amaterizam. Daj rezultat po svaku cijenu. Ima li klub sportskog direktora koji odgovara za taj sektor? Neki autoritet koji ce da poziva na odgovostnost stručni dio kluba u svom selekcijama i da sam odgovara? Zasto je smijenjen Milomir Odovic? Koji su rezultati naparavljeni od kada je on smijenjen? To je pitanje svih pitanja. Tu pocinje i zavrsava svaka prica. Ako mijenjas, moras mijenjati nabolje. Znaci, dobro razmislis i dovedes trenera za par sezona. I ne mijenjas ga poslije tri lose utakmice. Ali, ozbiljnog trenera (da se ne lazemo, BiH liga je veoma tanka). "Zelji" treba koncept. Ideja. Doci ce do nekog udruzivanja liga i nece proci mnogo do tada. Jer, ovakve lige nisu odrzive. "Zeljo" mora da se premi za to. Igracki i finansijski. Za novu buducnost. Nije u pitanju titula ovakve lige, vec bolji klub , bolji strucni rad i novac, naravno. Ako Amar Osim trazi neka ovlastenja, a nemas boljeg od njega da ga dovedes - pa daj mu! Za interes kluba. Mozes se i Oda vratiti, sasvim je ok za ovu ligu. Ili neko iz okolnih liga. Dobar trener nikada nije skup! Ma neko ko zna i ko moze da napravi pomak! Jedno je marketing kluba, a drugo strucni rad. Samo da postoji neka ideja i pogled u buducnost. Nema nista od poluigraca i polutrenera. Ni "nasa djeca" spora i pogresno naučena, ni "pojacanja" koja za tri hiljade KM mjesecno ne znaju da uštopaju loptu. Treba nam sredina izmedju toga. Treba nam kvalitet , prvo za BiH, pa šire. A za to treba autoritet koji nece dozvolite "bojkote". Imam utisak da su ljudi koje vode klub u sportskom segmentu potpuno izgubili glavu. Da ne znaju kud udaraju. Ovo sto gledate na terenu, samo je posljedica toga. Ozbiljnog covjeka dovesti na vise godina, sa vezama, na čelo sporskog sektora, a na klupu ozbiljnog trenera. Promijeniti i sistem igre, ako treba. Dajte neki novi koncept, on je vazniji od titule ove godine. "Sarajevo" ima vecu lovu , pa sta im vrijedi? Opet ne lice ni na sta. Prije svega, Zelji "treba" bolja struka i brža igra. Eto, to za pocetak.
Niko ne zna sta Amar trazi kad niko nije ni pricao sa njim. Ovo sto mozes ovdje procitati ne samo misljenje navijaca sa bi Amar trazio da sve sam odlucuje jer je tako bilo u proslom mandatu. Samo sto neki nece da uzmu u obzir da je on u proslom mandatu svoje pare ulozio u klub pa tako i sam odlucivao sta i kako.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- Neandertalac
- Kontakt:
Ni jedan trener u Želji ne može imati autonomiju!
By Senad Misimović.
Odgovor na mnoga pitanja.
By Senad Misimović.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
"moramo se mi i dalje igrati football managera "Neandertalac je napisao/la:Ni jedan trener u Želji ne može imati autonomiju!
By Senad Misimović.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Pa upravo to sam pisao gore u postu iznad. Mi nemamo plan rada, plan na duge staze. Pa pogledaj zašto je Mamić pravio rezultate pa zato što nije dao nikome pardona. Svakom saspje sve po spisku ko god mu krene kontra onog zacrtanog jer je imao viziju i digao je love kroz transfere. Možemo i imamo sigurno različita mišljenja o tom tipu ali mi sa balkana moramo imati nekoga ko će nam na glavu stati i reći ili ovako ili marš u pm. Ali iskreno rečeno dakle moje licno mišljenje da će se pare poći praviti tek kada budemo imali centralnu tribinu sa adekvatnim lžama. Dati ljudima koji imaju lovu bujrum dovedi igrača prati ga neka pravi rezultate. Prodaj ga pare su tvoje i tako će mo moći doći do boljih transfera a ne ovako za nekihnekadafanatik je napisao/la:Ne javljam se na ovoj temi uglavnom, jer slabije pratim ligu. Pogledao sam derbije zadnjih godina (a bolje da nisam, kakav je nivo loptanja!) i tu i tamo neku tekmu na tv. Zato ne govorim o pojedinostima i odnosima u timu i klubu, jer nisam s tim upoznat. Jedan stvar mi pada u oci i ona je za bilo koga ko posmatra stvari sa strane indikativna, tj bode oci: PETI TRENER za tacno dvije godine. Odovic je otpusten u ljeto 2015 ,a od tada je bilo nevjerovatnih pet trenera - Čapljić, pa ovaj Sablja, ovaj tip iz Slovenije, Petrovic i sada novi Adzem?! Znaci sa Odom ŠEST "komada".. To pokazuje da nema nikakve ideje ni koncepta u sportskom segmentu. Totalno odsustvo znanja. Amaterizam. Daj rezultat po svaku cijenu. Ima li klub sportskog direktora koji odgovara za taj sektor? Neki autoritet koji ce da poziva na odgovostnost stručni dio kluba u svom selekcijama i da sam odgovara? Zasto je smijenjen Milomir Odovic? Koji su rezultati naparavljeni od kada je on smijenjen? To je pitanje svih pitanja. Tu pocinje i zavrsava svaka prica. Ako mijenjas, moras mijenjati nabolje. Znaci, dobro razmislis i dovedes trenera za par sezona. I ne mijenjas ga poslije tri lose utakmice. Ali, ozbiljnog trenera (da se ne lazemo, BiH liga je veoma tanka). "Zelji" treba koncept. Ideja. Doci ce do nekog udruzivanja liga i nece proci mnogo do tada. Jer, ovakve lige nisu odrzive. "Zeljo" mora da se premi za to. Igracki i finansijski. Za novu buducnost. Nije u pitanju titula ovakve lige, vec bolji klub , bolji strucni rad i novac, naravno. Ako Amar Osim trazi neka ovlastenja, a nemas boljeg od njega da ga dovedes - pa daj mu! Za interes kluba. Mozes se i Oda vratiti, sasvim je ok za ovu ligu. Ili neko iz okolnih liga. Dobar trener nikada nije skup! Ma neko ko zna i ko moze da napravi pomak! Jedno je marketing kluba, a drugo strucni rad. Samo da postoji neka ideja i pogled u buducnost. Nema nista od poluigraca i polutrenera. Ni "nasa djeca" spora i pogresno naučena, ni "pojacanja" koja za tri hiljade KM mjesecno ne znaju da uštopaju loptu. Treba nam sredina izmedju toga. Treba nam kvalitet , prvo za BiH, pa šire. A za to treba autoritet koji nece dozvolite "bojkote". Imam utisak da su ljudi koje vode klub u sportskom segmentu potpuno izgubili glavu. Da ne znaju kud udaraju. Ovo sto gledate na terenu, samo je posljedica toga. Ozbiljnog covjeka dovesti na vise godina, sa vezama, na čelo sporskog sektora, a na klupu ozbiljnog trenera. Promijeniti i sistem igre, ako treba. Dajte neki novi koncept, on je vazniji od titule ove godine. "Sarajevo" ima vecu lovu , pa sta im vrijedi? Opet ne lice ni na sta. Prije svega, Zelji "treba" bolja struka i brža igra. Eto, to za pocetak.
300 000 € sa slobodom ratuješ u vezi nekog igrača. Moramo biti realni i priznati da se dosta uradilo sto se infrastrukture tiče a sto se tiče sportskog segmenta otišli smo par koraka u Nazad.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ovako se pravi tim za grupne faze:
A jesi/ste ga stvorili, alal ti/vam vera.
Dovedi četiri pet, otjeraj pet, neka ode šest sedam i eto ga, taaaadaaaaa: Tim.
Petrović nam je otkrio i da će u zimskom prelaznom roku biti određenih igračkih promjena što je bilo i očekivnao.
”Tek kad sam došao odstranio sam pet igrača koji u Željezničaru ne mogu igrati, jedan mlad igrač(Ismail Duraković op.a.) je nedavno uzeo papire, mi ćemo se sigurno zahvaliti još najmanje trojici, s njima smo već pričali, devet igrača je sigurno otišlo, tako da mi moramo dovesti još četiri igrača, a možda i pet u zavisnosti od tržišta, sigurno u zimskom prelaznom roku nije lahko stvoriti ekipu, mi imamo dva prelazna roka, sada na zimu i na ljeto da stvorimo tim koji ne samo da se može nositi sa Zrinjskim nego da se bori i za titulu.”
A jesi/ste ga stvorili, alal ti/vam vera.
Dovedi četiri pet, otjeraj pet, neka ode šest sedam i eto ga, taaaadaaaaa: Tim.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Neandertalac
- Kontakt:
Ovako se pravi tim, bez zadnjeg prelaznog pa dodajte ako vam nije teško. Tačno se vidi vizija i plan, genijalno.
Odović, Čapljić, Mulalić, Kostić, Petrović, Adžem.
ARRIVALS 16/17
Players
1_Javi Hervás
2_Dimitrios Toskas
3_Stevo Nikolic
4_Milivoje Lazic
5_Ugljesa Radinovic
6_Adnan Secerovic
7_Sandi Krizman
8_Denis Pozder
9_Sanel Jahic
10_Semir Kerla
11_Danijel Stojanovic
12_Goran Zakaric
13_Adnan Bobic
14_Ivan Crnov
15_Dino Bevab
16_Musa Muhammed
17_Darko Markovic
18_Emir Cutahija
19_Matteo Boccaccini
20_Dino Hasanovic
21_Senad Husic
22_Aldin Ceman
23_Zajko Zeba
DEPARTURES 16/17
Players
24_Kerim Memija
25_Enis Sadikovic
26_Mirko Kramaric
27_Nedo Turkovic
28_Dejan Djermanovic
29_Emir Hodzurda NK Vitez
30_Muris Midzic
31_Adnan Alihodzic
32_Tiago Faria
33_Adnan Zahirovic
34_Sandi Krizman
35_Aleksandar Kosoric
36_Emir Cutahija
37_Milivoje Lazic
38_Adnan Secerovic
39_Javi Hervás
40_Amer Hiros
41_Edin Hadzovic
42_Senad Husic
43_Dino Bevab
44_Denis Pozder
45_Ismail Durakovic
46_Aldin Ceman
47_Emir Cutahija
48_Dino Hasanovic
49_Damir Sadikovic
50_Dimitrios Toskas
51_Mailson
52_Dzenis Beganovic
53_Mirza Halvadzic
ARRIVALS 15/16
54_Mirko Kramaric
55_Joco Stokic
56_Dusan Mladenovic
57_Emir Hodzurda
58_Ivan Livaja
59_Secouba Diatta
60_Adnan Zahirovic
61_Jadranko Bogicevic
62_Samir Bekric
63_Mailson
64_Irfan Fejzic
65_Ivan Lendric
66_Sinisa Stevanovic
67_Mirza Halvadzic
68_Dejan Djermanovic
69_Miroslav Stevanovic
70_Nermin Zolotic
71_Srdjan Stanic
72_Tiago Faria
73_Muris Midzic
74_Benjamin Sehic
75_Dino Hasanovic
DEPARTURES 15/16
76_Riad Bajic
77_Amir Hadziahmetovic
78_Josip Kvesic
79_Srdjan Stanic
80_Eldar Hasanovic
81_Benjamin Colic
82_Mladen Zeljkovic
83_Juan Manuel Varea
84_Anes Nuspahic
85_Dino Haskovic
86_Senad Kasic
87_Nedim Mekic
88_Tomislav Tomic
89_Joco Stokic
90_Zoran Kokot
91_Marijan Antolovic
92_Secouba Diatta
93_Ognjen Djelmic
94_Ivan Livaja
95_Dejan Uzelac
96_Dusan Mladenovic
97_Sead Bucan
98_Edin Hadzovic
99_Amer Hiros
100_Muris Midzic
101_Nenad Belacevic
102_Benjamin Sehic
103_Jasmin Bogdanovic
Odović, Čapljić, Mulalić, Kostić, Petrović, Adžem.
ARRIVALS 16/17
Players
1_Javi Hervás
2_Dimitrios Toskas
3_Stevo Nikolic
4_Milivoje Lazic
5_Ugljesa Radinovic
6_Adnan Secerovic
7_Sandi Krizman
8_Denis Pozder
9_Sanel Jahic
10_Semir Kerla
11_Danijel Stojanovic
12_Goran Zakaric
13_Adnan Bobic
14_Ivan Crnov
15_Dino Bevab
16_Musa Muhammed
17_Darko Markovic
18_Emir Cutahija
19_Matteo Boccaccini
20_Dino Hasanovic
21_Senad Husic
22_Aldin Ceman
23_Zajko Zeba
DEPARTURES 16/17
Players
24_Kerim Memija
25_Enis Sadikovic
26_Mirko Kramaric
27_Nedo Turkovic
28_Dejan Djermanovic
29_Emir Hodzurda NK Vitez
30_Muris Midzic
31_Adnan Alihodzic
32_Tiago Faria
33_Adnan Zahirovic
34_Sandi Krizman
35_Aleksandar Kosoric
36_Emir Cutahija
37_Milivoje Lazic
38_Adnan Secerovic
39_Javi Hervás
40_Amer Hiros
41_Edin Hadzovic
42_Senad Husic
43_Dino Bevab
44_Denis Pozder
45_Ismail Durakovic
46_Aldin Ceman
47_Emir Cutahija
48_Dino Hasanovic
49_Damir Sadikovic
50_Dimitrios Toskas
51_Mailson
52_Dzenis Beganovic
53_Mirza Halvadzic
ARRIVALS 15/16
54_Mirko Kramaric
55_Joco Stokic
56_Dusan Mladenovic
57_Emir Hodzurda
58_Ivan Livaja
59_Secouba Diatta
60_Adnan Zahirovic
61_Jadranko Bogicevic
62_Samir Bekric
63_Mailson
64_Irfan Fejzic
65_Ivan Lendric
66_Sinisa Stevanovic
67_Mirza Halvadzic
68_Dejan Djermanovic
69_Miroslav Stevanovic
70_Nermin Zolotic
71_Srdjan Stanic
72_Tiago Faria
73_Muris Midzic
74_Benjamin Sehic
75_Dino Hasanovic
DEPARTURES 15/16
76_Riad Bajic
77_Amir Hadziahmetovic
78_Josip Kvesic
79_Srdjan Stanic
80_Eldar Hasanovic
81_Benjamin Colic
82_Mladen Zeljkovic
83_Juan Manuel Varea
84_Anes Nuspahic
85_Dino Haskovic
86_Senad Kasic
87_Nedim Mekic
88_Tomislav Tomic
89_Joco Stokic
90_Zoran Kokot
91_Marijan Antolovic
92_Secouba Diatta
93_Ognjen Djelmic
94_Ivan Livaja
95_Dejan Uzelac
96_Dusan Mladenovic
97_Sead Bucan
98_Edin Hadzovic
99_Amer Hiros
100_Muris Midzic
101_Nenad Belacevic
102_Benjamin Sehic
103_Jasmin Bogdanovic
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
moras biti strpljiv, jos 5-6 transfer rokova i bit cemo tu negdje sa zrinjskim
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
irfo je napisao/la:moras biti strpljiv, jos 5-6 transfer rokova i bit cemo tu negdje sa zrinjskim

Jos nekih 300-400 igraca i nafatacemo pravih 11 i pravu formulu!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Hrammm1921, Mamba21, torbica i 26 gostiju.