Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

Tarik14
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la Tarik14 » 19 mar 2009, 22:40

Zaista se ovdje vidi da neki ljudi samo govore gluposti poput Amira. :roll:

U svakom slucaju, ako ce Ciro pozvati jos jednog golmana onda to treba da bude Bojan Tripic ( igra za Celik iz Zenice). Rijec je o zaista dobrog golmana koji je jedan od najboljih u Premijer Ligi BIH. Zasluzuje svoju sansu protiv Belgije mnogo vise nego Supic! ;)

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 20 mar 2009, 00:14

Belgijanci trenutno imaju dosta problema u zadnjoj liniji. Vec duze vrijeme su otpali Anthony Vanden Borre i Jelle Van Damme (obojica su igra za Belgiju protiv nase selekcije 2005. godine u Zenici). Takoder, na spisku nema ni Jan Vertonghen koji je tesko ozljeden vec od februara mjeseca. Veliki je upitnik hoce li uopste Vincent Kompany biti spreman da igra protiv nase reprezentacije s obzirom da je i on povrijeden.

nedzad
Kontakt:

Post Postao/la nedzad » 20 mar 2009, 01:30

Tarik14 je napisao/la:Zaista se ovdje vidi da neki ljudi samo govore gluposti poput Amira. :roll:

U svakom slucaju, ako ce Ciro pozvati jos jednog golmana onda to treba da bude Bojan Tripic ( igra za Celik iz Zenice). Rijec je o zaista dobrog golmana koji je jedan od najboljih u Premijer Ligi BIH. Zasluzuje svoju sansu protiv Belgije mnogo vise nego Supic! ;)
ne seri...ja konto Celik iz Kaknja... :D :D :D

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 20 mar 2009, 01:33

Makar provjeri kako covjek igra prije nego sto vrijedas mene. :x

niccolo
Kontakt:

Post Postao/la niccolo » 20 mar 2009, 02:17

amir je napisao/la:
kokoroko je napisao/la:
amir je napisao/la:Citam ovaj sastav Belgije sto je pozvan za utakmice protiv nase BiH i stvarno se dobro nasmija, pa ljudi dragi oni stvarno nemaju igrace, koliko ste zakukali, ja u najmanju ruku pomislio sad ce pisati, ovaj iz Reala, ovaj iz Barselone, ovaj iz Mancestera, ovaj iz JUVENTUSA, ovaj iz Liverpola, stvarno sam se dobro nasmijao sastavu i odakle im igraci dolaze.
Belgijanci ce biti smijesni na stadionu u Genku a pogotovo u Zenici, jedva cekam da vidim te utakmice i da vidim kako im golman vadi lopte iz mreze.
Sretno BiH, volim te svim srcem
Vidi se odmah kad neko nema pojma o fudbalu i neprati !

Covjek treba prvo na sebe da pogleda pa onda o drugima da prica !
Sta baljezgas, boli te k.... sta ja pisem, nek ti imas pojma i nek ti pratis fudbal m.j.u.e jedan, a jesi i pametan, AKO JE TEBI REPREZENTAVIJA BELGIJE REPREZENTACIJA KOJA JE JAKA ONDA STVARNO IMAS POJMA O FUDBALU KO SLASTICAR O AVIONU. Nepravi se pametan
hahaha , dobro ti je reko, ne baljezgaj. cuj slasticar u avionu hahaha

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 20 mar 2009, 08:20

Pa ovo stvarno nije normalno, ja bih ovu temu zaključao do dana pred utakmicu. Šta se sve ovdje počinje pisati i
ova prepucavanja preko foruma, nema smisla ......
Dajte nešto konkretno, haman smo se ispucali u ovih 125 strana i više, da bog sačuva........ :mrgreen: :mrgreen:
SAMO ŽELJO

Boske
Kontakt:

Post Postao/la Boske » 20 mar 2009, 09:19

nedzad je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Zaista se ovdje vidi da neki ljudi samo govore gluposti poput Amira. :roll:

ne seri...ja konto Celik iz Kaknja... :D :D :D
Seljacino, mars na selo !!!

kokoroko
Kontakt:

Post Postao/la kokoroko » 20 mar 2009, 09:41

Ma ljudi smirite se ovo je tema Belgija - Bosna

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 mar 2009, 10:47

Ovo je isjecak iz San.ba na onu neslanu salu na racun Pjanica.
Na nekim su se internet portalima pojavile špekulacije kako Pjanić neće doći na okupljanje narednog ponedjeljka. Potražili smo komentar od bh. nogometaša.

- To su dezinformacije. Nikad nija bila upitna moja želja kada je BiH u pitanju. Mjesecima, pa i godinama sam priželjkivao i čekao da dobijem pasoš i nastupim za BiH. Sve dok nisam debitirao, imao sam poziv francuskog selektora Domeneka da prihvatim poziv francuske fudbalske federacije i zaigram za "trikolore". Ni sada nema nedoumica kod mene, dolazim na okupljanje u ponedjeljak - izjavio je za "San" Miralem Pjanić.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 20 mar 2009, 12:08

Principatus je napisao/la:Ovo je isjecak iz San.ba na onu neslanu salu na racun Pjanica.
Na nekim su se internet portalima pojavile špekulacije kako Pjanić neće doći na okupljanje narednog ponedjeljka. Potražili smo komentar od bh. nogometaša.

- To su dezinformacije. Nikad nija bila upitna moja želja kada je BiH u pitanju. Mjesecima, pa i godinama sam priželjkivao i čekao da dobijem pasoš i nastupim za BiH. Sve dok nisam debitirao, imao sam poziv francuskog selektora Domeneka da prihvatim poziv francuske fudbalske federacije i zaigram za "trikolore". Ni sada nema nedoumica kod mene, dolazim na okupljanje u ponedjeljak - izjavio je za "San" Miralem Pjanić.
jest vala, neki dan neko izvali da se nece odazvati. ma Mire je legenda i svaka mu cast koliki patriotizam i ljubav prema drzavnom dresu pokazuje

denimb
Kontakt:

Post Postao/la denimb » 20 mar 2009, 12:28

Principatus je napisao/la:Ovo je isjecak iz San.ba na onu neslanu salu na racun Pjanica.

Pa mora sad doci kad se je prodao preko reprezentacije 8-)

kokoroko
Kontakt:

Post Postao/la kokoroko » 20 mar 2009, 13:26

Za one koji traze Hotel mozete ovde pogledat

cijena se krece od 25eura noc

http://www.booking.com/searchresults.ht ... y=-1958743

am333
Kontakt:

Post Postao/la am333 » 20 mar 2009, 13:49

denimb je napisao/la:

Ma da ...to što je bio alfa i omega metza nije bitno...daj majke ti on u rep nije imao poštene prilike.
On se je prodao na tekmi Metz Lyon....nađi na youtube-u taj snimak pa ćeš skontati o čemu pričam
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 20 mar 2009, 14:12

denimb je napisao/la:

Ti stvarno nemas pojma majke mi,pa Pjanic nije ni igrao za repku kad je potpisao za Lyon razmisli malo,a on je igrac koji ce imati sigurno bolju karijeru od Salihamidzica eto upamti,pa ces vidjet kako se prodaje na svoj talenat i rad,cuj preko repke pihh,nije on Dzemal Berberovic da se prodaje preko repke i Damjanovic isto,a o Mikeliniju i Sarabi da ne pricam i nije mi jasno kako mozes tako biti ljubomoran na momka koji je svim srcem zelio da igra za BIH i smatra se jednim od najvecih talenata u svijetu,al hajd ti zabadas u laz. :x
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 20 mar 2009, 14:15

ma takvi smo mi...kad bi koji hrvat ili srbin pričao loše o svom nekom reprezentativcu....

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 20 mar 2009, 14:21

halo ba ljudi, smirite malo hormone..covjek se sigurno sali, nevjerujem da je mislio ozbiljno ;)

denimb
Kontakt:

Post Postao/la denimb » 20 mar 2009, 14:30

Hahahhahaha, **** vas, pa jeste li ikad culi za sarkazam :D

Cheguevara: respect :D

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 20 mar 2009, 15:04

ma sta ti je mire ce za 2 do 3 sezone boti jedan od najboljih igraca na svijetu ja sam u to ubjeden, njgovo vrijem tek dolazi
Ti stvarno nemas pojma majke mi,pa Pjanic nije ni igrao za repku kad je potpisao za Lyon razmisli malo,a on je igrac koji ce imati sigurno bolju karijeru od Salihamidzica eto upamti,pa ces vidjet kako se prodaje na svoj talenat i rad,cuj preko repke pihh,nije on Dzemal Berberovic da se prodaje preko repke i Damjanovic isto,a o Mikeliniju i Sarabi da ne pricam i nije mi jasno kako mozes tako biti ljubomoran na momka koji je svim srcem zelio da igra za BIH i smatra se jednim od najvecih talenata u svijetu,al hajd ti zabadas u laz. :x[/quote]
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Boske
Kontakt:

Post Postao/la Boske » 20 mar 2009, 15:43

Ne dirajte baklje koje padaju sa neba
Dovoljan je bod, samo to nam treba
Zaboravi na Tursku, hajde pogledaj u sutra
Vidjeces da zelis, vidjeces da mozes.

Pobjede koje trazis nisu bas daleko
Pogledaj u sebe, vjeruj u sebe
Neka tvoja briga bude samo tvoja igra
Ne daj da je pokvare, neka opet istraje.

Igra turbofolk cijela Belgija,
sve se oko tebe ispravlja i savija,
igra turbofolk cijela Belgija
sve se oko tebe uveliko razbija...

Ne dirajte baklje koje padaju sa neba
Dovoljan je nered, samo to nam treba
Da li pratis rulju koja stoji oko tebe
Vidjeces da zelis, vidjeces da mozes.
To sto sada krijes, izvadi i baci
ne gledaj oko sebe, ne gledaj oko sebe
Neka tvoja baklja bude samo tvoja briga
Ne daj da je pokupe, ne daj da je ugase.

Igra turbofolk cijela Belgija
sve se oko tebe ispravlja i savija
Igra turbofolk cijela Belgija
sve se oko tebe uveliko razbija.................

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 20 mar 2009, 17:19

Po svemu gledajuci, kad se sve sabere i oduzme, mi aBd pobijedjujemo u Genku i u Zenici, nije da sam veliki optimista tek onako, nego imam razloge da vjerujem da ce mo uzeti Belgiji 6 bodova i to ce se i desiti aBd.
Volim te Bosno i Hercegovino, imas prekrasne igrace i selektora i navijece i onda je pobijeda blizu
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.