Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

semcho
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la semcho » 29 jul 2017, 05:44

macak_
Kontakt:

Post Postao/la macak_ » 29 jul 2017, 09:35

Raonffa je napisao/la:
Pretprošlo gostovanje kad su naši igrači glumili huligane, mi smo tad parkirali auto kod šopinga, normala otišli do stadiona, normala se vratili do auta, i onda kad smo krenuli bilo je nekakvih grupica vaših navijača koje su pravile čeke al' ništa se ne bi desilo, da jedan naš nije otvorio prozor i pjevao im "Robijašu majmune yebemo te u žvalje" pa su momci malo zakamenjali al' nije ništa ozbiljnije bilo.

Uglavnom, naravno da će te napasti ako si sam ili ako vas je dvoje, troje samo, pošto se ti debili (na svim stranama) koji se furaju na to obične **** i imaju muda naletiti otprilike 5 vs 1 i tu pokazuju svoj "mangupluk", takve zatući maljem odmah.

Ako si u malo većoj grupu (5,6 momaka) niko te neće dirati osim ako njih nije 20, a nije i ne može biti jer sve je puno murije i ne vjerujem da dopuštaju tako velikim grupama da se kreću tuda.
Realno, tih gluposti imas svugdje, a kod sarajeva i zenice je najizrazenije jer su blizu pa dodje puno svakakve raje, koja ne konta stvari.. Jbg, takvima je mrsko potegnuti do tuzle ili mostara.
U sarajevu su znali pred grbavicom licne karte traziti, ako neko izgleda 'sumnjiv', cak i ako sam ide.. Nisam shvatio zasto, jer takvi nemaju obiljezja, a idiotluk je istuci nekog studenta..
Pravda za flash-a!!!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 jul 2017, 09:49

Viper je napisao/la:Ja cu doci u majici svoje ekipe u sarajevo, hocete li mi vi garantovati da cu proci nedirnuto i to na dan utakmice ?? hocu, hocu.. pustite se supllje bogati, skidanje majica i salova je normalna stvar svuda u svijetu a ako niste u toj prici onda zaobidjite rasprave il bujrum dodjite pa kuci nazad u potkosulji.
U pravu si skroz samo sto nasi koji tako idu sami nisu bas odavde jer na gostovanju u Zenici imas nase raje iz cijelog srednjobosanskog kantona, cak imas i raje iz RS-a. Ima nasih koji budu na neutralnoj tribini isto.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

crozla
Kontakt:

Post Postao/la crozla » 29 jul 2017, 10:22

Ljudi pustite se skidanja, meni danas na um pada 2 na Sarajevo + PSV u cetvrtak na milju dobit vise od 2 milje. To bi trebalo biti klin, h?
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 jul 2017, 10:28

Obje ekipe blistaju, baš za staviti pare na njih.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 29 jul 2017, 11:10

Ako Sarajevo ne dobije ovakvog Celika nek raspuste klub i posade smilje na Kosevu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 29 jul 2017, 11:15

Marsal je napisao/la:Ako Sarajevo ne dobije ovakvog Celika nek raspuste klub i posade smilje na Kosevu.
Zašto na Koševu? Ipak se Bosna Sema više pita tu.
Nemaju gdje ni posijati, jedinu u Butmiru koji ionako više liči na neku njivu..
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 29 jul 2017, 11:34

Marsal je napisao/la:Ako Sarajevo ne dobije ovakvog Celika nek raspuste klub i posade smilje na Kosevu.
Vidjet ces kad Celik prvi da go. :rol:

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 29 jul 2017, 11:52

Joj kralju fkt ste vise dosadni sa tim ako Sarajevo ne pobjedi Celika u Zenici ili prica kako Sarajevo nije pobijedilo u ligi 16 godina tamo itd. Pobjedili smo vas kad je najvise trebalo kad se za trofej igralo u finalu Kup-a 2014. godine. Sutra i da pobjedimo nije to nesto sto se velem treba slaviti obzirom u kakvoj je situaciji Celik, ali vise mi djeluje da je vas strah da Sarajevo sutra ne prekine tu tradiciju bez ligaske pobjede u Zenici od 2001. godine. I vi na Kosevu niste pobjedili od 1986.e pa sta, nije smak svijeta kao sto nece ni sutra biti ukoliko mi ne pobjedimo.

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 29 jul 2017, 12:18

Povodom Stevanovića raznih i Duljevića....

Da li je pogrešno napuštati ekipe prije odigranih evropskih tekmi. Nešto kontam da su sve "oči" tu, i da se lakše odatle prodat, jer, taman je neko i pratio kako ti igraš u ovoj premier ligi. Odigraš, prvo, drugo, treće kolo, tj. toliko dugo koliko je ekipa u Evropi, što više guraš, logično bi bilo da i igraču vrijednost raste a i ekipama dobro. Ako kojom ludom srećom uđe se u grupe, na zimu dobar transfer ne gine.... Zrinjski uz Petraka, Tomića, Mešu, možda bi i izbacio ove neuvjerljive Slovence i nepoznanicu sa Islanada. A za transfer poslije toga, ne bi bilo kasno.....možda pouka za ubuduće?

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 29 jul 2017, 12:23

Stevanovic i Duljevic su umislili da ih prati mnogo klubova a oni ce da biraju, na kraju se Miroslav provuce zahvaljujuci bratskim odnosima dvojce Kodra, Duljevic jos bez kluba.

Pare udarile u glavu nista drugo.
- Zeljeznicar -

High

Post Postao/la High » 29 jul 2017, 12:26

Uplivi navijačkog kompleksa:
Razbojništvo na tramvajskoj stanici: Napali muškaraca, pa mu oteli sportski dres i novac
Tri nepoznata razbojnika presrela su jučer muškarca na tramvajskoj stanici Stup u istoimenom sarajevskom naselju, te mu oteli sportski dres i novac.

Prema informacijama iz MUP-a Kantona Sarajevo, H. O. iz Ilidže došao je u Policijsku stanicu na Ilidži i prijavio kako su mu oko 18.45 sati, dok se nalazio u ulici Džemala Bijedića bb na tramvajskoj stanici, prišle tri osobe, te ga napale, a potom mu otele sportski dres i određenu količinu novca.

Policija intenzivno traga za razbojnicima, a o svemu je obaviješten i dežurni tužilac sarajevskog Kantonalnog tužilaštva.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 29 jul 2017, 12:26

Njih dvojica kad vec od januara pa do aprila nisu mogli naci novi klub, trebali su vidjeti da nesto nije u redu pa odigrati barem evropske utakmice da se mogu bolje prodat
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 29 jul 2017, 13:01

Šta je ovaj Baša što za Široki potpisa, je li to Široki završio sa svojom filozofijom i okreće novu stranicu u istoriji kluba :kafa:

crozla
Kontakt:

Post Postao/la crozla » 29 jul 2017, 13:06

FoSte95 je napisao/la:Šta je ovaj Baša što za Široki potpisa, je li to Široki završio sa svojom filozofijom i okreće novu stranicu u istoriji kluba :kafa:
Vrlo je upitno sto zelis reci?
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 29 jul 2017, 13:08

crozla je napisao/la:
FoSte95 je napisao/la:Šta je ovaj Baša što za Široki potpisa, je li to Široki završio sa svojom filozofijom i okreće novu stranicu u istoriji kluba :kafa:
je li katolik, znam da dole samo katolike dovode a ime i prezime baš mi i ne baca na katoličanstvo

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 29 jul 2017, 13:10

macak_ je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Pretprošlo gostovanje kad su naši igrači glumili huligane, mi smo tad parkirali auto kod šopinga, normala otišli do stadiona, normala se vratili do auta, i onda kad smo krenuli bilo je nekakvih grupica vaših navijača koje su pravile čeke al' ništa se ne bi desilo, da jedan naš nije otvorio prozor i pjevao im "Robijašu majmune yebemo te u žvalje" pa su momci malo zakamenjali al' nije ništa ozbiljnije bilo.

Uglavnom, naravno da će te napasti ako si sam ili ako vas je dvoje, troje samo, pošto se ti debili (na svim stranama) koji se furaju na to obične **** i imaju muda naletiti otprilike 5 vs 1 i tu pokazuju svoj "mangupluk", takve zatući maljem odmah.

Ako si u malo većoj grupu (5,6 momaka) niko te neće dirati osim ako njih nije 20, a nije i ne može biti jer sve je puno murije i ne vjerujem da dopuštaju tako velikim grupama da se kreću tuda.
Realno, tih gluposti imas svugdje, a kod sarajeva i zenice je najizrazenije jer su blizu pa dodje puno svakakve raje, koja ne konta stvari.. Jbg, takvima je mrsko potegnuti do tuzle ili mostara.
U sarajevu su znali pred grbavicom licne karte traziti, ako neko izgleda 'sumnjiv', cak i ako sam ide.. Nisam shvatio zasto, jer takvi nemaju obiljezja, a idiotluk je istuci nekog studenta..
Naravno, ne kažem ja da je to samo u Zenici tako, to je tako svugdje. I samo govorim o tome da ukoliko normalno dođeš neće te niko napadati, pogotovo ako si bez obilježja, a imaš neka obilježja uđeš u malo veću skupinu "tvojih" i to je to, nema niko muda naletiti na 5,6 ljudi kod nas bolan, sve su to krezubi klošari na svim stranama, čast izuzecima.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 29 jul 2017, 13:14

FoSte95 je napisao/la:
crozla je napisao/la:
je li katolik, znam da dole samo katolike dovode a ime i prezime baš mi i ne baca na katoličanstvo
jeste

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 29 jul 2017, 13:18

Osttribine je napisao/la:
Joj kralju fkt ste vise dosadni sa tim ako Sarajevo ne pobjedi Celika u Zenici ili prica kako Sarajevo nije pobijedilo u ligi 16 godina tamo itd. Pobjedili smo vas kad je najvise trebalo kad se za trofej igralo u finalu Kup-a 2014. godine. Sutra i da pobjedimo nije to nesto sto se velem treba slaviti obzirom u kakvoj je situaciji Celik, ali vise mi djeluje da je vas strah da Sarajevo sutra ne prekine tu tradiciju bez ligaske pobjede u Zenici od 2001. godine. I vi na Kosevu niste pobjedili od 1986.e pa sta, nije smak svijeta kao sto nece ni sutra biti ukoliko mi ne pobjedimo.
Pa zato i kazem, nikad necete imati bolju priliku da prekinete neugodni niz nego sutra.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 jul 2017, 13:24

FoSte95 je napisao/la:
crozla je napisao/la:
Hrvatsko drzavljanstvo ima a rođen je tamo isto tako.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.