Evander je napisao/la:Vardar zna za sta su se prodali.
Moderan kamp, napreduju iz godine u godinu.
Ovome sam se i ja nadao kad smo klub predali u ruke kineskom hostapleru. Neko prodaju opravdava jednom titulom u prvestvu i kupu. Ja sam prije tri godine rekao da prodaju opravdava samo ulazak u geupnu fazu, sve ispod toga, prodaja je neuspjela.
Mi prodajom, umjesto napredka, dobili smo nazadak. Po tome smo jedinstveni.
Nadam se da onaj ko je prodao klub Tanu, ima griznju savjesti sad i neprespavane noci.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Haj ovako, stavi se u sljedecu poziciju.
Imas novac, prijatelj te zamoli da pomognes nekom kolektivu, ti odlucis pomoci i das im dovoljno novca da se izdignu, da vrate dug i da sebi izgrade proizvodnju, u ovom slucaju kamp, kako bi kroz par godina dobijali iz akademije mlade igrace i polahko zaradjivali novac kroz njihovu prodaju. E sad umjesto da novac bude usmjeren onako kako si ti ocekivao, ljudi kojima si ti dao taj novac da raspolazu s njim, potrose sve, na kojekakve igrice, cak i pare od kampa se prokockaju, tacnije izgradili su pola da zamazu raji oci, a gdje je druga polovica? Osvojili su neku instant titulu da bi raji zamazali oci, a gdje su pare od evrope i transfera nestale? U sustini ljudi u upravi su sve radili kako bi raji zamazali oci, dok oni pare uzimaju sebi na raznorazne nacine i na kraju kad ti uvidis da su te izlevatili, odlucis stavit svoje ljude od povjerenja da prate tok novca, iako se ne razumiju u glavnu materiju, u ovom slucaju u fudbal, jer ti si biznismen i samo te novac interesuje, a ovde si gledao da pomognes, pa i kroz par godina da vratis ulozeno, ali te iskoriste i ti ne da neces vratit ulozeno, vec si zatrpan u nove dugove. Kako bi ti na sve to gledao i reagovao?
Krivite Tana koji je ovde doveden samo da pomogne, pravi krivci su u upravi, ljudi koji su donosili odluke i koji donose i dalje odluke. Od Tanovog dolaska svi su gledali samo svoju korist i kako da sebi uzmu dio torte, niko nije stavio interes kluba na prvo mjesto. Sto neko rece riba smrdi od glave, komplet upravu i sve ljude u klubu, od cistacice do predsjednika kluba treba izmijenjati i dovesti skolovane ljude, njima dati vrijeme i novac i onda bi mogli poceti sanjati o grupnim fazama, s ovim trenutnim ljudima mozemo sanjati samo ligu za prvaka i eventualni izlazak u evropu. Zbog licnih interesa danas smo klub u rangu ekipa iz lige za opstanak.