FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Virtu4l
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Virtu4l » 27 jul 2017, 12:04

Egzircir je napisao/la:Naklatio si se na kosti AĆ, a realno nije tu Ćenan meta da budemo iskreni, već druga osoba, koju pokušavate da maknete. Nadam se da ćete na Vikendici ponovo dogovoriti neku novu smicalicu ili možda sazvati vanrednu skupštinu.
Mozes li meni neupucenom objasniti ko im je meta i ko pokusava da je makne?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 27 jul 2017, 12:07

Dženan Zajmović plodi Sabljinu mornaricu.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 27 jul 2017, 12:07

Kada čitam pojedine postove, imam mišljenje da su ljudi doktori ekonomskih nauka, vrhunski stručnjaci u oblasti finansija, vrhunski konsultanti, pa ovako bartaju ciframa. A isto tako kao da svaka marka u Želji prođe kroz njihove ruke. Odvadite malo ba. OK mi je da imate nešto informacija, ali većinom mahalske iznosite. Da ne bi bilo zabune, neam pojma koliko je koštala Amarova ekipa, ili koliko ova košta, ili koliko Ćenan plate ima. I iskreno me i ne zanima. Ovdje govorim o našim željama, u odnosu na koliko para imamo. I onda zamislim sebe i svoju porodicu. I mi imamo mnogo želja, a kao i većina građana ove zemlje, i ovog grada manjak novca. Tako da se otprilike zna bez velike matematike kako se radi. Visina budgeta,važnost stvari cijena i prioriteti...I hajmo onda svi složiti ono što mislimo. Meni je iskreno najbitnije uzeti titulu, ne zbog prestiža, nego zbog novca koji donosi. Ako nema titule, bitno je izaći u Europu bilo kako, jer i to opet donosi određene novce. Ne izlazak, ali izgradnja stadiona ne donosi ništa, čak dodatno prazan izgrađen stadion. U nedostatku budgeta u kojem smo mi sada nije teško odrediti prioritete zar ne?
Molim Vas ne spominjite mi šta je bilo, šta smo fulili, ko je pitar i slično. Govorim isklučivo o budućnosti. I kao što kolega iznad reče najvažnija je najbliža budućnost, i tekma u subotu.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 27 jul 2017, 12:11

Rokoko87 je napisao/la:Dženan Zajmović plodi Sabljinu mornaricu.

Daj Bože. Niko sretniji od nas da tako bude. Da momak dobije šansu, i uz to još i opravda...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 jul 2017, 12:12

Meni je mnogo vaznija ona malo dalja buducnost, koja je svijetla samo u infrastrukturnom segmentu. Nije to 'samo', da se odmah razumijemo, ogroman je to korak naprijed, ali me brine prašina koja se skuplja u vitrinama, bilo bi lijepo skloniti je.
Voli te tvoje Sarajevo.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 27 jul 2017, 12:12

Nikolic propusta Mladost, povreda zgloba.
- Zeljeznicar -

Egzircir
Kontakt:

Post Postao/la Egzircir » 27 jul 2017, 12:15

Virtu4l je napisao/la:
Egzircir je napisao/la:Naklatio si se na kosti AĆ, a realno nije tu Ćenan meta da budemo iskreni, već druga osoba, koju pokušavate da maknete. Nadam se da ćete na Vikendici ponovo dogovoriti neku novu smicalicu ili možda sazvati vanrednu skupštinu.
Mozes li meni neupucenom objasniti ko im je meta i ko pokusava da je makne?
Kad se tebi budem obraćao znat ćeš sve detalje.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 27 jul 2017, 12:15

Kako nema nikakvih izvjestaja za pionire, kadete i junore?
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 jul 2017, 12:25

Egzircir je napisao/la: Kad se tebi budem obraćao znat ćeš sve detalje.
Nisam ni sumnjao da nemas odgovor :kafa:
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 27 jul 2017, 12:29

Kakav je argument identitet forumaša i ko se, gdje i sa kim druži? Teorije zavjere na post u kojem sam vam fino rekao cifre a možete ih provjeriti pa da vidimo ko laže i ko je "doktor nauka".

Spin i laž je da izgradnja istoka utiče na tim! Nismo uzeli titulu jer smo neznalice, ništa drugo. Nismo izašli u europu jer smo levati.
Te dvije ekipe su godišnje za skoro pola miliona maraka neto skuplje od onih koje su duple osvajali!

Prestanite lagati i spinovat!
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 27 jul 2017, 12:44

Egzircir, ukoliko nekim slucajem znas indentitet osobe sa foruma molim da to cuvas za sebe. Strogo je zabranjeno otkrivati ko se krije iza nekog nika. Ako mislis da s tim dobijas na vaznosti i prednosti prilikom diskusije varas se. Dobre sam volje pa cu ti danas ostaviti mogucnost da budes baja medju rajom ali samo ako se i ti predstavis imenom i prezimenom.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 27 jul 2017, 12:57

Kada smo već kod druženja, koliko je forumaša sa lobotomije išlo na kolektivna upoznavanja sa "El Presidenteom" i koliko forumaša je imalo korist u obliku dobijanja posla, novca i karti za utakmice?

Prodane duše. Nismo svi potkupljivi "drugovi", ima nešto što se zove čast, obraz, drugarstvo a bgmi i muda za razliku od "velikih Željovaca" koji za siću prodaju obraz. A bit ću korektan pa vam identitete ostaviti samo za sebe, nisam čkapi kao vi.

UPRAVA NAPOLJE!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 27 jul 2017, 13:03

admin je napisao/la:Egzircir, ukoliko nekim slucajem znas indentitet osobe sa foruma molim da to cuvas za sebe. Strogo je zabranjeno otkrivati ko se krije iza nekog nika. Ako mislis da s tim dobijas na vaznosti i prednosti prilikom diskusije varas se. Dobre sam volje pa cu ti danas ostaviti mogucnost da budes baja medju rajom ali samo ako se i ti predstavis imenom i prezimenom.
Mogao si nam kako zaklnucati temu za drugo kolo predikcije. :hmmmmm:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 27 jul 2017, 13:04

Zenzo je napisao/la:Nikolic propusta Mladost, povreda zgloba.
Eto Dženisa, eto ludila :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Doktor1921
Kontakt:

Post Postao/la Doktor1921 » 27 jul 2017, 13:06

Podrska upravi i Cenanu dosta je vise bilo lopovluka, nema vise ispod ruke a ove dvije struje sto pusu pored Misketove dolazi im kraj, svako ko tjera upravu i SD je protiv Zelje u ovom trenutku.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 27 jul 2017, 13:12

Doktor1921 je napisao/la:Podrska upravi i Cenanu dosta je vise bilo lopovluka, nema vise ispod ruke a ove dvije struje sto pusu pored Misketove dolazi im kraj, svako ko tjera upravu i SD je protiv Zelje u ovom trenutku.
Zanimljivo razmisljanje. Zelis reci da je Jug protiv Zelje? Imas obraz pravi. Upravu niko nije tjerao, mozda si cuo nesto sto na stadionu niko nije? Ako Uprava prijeti ostavkama radi SD neka se odmah pakuju.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 jul 2017, 13:18

Neandertalac je napisao/la:Prestanite lagati i spinovat!
Evo dvije godine slušamo o neprijateljima kluba, a neprijatelja ni na mapi. Perfidno se kao glavni neprijatelj provlači Amar Osim i sve se pakuje kao da je on kolovođa tim imaginarnim neprijateljima. To je počelo sa SD-om i borbom za zemljište, pa im se svidjela uloga paćenika i onda su nastavili sa tom politikom stvaranja neprijatelja, a sve preko svojih forumskih satelita.

Evo, da pogledamo situaciju sa te strane, onako laički. Amar Osim je neprijatelj kluba, ok. Želi da ruši Upravu, ok. Zamisli sutra izađe naslov "Amar Osim: Vratio bih se u Želju, ali niko me nije zvao". Realno, svaki medij u državi bi mu platio za intervju tog tipa.

Šta bi se desilo nakon toga? Pod kakvim pritiskom bi bila ova Uprava? Pod neviđenim, sve ovo do sad je bilo smiješno šta bi se tada dešavalo. Ako je Amar Osim neprijatelj, šta ga sprječava da da takav intervju, evo, recimo svom prijatelju Beganoviću na čijem portalu bi to najjače odjeknulo. Kako bi navijači reagovali na to? Svi znamo kako.

Zato, ostavite se tih glupih spinova i izmišljotina. Ovu Upravu niko ne može smijeniti osim navijača, Misimović drži sve pod svojom kontrolom, Upravu naravno, ali i Skupštinu gdje će uvijek imati tačno onoliko glasova koliko mu treba.

Prije par dana su navijači prvi put javno prozvali jednog uposlenika kluba pa je odmah bačena bomba o ostavci. Nisam je ja bacio, bacili su je oni koji stvaraju imaginarne neprijatelje a na podršku naivčina i lobotomaca uvijek mogu računati, pa su mirni.

Sad će mene Monci označiti kao neprijatelja, ali neće ući u raspravu i zakucati me argumentima, jer 'on zna' informacije sa izvora, ali mi ne znamo.
Voli te tvoje Sarajevo.

Doktor1921
Kontakt:

Post Postao/la Doktor1921 » 27 jul 2017, 13:21

plavousrcu je napisao/la:U kakvom smo mi ponoru ako je istina ovo sto pise Egzircir. Ako je istina, a svjesni smo da nije. Moze li ijedan covjek na ovom forumu, bio pljuvac ili zastitnik svakog poteza UO, nakon tjeranja Petrovica vjerovati da se strucni stab iskljucivo pita za igracki kadar. Ko kolika god bio neznalica moze dopustiti strucnom stabu da dovodi igrace, da odradi pripreme sa tom ekipom i onda ga otjerati dan prije prvenstva. Imamo jos govor Misimovica sa Skupstine koji demantuje Egzircira. Nikako mi nije jasno zbog cega se brani SD i niko nije odgovorio na osnovu kojih kriterija je izabran za SD.
Ne brani se SD ako ti kazes da podrzavas i vjerujes upravi a oni podrzavaju Cenana onda si kontradiktoran i ti i ovi sto pisu isto, realno covjek je doveo i dobrih igraca a to niko ne vidi ili ne zeli sto odmah navodi da su nekakvi drugi interesi u pitanju i da je Cenan samo figura preko koje ce se izvrsiti pritisak na druge... ne postoji drugo objasnjenje.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 27 jul 2017, 13:32

Doktor1921 je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:U kakvom smo mi ponoru ako je istina ovo sto pise Egzircir. Ako je istina, a svjesni smo da nije. Moze li ijedan covjek na ovom forumu, bio pljuvac ili zastitnik svakog poteza UO, nakon tjeranja Petrovica vjerovati da se strucni stab iskljucivo pita za igracki kadar. Ko kolika god bio neznalica moze dopustiti strucnom stabu da dovodi igrace, da odradi pripreme sa tom ekipom i onda ga otjerati dan prije prvenstva. Imamo jos govor Misimovica sa Skupstine koji demantuje Egzircira. Nikako mi nije jasno zbog cega se brani SD i niko nije odgovorio na osnovu kojih kriterija je izabran za SD.
Ne brani se SD ako ti kazes da podrzavas i vjerujes upravi a oni podrzavaju Cenana onda si kontradiktoran i ti i ovi sto pisu isto, realno covjek je doveo i dobrih igraca a to niko ne vidi ili ne zeli sto odmah navodi da su nekakvi drugi interesi u pitanju i da je Cenan samo figura preko koje ce se izvrsiti pritisak na druge... ne postoji drugo objasnjenje.
Evo samo dio intervjua:
Čenan kaže kako je mnogo trenera željelo da bude na klupi višestrukog prvaka BiH.

"Moja vizija je bila da dovedemo trenera profesionalca koji će uvesti moderne metode rada. Izdvojio se Slavko Petrović i pokazalo se da nismo pogriješili. On radi od 8:00 sati ujutro do 23:00 sata navečer. Posebno me oduševila njegova iskrenost i poštenje. To je preduslov za dobar rezultat.
Ima još a posebno bih izdvojio dio gdje nas pitarski ker poredi sa Modričom i Brotnjom i kako nam On pravi klub.
Dodaje kako je u prošlosti fokus bio na prvom timu, te da se manje radilo na ostalim stvarima važnim za funkcionisanje kluba.

"Mi nismo željeli da upadnemo u tu zamku. Polako gradimo klub koji sigurno korača stazama uspjeha. Sjetite se da su Modriča i Brotnjo bili prvaci BiH, a sada su u nižim ligama. Oni su zapostavili ove stvari koje mi sada radimo jer su vjerovatno mislili da će to doći samo po sebi. Ljudi koji sada vode Želju bili su razlog da se ponovo vratim u nogomet. Vidio sam da imaju plan i tačno znaju šta rade, vidio sam da što obećaju – ispune. Želimo napraviti klub, ne samo nogometni tim", napominje Aldin.
To je ta priča, Fk Željezničar 2015.

Žele ljudi napraviti klub a puna im usta istorije i uspjeha!

UPRAVA NAPOLJE!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 27 jul 2017, 13:44

Doktor1921 je napisao/la:
Vjerujem samo svoji ocima i vjerujem u Zelju. Ocima sam gledao obnovu stadiona, dizanje istoka, nevjerovatnu ljubav navijaca. Ko je god bio dio toga sto sam vidio hvala mu do neba. U isti mah sam vidio i nevjerovatno neznanje u sportu, spinovanje i laganje kako bi se opravdalo to neznanje. Vidio sam i dolazak na jednu od najodgovornijih funkcija u klubu neafirmisanog sportskog radnika koji je tu postavljen iz razloga koje mi niko nije objasnio. Vidio sam i cuo da navijaci koji nikada ledja ovoj Upravi nisu okrenuli iako su imali razloga za to, traze njegov odlazak. Dan nakon toga sam svjedocio nevjerovatnom bezobrazluku UO prema navijacima pustanjem spina o ostavkama. Ako su to uradili radi SD, a izgleda da jesu, mene sto se tice odmah neka se gube sa Grbavice. Vidio sam i jos gledam bezobrazno i ofirno blacenje Najdrazeg i sa tim se mora prestati.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], boki86, Orvel i 39 gostiju.