Suarez u onom svom modu, kad izgleda gore i od Steve Nikolića

Od onih veznjaka niko da potrci i zaganja malo, molbe opet treba pisati.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Pa mi smo standardno losi nazad,pogotvo sada kada nema Pepea,al budi Realan na sta ova dva balvana lice u napadu kod nas,a vi ispadate a sve sanse su nam kreirali veni i bocni ovu u napadu qarna obicna,a vamo MSN normalno da ce Varane i Ramos grijesiti...messilla je napisao/la:
Pripremna bokte. Pripremna.
Šta kaže onaj tanki ste nazad, a Realova odbrana griješi i izgleda duplo lošije.
Impliciraš da Ramo i Varane napune gaće kad vide MSN?emir18 je napisao/la:a vamo MSN normalno da ce Varane i Ramos grijesiti...
Blejzer10 je napisao/la:Ameri je.beni
Ne mogu ta trojica nabiti tempo ko nekad, to je taj problem, dizelaši. Iniesta malo krene, ali slabo je to, 33 godine na leđima jbg.Furymaker je napisao/la:da ti je roberto tu od prve minute i novi veznjak, busquets bi se i istrpio, na lopti su dobri, al fizicki su losi pravo, realovci svi ko na steroidima ako ih poredimo sa iniestom, raketom i busquetsom
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Ja konto neće se pojaviti. Juce mu je majka umrla pa reko nije mogao da se pojavi.messilla je napisao/la:Sad dok ovaj cirkusant izađe...
Da znaju sta ih ceka logicno,isto kao i Pique kada Rona krene..samo sto ovaj nema pomoci od BB dua bogalja.messilla je napisao/la:Impliciraš da Ramo i Varane napune gaće kad vide MSN?emir18 je napisao/la:a vamo MSN normalno da ce Varane i Ramos grijesiti...
A ne znam al' gledaj kakav show oni prve, mini koncert na poluvremenu je.bem ti suncesljivo je napisao/la:Blejzer10 je napisao/la:Ameri je.beniJel ovo onaj zagondžija od JLo?
Upravo taj.sljivo je napisao/la:Blejzer10 je napisao/la:Ameri je.beniJel ovo onaj zagondžija od JLo?
Ljudi su doktorirali uzimanje para, samo ublehe, naplati, i gariBlejzer10 je napisao/la: A ne znam al' gledaj kakav show oni prve, mini koncert na poluvremenu je.bem ti sunce
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.