FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
gledam ovaj monaco, tielemans je zvijerka od igraca, mbappea necu ni komentirati, Monacu treba staviti na raspolaganje da biraju igraca kojeg hoce i pola love od transfera neymara, minimalno..
- Romagnoli13
- Kontakt:

Mala škola zaobilaženja najglupljeg pravila u historiji fudbala.

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
A sta je s porezom koji se placa u slucaju aktiviranja klauzule a koji se ne placa pri kupoprodajnim ugovorima, ko ce to platiti i koliko bi to iznosilo na ovih 222 milionaRomagnoli13 je napisao/la:
Mala škola zaobilaženja najglupljeg pravila u historiji fudbala.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Vjerovatno se taj porez i ne plaća, jer će Neymar sam sebe otkupiti.Ili im je taj porez nebitan, samo je bitno da izbjegnu FFP i evo ovo je vjerovatno način na koji će to uraditi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
A nije mi jasno to s porezom ako se aktivira klauzula...jel to samo u spaniji tako ?
Jer znam da je Juve aktiviro i Pjanicevu i Higuainovu klauzulu i nisu nikakv porez placali...
Jer znam da je Juve aktiviro i Pjanicevu i Higuainovu klauzulu i nisu nikakv porez placali...
Na drugoj strani busa Pique, Neymar i IniestaLillard je napisao/la:

u Spaniji klauzula radi kao buy-out gdje ti kao igrac sam otkupljujes ostatak svog ugovora(normalno parama koje drugi klub uplati na tvoj racun) i onda se na taj iznos racuna porez(smatra se da je taj novac tvoj licni prihod i zato se oporezuje)jelle je napisao/la:A nije mi jasno to s porezom ako se aktivira klauzula...jel to samo u spaniji tako ?
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Na kraju krajeva ebat ga, nek ide..moglo se bez jednog Etooa Henrya Ronaldinha Ronalda Rivalda Ibrahimovića... Moze i bez njega. Bitnije je koga će dovesti.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ali, kako me lik razočarao, samo tako. Imaš ovdje sve yebote. Šta bih ja dao da sam na njegovom mjestu, ostao bi sve do kad me klub bude želio. Ostavio bi sigurno trag u Barci da ostane, ali džaba ti sve kad si glupan. E moj futo..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Plan post Neymar: Coutinho, Paulinho, Di Maria i još jedan top igrač.
Za Coutinha se već pregovara. Naredna sedmica ključna. Rafinha bi mogao put Liverpoola.
O Paulinhu sve već rečeno. 40 miliona. Yebo im on mater.
Ne znam kako misle izvesti ovo sa Di Marijom ako neće pregovarati sa Nasserom oko Neymara.
Glede ovog top igrača izdvajaju se tri imena: Dybala, Griezmann i Dembele. Griezmanna jel odmah možemo otpisati.
Gerard Romero
Za Coutinha se već pregovara. Naredna sedmica ključna. Rafinha bi mogao put Liverpoola.
O Paulinhu sve već rečeno. 40 miliona. Yebo im on mater.
Ne znam kako misle izvesti ovo sa Di Marijom ako neće pregovarati sa Nasserom oko Neymara.
Glede ovog top igrača izdvajaju se tri imena: Dybala, Griezmann i Dembele. Griezmanna jel odmah možemo otpisati.
Gerard Romero
Zadnja izmjena: messilla, dana/u 30 jul 2017, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
oni kao da nemaju skauta, pa covjece imas 100 kvalitetnijih veznjaka od paulinha, zalosno ako je istina.
Coutinho, Dembele, Di Maria su 3 dobra pojacanja, jos da je Paulinha zamijeniti sa Jorginhom, Weiglom to bi bilo vrh.
Iako bi ja radije samo Verrattija i Dembelea/Coutinha/Mbappea, al ajd, čisto sumnjam da ce ista moci odraditi.
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Coutinho, Dembele, Di Maria su 3 dobra pojacanja, jos da je Paulinha zamijeniti sa Jorginhom, Weiglom to bi bilo vrh.
Iako bi ja radije samo Verrattija i Dembelea/Coutinha/Mbappea, al ajd, čisto sumnjam da ce ista moci odraditi.
40 milijuna za Paulinha
Još će Dybalu uzet i možemo se yebat

Još će Dybalu uzet i možemo se yebat

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Na stranu sve, ko bi odbio te pare koje se spominju? I mislim da Neymar ne radi ništa neprirodno, ništa što niko od nas ne bi. Na kraju I Barsi odgovarju ove pare, pa to je zaboga 4 mjesečni prihod FC Barcelone kao institucije i firme. Pa sutra može imat povredu ligamenata, nit bi on više vidio ikad dobre pare, nit bi Barcelona. Po meni, samo luda osoba može davati 222 a ona koja bi to odbila bila bi još luđa.
Coutiho dobar ali staklene noge
Ovo ostalo nije vrijedno spomena.. Di Maria star, Paulinho kinez, Dybala ne igra odbranu 3 koja ne igraju je ipak previše, Francuz nema gdje igrati, jedino Dembele
Ovo ostalo nije vrijedno spomena.. Di Maria star, Paulinho kinez, Dybala ne igra odbranu 3 koja ne igraju je ipak previše, Francuz nema gdje igrati, jedino Dembele
niko ne kaze da treba odbiti, nego ih treba potrošiti pametno
Nama će dosta toga zavisiti od Suareza, ne ide ga.. Ja bi ga ako ovako nastavi stavio na lijevo krilo. A u napad Lea ili Paca zavisno od protivnika
Nadam se da Romero griješi.
Pa di je tu logika?
Paulinha dovodit. 29 godina. 40 milijuna. A imaš Sampera. Pas mater!
Griezmann neće doći.
Dybala uopće nije krilo jbeno. I frajer je precijenjen i Juventus ga neće dat ispod 100 milijuna.
Di Maria? Pa koji ku.rac.. 29 godina, prošao prajm, i zabljesne na momente. Jbem vam majku u pichku.
Pa di je tu logika?
Paulinha dovodit. 29 godina. 40 milijuna. A imaš Sampera. Pas mater!
Griezmann neće doći.
Dybala uopće nije krilo jbeno. I frajer je precijenjen i Juventus ga neće dat ispod 100 milijuna.
Di Maria? Pa koji ku.rac.. 29 godina, prošao prajm, i zabljesne na momente. Jbem vam majku u pichku.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Neymar od početka protiv Reala.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.