FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Neandertalac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 30 jul 2017, 00:59

Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

TheTruth34
Kontakt:

Post Postao/la TheTruth34 » 30 jul 2017, 01:01

Uprava se i dalje brani, a mi godinama postimo bez trofeja, pitar nam vedri i oblači u klubu, brukamo se protiv mladosti... Trener nam je idiot koji prica gluposti i kojem treba zabraniti pristup kameri... dovelo se preko 100 polovnih igrača itd itd... ali svi su krivi po vec ustaljenoj proceduri osim nase divne uprave...

Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 30 jul 2017, 01:07

Sandokan87 je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:Uprava je jedini krivac za naše rezultatski posrnuce posljednjih godina. Nikakvi Kostici i Petrovica ili Husici i Pozderi. Nisu sami dosli i sami sebi plate davali. Amnestiranjem njihovog neznanja dajemo im vjetar u ledja za nastavak posla u kojem su neznalice. Radi Cenana su kampanju napravili i budalama nas pravili i to sve stvarno govori o njima.
Ma nemoj zajebavat i ti. Uprava je uradila sta je je od nje trazeno, cak i vise od ocekivanog. Dovodjeni su igraci koji su realno za nase uslove bili POJAM I OSTAT CE POJAM mnogim ekipama u ligi. I sad imamo najbolju ekipu ali ako cemo geldati po imenima, ali to nista ne znaci dok oni ta imena ne opravdaju na terenu. Mene kao ni tebe vjerovatno ne interesuje ime vec rezultat koji ce to ime napraviti!
Neću da se složim sa tvojim konstatacijom. Ova Uprava pojma nema u njenom primarnom poslu. Rezultati i poteze koje su vukli i vuku pokazuju da su neznalice kakve Grbavicom nisu šetale odavno. To što su imenima doveli 'igrace' je još pogubnije. Najdraži je dovodio igrače za koje nismo čuli i sta se desilo? Uprava koja pravi smicalice radi Cenana je Uprava koja gubi povjerenje i pored dobrih poteza. Sami će sebe otjerati zbog tvrdoglavosti. Sreća pa je Najdraži slobodan i ne trebamo se brinuti.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 30 jul 2017, 01:07

Presjekao nas je onaj gol u 13. sekundi, kasnije još jedan i tu sam znao da je kraj.

Iako u principu nisam nezadovoljan igrom, pogotovo u drugom poluvremenu, da su malo prisebniji bili mogao se ovdje remi izvući sigurno.

Čim je mali Žera ušao umjesto onog manekena, mi smo proigrali, još samo da je kako Zebu klupirati i ovo će biti instant bolja ekipa.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 30 jul 2017, 01:09

Blagojevic, Radinovic, Zeba, Zec su najgori.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 30 jul 2017, 01:13

plavousrcu je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:Uprava je jedini krivac za naše rezultatski posrnuce posljednjih godina. Nikakvi Kostici i Petrovica ili Husici i Pozderi. Nisu sami dosli i sami sebi plate davali. Amnestiranjem njihovog neznanja dajemo im vjetar u ledja za nastavak posla u kojem su neznalice. Radi Cenana su kampanju napravili i budalama nas pravili i to sve stvarno govori o njima.
Ma nemoj zajebavat i ti. Uprava je uradila sta je je od nje trazeno, cak i vise od ocekivanog. Dovodjeni su igraci koji su realno za nase uslove bili POJAM I OSTAT CE POJAM mnogim ekipama u ligi. I sad imamo najbolju ekipu ali ako cemo geldati po imenima, ali to nista ne znaci dok oni ta imena ne opravdaju na terenu. Mene kao ni tebe vjerovatno ne interesuje ime vec rezultat koji ce to ime napraviti!
Neću da se složim sa tvojim konstatacijom. Ova Uprava pojma nema u njenom primarnom poslu. Rezultati i poteze koje su vukli i vuku pokazuju da su neznalice kakve Grbavicom nisu šetale odavno. To što su imenima doveli 'igrace' je još pogubnije. Najdraži je dovodio igrače za koje nismo čuli i sta se desilo? Uprava koja pravi smicalice radi Cenana je Uprava koja gubi povjerenje i pored dobrih poteza. Sami će sebe otjerati zbog tvrdoglavosti. Sreća pa je Najdraži slobodan i ne trebamo se brinuti.
Nemoj zajebavat nema se sta upravi prigovoriti. Komsije pri parama, milijarder ih kupio, imaju samo jos igrace da biraju, pa birali stevanovica, mi se nasalili da dodje kod nas, pa hop eto ga nama, komsije trazile zahirovica, pa opet ista prica, pa vrati nam Senade Bekrica pa Bekric dodje, nismo zadovoljni trenerom, daj ovog daj onog, ma dobar je Petrovic, trazimo tu disciplinu eto Petrovica nije se ni pozdravio sa upravom Radnika kako treba, e hoces Zebu nazad, evo Zeba nazad hoces ovog hoces onog... Nemoj zajebavat, treba malo i Adzem da zasuce rukave. Ja tvrdim ekipa ima i glavu i rep, ali ekipi treba ono nesto sto je nekad tatamata preko noci znao da usadi u njihove glave. Nisu svi ko sto je Amar Osim, ali ako se trebao desiti poraz, neka se desio sad, pa da vidimo sta mozemo, a ja sam ubjedjen da mozemo, aliiii odbrana odbrana se mora dobro dobro popraviti i treba nam neki spic, ala Kajkut koji moze uzeti za pravo i zagalamiti.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 30 jul 2017, 01:16

Blagoje dosta griješi al' ga odvajam od Zebe i Uglješe iz razloga što konstantno trči i bar te greške nadoknadi trkom, za razliku od Zebe koji potpuno fizički padne nakon 10, 15 minuta drugog poluvremena, o Uglješi da ne govorim, on je zreo za klupe nakon prvih pet minuta meča.

Zec nema završnicu i poprilično djeluje neuigrano sa ostatkom ekipe, al' neka ga i on je konstantna prijetnja po protivničku odbranu jer zaista brz i neugodan za čuvati.

Al' mi ako mislimo izgledati brže i bolje na terenu, ubuduće u prvu moraju Žerić i Ramović, uz Blagojevića na sredini terena. Uglješi bi jučer, ne sutra nego jučer, dao ispisnicu iz kluba, a Zeba može dobro poslužiti kao opcija sa klupe za zadnjih pola sata.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 30 jul 2017, 01:20

Hoćeš šest sedam trenera u dvije godine, evo izvoli. Hoćeš sto dolazaka i odlazaka u dvije godine, evo izvoli.

Tako se pravi klub.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 30 jul 2017, 01:24

Mi se šalimo i oni naše šale pretvore u realnost. Kakvi su to argumenti? Realnost je da smo i pored ogromnih novaca za naše prilike osvojili ništa i da smo zbog njihovih poteza dovedi i otjeraj postali klub sa kojim se i "seljački" sprdaju. Sistem i vizija ne postoje i nema tog spina koji ovu činjenicu može okrenuti u drugom smjeru. Ne znaju i nikada neće znati i postali su kurceviti misleći da smo mi majmuni iz cirkusa a oni dreseri. Igrokaz oko ostavki nakon prozivanja Cenana sa Juga je sve rekao. **** ih Cenan u šupak sve od Misimovica do Siljka.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 30 jul 2017, 01:25

Moggiano je napisao/la:
Idi u k****, druga tekma a ti vec izgubio sve konce. Ocigledno da ni ti sam nevjerujes u svoje sposobnosti.

Grad u metropoli...

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 30 jul 2017, 01:40

Polako ljudi vi jedva docekali da pljujete.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 30 jul 2017, 01:42

Pred utakmicu nisam bio ni optimističan ni pesimističan. Što neko reče ovih dana na temi, čudna situacija skroz ni sam ne zna čovjek da očekuje od ove ekipe. Malo dozu pesimizma sam dobio kad sam vidio vezni duo Uglješa - Jovan i Ramovića na špicu. Po nekom automatizmu, zbog nekih bolnih sjećanja iz bliske prošlosti čim vidim tandem lupam Jovan- Ugi ili Jovan- Marković dobijam nagon za povraćanje. Toliko anemično to izgleda kad su oni u paru, u oba pravca tromo, konfuzno ili ti ga neefikasno. Zato je Adžem i izbacio Uglješu iz igre još u prvom poluvremenu i ubacio Žeru. Uz to, Žera je ofanzivniji igrač od Uglješa, a rezultat se morao ganjati. Iznese Žera u jednoj situaciji dosta brzo i dobro loptu sa naše polovine na njihovu, e toga nam treba. A ne da mi onaj **** carini loptu ko da mu je dedo pravio loptu. Dok frajer distrubuira loptu prema naprijed, insan na tribini može ispušit jednu cigaru.

Ramović u špicu je promašaj bio. Nikako mi se nije svidjela ta ideja da on igra u vrhu napada, jer nam je prijeko potrebniji u veznom redu nego u nekoj improvizanoj roli lažne devetke. Bez igrača njegovih karakteristika naša sredina sa "vremešnim" Zebom, te sa indolentnim Uglješom i Jovanom, izgleda dosta statično (btw namjerno sam napisao "igrač njegovih karakteristika", a ne samo Sinan jer smatram da i Žerić može tom zadatku odgovoriti). Njegova pokretiljivost te dribling koji ga krasi nam daje nešto novo u veznom redu, tu fluidnost koja nam prijeko fali. Po mom mišljenju, dosta bi konkretniji bili da je Sinan igrao u vezi, a u špicu Dženis, Zec ili taj Zajimović kojeg ni na klupi nema.

Ali hajde probao je Adžem tu varijantu sa Sinanom u napadu i yebiga sad nema vraćanja nazad. Nema ni hefta kako je Ado tu, čovjek pokušava neke varijante i očigledno da ovo nije upalilo ali 6 dana je prekratko da vidi s kakvim taktičkim varijacijama raspolaže. Da je dobio mandat na klupi prije početka priprema možda bi i pokušao ovo od danas na nekoj prijateljskoj i onda vidi ne ide i normala yebo rezultat na prijateljskoj, ako ništa bar bi imao vremena da vidi šta kako može s ovom momčadi. Ovako je bukvalno haman primoran da to što bi na tim pripremama pokušavao, da testira na takmičarskim utakmicama što je priznat ćete veoma teško. Ali nije on kriv što mu dadnu ekipu dan pred početak prvenstva. to su krivi oni na pozicijama iznad njega tako da ovo hrakanje od pojedinih ljudi na socijalnim mrežama, forumima itd. po Adžemu je vrlo ružno.

Napisao sam već moje mišljenje zašto je Adžem gurnut za trenera i ova već naelektrisana atmosfera nakon jednog poraza i grešaka Keme (sasvim razumljivih grešaka, mlad je igrač) ako je mogu tako nazvat, je neki privid budućeg scenarija koji se ne možda i ne završi lijepo, a kola će se slomit kako je već napisano na ovoj temi na Adžemu i klincima. Na to aludiram jer već danas (a nema ni hefta kako je Ado trener) je krenula vrlo ljigava kampanja "eto vam Adžem, eto vam djeca tražili ste dobili ste". I ne kontam kako neki ne shvataju da igraču u Moketovim godinama nije strano da pravi kikseve, ne stavljajte momka na streljanu. Samo nek' on i dalje igra u prvoj postavi, ne sekiram se ja za njega. Čestitam na prvom golu za Želju care!

Da ne bude sve tako crno u postu, a to mi stvarno nije namjera, pohvalio bih Adžema jer ako sam dobro shvatio pred kraj je promjenio formaciju sa trojicom nazad. Nešto novo u Želji, jer recimo kod Slavka mi je smetalo što nismo imali plan B. Uvijek ista formacija, čak i kad se ganja rezultat ne mogu se sjetiti jel više od 2 puta pokušao nešto promjeniti formacijski. Vazda uleti Stevo umjesto Lendre ako ga ne ide taj dan, ne d'o bog pokušat sa 2 špica ganjat rezultat. Tužno je što moram govoriti da je nešto novo vidjeti promjenu formacije kad želiš postići pogodak ali tako je kako je, drago mi je da se pokušalo nešto drugačije ako ništa neko osvježenje taktičko. To neće vazda upalit, ali nekad hoće.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 30 jul 2017, 02:13

Evo Real primio gol u 2 min, slicni smo nema sta.

Edit: evo 2 gola u 6 minuta :urnebes: uprava Reala napolje.

kyrieirving
Kontakt:

Post Postao/la kyrieirving » 30 jul 2017, 03:17

E sad kad su se glave malo ohladile da pokusamo nesto pametno reci.

Vecini vam se nije svidzala igra Petrovica posto je bila defanzivna a covjek je sa tom igrom izgubio samo dvije utakmice u sezoni i to u gostima po 1:0.Kad je doso Kostic nakon 2-3 utakmice pocele su neke price kako ga odredzeni igraci bojkotuju pa smo ga morali zamjenit ubrzo.Dolaskom Petrovica igra se znatno poboljsava kao i rezultati medzutim opet pocinnju price kako se nekim igracima ne svidza njegov rezim Bekricu,lendricu,pa posle zeba izjavljuje kako ce bolje igrati odlaskom Petrovica.Evo sta smo dobili sad sa njegovom smijenom?Dobili smijesnog Goska sto vam je vecini zamazalo oci.Zeba uhljebar igra samo za pare boli njeg neka stvar za rezultatom prvo nam uzme titulu kad nam je dao go onda sledecih par utakmica cijeli stadion mu psuje a nesposobna uprava gga vraca daje mu kapitensku traku a kao zamjenu njemu traku daje igracu koji je par mijeseci prije tuzio klub?WTF?!

Ljudi sad ozbiljno sta vi mislite o ovoj sezoni ovako ne moze to je ocigledno 5 godina nema trofeja a to mi kao najveci klub u drzavi ne smijemo sebi dozvolit.Uprava je zamazala oci navijacima sa istocnom tribinom i to je jedini razlog zasto smo mirni ono cega se ja najvise bojim da se ne vrati stari prosjek gledalaca od 3k po utakmici.
Zeljeznicar iznad svega !

KING JAMES G.O.A.T

semcho
Kontakt:

Post Postao/la semcho » 30 jul 2017, 08:07

Malo cudna izjava Adžema, kao da zeli da kaze kako ce on sad to sve postrojit, poslozit, mozda ipak se to i desi, autoritet se gradi od pocetka samog.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 30 jul 2017, 08:10

Virtu4l je napisao/la:
Sandokan87 je napisao/la:Ado nije dobio 20 igraca da se snadje, ta ekipa od 20 igraca je na okupu poprilican period i tu je ado trebao unijeti neke poziticne stvari a ne na novo, upravo ono sto je sliskovic uradio nakon marinovica.
Bolji je primjer ono što je Petrović uradio nakon Kostića.
Petrovic je prijatelju nanizao desetak pobjeda, ovdje drugo kolo odmah po pic ki. Nemamo pravo spominjati covjeka koji je ostvario zacrtano a otjeran iz kluba na krajnje neprofesionalan nacin. Koliko god igrali lose u tom periodu mi smo pobjedjivali!
Da da u pravu si, u prvih deset tekmi nisu bili Čelik, ista ova Mladost, Široki, Sloboda.
Da je Celo ostao ko bi od U 21 morao igrati, ko?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 30 jul 2017, 09:30

Bhsport - ti pricas ko da nasa liga broji 40 timova. Slavko je dobijao sve redom, zrinjskog gdje je stigao tu ga je i opalio, siroki takodje. Kad me citiras onda argumentovamo citiraj nemoj izmisljat gluposti. Ne boli jucerasnji poraz koliko boli NASLOV "MLADOST ZA SEDAM MINUTA RAZBILA ZELJU" I neka se sprdaju kad imaju cime. Za 90 min adzeme nisi napravio nista da promjenis odnos snagana terenu. Pa nismo igrali sa Rijekom pobogu vec sa Mladosti kojoj je otislo 9 standardnih igraca, koji su se nanovo uigravali i opet su bolji od nas...
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 30 jul 2017, 09:32

Probudim se i ne vjerujem opet da smo za 7 min izgubili utakmicu a ostale 83 + minute nismo napravili nista. Bruka i sramota. Kako ih nije stid i sram onih momaka sto su napunili onu tribinu, prevalili toliki put da bi gledali smijuriju...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 jul 2017, 09:34

Ado je lud ako im već jutros nije dostavio spisak od bar tri igrača koje mu moraju dovesti, inače će se provesti kao u prvom mandatu.

Ramović u napadu je bila ogromna greška, taj momak će uz Zakarića biti naš najbolji igrač ove sezone ali mora igrati tamo gdje mu je mjesto.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 30 jul 2017, 09:41

Sta bi sa onim desnim bekom sto je igrao u Celiku ? Ofarbani i Stanic ne mogu ni u kantonalnoj ligi igrati.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 24 gosta.