Senad Lulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Senad Lulic
Sretno veceras Lulicu , razvalite taj totenham 

Mogu naravno,to je rekla jedna od ikona ovog foruma Carina,iz nekog razloga je gotivio Maletica i slicne,hvalio se kako prati svaku utakmicu reprezentacije,i kako je Darko Maletic rekao Dejanu stankovicu tu recenicu:Ukliznes li mi jos jednom........Iako Maletic nije igrao na toj utakmici,al et.Tog lika vise nema na forumuBrane je napisao/la:Mozes li mi objasnit ovaj potpis u vezi Maletica. Znam sigurno da nije igrao za BIH kad smo igrali na Marakani.demir44 je napisao/la:Idemo bosanskohercegovacki Lulinhaaaaaaaaaaaaaa...Ocemo veceras makar jos 1
Rotor Volgograd...
kakva greska odbrane xD
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
- Principatus
- Kontakt:
Dobro igranje rukom. 2:0
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Da li je ovo rukomet ili nogomet jos mi nije najjasnije
.

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Muka mi je vise od ovog loseg sudjenja , bem ti sudije 

Koji ce da igra EL,kako stvari stojeBaOrT je napisao/la:bio jednom jedan lulic

Rotor Volgograd...
Ono samo corav covjek nebi vidio, a sigurno na onom terenu nisu bila 4 corava covjeka (jedan iza gola, jedan iza igraca i dva sa strana) ovo budala samo nebi svirala.n0body je napisao/la:Muka mi je vise od ovog loseg sudjenja , bem ti sudije
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Jos se Defo okrece kad je dao gol , nije ni sam bio siguran da je priznat , a debili nistaguber90 je napisao/la:Ono samo corav covjek nebi vidio, a sigurno na onom terenu nisu bila 4 corava covjeka (jedan iza gola, jedan iza igraca i dva sa strana) ovo budala samo nebi svirala.n0body je napisao/la:Muka mi je vise od ovog loseg sudjenja , bem ti sudije

Kako igra Lulic?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
isto nista
citava ekipa nista posebno,suta u okvir nisu imali..

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bjeri ovo me pojede pet sudija n a terenu da nemogu da vide igranje rukom u sesnestercu pa bolje je onda ko u NFL uvest replay da svaki tim ima po 3 da iskoristi kad pogrijese sudije i zdravo a ostaviti trojicu kretena da sude
ma Lulic malo vise grijesi ali nista strasno djeluje sigurno odbrambene zadatke dobro odradjiva a u napadu malo grijesi a i ostatak ekipe slabo se krecu neotvarajuse samo vidi se da zna momak dobar igrac za Arepke ja vjerujem da ce biti beton u A repki na lijevom beku
- majestic24
- Kontakt:
Ovaj Lulic malo veca kanta od igraca. Sve sto je mogao zajebati u akcijama svog tima-zajebo je.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
-
- Kontakt:
Potpismajestic24 je napisao/la:Ovaj Lulic malo veca kanta od igraca. Sve sto je mogao zajebati u akcijama svog tima-zajebo je.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Prvo kovanje u zvijezde,sad pljuvanje po momkujasko_juve je napisao/la:Potpismajestic24 je napisao/la:Ovaj Lulic malo veca kanta od igraca. Sve sto je mogao zajebati u akcijama svog tima-zajebo je.

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
-
- Kontakt:
Upravo tako Dog
Imao je par dobrih prodora , u defanzivi je odlican .

KlasikaDylan Dog je napisao/la:Prvo kovanje u zvijezde,sad pljuvanje po momkujasko_juve je napisao/la:Potpismajestic24 je napisao/la:Ovaj Lulic malo veca kanta od igraca. Sve sto je mogao zajebati u akcijama svog tima-zajebo je.,nije uopste toliko los dosta se trosi nazad a imao je jedan odlican prodor i ubacivanje malo je falilo da Boysi postignu gol iz toga..

jasko_juve je napisao/la:Potpismajestic24 je napisao/la:Ovaj Lulic malo veca kanta od igraca. Sve sto je mogao zajebati u akcijama svog tima-zajebo je.
joj sta se sve radja u ovoj zemlji,nije se rodio ko je nama ugodio cc...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Principatus
- Kontakt:
Lulic je brz, mnogo trci, ima ga svuda, naprijed, pozadi, ljevo pa i desno. Steta sto nisu zabili gol iz njegove dobre lopte u kazneni prostor, golman je dobro branio.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.