FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

jestamaji
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la jestamaji » 26 jul 2017, 13:40

Osim13 je napisao/la:slika

slika
:kafa:
:zzz:

to je to, ovakvi golovi ne padaju svaki dan, nama treba neko ko će muljave sa po metra da ugura, i par glavom i na prvu iz šesnaest ... elem neki slijedeći lendrić

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 26 jul 2017, 13:43

Adzem sere za napadaca. Ima Beganovica koji nije dobio pravu sansu u napadu, a da bi je znao iskoristiti tu nema sumnje.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 26 jul 2017, 13:43

Osim13 je napisao/la:Ima li igdje kakav prikaz kako bi mogao izgledati Jug sada?
ovako nekako bi bilo cool :mrgreen:

slika

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 26 jul 2017, 14:04

jestamaji je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:Ima li igdje kakav prikaz kako bi mogao izgledati Jug sada?

slika
Ova je perverzija. Nadamo se u budućnosti nešto slično.

Raonfa@ Haris nije nikada ni bio Sd kao što su pričali, kada su mu spočitavali promašaje, Livaju, Diatu, Jocu i da nije nikoga doveo sa Odinog spiska, da je krivac za onaj start sezone jer je nesposoban itd. Već pređeno gradivo.
jestamaji je napisao/la:

slika
:kafa:
Dva remek djela.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 26 jul 2017, 14:08

Lijepe vijesti u vezi Juga. ABd da uskoro vidimo i bagere, pa da krene ona eufirija kao i sa izgradnjom Istocne tribine. Ova uprava ako uspije do proljeca izgraditi juznu tribinu zasluzuje ogromno priznanje. Bez dobre infrastrukture nema ni rezultata niti ozbiljnog kluba.
Tacka!

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 26 jul 2017, 14:21

bosnas_ je napisao/la:Lijepe vijesti u vezi Juga. ABd da uskoro vidimo i bagere, pa da krene ona eufirija kao i sa izgradnjom Istocne tribine. Ova uprava ako uspije do proljeca izgraditi juznu tribinu zasluzuje ogromno priznanje. Bez dobre infrastrukture nema ni rezultata niti ozbiljnog kluba.
Tacka!

Ova uprava ako uspije do 2021 izgraditi južnu tribinu zaslužuje ogromno priznanje

a ja ću biti sretan i ako je za života vidim, prvu ligu na grbavici sam čekao dugo, pa onda sjever narednih deset godina, pa istok preko trideset ... neka moje oči vide jug pa ih mogu i zatvoriti :wave:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 jul 2017, 14:23

jestamaji je napisao/la: Ova uprava ako uspije do 2021 izgraditi južnu tribinu zaslužuje ogromno priznanje

a ja ću biti sretan i ako je za života vidim, prvu ligu na grbavici sam čekao dugo, pa onda sjever narednih deset godina, pa istok preko trideset ... neka moje oči vide jug pa ih mogu i zatvoriti :wave:
Vidjećeš ti burazeru i jug i zapad i novi travnjak.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 26 jul 2017, 14:23

Doktor1921 je napisao/la: mozes dobre batine dobiti.
Čuj to. Hoćete platiti nekoga ili ćete sami obaviti "prljavi" posao?

UPRAVA NAPOLJE!

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 26 jul 2017, 14:25

Virtu4l je napisao/la:
jestamaji je napisao/la: Ova uprava ako uspije do 2021 izgraditi južnu tribinu zaslužuje ogromno priznanje

Vidjećeš ti burazeru i jug i zapad i novi travnjak.
travnjak sa grijanjem i prskalicama koje se same dižu i spuštaju ......... imal veće perverzije o kojoj navijač želje može da sanja? :mrgreen:

brena je brena, dvaput je dvaput ... ali prskalice su prskalice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 26 jul 2017, 14:30

Doktore,
pošto si novi na forumu, ovaj put ću ti progledati kroz prste.

Prijetnje, diskriminacija pa i ona po osnovu posla koji neko obavlja (tužno da ovo moram pisati) nisu dozvoljeni na našem forumu. Ovdje su svi jednaki, i svi imaju pravo da iznesu svoje mišljenje bez straha da će zbog njega biti fizički kažnjeni.

Bilo bi za očekivati da ovi obrazovaniji članovi na ovakve izljeve primitivizma i zatucanosti upozoravaju ove manje sretne, a ne obrnuto.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 26 jul 2017, 14:48

jestamaji je napisao/la:

slika
:ljepota:

Ovo je :tokralju:

Mada uvijek se covjek nada nekom Kopu kao u Europi za najvatrenije...ali podaleko smo mi jos od toga...
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 jul 2017, 14:48

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 26 jul 2017, 14:51

Trudio sam se da opravdam ukazano povjerenje, no moram vam reći da nisam zadovoljan. Iako sam u Željezničaru proveo sjajnih godinu i pol, iako mi se klub uvukao pod kožu, nisam zadovoljan. Zašto? Mislim da sam mogao pružiti više, pogotovo u finišu prošle sezone. Mogao sam i morao postići više golova.
Svaka tebi cast majstore.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 26 jul 2017, 14:54

Pa zar nije plan da se pravi Kop na jugu?
slika
To sa copy/paste sjevera na jug (kao sto je neko postavio iznad) izgleda glupo, zna se kako navijacka tribina treba izgledati.
Don't believe the hype.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 26 jul 2017, 15:23

akisarajevo92 je napisao/la:Pa zar nije plan da se pravi Kop na jugu?

slika

To sa copy/paste sjevera na jug (kao sto je neko postavio iznad) izgleda glupo, zna se kako navijacka tribina treba izgledati.
pogledaj malo bolje formu krova na slici koju si uploadovao
onda pogledaj formu krova na slici koja izgleda "glupo"
onda uporedi

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 26 jul 2017, 15:29

Momci da rasčistimo....nikakve veze sa upravom ja nemam. I ne branim ja njih. JA sam samo protiv ovakvog načina koji se ovdje prakticira, napada, organizovane hajke na pojedine ljude koji u ovom momentu čine dio Želje. Na žalost, ili radost sviđalo se to nama ili ne.
Oko Ćenana, odnosno famoznog SD. Protiv čovjeka nemam ništa jer fakat ne znam šta on (ne) radi. A sa druge strane mišljenja sam da u trenutnoj fazi organizacije kluba, i budgeta kojim raspolažemo, bar po pričama, nama takva funkcija i ne treba.
SD je osoba kojoj uprava kluba odobri neki budget, i u skladu sa tim on uz saradnju sa trenerom i ambicijama ekipe sklapa tim, pregovara i dovodi igrače. Očito je da mi tu lutamo, da para za dovođenje nema, i kako onda ispuniti neke želje, i trenera, i navijača, i javnosti, a para nema...
Dakle finalno, pozicija SD po meni nam ne treba, a što se Ćenana tiče fkt nemam mišljenje o čovjeku jer niti ga znam niti imam ikakvih info o njemu.
Još jednom, uprava me ne zanima, ja sam prvi sutra da se svi smjene, ako će doći neko sa kvalitetnom strategijom, planom, a prvenstvenu budgetom i sponzorima koji su iznad dometa postojeće uprave. Koji će automatski unaprijediti organizaciju kluba, izgradnju stadiona, donijeti kvalitetnije igrače, i rezultatske iskorake. Na našu žalost ja za sada ne vidim takvih. Kada ih bude, prvi ću stati uz njih, a protiv ove uprave.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 26 jul 2017, 15:43

Clan si Uprave i neka si. Trebas nam na temi, ne znam sto se peres. Vidis gluposti kakve pises. Nama ni ne treba SD, ali neka ga. Gdje to ima? Ako nam ne treba, sto ga cuvate i trosite pare na njega?

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 26 jul 2017, 15:46

:mrgreen:

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 26 jul 2017, 15:48

plavousrcu je napisao/la:Clan si Uprave i neka si. Trebas nam na temi, ne znam sto se peres. Vidis gluposti kakve pises. Nama ni ne treba SD, ali neka ga. Gdje to ima? Ako nam ne treba, sto ga cuvate i trosite pare na njega?
Ti nema potenciijala da skontas sta pisem. Zato ti predlazem da me stavis na ignore listu..

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 26 jul 2017, 15:57

Imam ja prijedlog jedan. Ovo sa "taborima" fakat nema smisla, prelazimo sve granice. Da se razumijemo ja vjerujem da niti jedan od nas nema loše namjere ali zbog razlike u mišljenjima upali smo u nekakac vrtlog prepirki, prepucavanja, optužbi pa i jalo ružnih, odvratnih stvari. Nešto od toga je nametnuto namjerno, nešto spontano ali nebitno, ružno i tačka. Treba pustiti da stvari idu svojim tokom i pričati argumentovano a ne ako ja napišem "nešto" kao kontra argument da bude, šta ti znaš "konobar" ili "članu uprave", "poltroni" i tako dalje.
Polazim prvo od sebe naravno, prvi ja znam pretjerati.

Malo manje optužbi na ličnom nivou, malo više argumenata i bit će nam svima bolje.
Naravno, ovaj što mi prijeti, zna gdje sam.

UPRAVA NAPOLJE!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.