Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
Ma kakvi igrači i odnosi u NBA.. Danas su najbolji jarani, sutra se više ne prate na instagramu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
gle, to nije bila poenta moje price, ovdje je akcenat stavljen na to da je on problematicna licnost, a ja sam dokazao da to nije slucaj, jer on je primjer svim igracima u POR, kao igrac i kao osoba i to nije Chinijevo misljenje, vec cinjenice koje se lako mogu provjerit na netu
takodjer, on nije bio problematicna licnost ni u DEN, al se tako pisalo o njemu kada je dosao u sukob s Maloneom, a mislim da oni pozdravi s igracima DEN nakon tekme najbolje govore o Juki, pa vi vidite dal se tako postupa s problematicnim likom
za taj sukob je kriv Malone, ne znam jel iskljucivi krivac, al u najvecoj mjeri jeste sigurno, pa cu kao argument opet navest te pozdrave s igracima DEN, a tog Malonea je tokom sezone prozivalo par igraca
ono sto je Juka napravio, a sto nije bilo profesionalno, jeste da je odustao od ekipe, namjerno je igrao lose, obarao vrijednost i cekao trade, pa je bilo i tih DNP, napustio je tekmu i otisao u svlacionicu itd
medjutim, srecom nije etiketiran kao problematican igrac, a opet ponavljam, ne stoji ni konstatacija da je sklon povredama
al jbg mi uzimamo ono sto Juka radi kroz prizmu repke, pa mislimo da ce tako i u NBA, a ono ni blizu toga
takodjer, on nije bio problematicna licnost ni u DEN, al se tako pisalo o njemu kada je dosao u sukob s Maloneom, a mislim da oni pozdravi s igracima DEN nakon tekme najbolje govore o Juki, pa vi vidite dal se tako postupa s problematicnim likom
za taj sukob je kriv Malone, ne znam jel iskljucivi krivac, al u najvecoj mjeri jeste sigurno, pa cu kao argument opet navest te pozdrave s igracima DEN, a tog Malonea je tokom sezone prozivalo par igraca
ono sto je Juka napravio, a sto nije bilo profesionalno, jeste da je odustao od ekipe, namjerno je igrao lose, obarao vrijednost i cekao trade, pa je bilo i tih DNP, napustio je tekmu i otisao u svlacionicu itd
medjutim, srecom nije etiketiran kao problematican igrac, a opet ponavljam, ne stoji ni konstatacija da je sklon povredama
al jbg mi uzimamo ono sto Juka radi kroz prizmu repke, pa mislimo da ce tako i u NBA, a ono ni blizu toga
hercegovina je napisao/la:pop.isam se na nurkica. uslovljavao je svoj dolazak odlaskom mahmutovica, otisao mahmutovic, ispali u b diviziju u svim kategorijama, u savez doveo beskurce i neprijatelje bih, dosao na par utakmica, odigrao katastrofalno, nismo se nigdje plasirali, narusio atmosferu u ekipi i sad nece vise ni da dolazi. znaci pop.isam se na najvecu nesrecu koja se dogodila nasoj kosarci
Dosao na par utakmica i bio daleko najbolji igrac...
Mah harunov bot, jusufova najveca "greska" najvecem djelu ovih sto mu zamjeraju je ogoljavanje harunovog "patriotizma" i "volonterskog" radalumani je napisao/la:hercegovina je napisao/la:pop.isam se na nurkica. uslovljavao je svoj dolazak odlaskom mahmutovica, otisao mahmutovic, ispali u b diviziju u svim kategorijama, u savez doveo beskurce i neprijatelje bih, dosao na par utakmica, odigrao katastrofalno, nismo se nigdje plasirali, narusio atmosferu u ekipi i sad nece vise ni da dolazi. znaci pop.isam se na najvecu nesrecu koja se dogodila nasoj kosarci
Dosao na par utakmica i bio daleko najbolji igrac...
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Kad vec uzimas kao argument pozdravljanje, cuo sam negdje da jedini nije potpisao loptu za Jokicev TD ucinak...Onda odlazak u svlacionicu prije kraja utakmice bez potrebe, bojkotovanje trenera, lose igre namjerno kad dobije neke minute...Bio je on problematican, samo je sad pitanje koliku zelju ima da to "trpi" u Portlandu i koliko dugo misli trpiti dok ne eksplodira, pa pocne srat po fb i twitteru....Dok je sve u redu i on ce biti miran, kad ne bude po njegovom i u POR ce ga poceti prozivatiChinaglia je napisao/la:gle, to nije bila poenta moje price, ovdje je akcenat stavljen na to da je on problematicna licnost, a ja sam dokazao da to nije slucaj, jer on je primjer svim igracima u POR, kao igrac i kao osoba i to nije Chinijevo misljenje, vec cinjenice koje se lako mogu provjerit na netu

- Kobe Bryant
- Kontakt:
@nerminh74
Do kada ćeš opravdavati Jusufa?? 3
, hajde da se složim da takav talenat vrijedi i 10 Haruna, ali šta nam vrijedi ako ne dolazi na kvalifikacije???
Jel se slažeš ako se još jednom ne odazove ne opravdavdano da mu svi kolektivno je#emo sve po spisku, što nam je razjebao dobru atmosferu i bez obzira na tvoje upadice realno najbolju administraciju u savezu.
Do kada ćeš opravdavati Jusufa?? 3

Jel se slažeš ako se još jednom ne odazove ne opravdavdano da mu svi kolektivno je#emo sve po spisku, što nam je razjebao dobru atmosferu i bez obzira na tvoje upadice realno najbolju administraciju u savezu.
Kobe Bryant je napisao/la:@nerminh74
Do kada ćeš opravdavati Jusufa?? 3, hajde da se složim da takav talenat vrijedi i 10 Haruna, ali šta nam vrijedi ako ne dolazi na kvalifikacije???
Na ove kvale nije dosao iz opravdanog razloga...
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Koji ?lumani je napisao/la:Kobe Bryant je napisao/la:@nerminh74
Do kada ćeš opravdavati Jusufa?? 3, hajde da se složim da takav talenat vrijedi i 10 Haruna, ali šta nam vrijedi ako ne dolazi na kvalifikacije???
Na ove kvale nije dosao iz opravdanog razloga...

Jusufova jedina greska je sto se nije javio onim u savezu i kraj price. Bolje mu je da se priprema za sljedecu sezonu i da radi na svom tijelu.
Dok neki se veru po planinama,Juka trenira...
Dok neki se veru po planinama,Juka trenira...
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Dolazit ce ako na klupi budu neki anonimusi pa da moze rodjendane slaviti i glumiti glavnog kolovodju. Kod ivanovica i duleta tesko da njega mozemo ocekivati
nema potpisa
Ne opravdavam ja jusufa, kao sto znas i ja sam kritikovao nacin (ne nedolazak) na koji javio da nece doci, ali cu uvjek reagovati kada tvrde da je on otjerao haruna jer on jeste bio jedan od razloga, ali nije jedini niti odlucujuciKobe Bryant je napisao/la:@nerminh74
Haruna je otjeralo njegovo despotsko ponasanje i privatiziranje KS, a sada se otkriva ono sto sam ja govorio tj. da je on itekako bio kompenziran za ono sto je radio i koliko su bile lazne njegove suze, koliki je bio volonter i "patriota"
A ako si primjetio kada se realno kritikuje njegovo ponasanje ja uopce ne reagujem
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Hajde konacno i tinerminh74 je napisao/la:Ne opravdavam ja jusufa, kao sto znas i ja sam kritikovao nacin (ne nedolazak) na koji javio da nece doci, ali cu uvjek reagovati kada tvrde da je on otjerao haruna jer on jeste bio jedan od razloga, ali nije jedini niti odlucujuciKobe Bryant je napisao/la:@nerminh74
Haruna je otjeralo njegovo despotsko ponasanje i privatiziranje KS, a sada se otkriva ono sto sam ja govorio tj. da je on itekako bio kompenziran za ono sto je radio i koliko su bile lazne njegove suze, koliki je bio volonter i "patriota"
A ako si primjetio kada se realno kritikuje njegovo ponasanje ja uopce ne reagujem

Ali ako bude zabusavao i sljedecih kvalifikacija i tako sve u buduce onda je ŠUP*INA

Ja apsolutno dijelim tvoje misljenje. Necu sad nista da pisem i pametujem, jer znam da cu ga opet redovno pratiti u narednoj sezoni aBd. Nisam ni ocekivao da ce igrati u ovim pretkvalifikacijama, bolje mu je neka individualno trenira, ali ako opet bude radio iste ove gluposti, za mene definitivno postaje samo obicni nba igrac. Sve njih i gledam kroz reprezentaciju i shodno tome pratim njihove igre u klubovima (zato npr. Djedovica vise uopste ne pratim). Jusuf se izgleda tamo ubija od treniranja, fizicku spremu je doveo na zavidan nivo i ja iskreno zeljno iscekujem da vidim kako ce to u oktobru izgledati.Kobe Bryant je napisao/la: Hajde konacno i ti, znaci slazemo se , hajde imao je povrdu konacno je u ekipi koja mu odgovaras sve mu se poklopilo , treba da potpise ugovor zivota , jer to ta kljucna godina , hajde da sve to uzmemo u obzir nece da riskira hoce da bude sto spremniji i sl....
Ali ako bude zabusavao i sljedecih kvalifikacija i tako sve u buduce onda je ŠUP*INA
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
pazite zaboravljate jednu stvar, mi sada igramo predkvalifikacije za SP, sljedeće godine će biti kvalifikacije za SP koje će biti u terminu NBA utakmica i tada je zabranjeno NBA igračima da igraju, što znači da mi aBd izborimo SP možemo Jusufa tek tada gledati u dresu reperzentacije
a jesi li i ti napokon uvidio koliko su koštale harunove suze i da li se sada slažeš samnom da je bio izvaredno plaćen za svoj dobar posao?!Kobe Bryant je napisao/la:
Hajde konacno i ti, znaci slazemo se , hajde imao je povrdu konacno je u ekipi koja mu odgovaras sve mu se poklopilo , treba da potpise ugovor zivota , jer to ta kljucna godina , hajde da sve to uzmemo u obzir nece da riskira hoce da bude sto spremniji i sl....
kada si napokon uvidio da je bolje imati Jusufa na terenu nego 10 haruna
Nema se tu sta zaboraviti, jer se njemu ne moze zamjeriti ako niko od ostalih nba igraca ne dodje. Medjutim, ako u odredjenim utakmicama nba igraci budu mogli igrati za svoje reprezentacije i ako veliki broj njih to ispostuje, a on opet bude izmisljao izgovore - onda je valjda jasno da mu je reprezentacija totalno nebitna i da je samo na jeziku patriota (uostalom, kao i velika vecina u ovoj drzavi).nerminh74 je napisao/la:pazite zaboravljate jednu stvar, mi sada igramo predkvalifikacije za SP, sljedeće godine će biti kvalifikacije za SP koje će biti u terminu NBA utakmica i tada je zabranjeno NBA igračima da igraju, što znači da mi aBd izborimo SP možemo Jusufa tek tada gledati u dresu reperzentacije
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
pazi komesar NBA lige je to zabranio, nema šta ko pitatkobe24 je napisao/la:Nema se tu sta zaboraviti, jer se njemu ne moze zamjeriti ako niko od ostalih nba igraca ne dodje. Medjutim, ako u odredjenim utakmicama nba igraci budu mogli igrati za svoje reprezentacije i ako veliki broj njih to ispostuje, a on opet bude izmisljao izgovore - onda je valjda jasno da mu je reprezentacija totalno nebitna i da je samo na jeziku patriota (uostalom, kao i velika vecina u ovoj drzavi).nerminh74 je napisao/la:pazite zaboravljate jednu stvar, mi sada igramo predkvalifikacije za SP, sljedeće godine će biti kvalifikacije za SP koje će biti u terminu NBA utakmica i tada je zabranjeno NBA igračima da igraju, što znači da mi aBd izborimo SP možemo Jusufa tek tada gledati u dresu reperzentacije
što više i EL je to zabranila
nerminh74 je napisao/la:pazi komesar NBA lige je to zabranio, nema šta ko pitatkobe24 je napisao/la:Nema se tu sta zaboraviti, jer se njemu ne moze zamjeriti ako niko od ostalih nba igraca ne dodje. Medjutim, ako u odredjenim utakmicama nba igraci budu mogli igrati za svoje reprezentacije i ako veliki broj njih to ispostuje, a on opet bude izmisljao izgovore - onda je valjda jasno da mu je reprezentacija totalno nebitna i da je samo na jeziku patriota (uostalom, kao i velika vecina u ovoj drzavi).nerminh74 je napisao/la:pazite zaboravljate jednu stvar, mi sada igramo predkvalifikacije za SP, sljedeće godine će biti kvalifikacije za SP koje će biti u terminu NBA utakmica i tada je zabranjeno NBA igračima da igraju, što znači da mi aBd izborimo SP možemo Jusufa tek tada gledati u dresu reperzentacije
što više i EL je to zabranila
I ti si nevidjeni bukvalista, ne kontam sta nije jasno u ovome?! Fino sam napisao, u slucaju da se nesto promijeni i u slucaju da ostali nba igraci dodju, a Jusuf opet bude trazio izgovore, onda je sve kristalno jasno. Mnogo toga se i ranije zabranjivalo, stalno su bili sukobi na relaciji FIBA - ULEB, pa i FIBA - NBA, ali se to gotovo uvijek izgladi kad dodje 5 do 12. Ne kazem da ce sad tako biti, ali opet ako ostali nba igraci budu igrali, onda za Nurkica nece biti opravdanja i tu je kraj price. Ja se ne bih iznenadio da kosarkasi iz nba i eurolige uredno odigraju kvalifikacione meceve koji ce se igrati od 25. juna do 3. jula i od 30. augusta do 18. septembra (pa mozda i dva puta u februaru, jer su termini za vrijeme all star pauze). Ako Aco Petrovic, kao trener Hrvatske, misli da postoji realna mogucnost da nba igraci igraju kvalifikacione meceve u junu i septembru, zasto onda ja ne bih mislio da je to moguce?
Kobe Bryant je napisao/la:Koji ?lumani je napisao/la:Kobe Bryant je napisao/la:@nerminh74
Na ove kvale nije dosao iz opravdanog razloga...Zadnja godina rookie ugovora , pa hoce da potpise sto bolji ? Pa da se kojim slucajem ne povrijedi , svaka cast znam da je rizik , ali onda ne glumis serifa i velikog patriotu , kazes da ti je lova najbitnija pa tek onda repka i sve ostalo i dolazis na pripreme i kvalifikacije bez obira ko je selektor i ko je sekretar. Uredu hajde kad potpise 4 ili 5 godina ugovor zaradi 80 - 100 mil pa cu vidjeti sljedecih godina hoceli biti redovan .
Kod: Označi sve
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.