Svakako da nije uredu i nije moj nacin razmisljanja ali treba onda biti isti stav prema svima, ne moze se jednima dopustati da pljuju i vrijedjaju a drugima banove pucati, necu vise pisati onako i to je to, priznajem gresku.admin je napisao/la:Doktore,
pošto si novi na forumu, ovaj put ću ti progledati kroz prste.
Prijetnje, diskriminacija pa i ona po osnovu posla koji neko obavlja (tužno da ovo moram pisati) nisu dozvoljeni na našem forumu. Ovdje su svi jednaki, i svi imaju pravo da iznesu svoje mišljenje bez straha da će zbog njega biti fizički kažnjeni.
Bilo bi za očekivati da ovi obrazovaniji članovi na ovakve izljeve primitivizma i zatucanosti upozoravaju ove manje sretne, a ne obrnuto.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Doktor1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- MocMahale444
Koga ce iz prijasnjih 11 Adzem ostaviti na klupi u buducim tekmama.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Sandokan87
- Kontakt:
Citirat cu te prijatelju na kraju slijedece sezone kad bude u opcijama za povratak na premierligaske terene. Nisam ja rekao da bi mu Zeljo ponudio vise, to je apsurd, ali je mogao produziti godinu dana pa otici nakon pola godine ko gospodin, da nesto i klub koji ga je vratio u zivot hajruje. Samo je trebao kopirati Lendrica, koji je isto to uradio, sto sam napisao, pa mi samo nemoj reci da je Serrvete bolji klub od RC Lens-a. Istina igraju i jedni i drugi u drugom rangu fudbala ali porediti francuze i svicarce tesko Boga mi...aleksandar_veliki je napisao/la:Korak unazad? Mogu garantovati da bi iz nase lige maksimalno tri igraca, vjerovatno ne toliko dobrih u glavi, sa 27 ili vise godina torpediralo se u Servette. Uzmi da je momak potpisao ugovor na tri godine, a ima 27, mjesecno ce imati garantujem 20.000 svicaraca i samim tim znaci da ce za taj period zaraditi 720.000 svicaraca. Dodaj tu premije, nagrade za ulazak u Ligu i vidjet ces da mu je "hercegovacki supak" nasao pravi klub i zbrinuo ga financijski. Uz to vjerovatno ce od naredne sezone igrati u eliti i imat ce priliku da svojim igrama zaradi jos jedan vjerovatno bolji ugovor. Moze li mu bilo ko u nasoj ligi ponuditi pola od ovoga? Ako jos uzmes da ce zivjeti u najuredjenijoj zemlji u Evropi moze se samo postaviti pitanje treba li mu jos sta u zivotu.Sandokan87 je napisao/la:Glup si Stevanovic Miroslave, kad si dozvolio hercegovackom s...u da tu se brine o karijeri. Daleko ces dogurati u drugoj Svicarakoj ligi... Zalosno, imao si sve, podršku armije navijaca, ne grupa vec armije, podršku uprave, strucnog staba i ti si dopustio da napravis korak nazad u karijeri koju smo ti mi ozivili! Nek ti je sretno, sjetit ces se ti nas vjerujem i postovanja koje si kod nas imao.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Sutra neka bilo kome od nasih omladinaca ili trenutnih igraca neki inostrani klub ponudi ugovor vidio bi ti "ljubav" i slicne gluposti, svim silama bi gledali da raskinu ugovor i idu.
Yebe se Lendricu i Miroslavu za nas, sta njih briga sto su ovdje vratili formu, placeni su za to bili, matori pas Jahic i Bekric kojima je Zeljo tako puno dao vrate se uzimaju pare lopatom. Sutra ce te istii Bekric ispalit radi ponude iz Kazahstana a ne daj Boze da mu jedna plata zakasni u Zelji.
Yebe se Lendricu i Miroslavu za nas, sta njih briga sto su ovdje vratili formu, placeni su za to bili, matori pas Jahic i Bekric kojima je Zeljo tako puno dao vrate se uzimaju pare lopatom. Sutra ce te istii Bekric ispalit radi ponude iz Kazahstana a ne daj Boze da mu jedna plata zakasni u Zelji.
Zadnja izmjena: Zenzo, dana/u 26 jul 2017, 18:40, ukupno mijenjano 1 put.
- Zeljeznicar -
- MocMahale444
Neka idu i treba da idu ali s uslovom da i Zeljo "mora" zaraditi na svim igracima koji igraju/treniraju u njemu. Treba da licimo na karitas ili merhamet
Ako je to njima samo biznis i nama je onda i to vrlo bitan.
Moramo se slagati barem u tome da Zeljo mora zaraditi na svojim igracima.

- Sandokan87
- Kontakt:
Dok god se bude tako razmisljalo, mi cemo biti samo prolazna stanica za igrace koji malo odskacu od ostalih koji igraju u PL. To nije samo problem nas, vec i ostalih u PL. Istina imali smo mi nekih dobrih transfera koji su realno smijesni u poređenju sa transferima koje rade klubovi iz komsiluka. Mi se zadovoljavamo sa mrvicama koje nas u zivotu drze cijelu sezonu.Zenzo je napisao/la:Sutra neka bilo kome od nasih omladinaca ili igraca neki inostrani klub ponudi ugovor vidio bi ti "ljubav" i slicne gluposti, svim silama bi gledali da raskinu ugovor i idu.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
- Sandokan87
- Kontakt:
O tome ja i pricam. Kad ti klub izadje u susret, vrati te u zivot, digne ti formu onda budi i ti fer pa poguraj isti taj klub nekim ljudskim postupkom sto ces produziti ugovor i omogućiti klubu da uzme nesto para ze tebe. Lendricu hvala do neba, ne na transferu, nego na ljudskoj velicini koju je dokazao.MocMahale444 je napisao/la:Neka idu i treba da idu ali s uslovom da i Zeljo "mora" zaraditi na svim igracima koji igraju/treniraju u njemu. Treba da licimo na karitas ili merhametAko je to njima samo biznis i nama je onda i to vrlo bitan.
- MocMahale444
Vecina se vise brine za igraca nego za klub. dosao takav vakat jbga.Sandokan87 je napisao/la:O tome ja i pricam. Kad ti klub izadje u susret, vrati te u zivot, digne ti formu onda budi i ti fer pa poguraj isti taj klub nekim ljudskim postupkom sto ces produziti ugovor i omogućiti klubu da uzme nesto para ze tebe. Lendricu hvala do neba, ne na transferu, nego na ljudskoj velicini koju je dokazao.MocMahale444 je napisao/la:Neka idu i treba da idu ali s uslovom da i Zeljo "mora" zaraditi na svim igracima koji igraju/treniraju u njemu. Treba da licimo na karitas ili merhametAko je to njima samo biznis i nama je onda i to vrlo bitan.
- Sandokan87
- Kontakt:
Ma znam, tako je kako je. Sretno mu u svakom slucaju, da ga zdravlje prati a povrede zaobidju, pa ko zna, mozda opet nekad zaigra u svima nama dragom PLAVOM dresu. Treba sad ovog Ramovica našpanovat, od njega nekako najvise ocekujem ove sezoneMocMahale444 je napisao/la:Vecina se vise brine za igraca nego za klub. dosao takav vakat jbga.Sandokan87 je napisao/la:O tome ja i pricam. Kad ti klub izadje u susret, vrati te u zivot, digne ti formu onda budi i ti fer pa poguraj isti taj klub nekim ljudskim postupkom sto ces produziti ugovor i omogućiti klubu da uzme nesto para ze tebe. Lendricu hvala do neba, ne na transferu, nego na ljudskoj velicini koju je dokazao.MocMahale444 je napisao/la:Neka idu i treba da idu ali s uslovom da i Zeljo "mora" zaraditi na svim igracima koji igraju/treniraju u njemu. Treba da licimo na karitas ili merhametAko je to njima samo biznis i nama je onda i to vrlo bitan.

Sandokane to ce prolaziti kad budes mogao placati bar duplo vise nego sad, e onda ce ostajati i razmisljati racionalno. Ovako dok im nudis kikiriki, nemas nikakve sanse.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Sandokan87
- Kontakt:
Sta je on ponudio kad je doveden? Realno nije se mogao sastaviti s loptom dobar niz utakmica. Ime je jedno a ono sto pokazes na terenu je sasvim drugo. Istina, dok je dosao sebi, malo se trznuo poceo je da lici na onog starog Stevanovica koji je nekad dominirao. Mi smo njemu ponudili i vise nego sto smo mogli, to ti ja garantujem, i nije ni blizu tog kikirikija o kojem ti pricas. Druga stvar, ponudjeno mu je da produzi godinu da bi otisao uz neko obestecenje nakon pola godine, a uz to je trebao odigrati i tu famoznu Evropu. Opet kazem, neka je njemu sretno, hvala mu za svaki korak koji je krocio nasom Grbavicom, ali sam misljenja da se moglo drugacije uraditi i s njegove strane a i s nase, mada sam ubjedjen da mu je ponudjeno i vise nego sto se moglo.Virtu4l je napisao/la:Sandokane to ce prolaziti kad budes mogao placati bar duplo vise nego sad, e onda ce ostajati i razmisljati racionalno. Ovako dok im nudis kikiriki, nemas nikakve sanse.
- MocMahale444
Odma su advokati spremni.
Nego Sandokane obraz kao đon, vratis ih u zivot a oni ti se zahvale tako sto guzicom zatvore vrata.
Nego Sandokane obraz kao đon, vratis ih u zivot a oni ti se zahvale tako sto guzicom zatvore vrata.
Ja fakat ne znam da sam imenom i prezimenom nekoga spominjao posebno. Takođe i pljuvao . Ako jesam izvinjavam se i neću više. Činjenica je da mnogo bivših posebno ne gotivim, mada sam dobar sa mnogim od njih. Jbg nekad smo se čak i družili, ali mišljenja su nam se razišla totalno.starigrad je napisao/la:ni ja ne zastupam nicije, pojedinacne, interese ovdje i uvijek kazem da je Zeljo iznad svakog pojedinca ili grupe. slazem se da se u pojedinim stvarima i kritikama pretjeruje i da to nije bas lijepo za citati, ali, nismo svi isti. medjutim, ti u svom pisanju ides u totalnu kontru i sve ono sto zamjeras da se pretjerano kritikuje, uradis isto sa kritkovanjem i pljuvanjem, gotovo, svih ljudi koji su ranije nesto predstavljali u Zelji. ne kazem da kukolja nije bilo, da pojedincima vrata kluba trebaju zauvijek biti zatvorena, da su pojedinci nanijeli nemjerljivu stetu (kako finansijsku, tako i svaku drugu)... ali, trpati sve u isti kos, e, ne ide.Monci je napisao/la:Momci da rasčistimo....nikakve veze sa upravom ja nemam. I ne branim ja njih. JA sam samo protiv ovakvog načina koji se ovdje prakticira, napada, organizovane hajke na pojedine ljude koji u ovom momentu čine dio Želje. Na žalost, ili radost sviđalo se to nama ili ne.
Oko Ćenana, odnosno famoznog SD. Protiv čovjeka nemam ništa jer fakat ne znam šta on (ne) radi. A sa druge strane mišljenja sam da u trenutnoj fazi organizacije kluba, i budgeta kojim raspolažemo, bar po pričama, nama takva funkcija i ne treba.
SD je osoba kojoj uprava kluba odobri neki budget, i u skladu sa tim on uz saradnju sa trenerom i ambicijama ekipe sklapa tim, pregovara i dovodi igrače. Očito je da mi tu lutamo, da para za dovođenje nema, i kako onda ispuniti neke želje, i trenera, i navijača, i javnosti, a para nema...
Dakle finalno, pozicija SD po meni nam ne treba, a što se Ćenana tiče fkt nemam mišljenje o čovjeku jer niti ga znam niti imam ikakvih info o njemu.
Još jednom, uprava me ne zanima, ja sam prvi sutra da se svi smjene, ako će doći neko sa kvalitetnom strategijom, planom, a prvenstvenu budgetom i sponzorima koji su iznad dometa postojeće uprave. Koji će automatski unaprijediti organizaciju kluba, izgradnju stadiona, donijeti kvalitetnije igrače, i rezultatske iskorake. Na našu žalost ja za sada ne vidim takvih. Kada ih bude, prvi ću stati uz njih, a protiv ove uprave.
Slažem se da trebamo smanjiti tenzije, pisati racionalnije i argumentiranije. Ja sa svoje strane neću uopšte više komentarisati ništa osim dešavanja na terenu.
Nikada nije vrijeme da se Željovci prepucavaju i zauzimaju busije jedni protiv drugih, a posebno danas kada zbog pozitivnih dešavanja oko Grbavice imamo dušmana više nego ikada.
I naravno ako nekome smeta, ili ga iritira, ili na bilo koji način vrijeđa ono što pišem ima opcija da me ignoriše, i riješi se nepotrebne nervoze.
Nisam mislio konkretno na Stevanovica, nego generalno.Sandokan87 je napisao/la:Sta je on ponudio kad je doveden? Realno nije se mogao sastaviti s loptom dobar niz utakmica. Ime je jedno a ono sto pokazes na terenu je sasvim drugo. Istina, dok je dosao sebi, malo se trznuo poceo je da lici na onog starog Stevanovica koji je nekad dominirao. Mi smo njemu ponudili i vise nego sto smo mogli, to ti ja garantujem, i nije ni blizu tog kikirikija o kojem ti pricas. Druga stvar, ponudjeno mu je da produzi godinu da bi otisao uz neko obestecenje nakon pola godine, a uz to je trebao odigrati i tu famoznu Evropu. Opet kazem, neka je njemu sretno, hvala mu za svaki korak koji je krocio nasom Grbavicom, ali sam misljenja da se moglo drugacije uraditi i s njegove strane a i s nase, mada sam ubjedjen da mu je ponudjeno i vise nego sto se moglo.Virtu4l je napisao/la:Sandokane to ce prolaziti kad budes mogao placati bar duplo vise nego sad, e onda ce ostajati i razmisljati racionalno. Ovako dok im nudis kikiriki, nemas nikakve sanse.
Kad smo vec kod njega, on je posljednji kojeg treba kritikovati, dosao, posteno odradio ugovor do posljednjeg minuta na terenu, otvorio svima oci sta znaci biti profesionalac i to je to. Hvala mu, a on se zahvalio igrama.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
posao fudbalera je kao i svaki drugi, barem ja tako smatram. i "obicni" radnik, kao i fudbaler moze imati odredjene klauzule u ugovoru o radu. kod mene, recimo, u ugovoru stoji da necu raditi srodne i slicne poslove sadasnjim u roku 3 godine, ukoliko napustim sadasnju firmu. time se moj poslodavac obezbjedio da me konkurencija ne privuce sebi boljim uslovima, citaj finansijama. naravno, moj potpis takvog ugovora je imao svoju cijenu i ja sam sa te strane zadovoljan. naravno, takav ugovor mi nije ni ponudjen dok se nisam pokazao na poslu i svojim radom i trudom poslodavcu pokazao da me vrijedi zadrzati. trenutni poslodavac je ulozio mnogo u mene (imam 52 godine i ovo mi je treci poslodavac), kako finansijski, tako i edukacijski, ali je sve to, itekako, naplatio kroz moj rad, moje finansijske rezultate i poslovne kontakte i ugovore koje sam mu donio.Sandokan87 je napisao/la:O tome ja i pricam. Kad ti klub izadje u susret, vrati te u zivot, digne ti formu onda budi i ti fer pa poguraj isti taj klub nekim ljudskim postupkom sto ces produziti ugovor i omogućiti klubu da uzme nesto para ze tebe. Lendricu hvala do neba, ne na transferu, nego na ljudskoj velicini koju je dokazao.MocMahale444 je napisao/la:Neka idu i treba da idu ali s uslovom da i Zeljo "mora" zaraditi na svim igracima koji igraju/treniraju u njemu. Treba da licimo na karitas ili merhametAko je to njima samo biznis i nama je onda i to vrlo bitan.
ali, ako bih sutra dobio izdasniju i privlacniju ponudu (dobijao sam, a i sada imam par ponuda da predjem u druge firme, ali me ne privlace, ne finansijski, nego iz drugih razloga i, naravno, ne od konkurentskih firmi), kako se ono kaze, koja se ne odbija, fino bih se pozdravio sa sadasnjim poslodavcem, odradio otkazni rok od 15 dana i presao u tu drugu firmu. obestecenja nema. a, da stoji u ugovoru, bilo bi ga.
eh, slicno je i sa fudbalerima. plati, pa se klati. miro je posteno odradio svaki fening koji je naplatio od Zelje. sto taj njegov profesionalan odnos prema igri na terenu i samom Zelji, nije donio i punu rezultatsku satisfakciju, u vidu titule, najmanje je do njega. da smo u timu, u zadnja tri kola prosle sezone, imali jos 3-4 igraca sa odnosom kao sto je bio njegov, mislim da bi smo i slavili titulu. svako ko posteno razmislja ce ovo potvrditi.
koliko mu se zamjera sto ne potpisa ugovor, ispada da je najbolje bilo da se poslao na tribine ili da mu se dao sporazumni raskid ugovora, pa da ga se onda, rahat, stavi u ravan sa pozderima, husicima, bevabima, zahirovicima... jer, i ovako, skoro da je doveden u istu ravan sa nabrojanim. doduse, dali su i isti doprinos nasem Zelji, pa se moze tako.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
daj, ba, monci... pa jucer si pobrojao 5-6 inicijala ovdje i sad, kao, ne prozivas imenom i prezimenom. jedino imam nedoumicu kod cak norisa, mada pretpostavljam da ti je to amar osim. svaki drugi post prozivas (ne poimenice, nego okolo-kole) i pljujes po bivsim ljudima iz kluba. vrati se na svoje postove, pa procitaj, mada sumnjam da imas bas tako kratko pamcenje, pogotovo, sto se radi o tvojim postovima.Monci je napisao/la:Ja fakat ne znam da sam imenom i prezimenom nekoga spominjao posebno. Takođe i pljuvao . Ako jesam izvinjavam se i neću više. Činjenica je da mnogo bivših posebno ne gotivim, mada sam dobar sa mnogim od njih. Jbg nekad smo se čak i družili, ali mišljenja su nam se razišla totalno.starigrad je napisao/la:ni ja ne zastupam nicije, pojedinacne, interese ovdje i uvijek kazem da je Zeljo iznad svakog pojedinca ili grupe. slazem se da se u pojedinim stvarima i kritikama pretjeruje i da to nije bas lijepo za citati, ali, nismo svi isti. medjutim, ti u svom pisanju ides u totalnu kontru i sve ono sto zamjeras da se pretjerano kritikuje, uradis isto sa kritkovanjem i pljuvanjem, gotovo, svih ljudi koji su ranije nesto predstavljali u Zelji. ne kazem da kukolja nije bilo, da pojedincima vrata kluba trebaju zauvijek biti zatvorena, da su pojedinci nanijeli nemjerljivu stetu (kako finansijsku, tako i svaku drugu)... ali, trpati sve u isti kos, e, ne ide.Monci je napisao/la:Momci da rasčistimo....nikakve veze sa upravom ja nemam. I ne branim ja njih. JA sam samo protiv ovakvog načina koji se ovdje prakticira, napada, organizovane hajke na pojedine ljude koji u ovom momentu čine dio Želje. Na žalost, ili radost sviđalo se to nama ili ne.
Oko Ćenana, odnosno famoznog SD. Protiv čovjeka nemam ništa jer fakat ne znam šta on (ne) radi. A sa druge strane mišljenja sam da u trenutnoj fazi organizacije kluba, i budgeta kojim raspolažemo, bar po pričama, nama takva funkcija i ne treba.
SD je osoba kojoj uprava kluba odobri neki budget, i u skladu sa tim on uz saradnju sa trenerom i ambicijama ekipe sklapa tim, pregovara i dovodi igrače. Očito je da mi tu lutamo, da para za dovođenje nema, i kako onda ispuniti neke želje, i trenera, i navijača, i javnosti, a para nema...
Dakle finalno, pozicija SD po meni nam ne treba, a što se Ćenana tiče fkt nemam mišljenje o čovjeku jer niti ga znam niti imam ikakvih info o njemu.
Još jednom, uprava me ne zanima, ja sam prvi sutra da se svi smjene, ako će doći neko sa kvalitetnom strategijom, planom, a prvenstvenu budgetom i sponzorima koji su iznad dometa postojeće uprave. Koji će automatski unaprijediti organizaciju kluba, izgradnju stadiona, donijeti kvalitetnije igrače, i rezultatske iskorake. Na našu žalost ja za sada ne vidim takvih. Kada ih bude, prvi ću stati uz njih, a protiv ove uprave.
Slažem se da trebamo smanjiti tenzije, pisati racionalnije i argumentiranije. Ja sa svoje strane neću uopšte više komentarisati ništa osim dešavanja na terenu.
Nikada nije vrijeme da se Željovci prepucavaju i zauzimaju busije jedni protiv drugih, a posebno danas kada zbog pozitivnih dešavanja oko Grbavice imamo dušmana više nego ikada.
I naravno ako nekome smeta, ili ga iritira, ili na bilo koji način vrijeđa ono što pišem ima opcija da me ignoriše, i riješi se nepotrebne nervoze.
uostalom, na volju ti, pisi kako, kad, za koga i protiv koga hoces. svako, imalo zreo, ima svoje misljenje, tvoje, niti bilo cije drugo, na bilo kom forumu, ne moze kod mene stvoriti drugaciju sliku od onoga sto vidim svojim ocima. samo kazem, ruzno za citati kako se "pljujete", a satro na istoj strani. ne moze bit, da hebe rak raka.
- MocMahale444
S tim sto je profesionalac jos vise mi je krivo sto nismo zaradili na njemu.starigrad je napisao/la: eh, slicno je i sa fudbalerima. plati, pa se klati. miro je posteno odradio svaki fening koji je naplatio od Zelje. sto taj njegov profesionalan odnos prema igri na terenu i samom Zelji, nije donio i punu rezultatsku satisfakciju, u vidu titule, najmanje je do njega. da smo u timu, u zadnja tri kola prosle sezone, imali jos 3-4 igraca sa odnosom kao sto je bio njegov, mislim da bi smo i slavili titulu. svako ko posteno razmislja ce ovo potvrditi.
koliko mu se zamjera sto ne potpisa ugovor, ispada da je najbolje bilo da se poslao na tribine ili da mu se dao sporazumni raskid ugovora, pa da ga se onda, rahat, stavi u ravan sa pozderima, husicima, bevabima, zahirovicima... jer, i ovako, skoro da je doveden u istu ravan sa nabrojanim. doduse, dali su i isti doprinos nasem Zelji, pa se moze tako.
Kad cemo vise prestati vracati u zivot igrace bez neke zarade na njima. Ne znam sto zvacemo ovu temu opet. Jeste profa jeste se borio sve to stoji ali opet zar nije valjda bitan klub prvo pa igraci.
Baš tako, perfidno pakovanje kao da ovo čitaju teladi koja se ne znaju potpisati.starigrad je napisao/la:daj, ba, monci... pa jucer si pobrojao 5-6 inicijala ovdje i sad, kao, ne prozivas imenom i prezimenom. jedino imam nedoumicu kod cak norisa, mada pretpostavljam da ti je to amar osim. svaki drugi post prozivas (ne poimenice, nego okolo-kole) i pljujes po bivsim ljudima iz kluba. vrati se na svoje postove, pa procitaj, mada sumnjam da imas bas tako kratko pamcenje, pogotovo, sto se radi o tvojim postovima.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
postavit cu ti jednotavno, licno, pitanje: je li tebi bitniji tvoj zivotni prosperitet ili Zeljin? na odgovor, umnogome, moze uticati koliko imas godina, radis li ili si jos roditeljima na grbaci, jesi li ozenjen, imas li djecu, kredite...MocMahale444 je napisao/la:S tim sto je profesionalac jos vise mi je krivo sto nismo zaradili na njemu.starigrad je napisao/la: eh, slicno je i sa fudbalerima. plati, pa se klati. miro je posteno odradio svaki fening koji je naplatio od Zelje. sto taj njegov profesionalan odnos prema igri na terenu i samom Zelji, nije donio i punu rezultatsku satisfakciju, u vidu titule, najmanje je do njega. da smo u timu, u zadnja tri kola prosle sezone, imali jos 3-4 igraca sa odnosom kao sto je bio njegov, mislim da bi smo i slavili titulu. svako ko posteno razmislja ce ovo potvrditi.
Kad cemo vise prestati vracati u zivot igrace bez neke zarade na njima. Ne znam sto zvacemo ovu temu opet. Jeste profa jeste se borio sve to stoji ali opet zar nije valjda bitan klub prvo pa igraci.
ja, jasno, kazem, sam sebi i moja porodica su mi najpreci, poslije toga slazem ostale prioritete. vec sam pisao, pa da ponovim, sada bih potpisao da Zeljo ispadne u drugu ligu, a da ja zauzvrat mogu provesti sat vremena, na ovom svijetu, sa rahmetli roditeljima i popricati sa njima. Zeljo bi mi i dalje bio u srcu, volio bih ga, navijao za njega...
Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, kontra, Orvel, ristagrad i 28 gostiju.