FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Romariooo
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Romariooo » 29 jul 2017, 00:03

Prvo da se osvrnem ba hazarda, njega bi bilo nemoguce dovesti jer ni celziju ne trebaju pare, a da prodamo neymara za 250 miliona za hazarda bi dobro bilo iskesiti i 150 miliona al i tako pitanje bil celzi pristao

Ako bi imali hazarda umjesto neymara bili bi i bolji jer neymar jeste veci talenat, al belgijanac je ozbiljniji igrac i puno bi vise doprinio jer mislim da bi bio konstantniji i bio bi ubica i ne bi cekali ko neymara kad je sretan i raspolozen, mislim da bi hazard odmah ubijao, i zesce nego u celziju jer bi imo vise prostora jer bi i mesi i suarez vukli odbranu na sebe, al vjerovatno taj film necemo gledati

Neymar ako ode, imat cemo sigurno 300 miliona budzeta za transfere, a ne bi bilo lose i iz pariza koga capiti. Prvi bi pik bio verati i mislim da bi on i 100 miliona bili sjajan posao, cak stavise kad vidimo psihu neymara i oca mu, mozda lose ne bi bilo samo ih zamijeniti bez ikakve doplate, ili i di mariju usicariti, jer dobijes top veznjaka a izgubis krilo, di marija bi bio odlicna zamjena, a krilo novo bi lakse nasli top igraca nego veznjaka tog tipa jer izbor je sigurno veci, ali treba derati sekija dobro i izvuci veratija i 100 miliona, ili veratija i di mariju i 80 miliona, mogao bi i moura mozda proci ko zamjena ne bih imao nista protiv, aurier je bio moj pik al eto doveden je semedo, ne znam jel aurier gdje otisao a mozda ga ne bi bilo kose uzeti ako je jeftin u razmjeni toj pa nek se koristi ko rezervni stoper ili bek ako vidal ode, to su igraci pariza koji bi bili mozda zanimljivi, a velike pare koristiti za dembelea i koketa ako verati ne dodje
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 29 jul 2017, 00:32

U paketu sa Marcom nije to lose, ali opet previse gubis kvalitet na krilu sa puno golova i asistencija, jos vise bi se morali oslanjati na Messija. A i govorimo o upravi Barcelone, za njih je Andre Gomes pojacanje, tesko oni mogu to izvjest'.
@Nail, gubis vise ako ga ovakvog prgavog ostavis u gigantu kakav je Barcelona. Tim seres direktno po historiji kluba. Yebe mi se za njegovih 20 golova po sezoni...davao ih je i Pedro sa Lionelom Messijem. Svi su zamjenjivi osim Lea i to je cinjenica.

Taman da ne dovedu klasu Neymara na krilu, Verratti i jos 2 dobra igraca su bolja nego nezadovoljni Neymar. On ce svakako vise izgubiti nego klub i to iz vise razloga.

Zeli novac ispred karijere i to je okej, njegov zivot. Odlazili su i mnogo veci igraci za MNOGO manje novca pa klub postade jos i bolji.

Ako ide radi Baluna, samo budala moze vjerovat da ce ga dobiti igrac Francuske kikiriki lige ispred igracina u EPL i Primeri.

Za upravu se slazem...vrlo komplikovan posao i za mnogo karizmaticnije ljude od smijesnog pacova.
27.10.2020

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 29 jul 2017, 00:45

-Neymar izjavio da mu ide dobro ovo ljeto i da je sretan trenutno.
-Iniesta rekao da bi Neymar trebao da se sto prije izjasni oko buducnosti.
-Puyol rekao to isto takodjer.
-Neymarov stari dobija 26 mil od Barce od posljednjeg produzenja.
-Valverde je odstranio Neymara sa treninga danas, nije sam otisao.

Licno mislim da ce se saznati sve nakon ovog Clasica.

U Francuskoj govore da ce sve biti zavrseno u pondjeljak ili utorak, tj znat ce se da li ce ostati ili otici.

-Tebas rekao da ce La Liga prijaviti UEFI ukoliko dodje do transfera Neymara zbog krsenja FFP i ukoliko tu nista ne ucine, zalit ce se na sudovima u Svicarskoj, Francuskoj i Spaniji :lol: kaze nece dopustiti da La Ligi pobjegnu najbolji igraci, danas je to Barcelona, sutra ce biti Real Madrid i Atletico :kafa:
27.10.2020

dosu
Kontakt:

Post Postao/la dosu » 29 jul 2017, 00:50

leorey je napisao/la: -Tebas rekao da ce La Liga prijaviti UEFI ukoliko dodje do transfera Neymara zbog krsenja FFP i ukoliko tu nista ne ucine, zalit ce se na sudovima u Svicarskoj, Francuskoj i Spaniji :lol: kaze nece dopustiti da La Ligi pobjegnu najbolji igraci, danas je to Barcelona, sutra ce biti Real Madrid i Atletico :kafa:
Trebao je to reći dok se počelo šuškati o tome. :stop:

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 29 jul 2017, 00:54

Problem predstavljaju i ogromni porezi kojih ima toliko da ni mediji vise nisu sigurni sta PSG mora sve da uplati. :crazy: zbog toga su spremni poslati Di Mariu dzaba uz klauzulu.

Porez na klauzulu, pa porez na platu Neymara, pa Neymarovom ocu...ima ih jos dosta, mozda nam za par godina wikileaks pojasni :mrgreen:
27.10.2020

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 29 jul 2017, 01:01

Nail for Real je napisao/la:U paketu sa Marcom nije to lose, ali opet previse gubis kvalitet na krilu sa puno golova i asistencija, jos vise bi se morali oslanjati na Messija. A i govorimo o upravi Barcelone, za njih je Andre Gomes pojacanje, tesko oni mogu to izvjest'.
Ne znam zašto simpatizere Madrida "svrbe" Barsini problemi i šta Barsa dobija a šta gubi odlaskom ili ostankom Neymara.....use i u svoje kljuse, Barsini problemi sa Neymarom su sitnica u usporedbi Perezovih sa Ronaldom. Problemi Barse su sportski, Madridovi su daleko veći ali priznajem da ih Perez fenomenalno "pegla".....Naša "vedeta" se potuče, k*urva i bahati ali yebiga sve je to za ljude ALI kad vašu prima balerinu zasvrbi čmarić ona skokne do Maroka da joj onaj kikboxer pročisti sulundar :lol: .....Pero plaća skupocene kurve da od svoje vedete napravi šatro mačo-mena. Naravno da to svi znaju osim vas dečurlije koji mislite da vaš Rona yebe pa rastura svetske manekenke a njemu se p*ička svidja taman koliko i Navratilovoj qurac :rol: ....brinite vi vaše brige i uživajte u Barsinim problemima sa njenim "nestašnim dečacima".... ;)

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 29 jul 2017, 01:51

222 :damn: Mbappe+Verati ili Hazard+Verati i ostane 50miliona. Strasno, bolje danas vec sutra.
Max Allegri

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 29 jul 2017, 03:07

Sudeći po Barti sve je gotovo. Ajde da vidimo jel ćoravi diletant opalio Arape po ušima ili će postati katalonski neprijatelj broj 1. :kafa:

Moglo bi biti finih para čak i od Rafinhe.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 29 jul 2017, 08:21

parangal je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:U paketu sa Marcom nije to lose, ali opet previse gubis kvalitet na krilu sa puno golova i asistencija, jos vise bi se morali oslanjati na Messija. A i govorimo o upravi Barcelone, za njih je Andre Gomes pojacanje, tesko oni mogu to izvjest'.
Ne znam zašto simpatizere Madrida "svrbe" Barsini problemi i šta Barsa dobija a šta gubi odlaskom ili ostankom Neymara.....use i u svoje kljuse, Barsini problemi sa Neymarom su sitnica u usporedbi Perezovih sa Ronaldom. Problemi Barse su sportski, Madridovi su daleko veći ali priznajem da ih Perez fenomenalno "pegla".....Naša "vedeta" se potuče, k*urva i bahati ali yebiga sve je to za ljude ALI kad vašu prima balerinu zasvrbi čmarić ona skokne do Maroka da joj onaj kikboxer pročisti sulundar :lol: .....Pero plaća skupocene kurve da od svoje vedete napravi šatro mačo-mena. Naravno da to svi znaju osim vas dečurlije koji mislite da vaš Rona yebe pa rastura svetske manekenke a njemu se p*ička svidja taman koliko i Navratilovoj qurac :rol: ....brinite vi vaše brige i uživajte u Barsinim problemima sa njenim "nestašnim dečacima".... ;)
Ti si malo poremecen, a? Ovo je slobodni foruN, nit' me svrbe Barcini problemi, nit' Real ima takvih problema, odgovorio sam normalnom foruNasu na post i sa njim diskutujem.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 29 jul 2017, 10:02

Ne popuštati PSGu. Nikakav Matuidi i Moura. Ako žele cigu neka pošalju Verratia i 120 miliona.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 29 jul 2017, 10:37

Od dolaska Romana u Chelsea, oni nikad nisu prodali igrača na kojeg ozbiljno računaju i koji je bitan za njihovu igru.Prodaju samo one koji im ne trebaju i koji nisu toliko bitni.Tako da na Hazarda zaboravite. Dybala koji ima cijenu od 120M ili Dembele od 80M, to su vjerovatno igrači koji bi došli ako Neymar ode, a izgleda da je blizu tome.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 29 jul 2017, 10:54

Mundo Deportivo je ovog jutra preneo insajdersku informaciju iz svlačionice Barcelone. Navodno, Neymar je posle treninga, na kom se sukobio sa Nélsonom Semedom, saopštio saigračima i stručnom štabu da definitivno napušta klub i odlazi u PSG.

Celokupni tim Barcelone sada želi da Neymar što pre javno saopšti svoju odluku, jer je to najbolje za ekipu pred nastavak priprema za narednu sezonu.
Joj koje natezanje u pm... Hajde gukni više!
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 29 jul 2017, 10:59

Sto se mene tice, ili fino da plate tih 222mil eura, ili nek nam salju u paketu Verrattija, Auriera i 100mil ili Di Mariu/Draxlera i 150mil, znaci ako ne daju Marca, fino brate mili plati tih 222mil i pati se sa porezima ili izgubi ogromnog talenta kao sto je Draxler i jos fino uz to 150mil eura + da oni isplate Neymarovog idiota od tate.
Volja im, ali ako glupi Barto ne opali po usima bahate arapcice, iste sekunde im treba na Camp Nou upasti, a kako god da se okrene, ceka ga pakao jer onaj drugi dzukela skuplja potpise, a prodaja Neymara bi bila samo kap koja je prelila casu.

Znaci Draxler + 150mil, Verratti + 120mil, Di Maria i Aurier + 100mil ili 222mil eura + zajebancije sa porezima.
Pa nek izaberu, trebalo bi se bahatiti i Rabiota trazit i on je odlican, samo da ne zavrsi kao Gomes, zato ga nisam htio spominjati.

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 29 jul 2017, 11:05

Furymaker je napisao/la:Sto se mene tice, ili fino da plate tih 222mil eura, ili nek nam salju u paketu Verrattija, Auriera i 100mil ili Di Mariu/Draxlera i 150mil, znaci ako ne daju Marca, fino brate mili plati tih 222mil i pati se sa porezima ili izgubi ogromnog talenta kao sto je Draxler i jos fino uz to 150mil eura + da oni isplate Neymarovog idiota od tate.
Volja im, ali ako glupi Barto ne opali po usima bahate arapcice, iste sekunde im treba na Camp Nou upasti, a kako god da se okrene, ceka ga pakao jer onaj drugi dzukela skuplja potpise, a prodaja Neymara bi bila samo kap koja je prelila casu.

Znaci Draxler + 150mil, Verratti + 120mil, Di Maria i Aurier + 100mil ili 222mil eura + zajebancije sa porezima.
Pa nek izaberu, trebalo bi se bahatiti i Rabiota trazit i on je odlican, samo da ne zavrsi kao Gomes, zato ga nisam htio spominjati.
:rol: :rol: :urnebes:

Kad smo već kod toga, jesu li počeli sa sakupljanjem ili ne? Bilo je neke priče prije koji dan ali zaboravih šta ono...
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 29 jul 2017, 11:16

BoixosNois1899 je napisao/la:
Mundo Deportivo je ovog jutra preneo insajdersku informaciju iz svlačionice Barcelone. Navodno, Neymar je posle treninga, na kom se sukobio sa Nélsonom Semedom, saopštio saigračima i stručnom štabu da definitivno napušta klub i odlazi u PSG.

Celokupni tim Barcelone sada želi da Neymar što pre javno saopšti svoju odluku, jer je to najbolje za ekipu pred nastavak priprema za narednu sezonu.
Joj koje natezanje u pm... Hajde gukni više!
Ne može guknuti još jer njegov babuka treba dobiti 26 miliona od kluba ako njegov sin na kraju mjeseca bude član Barcelone.

Kada te pare legnu na račun, izjasnit će se obojica.

dosu
Kontakt:

Post Postao/la dosu » 29 jul 2017, 11:23

Furymaker je napisao/la: Znaci Draxler + 150mil, Verratti + 120mil, Di Maria i Aurier + 100mil ili 222mil eura + zajebancije sa porezima.
Uz Draxlera tražiti minimum 180 miliona, uz Verratija 150 a Di Mariu nikako ne uzimati.
Trebao bi sada sniziti cijene njihovih igrača koje bi doveo a ne preplatiti ih...

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 29 jul 2017, 11:29

doduse, mislim gle, imaju stvari u svojim rukama iz ovog svega mogu i moraju izaci kao jaca ekipa, naravno, neymar ce individualno biti bolji od svih njih, ali ako se uzme 120-150mil + verratti, ostalo je nekih 30mil za transfere bez prodaja novih, prodas munira/ardu/rafinhu/vermaelena/douglasa ili sve, trebalo bi tu biti dobro preko 200mil, mogu se hladno dovesti i dembele i coutinho jos, iako bi ja bio zadovoljan i samo coutinhom, a dembele da dodje iduce sezone.
Zamisli u konacnici taj deal izgleda Verratti+Cou+Dembele za Neymara, u svlacionici bi bio mir, imao bi pomladjenu ekipu, gladnu, jos ti dolazi Mina na zimu, mislim da nema dileme da se treba ovo iskoristiti.
Ocito je da arapi hoce da ga dovedu, treba iskoristiti to protiv njih i izvuci maksimalno dobar deal.
A ako se mogu uzeti neki od korisnih igraca za nasu ekipu od njih, definitivno iskoristiti jer ako bude samo lova u pitanju, druge ekipe ce znati podici iznos i reci sad imate vise para, sad su skuplji.

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 29 jul 2017, 11:41

Ako hoće da ide iz jednog od najboljih klubova u običnu plastiku , onda neka mu je sretno...
u zamjenu bi tražio Verattija i Draxlera+novac...ako Arapi ne pristanu, poslao bi ga na tribine, uz maksimalno dozvoljenu kaznu vezano za rezanje ogromne plate.

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 29 jul 2017, 11:43

Konačno i ovaj da pokaže muda :tokralju:
Predsednik Barcelone Josep Maria Bartomeu za ESPN je potvrdio pod kojim uslovima će Neymar jedino napustiti katalonski klub.

"Mi želimo da Neymar ostane, ali postoji otkupna klauzula. Ako Neymar želi da ode, i ako neki klub želi da ga odvede, moraće do poslednjeg centa da plati 222 miliona evra."

FC Grizzlies

dosu
Kontakt:

Post Postao/la dosu » 29 jul 2017, 11:50

Furymaker je napisao/la:doduse, mislim gle, imaju stvari u svojim rukama iz ovog svega mogu i moraju izaci kao jaca ekipa, naravno, neymar ce individualno biti bolji od svih njih, ali ako se uzme 120-150mil + verratti, ostalo je nekih 30mil za transfere bez prodaja novih, prodas munira/ardu/rafinhu/vermaelena/douglasa ili sve, trebalo bi tu biti dobro preko 200mil, mogu se hladno dovesti i dembele i coutinho jos, iako bi ja bio zadovoljan i samo coutinhom, a dembele da dodje iduce sezone.
Zamisli u konacnici taj deal izgleda Verratti+Cou+Dembele za Neymara, u svlacionici bi bio mir, imao bi pomladjenu ekipu, gladnu, jos ti dolazi Mina na zimu, mislim da nema dileme da se treba ovo iskoristiti.
Ocito je da arapi hoce da ga dovedu, treba iskoristiti to protiv njih i izvuci maksimalno dobar deal.
A ako se mogu uzeti neki od korisnih igraca za nasu ekipu od njih, definitivno iskoristiti jer ako bude samo lova u pitanju, druge ekipe ce znati podici iznos i reci sad imate vise para, sad su skuplji.
Dobrim poslom se može smatrati jedino ako u našu kasu legne 250 miliona ili da izguramo njegovu vrijednost sa Verratijem, Draxlerom, Marquinhosom, Aurierom ili Rabiotom na 300 miliona. Ako bude ispod toga neka uprava odstupi i ne bruka više ni sebe ni klub.

Kakva m.uda, čunicu?!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.