ne znam kako je to izgledalo na textualnom prenosu, ali Sloboda je izgledala nemocno
Radnik standardno cvrsto, opasni kontra napadi preko Sreckovica, koji je btw silovao desnu stranu gdje je Todorovic, a i Culuma je u par navrata otresao kada je pokrivao tu stranu, medjutim, nisu dolazili do sanse u zavrsnici, imali su jedan sut preko Sreckovica koji je odbranio Mumunovic, no lopta je svakako isla pored gola
osim toga su imali jedan odlican sut u drugom pol, kada je Muminovic odlicno intervenisao i spasio gol, poslije je imao jos jednu odlicnu reakciju kada je na ubacenu loptu reagovao nogom i jos jednom spasio siguran gol, mislim igrali su svoju igru, cvrsto i na kontra napade, par sansi uvijek ostvare i eto, veceras su sutem s ruba sesnaesterca u 90 min zabili za pobjedu... mozda je remi bio najrealniji ishod, al u svakom slucaju su zasluzili pobjedu vise nego mi
Sloboda bez ideje, duge lopte na napadace, pa da oni kao spustaju lopte, nigdje veze... imali smo u prvom pol dvije-tri situacije poslije prekida kada smo mogli do pogotka, ali nije bilo srece... zao mi Husica jer se povrijedio i to u pozrtvovanju da stigne do lopte, u sendvicu izmedju dva igraca Radnika je pao i dislocirao rame, ako se ne varam
Krpa cobanski dobi crveni karton, nisam vidio sta je napravio, al je sigurno udario igraca Radnika, fuj... Tandir usao i lose odigrao, imao jedan ocajan sut, dobio zvizduke, a onda kada je izlazio iz igre, opet dobio zvizduke
Zilkic neka se ostavi prekida, ne zna i kraj price, jbem ti igraca kome svaki drugi ubacaj zavrsi na prvoj stativi, to treba radit Osmanagic, pokazao je da zna i zdravo djaci
sve ovo veceras mi je fuj, Vlado i nikakva igra, Krpa, Tandir, sudija koji je izvukao zivce publici i igracima, ma zgadilo mi se sve do te mjere da cu reci da ovaj klub treba ugasit
moram pohvalit Fukare, odlicno i jako navijanje svih 90 min, pogotovo bih pozdravio i pohvalio onaj pozdrav igracima nakon tekme i onu pjesmu, igraci su sjebano djelovali jer su osjecali da su izdali Fukare
Vlado, dao sam ti 10 kola, sada, mogao bih ti otkaz urucit jos veceras, tesko da ce s njime biti bolje, tesko... ali nece njega UO smijenit, ni sada, ni u blizoj buducnosti, sanse za to su nikakve