Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Realno, tih gluposti imas svugdje, a kod sarajeva i zenice je najizrazenije jer su blizu pa dodje puno svakakve raje, koja ne konta stvari.. Jbg, takvima je mrsko potegnuti do tuzle ili mostara.Raonffa je napisao/la:
Pretprošlo gostovanje kad su naši igrači glumili huligane, mi smo tad parkirali auto kod šopinga, normala otišli do stadiona, normala se vratili do auta, i onda kad smo krenuli bilo je nekakvih grupica vaših navijača koje su pravile čeke al' ništa se ne bi desilo, da jedan naš nije otvorio prozor i pjevao im "Robijašu majmune yebemo te u žvalje" pa su momci malo zakamenjali al' nije ništa ozbiljnije bilo.
Uglavnom, naravno da će te napasti ako si sam ili ako vas je dvoje, troje samo, pošto se ti debili (na svim stranama) koji se furaju na to obične **** i imaju muda naletiti otprilike 5 vs 1 i tu pokazuju svoj "mangupluk", takve zatući maljem odmah.
Ako si u malo većoj grupu (5,6 momaka) niko te neće dirati osim ako njih nije 20, a nije i ne može biti jer sve je puno murije i ne vjerujem da dopuštaju tako velikim grupama da se kreću tuda.
U sarajevu su znali pred grbavicom licne karte traziti, ako neko izgleda 'sumnjiv', cak i ako sam ide.. Nisam shvatio zasto, jer takvi nemaju obiljezja, a idiotluk je istuci nekog studenta..
Pravda za flash-a!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U pravu si skroz samo sto nasi koji tako idu sami nisu bas odavde jer na gostovanju u Zenici imas nase raje iz cijelog srednjobosanskog kantona, cak imas i raje iz RS-a. Ima nasih koji budu na neutralnoj tribini isto.Viper je napisao/la:Ja cu doci u majici svoje ekipe u sarajevo, hocete li mi vi garantovati da cu proci nedirnuto i to na dan utakmice ?? hocu, hocu.. pustite se supllje bogati, skidanje majica i salova je normalna stvar svuda u svijetu a ako niste u toj prici onda zaobidjite rasprave il bujrum dodjite pa kuci nazad u potkosulji.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ljudi pustite se skidanja, meni danas na um pada 2 na Sarajevo + PSV u cetvrtak na milju dobit vise od 2 milje. To bi trebalo biti klin, h?
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Obje ekipe blistaju, baš za staviti pare na njih.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Marsal
- Kontakt:
Ako Sarajevo ne dobije ovakvog Celika nek raspuste klub i posade smilje na Kosevu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Zašto na Koševu? Ipak se Bosna Sema više pita tu.Marsal je napisao/la:Ako Sarajevo ne dobije ovakvog Celika nek raspuste klub i posade smilje na Kosevu.
Nemaju gdje ni posijati, jedinu u Butmiru koji ionako više liči na neku njivu..
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Vidjet ces kad Celik prvi da go.Marsal je napisao/la:Ako Sarajevo ne dobije ovakvog Celika nek raspuste klub i posade smilje na Kosevu.

- Osttribine
- Kontakt:
Joj kralju fkt ste vise dosadni sa tim ako Sarajevo ne pobjedi Celika u Zenici ili prica kako Sarajevo nije pobijedilo u ligi 16 godina tamo itd. Pobjedili smo vas kad je najvise trebalo kad se za trofej igralo u finalu Kup-a 2014. godine. Sutra i da pobjedimo nije to nesto sto se velem treba slaviti obzirom u kakvoj je situaciji Celik, ali vise mi djeluje da je vas strah da Sarajevo sutra ne prekine tu tradiciju bez ligaske pobjede u Zenici od 2001. godine. I vi na Kosevu niste pobjedili od 1986.e pa sta, nije smak svijeta kao sto nece ni sutra biti ukoliko mi ne pobjedimo.Marsal je napisao/la:Ako Sarajevo ne dobije ovakvog Celika nek raspuste klub i posade smilje na Kosevu.
Povodom Stevanovića raznih i Duljevića....
Da li je pogrešno napuštati ekipe prije odigranih evropskih tekmi. Nešto kontam da su sve "oči" tu, i da se lakše odatle prodat, jer, taman je neko i pratio kako ti igraš u ovoj premier ligi. Odigraš, prvo, drugo, treće kolo, tj. toliko dugo koliko je ekipa u Evropi, što više guraš, logično bi bilo da i igraču vrijednost raste a i ekipama dobro. Ako kojom ludom srećom uđe se u grupe, na zimu dobar transfer ne gine.... Zrinjski uz Petraka, Tomića, Mešu, možda bi i izbacio ove neuvjerljive Slovence i nepoznanicu sa Islanada. A za transfer poslije toga, ne bi bilo kasno.....možda pouka za ubuduće?
Da li je pogrešno napuštati ekipe prije odigranih evropskih tekmi. Nešto kontam da su sve "oči" tu, i da se lakše odatle prodat, jer, taman je neko i pratio kako ti igraš u ovoj premier ligi. Odigraš, prvo, drugo, treće kolo, tj. toliko dugo koliko je ekipa u Evropi, što više guraš, logično bi bilo da i igraču vrijednost raste a i ekipama dobro. Ako kojom ludom srećom uđe se u grupe, na zimu dobar transfer ne gine.... Zrinjski uz Petraka, Tomića, Mešu, možda bi i izbacio ove neuvjerljive Slovence i nepoznanicu sa Islanada. A za transfer poslije toga, ne bi bilo kasno.....možda pouka za ubuduće?
Stevanovic i Duljevic su umislili da ih prati mnogo klubova a oni ce da biraju, na kraju se Miroslav provuce zahvaljujuci bratskim odnosima dvojce Kodra, Duljevic jos bez kluba.
Pare udarile u glavu nista drugo.
Pare udarile u glavu nista drugo.
- Zeljeznicar -
Uplivi navijačkog kompleksa:
Razbojništvo na tramvajskoj stanici: Napali muškaraca, pa mu oteli sportski dres i novac
Tri nepoznata razbojnika presrela su jučer muškarca na tramvajskoj stanici Stup u istoimenom sarajevskom naselju, te mu oteli sportski dres i novac.
Prema informacijama iz MUP-a Kantona Sarajevo, H. O. iz Ilidže došao je u Policijsku stanicu na Ilidži i prijavio kako su mu oko 18.45 sati, dok se nalazio u ulici Džemala Bijedića bb na tramvajskoj stanici, prišle tri osobe, te ga napale, a potom mu otele sportski dres i određenu količinu novca.
Policija intenzivno traga za razbojnicima, a o svemu je obaviješten i dežurni tužilac sarajevskog Kantonalnog tužilaštva.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Njih dvojica kad vec od januara pa do aprila nisu mogli naci novi klub, trebali su vidjeti da nesto nije u redu pa odigrati barem evropske utakmice da se mogu bolje prodat
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Šta je ovaj Baša što za Široki potpisa, je li to Široki završio sa svojom filozofijom i okreće novu stranicu u istoriji kluba 

Vrlo je upitno sto zelis reci?FoSte95 je napisao/la:Šta je ovaj Baša što za Široki potpisa, je li to Široki završio sa svojom filozofijom i okreće novu stranicu u istoriji kluba
Sve, sve što era sazdala je ova,
je li katolik, znam da dole samo katolike dovode a ime i prezime baš mi i ne baca na katoličanstvocrozla je napisao/la:Vrlo je upitno sto zelis reci?FoSte95 je napisao/la:Šta je ovaj Baša što za Široki potpisa, je li to Široki završio sa svojom filozofijom i okreće novu stranicu u istoriji kluba
Naravno, ne kažem ja da je to samo u Zenici tako, to je tako svugdje. I samo govorim o tome da ukoliko normalno dođeš neće te niko napadati, pogotovo ako si bez obilježja, a imaš neka obilježja uđeš u malo veću skupinu "tvojih" i to je to, nema niko muda naletiti na 5,6 ljudi kod nas bolan, sve su to krezubi klošari na svim stranama, čast izuzecima.macak_ je napisao/la:Realno, tih gluposti imas svugdje, a kod sarajeva i zenice je najizrazenije jer su blizu pa dodje puno svakakve raje, koja ne konta stvari.. Jbg, takvima je mrsko potegnuti do tuzle ili mostara.Raonffa je napisao/la:
Pretprošlo gostovanje kad su naši igrači glumili huligane, mi smo tad parkirali auto kod šopinga, normala otišli do stadiona, normala se vratili do auta, i onda kad smo krenuli bilo je nekakvih grupica vaših navijača koje su pravile čeke al' ništa se ne bi desilo, da jedan naš nije otvorio prozor i pjevao im "Robijašu majmune yebemo te u žvalje" pa su momci malo zakamenjali al' nije ništa ozbiljnije bilo.
Uglavnom, naravno da će te napasti ako si sam ili ako vas je dvoje, troje samo, pošto se ti debili (na svim stranama) koji se furaju na to obične **** i imaju muda naletiti otprilike 5 vs 1 i tu pokazuju svoj "mangupluk", takve zatući maljem odmah.
Ako si u malo većoj grupu (5,6 momaka) niko te neće dirati osim ako njih nije 20, a nije i ne može biti jer sve je puno murije i ne vjerujem da dopuštaju tako velikim grupama da se kreću tuda.
U sarajevu su znali pred grbavicom licne karte traziti, ako neko izgleda 'sumnjiv', cak i ako sam ide.. Nisam shvatio zasto, jer takvi nemaju obiljezja, a idiotluk je istuci nekog studenta..
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
jesteFoSte95 je napisao/la:je li katolik, znam da dole samo katolike dovode a ime i prezime baš mi i ne baca na katoličanstvocrozla je napisao/la:Vrlo je upitno sto zelis reci?FoSte95 je napisao/la:Šta je ovaj Baša što za Široki potpisa, je li to Široki završio sa svojom filozofijom i okreće novu stranicu u istoriji kluba
- Marsal
- Kontakt:
Pa zato i kazem, nikad necete imati bolju priliku da prekinete neugodni niz nego sutra.Osttribine je napisao/la:
Joj kralju fkt ste vise dosadni sa tim ako Sarajevo ne pobjedi Celika u Zenici ili prica kako Sarajevo nije pobijedilo u ligi 16 godina tamo itd. Pobjedili smo vas kad je najvise trebalo kad se za trofej igralo u finalu Kup-a 2014. godine. Sutra i da pobjedimo nije to nesto sto se velem treba slaviti obzirom u kakvoj je situaciji Celik, ali vise mi djeluje da je vas strah da Sarajevo sutra ne prekine tu tradiciju bez ligaske pobjede u Zenici od 2001. godine. I vi na Kosevu niste pobjedili od 1986.e pa sta, nije smak svijeta kao sto nece ni sutra biti ukoliko mi ne pobjedimo.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hrvatsko drzavljanstvo ima a rođen je tamo isto tako.FoSte95 je napisao/la:je li katolik, znam da dole samo katolike dovode a ime i prezime baš mi i ne baca na katoličanstvocrozla je napisao/la:Vrlo je upitno sto zelis reci?FoSte95 je napisao/la:Šta je ovaj Baša što za Široki potpisa, je li to Široki završio sa svojom filozofijom i okreće novu stranicu u istoriji kluba
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.