FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Imam osjecaj da bi jedan kvalitetan napadac sjeo ko budali samar, taman da se raja malo primiri i koncetrise na utkamice, ovako bez napadaca krivit cemo i zene sto nam je supa preslana napravljena 

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Obavezno nam treba napadac, idemo po nove bodove.
Ova gore ekipa sto u krug vrti (Amara, upravu, Cenana, ostavke, ko je upravu, ko ne...itd.) hajde dignite malo rucnu, uskoro ce skupstina pa cemo vidjeti sta ce biti. Amar je rekao da ce se obratiti, mozda ima neki prijedlog, mozda ce da ih kudi sto je OK, također da vidimo hoce li dobiti podrsku od clanova skusptine > Miske i ekipa...itd.
Bice vjerovatno govora i o buducim planovima kluba, infrastruktura - jug.
Ova gore ekipa sto u krug vrti (Amara, upravu, Cenana, ostavke, ko je upravu, ko ne...itd.) hajde dignite malo rucnu, uskoro ce skupstina pa cemo vidjeti sta ce biti. Amar je rekao da ce se obratiti, mozda ima neki prijedlog, mozda ce da ih kudi sto je OK, također da vidimo hoce li dobiti podrsku od clanova skusptine > Miske i ekipa...itd.
- Zeljeznicar -
-
- Kontakt:
Mislis hoce li Miske i ekipa dobiti podrsku od skupstine?Zenzo je napisao/la:Obavezno nam treba napadac, idemo po nove bodove.
sta ovo na portalu pise 500 manijaka u subotu, fulili ste ispred toga dopisat jos jedan broj
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Hocel izginuti Sabljini momci
mora se to uzeti, jos ako budu igrali ko u ponedjeljak 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Super, zbunio me onaj znak. Ako cemo realno upravni odbor i nadzorni odbor ce ponovo biti izglasan, ako bude uopste protivkandidata za ta mijesta. Amar ce svakako govoriti o sportskom semgentu kluba i ukazivati na ono sto svi palamudimo. Cenan i njegova funkcija, barem po mom misljenju. Kako god mislim da ce biti mirna skupstina.Zenzo je napisao/la:@samoposmatram to sam i napisao
-
- Kontakt:
Prodje Vukotic kraj mene danas. Ko gazela lik. Prije bi mi on igrao u reprezentaciji nego ovaj novopeceni iz Zagreba.
- Doktor1921
- Kontakt:
Od kad je Cenan SD dovedeni su ovi igraci: Daniel Stojanović, Semir Kerla, Musa Muhammed (posudba), Danijel Graovac, Josip Projić, Asim Zec, Sinan Ramović, Dženan Zajmović, ispadam ko neki advokat Cenanov al ustvari me boli k...., samo sto ne mogu hinjavaca koji pljuju i vrijedjaju jer imaju kompleks nize vrijednosti, koliko vidim zadnjih 5 igraca nije fula ili neka me neko demantuje ako jesu? Sto bi se tjerao na osnovu dovedenih igraca jel se to njemu pripisuju i greske koje su pravljene prije njega ?
Ja sam takodje naveo te igrace, ima i fula naravno, ali toliko je negativne energije da se samo lose izvlaci a dobro ne spomene nikada. To se inace zove namjera....
Gledao sam turnir u Visokom, Hasanović, B.Šehić i Zajimović su odlični bili..
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
Kakve veze ima što sam ga prozvao imenom? Svi ovdje znaju ko je, kao da sam ja rekao nešto novo, a svakako ga poznajem lično. A tu svoju dobru volju slobodno primjenjuj na one na koje si navikao da primjenjuješ, mene zaobiđi.admin je napisao/la:Egzircir, ukoliko nekim slucajem znas indentitet osobe sa foruma molim da to cuvas za sebe. Strogo je zabranjeno otkrivati ko se krije iza nekog nika. Ako mislis da s tim dobijas na vaznosti i prednosti prilikom diskusije varas se. Dobre sam volje pa cu ti danas ostaviti mogucnost da budes baja medju rajom ali samo ako se i ti predstavis imenom i prezimenom.
Doktor1921 je napisao/la:Od kad je Cenan SD dovedeni su ovi igraci: Daniel Stojanović, Semir Kerla, Musa Muhammed (posudba), Danijel Graovac, Josip Projić, Asim Zec, Sinan Ramović, Dženan Zajmović, ispadam ko neki advokat Cenanov al ustvari me boli k...., samo sto ne mogu hinjavaca koji pljuju i vrijedjaju jer imaju kompleks nize vrijednosti, koliko vidim zadnjih 5 igraca nije fula ili neka me neko demantuje ako jesu? Sto bi se tjerao na osnovu dovedenih igraca jel se to njemu pripisuju i greske koje su pravljene prije njega ?

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- Neandertalac
- Kontakt:
Priče za malu djecu sa lobotomije.19TM87 je napisao/la:Doktor1921 je napisao/la:Od kad je Cenan SD dovedeni su ovi igraci: Daniel Stojanović, Semir Kerla, Musa Muhammed (posudba), Danijel Graovac, Josip Projić, Asim Zec, Sinan Ramović, Dženan Zajmović, ispadam ko neki advokat Cenanov al ustvari me boli k...., samo sto ne mogu hinjavaca koji pljuju i vrijedjaju jer imaju kompleks nize vrijednosti, koliko vidim zadnjih 5 igraca nije fula ili neka me neko demantuje ako jesu? Sto bi se tjerao na osnovu dovedenih igraca jel se to njemu pripisuju i greske koje su pravljene prije njega ?
16.06.2016.
Aldin Čenan glavni skaut FK Željezničar
Bivši fudbaler našeg Željezničara, Aldin Čenan, angažovan je na poziciju glavnog skauta Kluba.
Aldin Čenan je rođen 17. septembra 1975. godine u Sarajevu. Svoju fudbalsku karijeru je počeo u FK Sarajevo, a potom je bio i kapiten kluba sa Koševa. Čenan je bio i prvi kapiten mlade reprezentacije BiH. Iz redova Sarajeva je prešao u naš Željezničar gdje je igrao dvije godine, a Aldin ističe da je to njemu veoma drag period u karijeri i da su ga navijači sjajno primili.
Nastupao je još za Velež, u Kataru, Ujedinjenim Arapskim Emiratima i u Rumuniji gdje je doživio težak lom noge. Nakon nekoliko operacija vratio se u BiH i sa 25 godina okončao svoju karijeru.
Čenan će u FK Željezničar obnašati funkciju glavnog skauta, te će biti zadužen za sportski segment Kluba.
Evo sam Ćenan vas demantuje. Pa onda intervju sa Dnk_a itd.Čenan kaže kako je mnogo trenera željelo da bude na klupi višestrukog prvaka BiH.
"Moja vizija je bila da dovedemo trenera profesionalca koji će uvesti moderne metode rada. Izdvojio se Slavko Petrović i pokazalo se da nismo pogriješili.
Najlakše se budala praviti i lagati.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Možeš li nam malo opisati kako su igrali Šeha i Zajimović? Jel Šehić igrao beka ili krilo?amadeus21 je napisao/la:Gledao sam turnir u Visokom, Hasanović, B.Šehić i Zajimović su odlični bili..
Zajimović je imao par zayebanih driblinga, dao je i gol u drugoj utakmici..a sehic je probijao po lijevoj strani, krilo je igrao i bio jedan od najboljih na terenu.. takodje zabio gol.. e sad protivnik je bio juniorski tim Mladost DK, na poluvremenu je bilo 5-0, jedan gol je bio poluskaricama ali nisam zapamtio ko je zabio..u drugom poluvremenu su svi zamijenjeni, igralo se 10ak minuta a onda je poceo strasan pljusak pa je utakmica prekinuta..hasanovic je kreirao napade i imao je odličnih pasova..braco je napisao/la:Možeš li nam malo opisati kako su igrali Šeha i Zajimović? Jel Šehić igrao beka ili krilo?amadeus21 je napisao/la:Gledao sam turnir u Visokom, Hasanović, B.Šehić i Zajimović su odlični bili..
AMUNT VALENCIA!
- Jaozinho22
- Kontakt:
Ako već računaš, računaj od početka kad je predstavljen za GLAVNOG SKAUTA kluba pa do sportskog direktora.Doktor1921 je napisao/la:Od kad je Cenan SD dovedeni su ovi igraci: Daniel Stojanović, Semir Kerla, Musa Muhammed (posudba), Danijel Graovac, Josip Projić, Asim Zec, Sinan Ramović, Dženan Zajmović, ispadam ko neki advokat Cenanov al ustvari me boli k...., samo sto ne mogu hinjavaca koji pljuju i vrijedjaju jer imaju kompleks nize vrijednosti, koliko vidim zadnjih 5 igraca nije fula ili neka me neko demantuje ako jesu? Sto bi se tjerao na osnovu dovedenih igraca jel se to njemu pripisuju i greske koje su pravljene prije njega ?
Ima i druga strana medalje.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
E hvala careamadeus21 je napisao/la:Zajimović je imao par zayebanih driblinga, dao je i gol u drugoj utakmici..a sehic je probijao po lijevoj strani, krilo je igrao i bio jedan od najboljih na terenu.. takodje zabio gol.. e sad protivnik je bio juniorski tim Mladost DK, na poluvremenu je bilo 5-0, jedan gol je bio poluskaricama ali nisam zapamtio ko je zabio..u drugom poluvremenu su svi zamijenjeni, igralo se 10ak minuta a onda je poceo strasan pljusak pa je utakmica prekinuta..hasanovic je kreirao napade i imao je odličnih pasova..braco je napisao/la:Možeš li nam malo opisati kako su igrali Šeha i Zajimović? Jel Šehić igrao beka ili krilo?amadeus21 je napisao/la:Gledao sam turnir u Visokom, Hasanović, B.Šehić i Zajimović su odlični bili..

- MocMahale444
Sablja ima da gine za mladost.
Treba ovu tekmu ozbiljno sHvatiti.
Treba ovu tekmu ozbiljno sHvatiti.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Sjetimo se prvog Cenanovog igraca, famozno dimitrosa toskasa, za kojeg se ne zna ni je li fudbalerJaozinho22 je napisao/la:Ako već računaš, računaj od početka kad je predstavljen za GLAVNOG SKAUTA kluba pa do sportskog direktora.Doktor1921 je napisao/la:Od kad je Cenan SD dovedeni su ovi igraci: Daniel Stojanović, Semir Kerla, Musa Muhammed (posudba), Danijel Graovac, Josip Projić, Asim Zec, Sinan Ramović, Dženan Zajmović, ispadam ko neki advokat Cenanov al ustvari me boli k...., samo sto ne mogu hinjavaca koji pljuju i vrijedjaju jer imaju kompleks nize vrijednosti, koliko vidim zadnjih 5 igraca nije fula ili neka me neko demantuje ako jesu? Sto bi se tjerao na osnovu dovedenih igraca jel se to njemu pripisuju i greske koje su pravljene prije njega ?
Ima i druga strana medalje.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Strumfinho i 9 gostiju.