Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Igra li Mahmutovic protiv divova?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne.Virtu4l je napisao/la:Igra li Mahmutovic protiv divova?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne mogu tako brzo registrovati, ni mi nismo uspjeli Milošazenica159 je napisao/la:Ne.Virtu4l je napisao/la:Igra li Mahmutovic protiv divova?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Najavljen veliki broj navijača Sarajeva u Zenici
Zenički Čelik će u 2. kolu Premijer lige BiH odigrati prvu domaću utakmicu u novoj sezoni. Protivnik je ekipa Sarajeva, a oba tima nakon neuspjeha u prvom kolu u meč ulaze s imperativom pozitivnog rezultata. Dolazak na utakmicu su najavili i najvatreniji navijači FK Sarajevo, Horde Zla. Očekuje se dolazak oko 1.000 navijača tima s Koševa, a oni će u ovom susretu biti smješteni na sjevernu tribinu stadiona Bilino polje. Ulaznice za navijače Bordo tima za ovu utakmicu koštaće 7KM. Meč Čelik - Sarajevo se igra u nedjelju od 19:30 sati, a interesantno je svakako da gosti u Zenici nisu slavili punih 16 godina. Da li će se tradicija nastaviti vidjećemo u nedjelju u večernjim časovima.
Zenički Čelik će u 2. kolu Premijer lige BiH odigrati prvu domaću utakmicu u novoj sezoni. Protivnik je ekipa Sarajeva, a oba tima nakon neuspjeha u prvom kolu u meč ulaze s imperativom pozitivnog rezultata. Dolazak na utakmicu su najavili i najvatreniji navijači FK Sarajevo, Horde Zla. Očekuje se dolazak oko 1.000 navijača tima s Koševa, a oni će u ovom susretu biti smješteni na sjevernu tribinu stadiona Bilino polje. Ulaznice za navijače Bordo tima za ovu utakmicu koštaće 7KM. Meč Čelik - Sarajevo se igra u nedjelju od 19:30 sati, a interesantno je svakako da gosti u Zenici nisu slavili punih 16 godina. Da li će se tradicija nastaviti vidjećemo u nedjelju u večernjim časovima.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Samo da kazem da je sramota sto ce cijena karte biti 7KM, brukaMortemHz je napisao/la:Najavljen veliki broj navijača Sarajeva u Zenici

-
- Kontakt:
Joj u celika ovi transferi pod kodnim nazivima kao kad sipa sprovodi akcije
... bajramovic je pohvalio Bh.ligu, iskreno kad se sve sagleda mislim da smo na nivou regionallige njemacke... Regionalliga West i Nordost su prejake, tu bi Dao ruku da bi vitez gosk celik igrali za opstanak.. normalno da Sarajevo, zeljo bi se mogli nosit sa treceligasima gore ali ukupan dojam je da 3.liga njemacke je daleko prije nas i Po kvalitetu i Po Infrastrukturi i Svemu.

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Nije sramota,to je realna cijena, sramota je cijena ulaznica za nase domace navijace i na zapadui jugu.
Ako smo mi mogli placati 7 i 10 KM one livade po kisi protiv trecerazrednih protivnika ne vidim problem sa cijenom od 7 KM na derbiju pod reflektorima u Zenici.
Jedina sramota su cijene nasih ulaznica.
Ako smo mi mogli placati 7 i 10 KM one livade po kisi protiv trecerazrednih protivnika ne vidim problem sa cijenom od 7 KM na derbiju pod reflektorima u Zenici.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
2KM jug = 7KM sjeveravenija je napisao/la:Nije sramota,to je realna cijena, sramota je cijena ulaznica za nase domace navijace i na zapadui jugu.
5KM zapad
realancojk je napisao/la:Što se tiče infrastrukture mislim da je suvišno pričatibhsport je napisao/la:Glavu dajem da bi Zrinjski, Sarajevo i Zeljo razbili svakog njemackog treceligasa i to pomeli.emir123 je napisao/la:http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/neka-s ... cke/246215
Zlatane upravu si![]()
cak je i slabija od 3 lige![]()
![]()
Sto se infrastrukture tice i to je upitno, ne vjerujem da tamo ima stadiona poput Bilinog, Pecare, Gbravice, jedino u cemu su sigurno u prednosti su tereni i kvalitet podloge.
Ne trebamo ponizavati ovo sto imamo, Zlatanu svaka cast, dodji ljudino uzmi klub pa da vidimo sta ces napraviti sa svojom taktikom u sredini, treba nam takvih revolucionara poput njega da podignu kvalitet trenera jer oni su najveca boljka i to sto se omladini ne daje sansa.

I sve je super
I sve je za pet
Kad si musko i volis nogomet
Uslagiran i agresivan
Ja sam duso predivan
I sve je za pet
Kad si musko i volis nogomet
Uslagiran i agresivan
Ja sam duso predivan
Šteta.zenica159 je napisao/la:Ne.Virtu4l je napisao/la:Igra li Mahmutovic protiv divova?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zasto steta, jel to nemaju dovoljno igraca da se brane pa im treba i napadac u odbranu.Virtu4l je napisao/la:Šteta.zenica159 je napisao/la:Ne.Virtu4l je napisao/la:Igra li Mahmutovic protiv divova?

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Pa i treba dobiti onaj koji ponudi najviše novca, ne treba savez brinuti o kvaliteti i rasprostranjenosti prenose, to ne utiče na odluku. Ja sam prvi protiv bht-a ali jbg tako nam je kako nam je.PitarBordo je napisao/la:Netačno. BH Telecom je poundio "najviše novaca" i dobio je ugovore. A daleko od toga da mogu da ponude najviše u generalnom smislu. Kvalitet usluge telekoma je barem 10 godina iza svakog standarda, infrastruktura smiješna. O produkciji i serverskim kapacitetima da ne pričamo po stoti put. Jednostavno nije tačno da je "BH Telecom ponudio najviše" - osim novaca Savezu, ništa više nisu "ponudili" - tačnije stavili gledanost i popularizaciju lige u državi i regionu na zadnje sjedište.Virtu4l je napisao/la:BH Telecom je ponudio najviše i dobio je ugovore, prosto k'o pasulj.
Zadnja izmjena: Quinlan, dana/u 28 jul 2017, 11:40, ukupno mijenjano 1 put.
Dao bi vam Mahmutovic hat trick za pola sata ko Kajkut onomad.
Imam osjecaj da ce biti preko 10 k gledaoca ali vidjecemo.

Imam osjecaj da ce biti preko 10 k gledaoca ali vidjecemo.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
- Evolve
- Kontakt:
Nema šta, sreća imamo Sarajevo i Želju u prvenstvu kao jedini kvalitetni klubovi u BiH da se eto mogu nositi sa drugim.bhfanatic14 je napisao/la:Joj u celika ovi transferi pod kodnim nazivima kao kad sipa sprovodi akcije... bajramovic je pohvalio Bh.ligu, iskreno kad se sve sagleda mislim da smo na nivou regionallige njemacke... Regionalliga West i Nordost su prejake, tu bi Dao ruku da bi vitez gosk celik igrali za opstanak.. normalno da Sarajevo, zeljo bi se mogli nosit sa treceligasima gore ali ukupan dojam je da 3.liga njemacke je daleko prije nas i Po kvalitetu i Po Infrastrukturi i Svemu.
Očemu laprdate vi života ti. Kakve je uspoređivanje sa Njemačkom u pm.... Ovaj Bajramović se našao pametovati. Nek proba on nešto uradit sa ovakvim savezom, ovakvom državom kakva je. I opet nebi mjenjao svoje mjesto za 100 Njemački, ko te hebe neka tebe u Njemačkoj pusti nas da se trsimo ovdje sa političkom bagrom sa sve 3 strane. Mene zanima kako bi ti moćni njemački klubovi funkcionirali pod našim ovdje uvjetima, pa da vidimo ko bi isplivao. Dotada, opet ću radje pogledat bilo koju utakmicu PL nego bilo šta iz Njemačke.
NK Široki Brijeg
Slazem se Evolve, neka oni dođu da rade u nasim uslovima sa ovakvim savezom i sudijama, naravno novcem kojim nasi klubovi raspolazu, infrastrukturom pa da ih vidimo.
Yebo te oni iz Njemacke mi iz BiH i nesto upoređujemo.
Yebo te oni iz Njemacke mi iz BiH i nesto upoređujemo.
- Zeljeznicar -
Ma Bajramovic nema 18 igraca da trenira bolan i nasao se o necemu pricati. Nek dovede tu svoju ekipu da je Krupa ofuca ko siroce napolitanku.
Ovaj mi gore stavlja stadion Hanse Rostok koja je bila dugo godina bundesligas i nasao njega kao neki prosjek tih njemackih treceligaskih livada.
Uzmi fenjerasa gore i naseg Olimpica, Olimpic ce ga sasut bez problema.
Ovaj mi gore stavlja stadion Hanse Rostok koja je bila dugo godina bundesligas i nasao njega kao neki prosjek tih njemackih treceligaskih livada.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Inace mi je smijesno kad nasi ljudi izvana, dijasporci, krenu nesto pametovati. Bujrum haveru, dođi.
Sto se tice utakmice u ZE, bice yebeno komsijama. Prije svega, tradicionalno nezgodno gostovanje, uvijek se Celik nalozi na Bilinom protiv Sarajeva i Zelje ko Espanjol protiv Barce
opet, mislim da je najvise sto Celik nekom ludom srecom/nesrecom moze izvuci jeste 1 bod.
Sto se tice utakmice u ZE, bice yebeno komsijama. Prije svega, tradicionalno nezgodno gostovanje, uvijek se Celik nalozi na Bilinom protiv Sarajeva i Zelje ko Espanjol protiv Barce

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ja osobno vidim 2 teske utakmice ovo kolo.. Mladost-Zeljo i Zrinjski-Siroki. Misljenja sam da ce Sarajevo vrlo lako na kraj s Celikom. U ove dvije utakmice je jako tesko prognozirati pobjednika.
Smiješna poređenja. Zrinjski, Široki i Željo bi bili ravnopravni sa fenjerašima iz prve Bundeslige.bhsport je napisao/la:Ma Bajramovic nema 18 igraca da trenira bolan i nasao se o necemu pricati. Nek dovede tu svoju ekipu da je Krupa ofuca ko siroce napolitanku.
Što se tiče stadiona, tu su u pravu, 90% trećeligaša ima stadione o kakvim mi možemo sanjati, ako ništa, bar su svi natkriveni.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kemo pred Sarajevo:
"Slijedi nam velka borba, ali bez Kouadia u špicu imam problem jer nemam brzog igrača. Nedostajao je u utakmici protiv Borca, a nedostajat će i u utakmici protiv Sarajeva jer ja boljeg igrača na toj poziciji nisam vidio, ali eto od svih igrača baš on nam nedostaje. Izaći ćemo na teren pa šta nam Bog da, bez obzira na njihove prednosti, mislim da će to biti uredu", dodao je Hafizović.
Kemo pred Borac
http://sportsport.ba/bh_fudbal/hafizovi ... ete/245226
7:50
Rejta kako on kaze KAUdija ili Coutinha kao je svemirac, a ovaj u zadnju godinu dana odigrao u dvije lige 48 minuta
"Slijedi nam velka borba, ali bez Kouadia u špicu imam problem jer nemam brzog igrača. Nedostajao je u utakmici protiv Borca, a nedostajat će i u utakmici protiv Sarajeva jer ja boljeg igrača na toj poziciji nisam vidio, ali eto od svih igrača baš on nam nedostaje. Izaći ćemo na teren pa šta nam Bog da, bez obzira na njihove prednosti, mislim da će to biti uredu", dodao je Hafizović.
Kemo pred Borac
http://sportsport.ba/bh_fudbal/hafizovi ... ete/245226
7:50

Rejta kako on kaze KAUdija ili Coutinha kao je svemirac, a ovaj u zadnju godinu dana odigrao u dvije lige 48 minuta

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.