FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajlijica1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 25 jul 2017, 22:01

FrancescoTotti je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:I onda neko kaže "ne valja liga" "ko bi nas kupio osim Tana" "ko će ovdje ulagati" - a onda pogledaš Vardar. To što su naši požurili tada da se prevrne neki keš i dali klub pošto po to, to je druga stvar.
Kojasevic igrao zadnjih pola sata, vrli novinari ga povezuju sa nama. :damn:
Njegovo ime se nije slucajno naslo u clanku gdje se kaze da je ovaj srbijanac nas novi igrac.
Mudra su ova qovna sto vode klub, ali samo kad treba osigurati mir navijaca.
Da nastavim u tvom stilu, slika jes jednako hiljadu rijeci

slika

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 25 jul 2017, 22:01

BordoBolesnik je napisao/la:Sve mi mirise da ce novi trener biti neka ubleha iz kluba, neko tipa Alagic ili Berberovic itd
Jutros vidim Husrefa i nesto kontam da se ime Starcevica samo provlaci kroz medije, nije to ni blizu onog kao sto je bilo sa Petrovicem kada smo ga sigurno ocekivali. Sumnjam da imamo love za neko ime i da imaju hrabrost pokusati nesto sasvim novo a tu mislim na trenera koji bas nije imao veze sa klubom. Koliko mi je muka od vracanja starih trenera opet bi Husrefa vise volio vidjeti nego ove neke ublehe ali realno, da ga hoce mogli su ga kontaktirati odmah i to bi bila zavrsena stvar ukoliko se s lovom dogovore. Zato kazem smrdi mi na nesto bas truhlo i lose :sick:
Ako bas ovi moraju onda Husref mada nisam za to, treba da pogine coek na terenu ovaj put, Husrefa za predsjednika kluba treba postavit, to bi bilo nesto novo.
Realno je Hus i ljudina i NASA legenda on mora da ima mjesto u klub.
Za trenera bi onog Pavica ono budzetski, nije skup a cini se dobar.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 25 jul 2017, 22:03

Vardarova bajka još uvijek traje, pao i Kopenhagen
Svi napreduju sa kesom , samo mi pokrademo unistimo sjebemo , kako neko nece ljut bit , vidi Rijeke , vidi Vardara , ma vidi Osjeka koji je od izdaha se spasio na kraju prosle sezone vec su level iznad nas. Samo mi idemo punom brzinom prema dole. Ajde sto ne znaju , al sto unistise i onaj imidj sto imamo pa se nikom ni ne dolazi u glavni grad koji ne moze sa milijarderom vlasnikom izbit ispred po Mostara. Treba makat na stadionu skandirat da vugla ode il napisat na transparent , mi nismo firma mi smo sportski klub, Glava Mrs , toliko ima nakih nasih utjecajnih ljudi mi njega nasli u pm.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 25 jul 2017, 22:05

bas tako moj sarajlijice, u zdrav mozak!

Jedva cekam dan kad ce malezijska ubleha da ode, a i ova domaca pohlepna qovna skupa s njim!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 jul 2017, 22:06

Moramo premuntati ovog Sergeja da dođe kod nas, obecati mu kule i gradove :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 25 jul 2017, 22:06

Evander je napisao/la:Vardar zna za sta su se prodali.
Moderan kamp, napreduju iz godine u godinu.
Ovome sam se i ja nadao kad smo klub predali u ruke kineskom hostapleru. Neko prodaju opravdava jednom titulom u prvestvu i kupu. Ja sam prije tri godine rekao da prodaju opravdava samo ulazak u geupnu fazu, sve ispod toga, prodaja je neuspjela.
Mi prodajom, umjesto napredka, dobili smo nazadak. Po tome smo jedinstveni.
Nadam se da onaj ko je prodao klub Tanu, ima griznju savjesti sad i neprespavane noci.

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Haj ovako, stavi se u sljedecu poziciju.
Imas novac, prijatelj te zamoli da pomognes nekom kolektivu, ti odlucis pomoci i das im dovoljno novca da se izdignu, da vrate dug i da sebi izgrade proizvodnju, u ovom slucaju kamp, kako bi kroz par godina dobijali iz akademije mlade igrace i polahko zaradjivali novac kroz njihovu prodaju. E sad umjesto da novac bude usmjeren onako kako si ti ocekivao, ljudi kojima si ti dao taj novac da raspolazu s njim, potrose sve, na kojekakve igrice, cak i pare od kampa se prokockaju, tacnije izgradili su pola da zamazu raji oci, a gdje je druga polovica? Osvojili su neku instant titulu da bi raji zamazali oci, a gdje su pare od evrope i transfera nestale? U sustini ljudi u upravi su sve radili kako bi raji zamazali oci, dok oni pare uzimaju sebi na raznorazne nacine i na kraju kad ti uvidis da su te izlevatili, odlucis stavit svoje ljude od povjerenja da prate tok novca, iako se ne razumiju u glavnu materiju, u ovom slucaju u fudbal, jer ti si biznismen i samo te novac interesuje, a ovde si gledao da pomognes, pa i kroz par godina da vratis ulozeno, ali te iskoriste i ti ne da neces vratit ulozeno, vec si zatrpan u nove dugove. Kako bi ti na sve to gledao i reagovao?

Krivite Tana koji je ovde doveden samo da pomogne, pravi krivci su u upravi, ljudi koji su donosili odluke i koji donose i dalje odluke. Od Tanovog dolaska svi su gledali samo svoju korist i kako da sebi uzmu dio torte, niko nije stavio interes kluba na prvo mjesto. Sto neko rece riba smrdi od glave, komplet upravu i sve ljude u klubu, od cistacice do predsjednika kluba treba izmijenjati i dovesti skolovane ljude, njima dati vrijeme i novac i onda bi mogli poceti sanjati o grupnim fazama, s ovim trenutnim ljudima mozemo sanjati samo ligu za prvaka i eventualni izlazak u evropu. Zbog licnih interesa danas smo klub u rangu ekipa iz lige za opstanak.
1946~

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 25 jul 2017, 22:08

Ma nabijem ja Tana i sve uprave na tuki. Yebat ih sve odreda

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 25 jul 2017, 22:10

FrancescoTotti je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:I onda neko kaže "ne valja liga" "ko bi nas kupio osim Tana" "ko će ovdje ulagati" - a onda pogledaš Vardar. To što su naši požurili tada da se prevrne neki keš i dali klub pošto po to, to je druga stvar.
Kojasevic igrao zadnjih pola sata, vrli novinari ga povezuju sa nama. :damn:
Njegovo ime se nije slucajno naslo u clanku gdje se kaze da je ovaj srbijanac nas novi igrac.
Mudra su ova qovna sto vode klub, ali samo kad treba osigurati mir navijaca.
100% si upravu, na hladjenje navijaca se dosta para potrosilo.."spektakularni" transfer Saida, vracanje Velkoskog je takodjer nesto slicno i kao zadnji udarac ocekujem povratak Stojceva i da zalijepe usta navijacima bar do sljedeceg prelaznog roka, mnogo amaterski se radi i pristupa poslu. Ne mozemo se realno porediti sa Partizanom i Dinamom, ali brate opasno nas šišaju Rijeka, Osijek, Vardar, Cukaricki, Vojvodina (bar bi trebalo da smo iznad tih timova po nekoj historiji i necemu) sljedece godine nas preskace i FC Sloga Simin Han

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 25 jul 2017, 22:11

BordoBolesnik je napisao/la:Sve mi mirise da ce novi trener biti neka ubleha iz kluba, neko tipa Alagic ili Berberovic itd
Jutros vidim Husrefa i nesto kontam da se ime Starcevica samo provlaci kroz medije, nije to ni blizu onog kao sto je bilo sa Petrovicem kada smo ga sigurno ocekivali. Sumnjam da imamo love za neko ime i da imaju hrabrost pokusati nesto sasvim novo a tu mislim na trenera koji bas nije imao veze sa klubom. Koliko mi je muka od vracanja starih trenera opet bi Husrefa vise volio vidjeti nego ove neke ublehe ali realno, da ga hoce mogli su ga kontaktirati odmah i to bi bila zavrsena stvar ukoliko se s lovom dogovore. Zato kazem smrdi mi na nesto bas truhlo i lose :sick:

Ne šali se spominjući Gurbeta Aalagića, j.b.m ... onome ko toga lika dovede na tribine, a ko ga dovede za direktora... nemam rijeći.
Suho meso, suđuke, piramide... je važnije od fudbala. :P

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 25 jul 2017, 22:11

ThrillerHz je napisao/la:
Ovome sam se i ja nadao kad smo klub predali u ruke kineskom hostapleru. Neko prodaju opravdava jednom titulom u prvestvu i kupu. Ja sam prije tri godine rekao da prodaju opravdava samo ulazak u geupnu fazu, sve ispod toga, prodaja je neuspjela.
Nadam se da onaj ko je prodao klub Tanu, ima griznju savjesti sad i neprespavane noci.

Imas novac, prijatelj te zamoli da pomognes nekom kolektivu, ti odlucis pomoci i das im dovoljno novca da se izdignu, da vrate dug i da sebi izgrade proizvodnju, u ovom slucaju kamp, kako bi kroz par godina dobijali iz akademije mlade igrace i polahko zaradjivali novac kroz njihovu prodaju. E sad umjesto da novac bude usmjeren onako kako si ti ocekivao, ljudi kojima si ti dao taj novac da raspolazu s njim, potrose sve, na kojekakve igrice, cak i pare od kampa se prokockaju, tacnije izgradili su pola da zamazu raji oci, a gdje je druga polovica? Osvojili su neku instant titulu da bi raji zamazali oci, a gdje su pare od evrope i transfera nestale? U sustini ljudi u upravi su sve radili kako bi raji zamazali oci, dok oni pare uzimaju sebi na raznorazne nacine i na kraju kad ti uvidis da su te izlevatili, odlucis stavit svoje ljude od povjerenja da prate tok novca, iako se ne razumiju u glavnu materiju, u ovom slucaju u fudbal, jer ti si biznismen i samo te novac interesuje, a ovde si gledao da pomognes, pa i kroz par godina da vratis ulozeno, ali te iskoriste i ti ne da neces vratit ulozeno, vec si zatrpan u nove dugove. Kako bi ti na sve to gledao i reagovao?

Krivite Tana koji je ovde doveden samo da pomogne, pravi krivci su u upravi, ljudi koji su donosili odluke i koji donose i dalje odluke. Od Tanovog dolaska svi su gledali samo svoju korist i kako da sebi uzmu dio torte, niko nije stavio interes kluba na prvo mjesto. Sto neko rece riba smrdi od glave, komplet upravu i sve ljude u klubu, od cistacice do predsjednika kluba treba izmijenjati i dovesti skolovane ljude, njima dati vrijeme i novac i onda bi mogli poceti sanjati o grupnim fazama, s ovim trenutnim ljudima mozemo sanjati samo ligu za prvaka i eventualni izlazak u evropu. Zbog licnih interesa danas smo klub u rangu ekipa iz lige za opstanak.
Svaka cast jarane.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 25 jul 2017, 22:11

Ali, najžalosnije je to što kod nas ne treba neka filozofija da se dominira u ligi. Treba ti tek neka smiješna cifra za obeštećenja, odnosno dovođenje hajmo reći nešto boljih igrača lige, tipa Ordagić, Redžić, Petrak, Tomić, Brkić itd. Pa ovo su sve smiješne cifre za igrače, ne može se živjeti od free agenata. Najbolji primjer i uzor je Vardar i njihov vlasnik. Kamo sreće da je ono bilo istina za vlasnika Shaktara kada se spominjao da hoće da nas kupi. Bit je u tome da uz neke mizerne novce i ulaganja ovdje se može napraviti dar-mar, a samo onda nadograđivati ekipu za Evropu. Samo uložiti više para u trenera stručnog.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 25 jul 2017, 22:16

Ko je osmi na tabeli :rol:

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 25 jul 2017, 22:17

milorad kosanovic novi trener najvjerovatnije

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 25 jul 2017, 22:18

ThrillerHz je napisao/la:

Sve je to super. Svi krivi samo Tan nije. Onda mi objasni samo ovo, kako to da niti jedan od njegovih klubova ne napreduje?
Svi ti klubovi imaju svoje Selimovice i Kantardzice?

U sustini, ja ne krivim direktno Tana. Covjek samo radi svoj posao, krivim one koji su dali Tanu klub u ruke, samo da bi svoje guzzice spasili, a klub ni sa cim nisu zastitili.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 25 jul 2017, 22:22

Znaci Milorad nece biti trener.
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 25 jul 2017, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 25 jul 2017, 22:23

Esport je napisao/la:
BosnianKingdom je napisao/la:– Izbjegao sam smrt. Samo dragi Allah me spasio sigurne smrti. Bio sam priseban u situaciji kada sam gledao smrt u oči. Neki stranac na cesti je izgubio kontrolu i krenuo pravo u mene. Naglo sam uspio skrenuti u stranu. Završio bih u velikoj provaliji, da nije bilo zaštitne ograde, odnosno branika- izjavio je Said Husejnović za portal ****.

Husejnović je pod ugovorom sa Sarajevom. Vraćao se iz Tuzle za Sarajevo.

– Imao sam slobodan dan, pa sam došao kod svojih. Prije Kladnja, oko Stupara, iza velike krivine došlo je do sudara. Neki stranac, ne znam je li s Chevroletom ili drugim autom, očito je podcijenio taj dio puta. Ili ne poznaje najbolje ovu dionicu. Išao je brže nego što je trebalo. Nije mogao kontrolirati auto, pa ga je bacilo na drugu stranu, pravo na mene. Hvala Allahu da sam izbjegao smrt. I da nikome nije bilo ništa. Ima štete na autu, ali to je najmanje važno.

Said je poslao poruku svim učesnicima u saobraćaju.

– Ljudi, pazite kako vozite. U ovom periodu je daleko više automobila na cesti nego obično. Ima svakakvih auta, ali i vozača. Jedini način da sačuvate sebe i druge jeste da poštujete znakove, da se pridržavate ograničenja. Ja sam imao sreće. Možete stradati i kad se pridržavate svega, zato što se drugi opuste.

Brzonogi napadač ima dosta ponuda, ali je pod ugovorom sa Sarajevom. Ljubimac je navijača. U situaciji kada na tržištu nema ni približno igrača njegove klase, njegovo povratak u tim, može biti najveće pojačanje za FK Sarajevo.

– Ja sam profesionalac i treniram kao da ću sutra igrati. Do ljudi u klubu je da odluče – kazao je Husejnović, koji je osim za Sarajevo igrao još za Mladost, Slobodu i Dinamo. Nastupao je i za bh. reprezentaciju.

Covjek imao slobodan dan, inace nema.
Neka neko pusti vodu
:oops:
A najgore je sto je on u dzipu, Porsche, i ima sudar sa malim Chevrolet Aveom (koliko vidim) i jos govore direktni, a po slikama to malo otisao u bankinu da ga izbjegne i kaze vidio sam vec svoje grobno mjesto. Pa ljudi imaju direktan sudar sa kamionom pa ne kukaju ko ti bolan. A ovo za treninge, slobodan dan, brze noge,ponude to je ispod svakog nivoa da se komentarise.
Sabrine mi moje!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 25 jul 2017, 22:24

kraljlavova je napisao/la:milorad kosanovic novi trener najvjerovatnije
Hahahahahahahahah pa bilo bi kao s Ješićem.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 25 jul 2017, 22:32

Ako ima trunka istine oko onoj Svedjanina, onda je on moja zelja, druga opcija je Petrovic. Husrefa ne zelim i zbog njegovog dobra i zbog naseg. Neces jednog covjeka imenovati 16 puta za trenera i sve u krug, Musemic,Cala,Uscuplic,Hurta,Murta.
Sabrine mi moje!

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 25 jul 2017, 22:33

BosnianKingdom je napisao/la:
Esport je napisao/la:
BosnianKingdom je napisao/la:– Izbjegao sam smrt. Samo dragi Allah me spasio sigurne smrti. Bio sam priseban u situaciji kada sam gledao smrt u oči. Neki stranac na cesti je izgubio kontrolu i krenuo pravo u mene. Naglo sam uspio skrenuti u stranu. Završio bih u velikoj provaliji, da nije bilo zaštitne ograde, odnosno branika- izjavio je Said Husejnović za portal ****.

Husejnović je pod ugovorom sa Sarajevom. Vraćao se iz Tuzle za Sarajevo.

– Imao sam slobodan dan, pa sam došao kod svojih. Prije Kladnja, oko Stupara, iza velike krivine došlo je do sudara. Neki stranac, ne znam je li s Chevroletom ili drugim autom, očito je podcijenio taj dio puta. Ili ne poznaje najbolje ovu dionicu. Išao je brže nego što je trebalo. Nije mogao kontrolirati auto, pa ga je bacilo na drugu stranu, pravo na mene. Hvala Allahu da sam izbjegao smrt. I da nikome nije bilo ništa. Ima štete na autu, ali to je najmanje važno.

Said je poslao poruku svim učesnicima u saobraćaju.

– Ljudi, pazite kako vozite. U ovom periodu je daleko više automobila na cesti nego obično. Ima svakakvih auta, ali i vozača. Jedini način da sačuvate sebe i druge jeste da poštujete znakove, da se pridržavate ograničenja. Ja sam imao sreće. Možete stradati i kad se pridržavate svega, zato što se drugi opuste.

Brzonogi napadač ima dosta ponuda, ali je pod ugovorom sa Sarajevom. Ljubimac je navijača. U situaciji kada na tržištu nema ni približno igrača njegove klase, njegovo povratak u tim, može biti najveće pojačanje za FK Sarajevo.

– Ja sam profesionalac i treniram kao da ću sutra igrati. Do ljudi u klubu je da odluče – kazao je Husejnović, koji je osim za Sarajevo igrao još za Mladost, Slobodu i Dinamo. Nastupao je i za bh. reprezentaciju.

Covjek imao slobodan dan, inace nema.
Neka neko pusti vodu
:oops:
A najgore je sto je on u dzipu, Porsche, i ima sudar sa malim Chevrolet Aveom (koliko vidim) i jos govore direktni, a po slikama to malo otisao u bankinu da ga izbjegne i kaze vidio sam vec svoje grobno mjesto. Pa ljudi imaju direktan sudar sa kamionom pa ne kukaju ko ti bolan. A ovo za treninge, slobodan dan, brze noge,ponude to je ispod svakog nivoa da se komentarise.
Jadni mali Sevrolet, ko mu dozvoli da se vozi u svojoj traci

ThrillerHz
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ThrillerHz » 25 jul 2017, 22:35

Evander je napisao/la:Sve je to super. Svi krivi samo Tan nije. Onda mi objasni samo ovo, kako to da niti jedan od njegovih klubova ne napreduje?
Svi ti klubovi imaju svoje Selimovice i Kantardzice?

U sustini, ja ne krivim direktno Tana. Covjek samo radi svoj posao, krivim one koji su dali Tanu klub u ruke, samo da bi svoje guzzice spasili, a klub ni sa cim nisu zastitili.

Ne branim ja Tana, nisam upoznat s drugim njegovim klubovima, zato i ne mogu dati komentar na to, cinjenica je sta se kod nas sve izdesavalo i da je Tanova najveca krivica to sto se uopste upustao u ovaj projekat, ili kao sto ti rece: "krivim one koji su dali Tanu klub u ruke, samo da bi svoje guzzice spasili, a klub ni sa cim nisu zastitili", to i jest sustina svih nasih problema i naseg nazatka umjesto napretka, sto su ljudi koji su doveli Tana stavljali licne interese ispred klupskih...
1946~

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordospartanac, Fouzi1, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Hajdeee i 24 gosta.