Monci je napisao/la:Momci da rasčistimo....nikakve veze sa upravom ja nemam. I ne branim ja njih. JA sam samo protiv ovakvog načina koji se ovdje prakticira, napada, organizovane hajke na pojedine ljude koji u ovom momentu čine dio Želje. Na žalost, ili radost sviđalo se to nama ili ne.
Oko Ćenana, odnosno famoznog SD. Protiv čovjeka nemam ništa jer fakat ne znam šta on (ne) radi. A sa druge strane mišljenja sam da u trenutnoj fazi organizacije kluba, i budgeta kojim raspolažemo, bar po pričama, nama takva funkcija i ne treba.
SD je osoba kojoj uprava kluba odobri neki budget, i u skladu sa tim on uz saradnju sa trenerom i ambicijama ekipe sklapa tim, pregovara i dovodi igrače. Očito je da mi tu lutamo, da para za dovođenje nema, i kako onda ispuniti neke želje, i trenera, i navijača, i javnosti, a para nema...
Dakle finalno, pozicija SD po meni nam ne treba, a što se Ćenana tiče fkt nemam mišljenje o čovjeku jer niti ga znam niti imam ikakvih info o njemu.
Još jednom, uprava me ne zanima, ja sam prvi sutra da se svi smjene, ako će doći neko sa kvalitetnom strategijom, planom, a prvenstvenu budgetom i sponzorima koji su iznad dometa postojeće uprave. Koji će automatski unaprijediti organizaciju kluba, izgradnju stadiona, donijeti kvalitetnije igrače, i rezultatske iskorake. Na našu žalost ja za sada ne vidim takvih. Kada ih bude, prvi ću stati uz njih, a protiv ove uprave.
ni ja ne zastupam nicije, pojedinacne, interese ovdje i uvijek kazem da je Zeljo iznad svakog pojedinca ili grupe. slazem se da se u pojedinim stvarima i kritikama pretjeruje i da to nije bas lijepo za citati, ali, nismo svi isti. medjutim, ti u svom pisanju ides u totalnu kontru i sve ono sto zamjeras da se pretjerano kritikuje, uradis isto sa kritkovanjem i pljuvanjem, gotovo, svih ljudi koji su ranije nesto predstavljali u Zelji. ne kazem da kukolja nije bilo, da pojedincima vrata kluba trebaju zauvijek biti zatvorena, da su pojedinci nanijeli nemjerljivu stetu (kako finansijsku, tako i svaku drugu)... ali, trpati sve u isti kos, e, ne ide.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija