Neka neko pusti voduBosnianKingdom je napisao/la:– Izbjegao sam smrt. Samo dragi Allah me spasio sigurne smrti. Bio sam priseban u situaciji kada sam gledao smrt u oči. Neki stranac na cesti je izgubio kontrolu i krenuo pravo u mene. Naglo sam uspio skrenuti u stranu. Završio bih u velikoj provaliji, da nije bilo zaštitne ograde, odnosno branika- izjavio je Said Husejnović za portal ****.
Husejnović je pod ugovorom sa Sarajevom. Vraćao se iz Tuzle za Sarajevo.
– Imao sam slobodan dan, pa sam došao kod svojih. Prije Kladnja, oko Stupara, iza velike krivine došlo je do sudara. Neki stranac, ne znam je li s Chevroletom ili drugim autom, očito je podcijenio taj dio puta. Ili ne poznaje najbolje ovu dionicu. Išao je brže nego što je trebalo. Nije mogao kontrolirati auto, pa ga je bacilo na drugu stranu, pravo na mene. Hvala Allahu da sam izbjegao smrt. I da nikome nije bilo ništa. Ima štete na autu, ali to je najmanje važno.
Said je poslao poruku svim učesnicima u saobraćaju.
– Ljudi, pazite kako vozite. U ovom periodu je daleko više automobila na cesti nego obično. Ima svakakvih auta, ali i vozača. Jedini način da sačuvate sebe i druge jeste da poštujete znakove, da se pridržavate ograničenja. Ja sam imao sreće. Možete stradati i kad se pridržavate svega, zato što se drugi opuste.
Brzonogi napadač ima dosta ponuda, ali je pod ugovorom sa Sarajevom. Ljubimac je navijača. U situaciji kada na tržištu nema ni približno igrača njegove klase, njegovo povratak u tim, može biti najveće pojačanje za FK Sarajevo.
– Ja sam profesionalac i treniram kao da ću sutra igrati. Do ljudi u klubu je da odluče – kazao je Husejnović, koji je osim za Sarajevo igrao još za Mladost, Slobodu i Dinamo. Nastupao je i za bh. reprezentaciju.
Covjek imao slobodan dan, inace nema.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Smirko mozda grijesim u imenu Šmrko protiv nas igrao kao da je usmrkao par linija.Evander je napisao/la:Pa mislim da je bolje i to nego da ishitreno donesu neku odluku. Celik je u raspadu, VALJDA ovaj put necemo imati problema. Ako ih bez trenea ne mozemo dobiti, onda nas ugasi.Burberry46 je napisao/la:Kakva nesposobnost ljudi iz uprave da ne mogu naci trenera do utakmice sa Celikom.
Jako, jako je bitno koga sad dovedu. Ovo nam je kljucno. Da svi vidimo, da li nastavljamo sve po starom, ili ce ipak pokusati nesto novo da urade i da na taj nacin pokazu da imaju neku viziju i neke ambicije.
U sustini, sami su krivi. Bas radi ovakvih stvari smo mi ljetos govorili da se Cali nije smio ponuditi ugovor. Bilo je ocito da ce jako brzo letiti. Da smo ga se tad rijesili, imali bi puno vise vremena da se pokusa donijeti prava odluka.
Zavrsila visoku poslovnu na efsi. Realno, smjesan smjer koji nit ima matematiku niti ostale teze predmete. 80% srednjih skola je teze od visoke poslovne. Cak je i vecinu ispita zavrsila prepisivanjem. Ne znam kojom shemomEvander je napisao/la:Necemo tako pricati, nije lijepo. Ne poznajemo djevojku.AlfredNobel je napisao/la:Anela je samo dobra za reka.
U sustini, ima li neko da je zna? Fakultet, negdje gdje je prije radila?
Koje su njene reference pa je dobila poziciju Head of Marketing Department u klubu?
Bila nadprosjecan student, negdje drugo se dokazala u poslu?
Fakat nemam pojma, cisto informativno pitam.
je dosla u klub ali na forumu ima vecih strucnjaka iz polja marketinga od nje.
Kod nas glava ima nojevu taktikuFrancescoTotti je napisao/la:Riba smrdi od glave.High je napisao/la:Sve i da ih dobiješ tamo, opet će naši za utakmicu-dvije kiksati ili šta već.
Kada je gusto glava pod zemlju.
Valjda će neko drugi na.ebati.
Nije da oni znaju protiv nas, MI STVARNO NEZNAMO PROTIV NJIH U ZENICI.AlfredNobel je napisao/la:Ja sam 99% siguran da ih nećemo dobiti, znaju protiv nas, tako da sam ja siguran da ništa od tri boda.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ono čega se ja bojim je činjenice da taj interim (ne)stručni štab sastavljen od Zijada i Repuha več ima taj alibi "u Zenici je uvijek teško" za svaki slučaju. Gore možemo pobjediti u nedjelju jedino da se ta djeca samopobjede, mi kao ekipa trenutno ne možemo nikoga pobjediti.
Samo Saraj'vo.
sva mlađa raja u klubu koja radi je došla preko Dine, to je bio dio njegovog plana "podmlađivanja" i davanje šanse mladima...tj. tako se pravdao....Evander je napisao/la: U sustini, ima li neko da je zna? Fakultet, negdje gdje je prije radila?
Koje su njene reference pa je dobila poziciju Head of Marketing Department u klubu?
Interim treneri uvijek imaju izgovor, jedino što ja pamtim da je di matteo tu razbio pravilo letargije pristupu...PitarBordo je napisao/la:Ono čega se ja bojim je činjenice da taj interim (ne)stručni štab sastavljen od Zijada i Repuha več ima taj alibi "u Zenici je uvijek teško" za svaki slučaju. Gore možemo pobjediti u nedjelju jedino da se ta djeca samopobjede, mi kao ekipa trenutno ne možemo nikoga pobjediti.
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 25 jul 2017, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Dok nam ne pukne budjet.PitarBordo je napisao/la:FKS je prolazan, SAID JE VJEČAN.
A tada ce mu L...... prepisati svoj topli obrok.
Za takve gluposti dajes otkaz agenciji koja to radi, zar smo mi toliko bogati da na tim povremenim poslovima zaposljavamo stalnu radnu snagu a ne ....PitarBordo je napisao/la:Likovi fotkali igraču pola face, obradili fotku i objavili na službenoj igrača bez pola glave. Šta očekuješ dalje od uhljeba sve i jednog u marketingu? Od Anele pa nadalje.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I to.. a i sigurno sam jos nesto zaboravioPitarBordo je napisao/la:Likovi fotkali igraču pola face, obradili fotku i objavili na službenoj igrača bez pola glave. Šta očekuješ dalje od uhljeba sve i jednog u marketingu? Od Anele pa nadalje.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
Sutra svi pred klub da uplatimo Saidu na račun da može auto novo da kupi. Koliko ko može, od usta odvojiti, zuhar je. 
Samo Saraj'vo.
Na masteru je sad smjer marketing, ima bar neke veze s poslom koji radiLakoste je napisao/la:Zavrsila visoku poslovnu na efsi. Realno, smjesan smjer koji nit ima matematiku niti ostale teze predmete. 80% srednjih skola je teze od visoke poslovne. Cak je i vecinu ispita zavrsila prepisivanjem. Ne znam kojom shemomEvander je napisao/la: Necemo tako pricati, nije lijepo. Ne poznajemo djevojku.
U sustini, ima li neko da je zna? Fakultet, negdje gdje je prije radila?
je dosla u klub ali na forumu ima vecih strucnjaka iz polja marketinga od nje.
Mada ne briljira ni tu.
A poznavajuci nas (mislim na cijelu drzavu i nas kao narod), mozemo samo prepostaviti kako ih je i kojim linijama vecina dosla.DenchiNL je napisao/la:sva mlađa raja u klubu koja radi je došla preko Dine, to je bio dio njegovog plana "podmlađivanja" i davanje šanse mladima...tj. tako se pravdao....Evander je napisao/la: U sustini, ima li neko da je zna? Fakultet, negdje gdje je prije radila?
Interim treneri uvijek imaju izgovor, jedino što ja pamtim da je di matteo tu razbio pravilo letargije pristupu...PitarBordo je napisao/la:Ono čega se ja bojim je činjenice da taj interim (ne)stručni štab sastavljen od Zijada i Repuha več ima taj alibi "u Zenici je uvijek teško" za svaki slučaju. Gore možemo pobjediti u nedjelju jedino da se ta djeca samopobjede, mi kao ekipa trenutno ne možemo nikoga pobjediti.
Mislim, nista cudno, tako je kod nas svugdje.
U sustini, njima niti ne odgovara da dodje do promijena.
Evo recimo, promijni se vlasnik, pa vecina bi ih na ulicu letila. Naravno da onda niko u klubu nece raditi na tome da dodje neko novi. Zasto izmicati stolicu na kojoj sijedis? Vecina njih je sretna, rade, primaju plate. Da li cemo biti 3 ili 7 na kraju prvenstva, mislim da ih ne dotice previse.
Postali smo kao GRAS
P.S. Ali sto jeste jest. Cura kulturno i pismeno izgleda. Tu nemam zamjerki.
Ne mogu da vjerujem da se jos nisu.oglasili u vezi Crnkica. Koi amaterizam jbt.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Vjerujem da se ne zele "zamjerati" njegovom menadzeru.Napoli je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da se jos nisu.oglasili u vezi Crnkica. Koi amaterizam jbt.
Samo ce jedan dan obajviti da je potpisao za nekog treceligasa i reci kako su dobili "odredjeno obestecenje" za koje nikad necemo saznati koliko iznosi.
Mislim, Crnkic je ok igrac i nista vise, prosjecan igrac ekipe. Nismo na nekom prevelikom gubitku, ali je ovo sve sa njim ispalo u najmanju ruku neozbiljno.
Sta ocekivati sutra od drugih igraca?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dvica u Zenici uz 5.000 HordiEsport je napisao/la:Nije da oni znaju protiv nas, MI STVARNO NEZNAMO PROTIV NJIH U ZENICI.AlfredNobel je napisao/la:Ja sam 99% siguran da ih nećemo dobiti, znaju protiv nas, tako da sam ja siguran da ništa od tri boda.;
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
E u Zenicu bi se moglo otici. Samo da ne bude +40.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Cuj, Jusufbegovic, Petrovic ili Basic. Pa draze bi mi bilo da sam cuo. Bajramovic, Arapovic.
I ini razmisljaju o njima kao trenerima za buducnost na sta smo spali majko draga..cccc
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I ini razmisljaju o njima kao trenerima za buducnost na sta smo spali majko draga..cccc
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
bit ce dosta nase raje tamoEvander je napisao/la:E u Zenicu bi se moglo otici. Samo da ne bude +40.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Da, riba smrdi od glave ali se cisti od repa.FrancescoTotti je napisao/la:Riba smrdi od glave.High je napisao/la:Sve i da ih dobiješ tamo, opet će naši za utakmicu-dvije kiksati ili šta već.
Ocigledno da postojeca garnitura nije sposobna ocistiti
ni rep, o glavi (njima) i da ne pricamo.
Vrtimo se u krug.
Nadam se da ce bolja vremena doci.
U skorije vrijeme, tesko.
Nikad me niko od Saraj'va rastaviti nece, pa ni ova najnovija zbivanja.
Ljubav je vjecna. Ko ih yebe.
Svi su prolazni.
Haram bilo svakom ko na ustrb kluba ganja bilo kakvu korist, od ovih sadasnjih, do inih uhljupa.