Osim13 je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:
to je to, ovakvi golovi ne padaju svaki dan, nama treba neko ko će muljave sa po metra da ugura, i par glavom i na prvu iz šesnaest ... elem neki slijedeći lendrić
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Osim13 je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:
ovako nekako bi bilo coolOsim13 je napisao/la:Ima li igdje kakav prikaz kako bi mogao izgledati Jug sada?
Ova je perverzija. Nadamo se u budućnosti nešto slično.jestamaji je napisao/la:ovako nekako bi bilo coolOsim13 je napisao/la:Ima li igdje kakav prikaz kako bi mogao izgledati Jug sada?![]()
Dva remek djela.jestamaji je napisao/la:Osim13 je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:Lijepe vijesti u vezi Juga. ABd da uskoro vidimo i bagere, pa da krene ona eufirija kao i sa izgradnjom Istocne tribine. Ova uprava ako uspije do proljeca izgraditi juznu tribinu zasluzuje ogromno priznanje. Bez dobre infrastrukture nema ni rezultata niti ozbiljnog kluba.
Tacka!
Vidjećeš ti burazeru i jug i zapad i novi travnjak.jestamaji je napisao/la: Ova uprava ako uspije do 2021 izgraditi južnu tribinu zaslužuje ogromno priznanje
a ja ću biti sretan i ako je za života vidim, prvu ligu na grbavici sam čekao dugo, pa onda sjever narednih deset godina, pa istok preko trideset ... neka moje oči vide jug pa ih mogu i zatvoriti
Čuj to. Hoćete platiti nekoga ili ćete sami obaviti "prljavi" posao?Doktor1921 je napisao/la: mozes dobre batine dobiti.
travnjak sa grijanjem i prskalicama koje se same dižu i spuštaju ......... imal veće perverzije o kojoj navijač želje može da sanja?Virtu4l je napisao/la:Vidjećeš ti burazeru i jug i zapad i novi travnjak.jestamaji je napisao/la: Ova uprava ako uspije do 2021 izgraditi južnu tribinu zaslužuje ogromno priznanje
a ja ću biti sretan i ako je za života vidim, prvu ligu na grbavici sam čekao dugo, pa onda sjever narednih deset godina, pa istok preko trideset ... neka moje oči vide jug pa ih mogu i zatvoriti
jestamaji je napisao/la:ovako nekako bi bilo coolOsim13 je napisao/la:Ima li igdje kakav prikaz kako bi mogao izgledati Jug sada?![]()
Svaka tebi cast majstore.Trudio sam se da opravdam ukazano povjerenje, no moram vam reći da nisam zadovoljan. Iako sam u Željezničaru proveo sjajnih godinu i pol, iako mi se klub uvukao pod kožu, nisam zadovoljan. Zašto? Mislim da sam mogao pružiti više, pogotovo u finišu prošle sezone. Mogao sam i morao postići više golova.
pogledaj malo bolje formu krova na slici koju si uploadovaoakisarajevo92 je napisao/la:Pa zar nije plan da se pravi Kop na jugu?
![]()
To sa copy/paste sjevera na jug (kao sto je neko postavio iznad) izgleda glupo, zna se kako navijacka tribina treba izgledati.
Ti nema potenciijala da skontas sta pisem. Zato ti predlazem da me stavis na ignore listu..plavousrcu je napisao/la:Clan si Uprave i neka si. Trebas nam na temi, ne znam sto se peres. Vidis gluposti kakve pises. Nama ni ne treba SD, ali neka ga. Gdje to ima? Ako nam ne treba, sto ga cuvate i trosite pare na njega?