FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 25 jul 2017, 17:25

Evander je napisao/la:@nusko je navijac Zeljeznicara (pogledajte postove) i dosao je trolati ovdje.
Molim administraciju da reaguje. Imaju opste diskusije za ovakve.
Bilo je ocito :lol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 25 jul 2017, 17:26

High je napisao/la:SAID ŠAMPIJON!
NIJE HALID NIJE ŽERA TO JE NAŠ SAJO KARERA
Samo Saraj'vo.

High

Post Postao/la High » 25 jul 2017, 17:29

PitarBordo je napisao/la:
NIJE HALID NIJE ŽERA TO JE NAŠ SAJO KARERA
Pitari smo bordo krvi, Said nam ga metnu prvi.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 25 jul 2017, 17:31

Evander je napisao/la:Koliko je utakmica u karijeri Said odigao u profesionalnom fudbalu?
Ima li skupljenih 100? Ja iskreno sumnjam.
ima više odigranih za nas u jednoj sezoni nego u 3 sezone u dinamu....
i mi platimo 100 keka za njega, tj. Dino Selimović plati mir navijača i svoju kožu(bar je tako mislio)...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 25 jul 2017, 17:35

DenchiNL je napisao/la:
Evander je napisao/la:Koliko je utakmica u karijeri Said odigao u profesionalnom fudbalu?
Ima li skupljenih 100? Ja iskreno sumnjam.
ima više odigranih za nas u jednoj sezoni nego u 3 sezone u dinamu....
i mi platimo 100 keka za njega, tj. Dino Selimović plati mir navijača i svoju kožu(bar je tako mislio)...
E nek se jednom ti i ja slozimo oko necega :thumbup:

Said je iskljuciva krivica bivse uprave i teret ovoj novoj. Ovi sad su nemocni, a Said nije budala da se odrekne 12 plata od po 9000€.
Da se razumijemo, niko od nas se ne bi odrekao tih para. Sva ta suplja prica te ljubav, zahvalnost, obraz, pada u vodu kad su pare u pitanju, kod 99% svih nas.
Ovako, malo ce trenirati, malo pricati kako ceka svoju sansu, kako ce dati sve od sebe, a samo ce cekati svaki prvi u mjesecu da legne fina svota. I tako do isteka ugovora. Said ima idealan posao. Ne radi nista, a odlicno zaradjuje.
Frajer je karijeru napravio na tome.
Svi bi mi odmah potpisali da nam klub daje po 9000€ mjesecno :D

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 25 jul 2017, 17:40

Volim kada ubacis nivo gramatike na nivi ličnosti :urnebes: :urnebes:

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 25 jul 2017, 17:41

U naredne 2 utakmice i bez trenera moramo uzeti 6 bodova kako znamo i umijemo.Ne zanima me tradicija protiv najgoreg Celika do sada i neodradenih pravih priprema.Kiks u jedne od naredne 2 utakmice definitivno nas stavlja u poziciju za 3-4 mjesto.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 25 jul 2017, 17:43

paulus je napisao/la:Ne znaju gdje im je jedan igrac hahaha, drugi zdere i uzima kes od pola ekipe i lupa auta, a da nije nit ce odigrati vise od dvije utakmice , pa stvarno , ni nervirat se vise ne mogu :D
Kada je lupio auto niko nije znao gdje je.
HEROJ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 25 jul 2017, 17:44

Kakva nesposobnost ljudi iz uprave da ne mogu naci trenera do utakmice sa Celikom.
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 25 jul 2017, 17:48

Sabinho je napisao/la:
High je napisao/la:Valjda Urinatoru neko od forumskog puka nije pokušao podmetnuti saobraćajku.
Ja sam odmah pomislio na @jokera. :rol:
Nije on naivan, sada klub plaća bolnićke troškove(privatna klinika, fifti/fifti), poporavak službenog vozila(vozio ga kada je išao na nizinske pripreme), i normalno bolavanje do opopravka 100%,. :mrgreen:

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 25 jul 2017, 17:52

Burberry46 je napisao/la:Kakva nesposobnost ljudi iz uprave da ne mogu naci trenera do utakmice sa Celikom.
Što da traže, koliko ih imaju pod ugovorom, samo nemoj gurbete(Sir Alagić, Sir Hurtić... :urnebes: :urnebes: )

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 25 jul 2017, 17:54

Burberry46 je napisao/la:Kakva nesposobnost ljudi iz uprave da ne mogu naci trenera do utakmice sa Celikom.
Pa mislim da je bolje i to nego da ishitreno donesu neku odluku. Celik je u raspadu, VALJDA ovaj put necemo imati problema. Ako ih bez trenea ne mozemo dobiti, onda nas ugasi.
Jako, jako je bitno koga sad dovedu. Ovo nam je kljucno. Da svi vidimo, da li nastavljamo sve po starom, ili ce ipak pokusati nesto novo da urade i da na taj nacin pokazu da imaju neku viziju i neke ambicije.
U sustini, sami su krivi. Bas radi ovakvih stvari smo mi ljetos govorili da se Cali nije smio ponuditi ugovor. Bilo je ocito da ce jako brzo letiti. Da smo ga se tad rijesili, imali bi puno vise vremena da se pokusa donijeti prava odluka.

nusko
Kontakt:

Post Postao/la nusko » 25 jul 2017, 17:56

Navijac sam fudbalskog kluba Sarajevo.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 25 jul 2017, 18:03

nusko je napisao/la:Navijac sam fudbalskog kluba Sarajevo.
Ne bih ja baš rekao, pa ću te zamoliti da pisanje nastaviš na općim diskusijama.

nusko
Kontakt:

Post Postao/la nusko » 25 jul 2017, 18:09

hilmo je napisao/la:
nusko je napisao/la:Navijac sam fudbalskog kluba Sarajevo.
Ne bih ja baš rekao, pa ću te zamoliti da pisanje nastaviš na općim diskusijama.
Nemas sta ti puno misliti kazem ti da sam navijac Sarajeva, prije ovog se nisam izjasnio nigdje osim sto sam se sprdao na svim temama.

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 25 jul 2017, 18:15

Evander je napisao/la:
Pa mislim da je bolje i to nego da ishitreno donesu neku odluku. Celik je u raspadu, VALJDA ovaj put necemo imati problema. Ako ih bez trenea ne mozemo dobiti, onda nas ugasi.
Jako, jako je bitno koga sad dovedu. Ovo nam je kljucno. Da svi vidimo, da li nastavljamo sve po starom, ili ce ipak pokusati nesto novo da urade i da na taj nacin pokazu da imaju neku viziju i neke ambicije.
U sustini, sami su krivi. Bas radi ovakvih stvari smo mi ljetos govorili da se Cali nije smio ponuditi ugovor. Bilo je ocito da ce jako brzo letiti. Da smo ga se tad rijesili, imali bi puno vise vremena da se pokusa donijeti prava odluka.
Ja čisto sumnjam da ćemo dobit u Zenici. Tu nam je X k'o džamija, kao i uvijek. A sa ostalim se slažem.[THUMBS UP SIGN]

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 25 jul 2017, 18:15

Gdje nam je @joker, on je najbolje docekivao ove nuske i mirele
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 jul 2017, 18:17

Dvica ko

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 25 jul 2017, 18:28

Evander je napisao/la:
Ma kakvo vrijeme, trener ce biti neko od ovih sto se spominje, u klubu nema toliko para za strance i kvalitetne trenere
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

High

Post Postao/la High » 25 jul 2017, 18:29

Mi ponovo nećemo pobijediti u Zenicu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, ŠTA_JE i 43 gosta.