Za ELeague stvarno nisam znao ko je vlasnik, znao sam samo da je vlasnik neke televizije, jer se za onaj major u januaru bar 10 dana diskutivalo koji je bio peak po broju gledalaca u toku finala Astralis-VP.
Hiko bi im vjerovatno dobro došao, ali taj momak toliko forsira priču i karijeru oko osvajanja majora, tako da treba vidjeti kakvi su njegovi prioriteti po pitanju toga.
A to za broj viewers-a je očekivano, moe budala ih ujutru u 7 sati(po njihovom vremenu) zvao dok je bio na streamu da im prenese vijest, izreklamirao ovo nenormalno.

U po frke, kao da proslavi, hoće da uradi giveaway Stattrak Marble Fade-a FN, i AWP Dragon Lore FN, kad samo vidiš počeše nenormalno ljudi sa amazon prime-om da rade subscription. Onoliki broj ljudi da to uradi odjednom u životu svom nisam vidio, bukvalno mi se pojavio lag na twitch chat-u zbog toga.
I to sam ga gledao ovako 5-10 minuta, jer je on počeo hype oko ovoga. Odmah je frajer uhvatio da pravi neke šeme ko će s kim biti u timu, da se javlja ljudima da vidi ko je dostupan. 13+k ljudi je bilo tu kad sam ja ugasio stream, a šta je frajer radio, igrao se u Wordu, ni manje ni više.
A kad je moe braxu javio za ESL, bukvalno je rekao u fazonu "you start the stream now, I guarantee you, you're going to have 20k viewers", znao je o čemu priča