Virtu4l je napisao/la:
Smiješna poređenja. Zrinjski, Široki i Željo bi bili ravnopravni sa fenjerašima iz prve Bundeslige.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Virtu4l je napisao/la:
Smiješna poređenja. Zrinjski, Široki i Željo bi bili ravnopravni sa fenjerašima iz prve Bundeslige.
Virtu je pitar, izdao se upravo. Ne yebe zivu silu.avenija je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:
Smiješna poređenja. Zrinjski, Široki i Željo bi bili ravnopravni sa fenjerašima iz prve Bundeslige.![]()
Drug, ti stvarno nemaš pojma o čemu pričaš. Pa većina treće lige su nekad igrali prvu. Samo kod nas se nesmije ispadatibhsport je napisao/la:Ma Bajramovic nema 18 igraca da trenira bolan i nasao se o necemu pricati. Nek dovede tu svoju ekipu da je Krupa ofuca ko siroce napolitanku.
Ovaj mi gore stavlja stadion Hanse Rostok koja je bila dugo godina bundesligas i nasao njega kao neki prosjek tih njemackih treceligaskih livada.
Uzmi fenjerasa gore i naseg Olimpica, Olimpic ce ga sasut bez problema.
Normalno da je lahko laprdat sa Strane Ali covjek je u pravu. I njega je neko pito za komentar pa je Dao covjek realan odgovor. Ja samo kazem da su to cinjenice da smo u rangu 3lige - regionallige njemacke nazalost. Jednostavno Jos uvjek smo amaterska liga, a u njih je i 3.liga profesionalana. A da njemacka ima vise para, stanovnika, mogucnosti itd to se zna to nije tesko skuzit da su Jaca zemlja od bh. Zato trebaju svi zajedno radit na napredku lige a ne velicat ratne zlocine ,zvizdat himni ... to su gluposti sport spaja ljude i Bh ima veliki potencijal da bude najjaca liga u regiji uz naporan rad i trud. Kao prvo da je liga regularna moraju bit sve utakmice u prenosu, Eto spustilo se na 12 klubova i opet nisu u stanju prenosit svih 6 utakmica Po kolu. Pa onda ide teren, stadioni, itd itd ima tu milion stvari.Evolve je napisao/la:Nema šta, sreća imamo Sarajevo i Želju u prvenstvu kao jedini kvalitetni klubovi u BiH da se eto mogu nositi sa drugim.bhfanatic14 je napisao/la:Joj u celika ovi transferi pod kodnim nazivima kao kad sipa sprovodi akcije... bajramovic je pohvalio Bh.ligu, iskreno kad se sve sagleda mislim da smo na nivou regionallige njemacke... Regionalliga West i Nordost su prejake, tu bi Dao ruku da bi vitez gosk celik igrali za opstanak.. normalno da Sarajevo, zeljo bi se mogli nosit sa treceligasima gore ali ukupan dojam je da 3.liga njemacke je daleko prije nas i Po kvalitetu i Po Infrastrukturi i Svemu.
Očemu laprdate vi života ti. Kakve je uspoređivanje sa Njemačkom u pm.... Ovaj Bajramović se našao pametovati. Nek proba on nešto uradit sa ovakvim savezom, ovakvom državom kakva je. I opet nebi mjenjao svoje mjesto za 100 Njemački, ko te hebe neka tebe u Njemačkoj pusti nas da se trsimo ovdje sa političkom bagrom sa sve 3 strane. Mene zanima kako bi ti moćni njemački klubovi funkcionirali pod našim ovdje uvjetima, pa da vidimo ko bi isplivao. Dotada, opet ću radje pogledat bilo koju utakmicu PL nego bilo šta iz Njemačke.
Ma pusti bolan više to potcjenjivanje, eto čuj trećeligaši bi nas kao razvaljivali. Vas nisam naveo jer mislim da ste trenutno lošiji od Zrinjskog, Želje i Širokog. Eto neki Ingolstadti, Bochumi i Darmstadti su sila u fudbalu.Sarajlijica1946 je napisao/la:Virtu je pitar, izdao se upravo. Ne yebe zivu silu.
Kakva treca liga, jedino su ispred sto se tice plata. Tamo imaju po 16 000 eura mjesecno, svaki nas igrac bi dao lijevo jaje tamo da ide da igra. Infrastruktura isto je ispred nase, ali da nemamo sanse sa njima to je vec glupost teska. Ali eto, neka furka danas kenjati po svojoj domovini. ti gospodine bajramovicu dva kola ne bi vodio nekog premijerligasa.Virtu4l je napisao/la:Ma pusti bolan više to potcjenjivanje, eto čuj trećeligaši bi nas kao razvaljivali. Vas nisam naveo jer mislim da ste trenutno lošiji od Zrinjskog, Želje i Širokog. Eto neki Ingolstadti, Bochumi i Darmstadti su sila u fudbalu.Sarajlijica1946 je napisao/la:Virtu je pitar, izdao se upravo. Ne yebe zivu silu.
Upravo.Sarajlijica1946 je napisao/la:Kakva treca liga, jedino su ispred sto se tice plata. Tamo imaju po 16 000 eura mjesecno, svaki nas igrac bi dao lijevo jaje tamo da ide da igra. Infrastruktura isto je ispred nase, ali da nemamo sanse sa njima to je vec glupost teska. Ali eto, neka furka danas kenjati po svojoj domovini. ti gospodine bajramovicu dva kola ne bi vodio nekog premijerligasa.Virtu4l je napisao/la:Ma pusti bolan više to potcjenjivanje, eto čuj trećeligaši bi nas kao razvaljivali. Vas nisam naveo jer mislim da ste trenutno lošiji od Zrinjskog, Želje i Širokog. Eto neki Ingolstadti, Bochumi i Darmstadti su sila u fudbalu.Sarajlijica1946 je napisao/la:Virtu je pitar, izdao se upravo. Ne yebe zivu silu.
Smijesno. Mi smo amateri za Njemacku trecu ligu. Ekipe Bohuma, Hanse, Drezdena, sasule bi ove nase amtere.bhsport je napisao/la:Ma Bajramovic nema 18 igraca da trenira bolan i nasao se o necemu pricati. Nek dovede tu svoju ekipu da je Krupa ofuca ko siroce napolitanku.
Ovaj mi gore stavlja stadion Hanse Rostok koja je bila dugo godina bundesligas i nasao njega kao neki prosjek tih njemackih treceligaskih livada.
Uzmi fenjerasa gore i naseg Olimpica, Olimpic ce ga sasut bez problema.
Pa pogledaj te stadione i reci da su ispred Tusnja, Koseva, Bilinog, Grbavice, Pod Bijelim Brijegom, Banja Luka ovi jaci stadioni su u rangu njihovih sa obzirom da smo mi poslije rata veoma malo radili na tome.gol-man je napisao/la:Drug, ti stvarno nemaš pojma o čemu pričaš. Pa većina treće lige su nekad igrali prvu. Samo kod nas se nesmije ispadatibhsport je napisao/la:Ma Bajramovic nema 18 igraca da trenira bolan i nasao se o necemu pricati. Nek dovede tu svoju ekipu da je Krupa ofuca ko siroce napolitanku.
Uzmi fenjerasa gore i naseg Olimpica, Olimpic ce ga sasut bez problema.![]()
![]()
Pogledaj stadione i imena pa ćeš vidjeti . Trebao si navesti još Čelikada će ih rasuti.
Infrastrukutura, upravljanje, igrači i plaćanje.... Nisamo na nivou regional lige njemačke a kamoli treće !!!
Stadioni:
http://footballtripper.com/europe/germany/3-liga/
footballtripper . com/europe/germany/3-liga/
Uozbilji se.Virtu4l je napisao/la: Smiješna poređenja. Zrinjski, Široki i Željo bi bili ravnopravni sa fenjerašima iz prve Bundeslige.
Svi sada imaju Semaforneroazzurni je napisao/la:samo cu vas napomenuti da u nasoj Premijer ligi igraju(duzi niz godina) klubovi koji na svome stadionu nemaju SEMAFOR
nastavite porediti...
Mladost ima semaforEvolve je napisao/la:Svi sada imaju Semaforneroazzurni je napisao/la:samo cu vas napomenuti da u nasoj Premijer ligi igraju(duzi niz godina) klubovi koji na svome stadionu nemaju SEMAFOR
nastavite porediti...
Imaju nešto, namontiraju onaj semafor na ogradu južne tribineZenzo je napisao/la:Sarajevo prvo nema semafor, ako se ono cudo na lavoru moze nazvati semaforom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.