FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 28 jul 2017, 17:03

Sarajlijica1946 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la: Hocemo u tal, ima jedan dobar kod Pionirske :opaopa:

Da cujem, znas da sam slab na tu lokaciju. :mrgreen:
Zato i kazem :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 28 jul 2017, 17:31

Kantardžić. Slučajnost?
Samo Saraj'vo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 jul 2017, 17:33

PitarBordo je napisao/la:Kantardžić. Slučajnost?
slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 28 jul 2017, 18:05

Ovo sto rade u Zenici je ciganluk i treba im vratiti istom mjerom. Za sjever karta 7 maraka a za jug 2 marke. Zapad je 5 a istok 4. Kakav ciganluk. :sick:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 28 jul 2017, 18:09

Lakoste je napisao/la:Ovo sto rade u Zenici je ciganluk i treba im vratiti istom mjerom. Za sjever karta 7 maraka a za jug 2 marke. Zapad je 5 a istok 4. Kakav ciganluk. :sick:
Kako može za sjever biti 7KM, gostima se prema pravilniku (ako nije amendiran u međuvremenu) može naplatiti karta maksimlano u visini tribine istog nivoa za domaće...
Samo Saraj'vo.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 28 jul 2017, 18:11

PitarBordo je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:Ovo sto rade u Zenici je ciganluk i treba im vratiti istom mjerom. Za sjever karta 7 maraka a za jug 2 marke. Zapad je 5 a istok 4. Kakav ciganluk. :sick:
Kako može za sjever biti 7KM, gostima se prema pravilniku (ako nije amendiran u međuvremenu) može naplatiti karta maksimlano u visini tribine istog nivoa za domaće...
Ne znam, ali je za nas 7 maraka, a njihov jug 2. Da su barem stavili 5 sto je ok cijena. Ovo je cisti ciganluk i liharstvo.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 28 jul 2017, 18:14

Nelogicno totalno, da natkriveni Zapad bude 5 KM, a navijacka tribina Sjever 7 KM, a ista takva domaca navijacka tribina Jug 2 KM, ali ne sumnjam da ce im nasi vratiti za ovo pa ce ih na Kosevo doci 100-njak ako i toliko. Od nas ocekujem dobru posjetu, u Zenici rijetko podbacimo sa posjetom, ali za rezultat nisam optimistican.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 28 jul 2017, 18:21

Ovo je bas ciganluk. Mislim, ako odem ne igra mi to nikakvu ulogu. Dok platis putarine, gorivo, parking, pojedes nesto, popijes, ta razlika u cijeni i je smijesna. Ali za nauk, sa gospodom gospodski, sa fukarom zna se kako...

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 28 jul 2017, 18:26

Cigani iz Zenice, nema gori od njih i Tuzlaka.

P.S. Jel neko vidio kako je nahvalio trener Čelika Kouadija? Kaže "čudi me da nije imao mjesta u Sarajevu i Zrinjskom", "nisam gledao boljeg igrača", bla bla.. Ja reko frajer o Messiju govori. :rol: :rol:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 28 jul 2017, 18:31

Lakoste je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
Ne znam, ali je za nas 7 maraka, a njihov jug 2. Da su barem stavili 5 sto je ok cijena. Ovo je cisti ciganluk i liharstvo.
Pogledat' ću aktuelne pravilnike dok se dokopam kompa. Znam da je to bila priča recimo mi ne možemo komšijama staviti ulaz veći do našeg ulaza na Sjeveru kad je gradski derbi, zato budu one ulaznice "sa članskom" na sjeveru dosta jeftinije.
Samo Saraj'vo.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 28 jul 2017, 18:37

Dinastija 1637-mi nastavak
Milan Đuričić jedan je od kandidata koji bi mogli naslijediti Mehmeda Janjoša na klupi FK Sarajevo. Kuloari blisku klubu iz Titove 38/b sve glasnije bruje kako je Milan Đuričić (55), koji je tokom svoje trenerske karijere radio u Srbiji, u užoj kombinaciji za novog trenera višestrukog šampiona BiH. Đuričić je već neko vrijeme bez trenerskog angažmana i ne bi imao ništa protiv da zasjedne na klupu tima sa Koševa. Svoju trenersku karijeru je započeo u Radničkom iz Nove Pazove (mlađe kategorije), a kao šef stručnog štaba vodio je još Dinamo iz Pančeva, Cement iz Beočina, Srem iz Sremske Mitrovice, Mladost iz Lučana, Mačvu, Zemun, Beograd sa Karabume, Inđiju i Vojvodinu, sa kojom je igrao i finale Kupa Srbije u sezoni 2009/10. Karakteristično za njegovu trenersku karijeru je to da je kao trener jedan od rijetkih koji je radio u 4., 3., 2. i 1. ligi. Uz trenersku karijeru, Đuričić je bio mentor svim selektorima mlađih kategorija reprezentacije Srbije, a član je i ispitne komisije za PRO, "A" i "B" licencu i redovni predavač na školi za trenere UEFA. Za licencu kod njega su polagala imena poput Dragana Stojkovića Piksija i Roberta Prosinečkog. Čelnici Sarajeva su na mukama. Moraju izabrati između nekoliko kandidata, od kojih svaki ima svoje prednost i mane. Od jezika, preko iskustva, do onog najvažnijeg, cijene.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 28 jul 2017, 18:40

Najveća gospoda u ovoj ligi su Mađari, onako realno, kao klub. Mislim da s njima nikad nije bilo ovakvih problema kakvi nas dočekuju u Zenici, Tuzli, Grbavici, Lištici itd. Ovi "naši" su svi gamad, osim Doboj Kaknja, Mušija neće izgleda da ga iko mrzi. :D
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 28 jul 2017, 18:48

Ne znam tko vise vjeruje ovim novinarima, svaki novi dan 3-4 nova kandidata za trenera.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 28 jul 2017, 18:52

Ovi iz uprave imam osječaj namjerno razvlače sa trenerom, guraju u prvi plan priču oko novog trenera, sve u cilju zataškavanja priče oko pojačanja.

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 28 jul 2017, 18:54

Slobodno mjesto za Zenicu? :)

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 28 jul 2017, 18:54

Historicar je napisao/la:Ovi iz uprave imam osječaj namjerno razvlače sa trenerom, guraju u prvi plan priču oko novog trenera, sve u cilju zataškavanja priče oko pojačanja.
Bice jos pojacanja

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 28 jul 2017, 18:57

Historicar je napisao/la:Ovi iz uprave imam osječaj namjerno razvlače sa trenerom, guraju u prvi plan priču oko novog trenera, sve u cilju zataškavanja priče oko pojačanja.
Zataškavanje priče oko pojačanja, Crnkića, Saida, i da bi se stekao dojam kako oni vrijedno rade. Još na ovom članku za Đuričića piše kako su "na mukama s izborom trenera". Kakve ba muke, mediji izbacili 30 imena, naši debili nikog nisu kontaktirali 100%, a i da kontaktiraju ne znaju dovest. Ne gine nam Alagić. :thumbdown:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 28 jul 2017, 19:49

Hoćeš bar Murga doći :D
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 28 jul 2017, 19:52

Pantelija je napisao/la:Hoćeš bar Murga doći :D
The night is dark and the night is hot :D

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 28 jul 2017, 20:04

Citavu radnu sedmicu nisu u stanju da dovedu trenera! Ovo ''radnu'' treba uzeti sa rezervom kad su ovi bogalji u pitanju jer je ocito da nista ne rade! Poserem vam se svima u usta i nagazam da sto vise stane, mater vam svima redom.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: NazorUso i 24 gosta.