FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

wobly92
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la wobly92 » 29 jul 2017, 18:31

Mramore bravo! :salut: :salut: :salut: Dresovi su predobri nema šta. Hoće li ih biti u prodaji??
I otkud SHARP? :think: :D
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Tosk1927
Kontakt:

Post Postao/la Tosk1927 » 29 jul 2017, 18:40

Vlado Jagodić se odlučio za sljedećih 11: Muminović, Todorović, Krpić, Ordagić, Ziljkić, Lazevski, Mehmedagić, Ćulum, Osmanagić, Husić, Ignjatović

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 29 jul 2017, 19:32

Neko stream?

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 29 jul 2017, 19:33

75000 je napisao/la:Neko stream?
Nema prenosa uopšte. :kafa:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 29 jul 2017, 19:55

Evo Tandira, evo golova. :kafa:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 29 jul 2017, 20:02

joj lige i qurca... u 2017 godini nema prijenosa za utakmicu :facepalm:

kako igramo, po ovom textualnom na ss.ba dominirano, kakva je posjeta?
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 29 jul 2017, 20:04

Šta ovi pišu 1:0 za nas na ovom tekstualnom?

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 29 jul 2017, 21:19

. .neda nam se u pizdu materinu

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 29 jul 2017, 21:19

hahahahahhah nevjerovatno...

može li neko napisati izvještaj sa tekme
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 29 jul 2017, 21:24

Ziljkic place, ne moze da progovori. Pa ni prije 10 godina nas nisu ovoliko ****
Jedan grad, jedna ljubav!

transandino
Kontakt:

Post Postao/la transandino » 29 jul 2017, 21:26

**** ti boga i jagodica otjeraj ga u picku materinu
AVANTI LIBERTA 1919

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 29 jul 2017, 21:27

Odskakutaj s teme dečko!

Vlado hajde ti, vrijeme ti je... Ne mogu da vjerujem.
Ono što se pisalo na tekstualnom je kao da smo bili bolji...A eto OPET kao i prošle sezone primamo golove u zadnjim minutama. Nevjerovatno.

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 29 jul 2017, 21:28

Gasi mješalicu, motaj kablove!!!

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 29 jul 2017, 21:30

pa ako je vjerovati onom textualnom bili smo bolji u prvom ali opet nas ta realizacija jebbala...

i moje mišljenje je da Vlado treba ostati, pa nećemo valjda opet malo-malo mijenjati trenera, tek su dva kola prošla i imamo igru što je najvažnije, Vlado je pravio ovu ekipu i treba ga pustiti da radi...

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 jul 2017, 21:49

ne znam kako je to izgledalo na textualnom prenosu, ali Sloboda je izgledala nemocno

Radnik standardno cvrsto, opasni kontra napadi preko Sreckovica, koji je btw silovao desnu stranu gdje je Todorovic, a i Culuma je u par navrata otresao kada je pokrivao tu stranu, medjutim, nisu dolazili do sanse u zavrsnici, imali su jedan sut preko Sreckovica koji je odbranio Mumunovic, no lopta je svakako isla pored gola

osim toga su imali jedan odlican sut u drugom pol, kada je Muminovic odlicno intervenisao i spasio gol, poslije je imao jos jednu odlicnu reakciju kada je na ubacenu loptu reagovao nogom i jos jednom spasio siguran gol, mislim igrali su svoju igru, cvrsto i na kontra napade, par sansi uvijek ostvare i eto, veceras su sutem s ruba sesnaesterca u 90 min zabili za pobjedu... mozda je remi bio najrealniji ishod, al u svakom slucaju su zasluzili pobjedu vise nego mi

Sloboda bez ideje, duge lopte na napadace, pa da oni kao spustaju lopte, nigdje veze... imali smo u prvom pol dvije-tri situacije poslije prekida kada smo mogli do pogotka, ali nije bilo srece... zao mi Husica jer se povrijedio i to u pozrtvovanju da stigne do lopte, u sendvicu izmedju dva igraca Radnika je pao i dislocirao rame, ako se ne varam

Krpa cobanski dobi crveni karton, nisam vidio sta je napravio, al je sigurno udario igraca Radnika, fuj... Tandir usao i lose odigrao, imao jedan ocajan sut, dobio zvizduke, a onda kada je izlazio iz igre, opet dobio zvizduke

Zilkic neka se ostavi prekida, ne zna i kraj price, jbem ti igraca kome svaki drugi ubacaj zavrsi na prvoj stativi, to treba radit Osmanagic, pokazao je da zna i zdravo djaci

sve ovo veceras mi je fuj, Vlado i nikakva igra, Krpa, Tandir, sudija koji je izvukao zivce publici i igracima, ma zgadilo mi se sve do te mjere da cu reci da ovaj klub treba ugasit

moram pohvalit Fukare, odlicno i jako navijanje svih 90 min, pogotovo bih pozdravio i pohvalio onaj pozdrav igracima nakon tekme i onu pjesmu, igraci su sjebano djelovali jer su osjecali da su izdali Fukare

Vlado, dao sam ti 10 kola, sada, mogao bih ti otkaz urucit jos veceras, tesko da ce s njime biti bolje, tesko... ali nece njega UO smijenit, ni sada, ni u blizoj buducnosti, sanse za to su nikakve

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 29 jul 2017, 21:59

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:pa ako je vjerovati onom textualnom bili smo bolji u prvom ali opet nas ta realizacija jebbala...

i moje mišljenje je da Vlado treba ostati, pa nećemo valjda opet malo-malo mijenjati trenera, tek su dva kola prošla i imamo igru što je najvažnije, Vlado je pravio ovu ekipu i treba ga pustiti da radi...
Jbg, svako će dati drugačije mišljenje. Moje je da smo i prvo i drugo poluvrijeme počeli odlično, visokim presingom. NJihov golman ni u jednom trenutku nije mogao dati kratki pas, većinom ni zadnja linija. Da li je umor ili šta, lopte su se krajem oba poluvremena počele nabijati. To mi je i prihvatljivo bilo zadnjih 10 minuta s igračem manje, a Ćulum je igrao pred golom protivnika. Ne znam, meni je to opet večeras dobro djelovalo, iako sam do danas kritikovao Vladu. Ignjatović je odličan, nisam ni pomišljao da može onako brzo trčati. Osmanagić jako dobar i čini mi se da Ordagiću godi igrati sa njim.
Ćulum očekivano spor, ali je ipak pretrčao više od Darke ( a i za Jahu je Iniesta). Pasovi su odlični, i igra glavom je jako dobra. Golman dobar bio, Lazo isto dobar dok nije, vjerovatno, ostao bez snage. Krpa glupo isključen, ali je isključenje trebalo biti obostrano. Zilkić se gura gdje mu nije mjesto, prekidi, ostalo zadovoljavajuće. Nadam se da Husić nije povrijedjen ozbiljnije, trebat će nam. Drago mi što je Tandir napokon dobio zvižduke, nek shvati da se mora popravljati, i da njegove igre nisu ni blizu zadovoljavajućih. Da dodam i Darko zaista loš, probati sa Beganovićem.
Ordaga opet par dobrih poteza, ali čini mi se da je sad dosta manje bio sa loptom. Vjerovatno su i išli na to da njega i Krpu zatvore. Kritika za njega što neće da padne ponekad barem, ubiše ga. Krpu su udarali čitavo vrijeme i uspjeli su u naumu da ga iznerviraju.

Sa druge strane, Šerbečić izvanredan.
Zadnja izmjena: zlatnakoka, dana/u 29 jul 2017, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 29 jul 2017, 22:01

Pa majke mi ja tačno ne treba da idem više ikad. Da mi je jednom sa onog stadiona izaći dobro.
Borili su se momci jbg, a Ordagić bi fakat trebao pasti nekad, ubiše ga, a on trči li trči.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 29 jul 2017, 22:07

Samo ću kratko:VLADO YEBEM TI SVE ZENSKO U PORODICI,i yebo ti Tandir sve!!!
DRŽAVA TUZLA!!

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 29 jul 2017, 22:09

@zlatnakoka :tokralju: hvala puno na izvještaju :salut:

iako me ovaj poraz baš pogodio jer sam očekivao pobjedu opet treba malo pozitivnije razmišljati, imamo još trideset utakmica, polako, bitno je da ekipa igra, a realizacija će doći vremenom, a ako je istina za taj milion sve podrediti sljedećoj sezoni i ovu ekipu uigrati sa za sada Vladom na čelu stručnog štaba, pa sljedeće sezone dovesti par zvučnih pojačanja za taj milion i napasti titulu

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 29 jul 2017, 22:17

sa ovakvim sudjenje tesko
dovoljno je reci da je momak na Gradini zavrsio nakon starta za koji debil nije svirao ni faul.

a nadati se da ce ta realizacija krenuti. Da smo dali go na vrijeme, a bilo je sansi, glat 3-0. Kasnije nervoza, fizicka nesprema i pad koncentracije, pritisak i 0-1

Ekipa ce se uigrati jos, ali sanse se moraju realizovati. medjutim KAKO? pogotov sad kad nemas Husica ko zna koliko i Krpica ko zna koliko.

ovakvo sudjenje domacinu nisam nikad zivotu vidio mimo Tusnja., pa majku mu **** hoce kad koga pokrast na Tusnju, et da i to vidim.

samo se nadati da je ovo sve navrijeme da se nesto desi pozitivno, ali deseti put ponavljam stvarati ovoliko sansi i polusansi a ne dati go- ne ide.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.