Trebalo bi da zasjeda neka komisija, pa da se izadje s nekim saopstenjem , da se skrene paznja.Marsal je napisao/la:Fino sam im objasnio da nije, šta jedu go.vna.DrFilgud je napisao/la:Arsenalovi navijaci su odusevljeni, ali ga zovu Kola, ne znam je li to dozvoljeno?
The fucking size of him though. Kolasinac. Fucking unit with an elite name. The sort of bloke that goes around Russia hunting gays.Kolasinac is fucking class. Involved in the build up again. Absolute tankKolasinac bullied that hipster feminist Benfica playerKolasinac is a beast. Glad we signed him.Sead Kolasinac is everything I expected and more.
The kind of man if you had to pick one person to open a jar, you'd phone him.
Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
Je li to, konačno, igrao na beku?
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
[/quote]Marsal je napisao/la:Fino sam im objasnio da nije, šta jedu go.vna.DrFilgud je napisao/la:Arsenalovi navijaci su odusevljeni, ali ga zovu Kola, ne znam je li to dozvoljeno?
Posalji mail Robbiju sa Arsenal FanTV da im on objasni kako ga trebaju zvati ili ce da ih Seo golim rukama podavi.
Bez zezancije
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
KOLAteral damage

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
-
- Kontakt:
Brzo trcanje , krug i na kraju kocka he he ovako golove na pley davaoDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:bravo Seo

- Marsal
- Kontakt:
For some reason when I type his name in Google pictures of an army tank come up ??? ...

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Marsal je napisao/la:For some reason when I type his name in Google pictures of an army tank come up ??? ...

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Marsal je napisao/la:For some reason when I type his name in Google pictures of an army tank come up ??? ...

Pogrešan klub je izabrao ali hajd, naše je da ga podržimo 

- Bazinga12345
- Kontakt:
Na klupi danas, igraju protiv Čelzija Superkup, u 15:00.
Možda dobije priliku, ima prijenos na Sport klub 1
Možda dobije priliku, ima prijenos na Sport klub 1
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Ne znam koja je logika da ga nakon zadnjih utakmica predsezone koje je odradio odlično ostavi na klupi...
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Re: RE: Re: Sead Kolašinac
Kod debila na klupi ima logike.HankMoody je napisao/la:Ne znam koja je logika da ga nakon zadnjih utakmica predsezone koje je odradio odlično ostavi na klupi...
- Marsal
- Kontakt:
Wenger uvijek nova pojačanja ostavi na klupi prvu utakmicu da vide kakav je ritam u Engleskoj.HankMoody je napisao/la:Ne znam koja je logika da ga nakon zadnjih utakmica predsezone koje je odradio odlično ostavi na klupi...
Pires:
“Bila je to moja prva utakmica, sa Sanderlendom u gostima i Arsen Venger mi je rekao: ‘Robere, znam da si malo uzrujan jer želiš da igraš, ali više bih voleo da sediš na klupi i da samo gledaš utakmicu, borbu i tempo‘. Posle 20 minuta na klupi, rekao sam sebi: ‘Šta oni rade ovde‘ jer je bilo vrlo teško. Sećam se jednog starta Patrika Vijere i toga kako sam pomislio da taj fudbal nije za mene“.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Wenger odlazi!
Jest ,a Lacazete je bit ce neki starosjedilac u Engleskoj,cim danas pocinje,a dosao je iza Seje u ekipu.Marsal je napisao/la:Wenger uvijek nova pojačanja ostavi na klupi prvu utakmicu da vide kakav je ritam u Engleskoj.HankMoody je napisao/la:Ne znam koja je logika da ga nakon zadnjih utakmica predsezone koje je odradio odlično ostavi na klupi...
Pires:“Bila je to moja prva utakmica, sa Sanderlendom u gostima i Arsen Venger mi je rekao: ‘Robere, znam da si malo uzrujan jer želiš da igraš, ali više bih voleo da sediš na klupi i da samo gledaš utakmicu, borbu i tempo‘. Posle 20 minuta na klupi, rekao sam sebi: ‘Šta oni rade ovde‘ jer je bilo vrlo teško. Sećam se jednog starta Patrika Vijere i toga kako sam pomislio da taj fudbal nije za mene“.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Wenger se ćuranizirao!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nije ni čudo što je dugogodišnji luzer.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Marsal
- Kontakt:
A da neće nesposobni Walcott ili drvo Giroud igratmiky_hz je napisao/la:
Jest ,a Lacazete je bit ce neki starosjedilac u Engleskoj,cim danas pocinje,a dosao je iza Seje u ekipu.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 29 gostiju.