FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 29 jul 2017, 07:43

Evander je napisao/la:Tezim vremenima?
Ja ih se ne sjecam. A imam pofin broj godina :)
Sumnjam u to da imas pofin broj godina onda...
Kako dodje cika Tan ako je sve bilo med i mlijeko?
:kafa: :facepalm: :think:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 29 jul 2017, 07:46

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 29 jul 2017, 08:16

DenchiNL je napisao/la:
Sa sportskog aspekta nije bilo vala gore. U doba viršli, kad je Varešanović vodio ekipu sastavljenu 100% od djece Sarajeva, klub je završio na drugom mjestu. Sad nam slijedi borba za Evropu kao i lani, prije nikad nije bila upitna.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 29 jul 2017, 09:32

I sve ste to zakljucili na osnovu jednog kola i poraza, da nam slijedi borba za Evropu, da je sezona vec izgubljena, neki idu tako daleko pa kazu daj Boze i da udjemo u LzP. Nema vecih bolesnika od nas pitara, nikakve sredine, iz krajnosti u krajnost se ide. Ocekujem ukoliko pobjedimo sutra tamo da ce pojedinci poceti pisati, daj nam dva pojacanja i napad na titulu, do prvog kiksa.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 29 jul 2017, 09:35

Osttribine je napisao/la:I sve ste to zakljucili na osnovu jednog kola i poraza, da nam slijedi borba za Evropu, da je sezona vec izgubljena, neki idu tako daleko pa kazu daj Boze i da udjemo u LzP. Nema vecih bolesnika od nas pitara, nikakve sredine, iz krajnosti u krajnost se ide. Ocekujem ukoliko pobjedimo sutra tamo da ce pojedinci poceti pisati, daj nam dva pojacanja i napad na titulu, do prvog kiksa.
Nemoj tako, jos je samo 31 kolo do kraja. Sta se moze uraditi za samo 31 kolo ?
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 jul 2017, 09:40

Jel na BHT-u veceras Zrinjski?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 29 jul 2017, 09:41

Mokes je napisao/la:
Osttribine je napisao/la:I sve ste to zakljucili na osnovu jednog kola i poraza, da nam slijedi borba za Evropu, da je sezona vec izgubljena, neki idu tako daleko pa kazu daj Boze i da udjemo u LzP. Nema vecih bolesnika od nas pitara, nikakve sredine, iz krajnosti u krajnost se ide. Ocekujem ukoliko pobjedimo sutra tamo da ce pojedinci poceti pisati, daj nam dva pojacanja i napad na titulu, do prvog kiksa.
Ali fkt, uvijek jedni te isti mudruju iz dana u dan, znamo svi da je siguacija takva kakva jeste, ali svakodnevno negativu prosipati po forumu to ne kontam. I ovakvi kakvi jesmo bicemo u borbi za titulu, liga nam je takva kakva jeste, mozda cak i nikad losija, ali nije to samo nasa krivica. Svaka cast za ovaj potez HZ i animiranje raje za gostovanje sutra, nema sumnje da ce nas sutra biti fina brojka tamo.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 29 jul 2017, 09:49

Osttribine je napisao/la:
Mokes je napisao/la:
Ali fkt, uvijek jedni te isti mudruju iz dana u dan, znamo svi da je siguacija takva kakva jeste, ali svakodnevno negativu prosipati po forumu to ne kontam. I ovakvi kakvi jesmo bicemo u borbi za titulu, liga nam je takva kakva jeste, mozda cak i nikad losija, ali nije to samo nasa krivica. Svaka cast za ovaj potez HZ i animiranje raje za gostovanje sutra, nema sumnje da ce nas sutra biti fina brojka tamo.
Koga vi imate zaposlenog u klubu? :mrgreen:

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 29 jul 2017, 09:56

hilmo je napisao/la:

Koga vi imate zaposlenog u klubu? :mrgreen:
Sad za sad samo uza rodbina, a u slijedecem mandatu sira rodbina i komsiluk:D

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 jul 2017, 10:03

DenchiNL je napisao/la:
Organizacijski nije bilo bolje ali na terenu da, vazda drugi bili bez problema i to sa ogromnim dugom.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 29 jul 2017, 10:04

Ovi sto se nasrase odjednom ko da je u klubu eto prosjecna situacija pa eto ljudi seru bezveze. Samo sto je Crnkic otisao i sto Said ne trenira je dovoljno da se svi zamisle koliko su ljudi u klubu zaista nesposobni , a gdje je ispadanje od konobara pa samaranje od madjara , pa igra koja ne lici ninasta , pa Ivetic koji pokriva 8 pozicija u timu , pa mi dva halfa imamo samo , gdje je havarija da dodjemo u situaciji da 1 kolo ostanemo bez trenera koji je morao ic poslije Zarije ako je vec trebao ic , gdje je ta akademija ( par terena i koliba) pa pogledaj klubove koje su dobili bilo kakvu injekciju finansijsku kako napreduju , gdje je Evropsko Sarajevo , gdje je Duljevic ( milion stvari nabrojat koje su obecane i nista ) , djeca iz akademije nam hodaju po probama ect ect, pa ako vam radi neko u klubu ok razumjem, al ako nije sta vam je , pa normalno je kritikovati kad idemo silaznom putanjom vertikalno od Borusije . pa raja je bila jako strpljiva ja mislim , al ovo ne lici ninasta vise .
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 29 jul 2017, 10:07, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 jul 2017, 10:06

Onaj Duljević jos nije nasao klub a lige su vec pocele u svim drzavama, nije ni pripreme odradio..

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 29 jul 2017, 10:15

MortemHz je napisao/la:Onaj Duljević jos nije nasao klub a lige su vec pocele u svim drzavama, nije ni pripreme odradio..
Sto se mene tice nek crkne , al ovi obecavaju stvari koje ne mogu isporucit i on je obecan , jedno kazu , za par dana ko da nisu rekli , gdje je Crnkic , gdje je half , trenera biraju pihhh . covjek bi reko to je analiza aman , a svi znamo sta je , samo da se raja zamanta oko neceg

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 29 jul 2017, 10:26

paulus je napisao/la:Ovi sto se nasrase odjednom ko da je u klubu eto prosjecna situacija pa eto ljudi seru bezveze. Samo sto je Crnkic otisao i sto Said ne trenira je dovoljno da se svi zamisle koliko su ljudi u klubu zaista nesposobni , a gdje je ispadanje od konobara pa samaranje od madjara , pa igra koja ne lici ninasta , pa Ivetic koji pokriva 8 pozicija u timu , pa mi dva halfa imamo samo , gdje je havarija da dodjemo u situaciji da 1 kolo ostanemo bez trenera koji je morao ic poslije Zarije ako je vec trebao ic , gdje je ta akademija ( par terena i koliba) pa pogledaj klubove koje su dobili bilo kakvu injekciju finansijsku kako napreduju , gdje je Evropsko Sarajevo , gdje je Duljevic ( milion stvari nabrojat koje su obecane i nista ) , djeca iz akademije nam hodaju po probama ect ect, pa ako vam radi neko u klubu ok razumjem, al ako nije sta vam je , pa normalno je kritikovati kad idemo silaznom putanjom vertikalno od Borusije . pa raja je bila jako strpljiva ja mislim , al ovo ne lici ninasta vise .
I sta predlazes da seremo kao i vas nekoliko iz dana u dan jedno te isto. Sve to sto si napisao zna i svaki navijac Sarajeva, ali ne vidim svrhu pisati svaki dan na forumu o tome. Kazem ti i ovakvi kakvi smo opet cemo se boriti za titulu, a to dovoljno govori o nasoj ligi. I te price konobari ribari, to je moglo prije 15, 20 godina proci, htjeli priznati ili ne danas svi igraju fudbal, dokaz su i rezultati iz godine u godinu tih satro konobarskih klubova. Nazalost i oni nas polako sustizu ako ne i prestizu, ali to nije samo do naseg kluba nego cjelokupne lige.

Iznaroda
Kontakt:

Post Postao/la Iznaroda » 29 jul 2017, 10:35

MortemHz je napisao/la:Jel na BHT-u veceras Zrinjski?
Da.
"Sa prkosne Majevice, legenda se Bosnom širi, Teočanska prva gazi na slobodu zemlja miri. Sa prkosne Majevice, vjetrovi mu ime zbore, gdje njegova noga kroči slobodarske sviću zore..."

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 29 jul 2017, 10:49

paulus je napisao/la:Ovi sto se nasrase odjednom ko da je u klubu eto prosjecna situacija pa eto ljudi seru bezveze. Samo sto je Crnkic otisao i sto Said ne trenira je dovoljno da se svi zamisle koliko su ljudi u klubu zaista nesposobni , a gdje je ispadanje od konobara pa samaranje od madjara , pa igra koja ne lici ninasta , pa Ivetic koji pokriva 8 pozicija u timu , pa mi dva halfa imamo samo , gdje je havarija da dodjemo u situaciji da 1 kolo ostanemo bez trenera koji je morao ic poslije Zarije ako je vec trebao ic , gdje je ta akademija ( par terena i koliba) pa pogledaj klubove koje su dobili bilo kakvu injekciju finansijsku kako napreduju , gdje je Evropsko Sarajevo , gdje je Duljevic ( milion stvari nabrojat koje su obecane i nista ) , djeca iz akademije nam hodaju po probama ect ect, pa ako vam radi neko u klubu ok razumjem, al ako nije sta vam je , pa normalno je kritikovati kad idemo silaznom putanjom vertikalno od Borusije . pa raja je bila jako strpljiva ja mislim , al ovo ne lici ninasta vise .
I sta predlazes da seremo kao i vas nekoliko iz dana u dan jedno te isto. Sve to sto si napisao zna i svaki navijac Sarajeva, ali ne vidim svrhu pisati svaki dan na forumu o tome. Kazem ti i ovakvi kakvi smo opet cemo se boriti za titulu, a to dovoljno govori o nasoj ligi. I te price konobari ribari, to je moglo prije 15, 20 godina proci, htjeli priznati ili ne danas svi igraju fudbal, dokaz su i rezultati iz godine u godinu tih satro konobarskih klubova. Nazalost i oni nas polako sustizu ako ne i prestizu, ali to nije samo do naseg kluba nego cjelokupne lige.
Ma trebamo im pljeskat , pobogu ovo je forum , svako ima pravo na misljenje , tako i ti . Ti kazes dobro je Ja i neki drugi mislimo da je uzasno . Mi smo dobili milion neispunjenih obecanja , raja je bila strpljiva , ajde , treba vremena , al kako vrjeme odmice sve je gore i naravno da neki vise ne mogu trpit ovaj nivo amaterizma posebno kad vide da klubovi u okolini , ma nije samo u okolini , madjari su ispali al su ispali sa odlicnom igrom od dobre ekipe , i oni su ispred nas , za mene je to sramotno , al ne samo napredak kluba vec totalna nonsalancija kako se ovaj klub sramoti i uzima plata za isto.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 29 jul 2017, 11:24

High je napisao/la:

Selam za mog prijatelja, koji mi je za Melunovića na ovoj utakmici u Zenici rekao da je Robin van Persie. :mrgreen:
Ne treba se zalijetati! :kafa:

High

Post Postao/la High » 29 jul 2017, 11:33

Zašto nijedan klub nije angažirao Duljevića, najboljeg igrača lige?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 29 jul 2017, 11:35

paulus je napisao/la:
Ma trebamo im pljeskat , pobogu ovo je forum , svako ima pravo na misljenje , tako i ti . Ti kazes dobro je Ja i neki drugi mislimo da je uzasno . Mi smo dobili milion neispunjenih obecanja , raja je bila strpljiva , ajde , treba vremena , al kako vrjeme odmice sve je gore i naravno da neki vise ne mogu trpit ovaj nivo amaterizma posebno kad vide da klubovi u okolini , ma nije samo u okolini , madjari su ispali al su ispali sa odlicnom igrom od dobre ekipe , i oni su ispred nas , za mene je to sramotno , al ne samo napredak kluba vec totalna nonsalancija kako se ovaj klub sramoti i uzima plata za isto.
E pa upravo kao sto kazes ovo je forum i svako ima pravo na misljenje, onda ako se ne slazes sa necijim misljenjem izneses svoje, a ne pises da se neko nasrao bezveze, a situacija kao nije dobra. I ovde danima jedno te isto, ako neko nesto kontra napise od onoga sto vas nekoliko konstantno pisete odmah na sve nacine gledate da ga poklopite i nametnete svoje misljenje, kontradiktorni ste jbg.

betrezengorbachev
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la betrezengorbachev » 29 jul 2017, 11:40

Evander je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Ali zato, kad smo vec kod koreografija. Djecak koji raste je yebeno nenadjebiva, nosam je u novcaniku zenu sam izbacio! :zviz:
Ono je remek - djelo. Posebno uz pjesmu Keme koja je zagrmila, plus kanonada... ma nevjerovatno. Kako bi ljepše bilo da se Sarajevo, ljubavi moja pjeva umjesto Divova na početku svake utakmice...
Mi smo morali Keminu pjesmu o Sarajevu prisvojiti kao himnu.

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
:thumbup:
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.