FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
al svakakvi pokemoni dolaze na temu, klaun il ne, svi bi vi guze dali da igra u vasim ekipama
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
I opet ce prangijat po Neueru.sljivo je napisao/la:Nit cete dobiti Verrattija, nit Verrattija + 100 mil, pogotovo 220 mil, a dobit cete da ce Neymar ostat, nece vidjet tribine niti kazne i jos mozda bude kakav novi ugovorcic za ovu dusevnu bol koju podnosi.
Brini se ti za svoju ekipu, koja je btw nikad losija jos od Klinsmanove. Krila vam imaju zajedno preko 70 godina
Ali dobro , vjerovatno za Keln i nejac bude dovoljno i ove godine
27.10.2020
messilla je napisao/la:Karlo je napisao/la:ne kontam buraz o cemu je rec![]()
Yebu ih izgleda porezi.@moillorens says PSG is offering €222m plus a player (Di Maria, Matuidi or Lucas Moura) to Barcelona in an effort to avoid €70m in taxes.
Reko sam ja vama odmah ljudi da ce porezi odigrati ulogu i da ce psg laganini sati i vise od 222 miliona da se izbjegne porez astroñomski
Uprava mora odigrati mudro, da je romariooo u upravi vec bi tajno kontaktiro pepa i u ime maticnog kluba zamolio da plasira u eter laznjak kako je city spreman ukljuciti se u borbu za neymara, da nude aguera i silvu i 100 miliona heh, a da se barci svidja ponuda, sa se sejk malo manje misli i brzinski izvali velike pare ili veratija uracuna u transfer brzinski na hampu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Re: RE: Re: FC Barcelona
znas ti kako se radi, kod nas Barto ne zna hodat, a ne tako dobro i pametno poslovatiRomariooo je napisao/la:messilla je napisao/la:Karlo je napisao/la:ne kontam buraz o cemu je rec![]()
Yebu ih izgleda porezi.@moillorens says PSG is offering €222m plus a player (Di Maria, Matuidi or Lucas Moura) to Barcelona in an effort to avoid €70m in taxes.
Reko sam ja vama odmah ljudi da ce porezi odigrati ulogu i da ce psg laganini sati i vise od 222 miliona da se izbjegne porez astroñomski
Uprava mora odigrati mudro, da je romariooo u upravi vec bi tajno kontaktiro pepa i u ime maticnog kluba zamolio da plasira u eter laznjak kako je city spreman ukljuciti se u borbu za neymara, da nude aguera i silvu i 100 miliona heh, a da se barci svidja ponuda, sa se sejk malo manje misli i brzinski izvali velike pare ili veratija uracuna u transfer brzinski na hampu
- hule_barca
- Kontakt:
Sve se čini kako ćemo se morati naviknuti na život bez Neymara. I bolji igrači su odlazili. Veća je njegova šteta jer u Barci je mogao postati najbolji igrač svijeta i to vrlo vjerovatno, ovako će prije završiti kao Adriano nego Ballon d' Or. Šta ćemo dobiti od PSG-a je veliko pitanje. Plašim se samo da ovi naši uhljupi loše potroše zarađeni novac, ako samo njeg dobiju. Što se tiče neke trampe, Verratti pa i Di Maria dolaze u obzir. Ukoliko dođe Verratti, onda zaganjati kvalitetno krilo, tipa Coutinho, Dybala (mada je ljevak i stvarno ga ne vidim na poziciji LWF), Dembele, Hazard ili neko drugi. U suprotnom imamo dovoljno novca ako ga pametno investiramo da se pojačamo sa krilnim igračem, veznjakom pa možda čak i još nekim kvalitetnim stoperom unaprijed, pošto Masche može još ovu sezonu izgurati, što odmah znači da sljedeće sezone opet valja tražiti dobrog štopera, a ovako ubijemo više muha odjednom i postanemo jači kao kolektiv.
Mes Que Un Club
- branimir85
- Kontakt:
pa zašto služi Barca B,nek se tamo kali 
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Zatražit Mouru i Verrattija uz nadoplatu i eto ga. Kad su već toliko toga bacili na Neymara, onda to pokušat iskoristiti da se dovede kvalitetno krilo (Moura to svakako jeste, a sjećam se kako je dobro igrao upravo protiv Barcelone prije nekoliko godina), kao i najveća želja u posljednje dvije godine (Verratti). Naravno, teško da će PSG pristati na ovakav kontraprijedlog, al' ovako se pokazuju zubi i finansijska moć, a ujedno i veličina kluba.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
leorey je napisao/la:I opet ce prangijat po Neueru.sljivo je napisao/la:Nit cete dobiti Verrattija, nit Verrattija + 100 mil, pogotovo 220 mil, a dobit cete da ce Neymar ostat, nece vidjet tribine niti kazne i jos mozda bude kakav novi ugovorcic za ovu dusevnu bol koju podnosi.![]()
Brini se ti za svoju ekipu, koja je btw nikad losija jos od Klinsmanove. Krila vam imaju zajedno preko 70 godina![]()
Ali dobro , vjerovatno za Keln i nejac bude dovoljno i ove godine

Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Lako je tamburat ove jadnike u Bundeski, čim neko pokaže zube odmah se ide kod njih u šoping. Ovo ljeto se poharao Hoffenhaim
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Ne kontam šta napadate bavarce, kad su ljudi sve u pravu.
Mala amazonska sisica se uzjebala, pravi cirkus od kluba zajedno sa Seniorom, ma sikter
sam sebe bi sad udarao kod skontam da sam ga branio ovdje po forumu i kad se zayebavao protiv Deportiva, Betisa i slicnih
Fol hoce da izađe iz Messijeve sjene, da bude glavna faca negdje drugo, jel to prica
pa zahvaljujuci Messiju i Iniesti koji mu se podredio je postao neko ime, sisa nezahvalna.
Nije više ni bitno hoce li ostati ili otici, hoce li trpati 200 golova po sezoni, hoce li osvojiti 10 zlatnih loptica, gdje ce igrati narednih godina i slicno - on nikad nece biti Messiju do koljena, ma do članaka, taman igrao još 100 godina.
Glupan (u saradnji sa pohlepnim babukom) je uspio vec sad okrenuti mnoge navijace Barce protiv sebe, a ima sve šta poželi, tretiraju ga i dalje ko nekog mlađeg brata, toleriše mu se svašta, plus igra bez pritiska glave zvijezde krijući se iza Messijevih leđa. I sve to nije dovoljno. Daj mu dovedi još zemljaka da ga zabavljaju. Ko da igra za kikiriki i zimnicu u Barci
Mala amazonska sisica se uzjebala, pravi cirkus od kluba zajedno sa Seniorom, ma sikter
Fol hoce da izađe iz Messijeve sjene, da bude glavna faca negdje drugo, jel to prica
Nije više ni bitno hoce li ostati ili otici, hoce li trpati 200 golova po sezoni, hoce li osvojiti 10 zlatnih loptica, gdje ce igrati narednih godina i slicno - on nikad nece biti Messiju do koljena, ma do članaka, taman igrao još 100 godina.
Glupan (u saradnji sa pohlepnim babukom) je uspio vec sad okrenuti mnoge navijace Barce protiv sebe, a ima sve šta poželi, tretiraju ga i dalje ko nekog mlađeg brata, toleriše mu se svašta, plus igra bez pritiska glave zvijezde krijući se iza Messijevih leđa. I sve to nije dovoljno. Daj mu dovedi još zemljaka da ga zabavljaju. Ko da igra za kikiriki i zimnicu u Barci
- Nail for Real
- Kontakt:
Kakav Moura, taj nije top krilo uopste. Veratti je druga prica, ali nece im PSG dati najboljeg igraca, pa cak i po cijenu Neymara.Monolog je napisao/la:Zatražit Mouru i Verrattija uz nadoplatu i eto ga. Kad su već toliko toga bacili na Neymara, onda to pokušat iskoristiti da se dovede kvalitetno krilo (Moura to svakako jeste, a sjećam se kako je dobro igrao upravo protiv Barcelone prije nekoliko godina), kao i najveća želja u posljednje dvije godine (Verratti). Naravno, teško da će PSG pristati na ovakav kontraprijedlog, al' ovako se pokazuju zubi i finansijska moć, a ujedno i veličina kluba.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kakav Moura prijatelju, igrač koji puno zuji a malo meda daje. Ja bi najviše volio ako ode, da se pokuša dovesti Hazard. Momak je ubica samo takva, kako bi nam legao dobro po toj strani.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma ima Moura dosta rezervi u sebi, to je činjenica. Naravno, nije on elita na krilnim pozicijama, al' je mnogo kvalitetniji od Gerarda Deloufeua. Kad već gubiš krilo, zamijeni ga krilom i plus dovedi Verrattija. Da se razumijemo, ne vjerujem da je ovo ikako moguće, al' u ovom trenutku je možda čak i najbezbolnije, jer teško da u kratkom roku mogu dovesti nekog sa A liste ili nekog ko ima preyeben plafon (Dembele).Nail for Real je napisao/la:Kakav Moura, taj nije top krilo uopste. Veratti je druga prica, ali nece im PSG dati najboljeg igraca, pa cak i po cijenu Neymara.Monolog je napisao/la:Zatražit Mouru i Verrattija uz nadoplatu i eto ga. Kad su već toliko toga bacili na Neymara, onda to pokušat iskoristiti da se dovede kvalitetno krilo (Moura to svakako jeste, a sjećam se kako je dobro igrao upravo protiv Barcelone prije nekoliko godina), kao i najveća želja u posljednje dvije godine (Verratti). Naravno, teško da će PSG pristati na ovakav kontraprijedlog, al' ovako se pokazuju zubi i finansijska moć, a ujedno i veličina kluba.
Hazard je povrijeđen, a teško da bi ga Chelsea pustio za "normalnu" cifru. Tipujem da bi Eden koštao skoro koliko i Neymar, jer Chelseaju ne trebaju pare (odlično prodaju igrače), a Hazard je tamo sretan, plus ima priliku raditi sa ambicioznim trenerom koji ga je svakako razdrmao i vratio na njegovu prepoznatljivu radnu temperaturu. Bilo bi previše da Barcelona uspije Neymara zamijeniti Hazardom, a plus dovesti i Verrattija. Pa to bi baš bio mokri san za sve navijače Barcelone.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Nail for Real
- Kontakt:
U paketu sa Marcom nije to lose, ali opet previse gubis kvalitet na krilu sa puno golova i asistencija, jos vise bi se morali oslanjati na Messija. A i govorimo o upravi Barcelone, za njih je Andre Gomes pojacanje, tesko oni mogu to izvjest'.Monolog je napisao/la:Ma ima Moura dosta rezervi u sebi, to je činjenica. Naravno, nije on elita na krilnim pozicijama, al' je mnogo kvalitetniji od Gerarda Deloufeua. Kad već gubiš krilo, zamijeni ga krilom i plus dovedi Verrattija. Da se razumijemo, ne vjerujem da je ovo ikako moguće, al' u ovom trenutku je možda čak i najbezbolnije, jer teško da u kratkom roku mogu dovesti nekog sa A liste ili nekog ko ima preyeben plafon (Dembele).Nail for Real je napisao/la:Kakav Moura, taj nije top krilo uopste. Veratti je druga prica, ali nece im PSG dati najboljeg igraca, pa cak i po cijenu Neymara.Monolog je napisao/la:Zatražit Mouru i Verrattija uz nadoplatu i eto ga. Kad su već toliko toga bacili na Neymara, onda to pokušat iskoristiti da se dovede kvalitetno krilo (Moura to svakako jeste, a sjećam se kako je dobro igrao upravo protiv Barcelone prije nekoliko godina), kao i najveća želja u posljednje dvije godine (Verratti). Naravno, teško da će PSG pristati na ovakav kontraprijedlog, al' ovako se pokazuju zubi i finansijska moć, a ujedno i veličina kluba.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma na to sam i mislio. Isključivo u paketu sa Verrattijem.
Nevezano za ovo, ja sam ubijeđen da će naredno veliko igračko rivalstvo između Barcelone i Reala biti francusko. Dembele protiv Mbappea. Tipujem da će to biti od naredne sezone.
Nevezano za ovo, ja sam ubijeđen da će naredno veliko igračko rivalstvo između Barcelone i Reala biti francusko. Dembele protiv Mbappea. Tipujem da će to biti od naredne sezone.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Gledaj kako Real dovodi obojicu, jednog ovo, drugog sljedeće ljeto.Monolog je napisao/la:Ma na to sam i mislio. Isključivo u paketu sa Verrattijem.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ovo staviti pod rubriku "fun fact" :
Barcelona treba da isplati 26 miliona eura Neymarovom ocu, ujedno agentu, do kraja ovog mjeseca, što je dogovoreno prilikom potpisivanja posljednjeg ugovora koji važi do 2021. godine.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
dembele je bajernov za godinu dvijeDonnie Darko je napisao/la:Gledaj kako Real dovodi obojicu, jednog ovo, drugog sljedeće ljeto.Monolog je napisao/la:Ma na to sam i mislio. Isključivo u paketu sa Verrattijem.
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Rafinha definitivno ostaje i naredne sezone
Otprilike do novembra ce moji zivci izdrzati.
Otprilike do novembra ce moji zivci izdrzati.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Čuj 222M, s kakvim se ciframa barata, strašno.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.