YNWA je napisao/la:
diarra nam ne treba, tacnije ne treba nam nam uopste takav tip igraca[/quote]
Pa ako Masch ode Momo ce dobro doc..dobar je Momo samo su ga povrede unazadile a nije ni skup..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
YNWA je napisao/la:
Vidi,nije stvar u tome sto on hoce da ode. Ok je sve to,idi brate,hvala za sve i gotovo. Ali je u pitanju nacin na koji on to radi...Pokazao je veliko nepostovanje prema klubu koji ga je uzdigao.Ja mu zelim sve najgore,ne zato sto ce otici,vec zato sto je izdao klub i navijace u najgorem mogucem momentuLudLo je napisao/la:Nemojda budete sabani , covjek ide a vi odmah nasli pljuvat po njemu , pa mozda je se zasitio LFC engleske i svega pa otkad je on kod nas , dok je igro bio je odlican , nema smisla da kenjate po njemu mozda ima neke razloge sto zeli da ide a ako i hoce neka ide , nece LFC propasti ako Javier ode, Hvala mu za sve sto je ucinio za Liverpool i sve najbolje u karijeri![]()
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Ako dođu neće biti vremena za nova pojačanja. Ali nema veze, samo neka gamad ode.
U proslosti,dok je liverpool harao EPLom i Evropom uopste,scum je uvijek dobijao vise paznje od strane medija i slicnih,bez obzira na liverpoolove rezultate.To je na neki nacin smetalo nasim navijacima...I nekako mi se cini da,da smo trenutno najjaci klub u Evropi,ne bi se pricalo toliko o tome,koliko se prica o tim nekim negativnim stvarima.Rizah Fejzić je napisao/la:Koji smo mi kraljevski klub, niko ne priča o čelzijevim šesticama, arsenalovim, mančesterovom kiksu protiv fulhema, nego svi pričaju o Liverpulu. O Mascheranu, Poulsenu, Roju, hoće li nas ko kupiti ili ne, o porazu protiv Citija ...
Zna se koji je Club number one![]()
![]()
Nećemo više Italijana!Thunder93 je napisao/la:Evo Hodgson razmislja o Pazziniju, kojeg bi kupio novcem od prodaje Riere Benayouna, i pogađajte...Mascherana...14 miliona funti-.
Ma nek ide,a Lucas će biti glavni "destruktivac" ili pak kostolomac Poulsen !Thunder93 je napisao/la:Ma samo nek ide, pa i u Cukaricki ako hoce
kod nas se trazi napadac vec 3 sezone a u odbrani propuh... dobar tim se pravi od odbrane đaba ti napadaci ako je odbrana suplja. mi imamo torresa koji je među najboljim svjetskim napadacima imamo pored njega jos 3 igraca koji mogu solidno igrati u špicu a u odbrani nemamo na svim pozicijama zajedno 2 dobra igraca.Carlo je napisao/la:Izgleda nema ništa od našeg novog napadača, sve propalo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.