Bassha je napisao/la: Mislim da je Baskonija bila, ali opet nisam 100% siguran
I Huseinspahić mu je prezime

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Bassha je napisao/la: Mislim da je Baskonija bila, ali opet nisam 100% siguran
I Huseinspahić mu je prezime
Prenosa nema, opet prenose zene.Anatomija je napisao/la:Ima li neki prijenos danasnje utakmice sa Cro?
Gdje pratis? Trenutno je 37-43 kod meneKompromis je napisao/la:Dva za BiH na poluvremenu...
To isto sto pratis i ti +7 hrvatska...Vucevich je napisao/la:Gdje pratis? Trenutno je 37-43 kod meneKompromis je napisao/la:Dva za BiH na poluvremenu...
Na poluvremenu BiH 50-56 Hrvatska... Dobro smo otvorili utakmicu a tesko da cemo ovo dobit.Kompromis je napisao/la:To isto sto pratis i ti +7 hrvatska...Vucevich je napisao/la:Gdje pratis? Trenutno je 37-43 kod meneKompromis je napisao/la:Dva za BiH na poluvremenu...
ne pratis druze. otkako je nurkic otjerao mahmutovica i doveo onog bez usta, B divizija je nas novi/stari dom u svim kategorijama. ostala je ova u18 muska jedino i to musa nekako rijesio individualnoRaonffa je napisao/la:Yebo EYOF, bitno je da na prvenstvu budu pravi, tj. prvenstveno izbore opstanak u A diviziji.
Dobro si, ja sve hoću da je ovo U18, znam da je U16 ispala u B diviziju prošle godine. U20 koliko znam više i ne postoji?hercegovina je napisao/la:ne pratis druze. otkako je nurkic otjerao mahmutovica i doveo onog bez usta, B divizija je nas novi/stari dom u svim kategorijama. ostala je ova u18 muska jedino i to musa nekako rijesio individualnoRaonffa je napisao/la:Yebo EYOF, bitno je da na prvenstvu budu pravi, tj. prvenstveno izbore opstanak u A diviziji.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, CAZIN, DinGospo21, InatSilniBosanski, lol89, Normus90, Proximic, Sarun, Vaya i 115 gostiju.