Negdje oko 55 minuta prosjecno od ovih 99 sto je igrao, recimo vise ima Radovac ili ovaj novi Stanojević a skoro 10 godina su mlađi.Evander je napisao/la:Pa vjerovatno je imao vise utakmica sa klupe nego sto je poceo.MortemHz je napisao/la:99 vjerovao ili neEvander je napisao/la:Koliko je utakmica u karijeri Said odigao u profesionalnom fudbalu?
Ima li skupljenih 100? Ja iskreno sumnjam.ovdje se pikaju i one gdje je ulazio sa kupe.
Ali fakat, kralj jedva da ima 50 utakmica po 90 minuta u karijeri![]()
![]()
![]()
![]()
Kapa dole majstore, mlatnu si dobre pare ni za sta![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ma reprezentativac
Ovu nesrecu pametnije mu je da shvati kao opomenu od tog dragog Allaha za ovo sto radi klubu umjesto sto placa clanke po portalima...
Ovu nesrecu pametnije mu je da shvati kao opomenu od tog dragog Allaha za ovo sto radi klubu umjesto sto placa clanke po portalima...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ovo krokodil pisao clanak.MortemHz je napisao/la:Sarajlijica1946 je napisao/la:BosnianKingdom je napisao/la:
Brzonogi napadač ima dosta ponuda, ali je pod ugovorom sa Sarajevom. Ljubimac je navijača. U situaciji kada na tržištu nema ni približno igrača njegove klase, njegovo povratak u tim, može biti najveće pojačanje za FK Sarajevo.
– Ja sam profesionalac i treniram kao da ću sutra igrati. Do ljudi u klubu je da odluče – kazao je Husejnović, koji je osim za Sarajevo igrao još za Mladost, Slobodu i Dinamo. Nastupao je i za bh. reprezentaciju.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
On ili Sioux.Sabinho je napisao/la:Ja sam odmah pomislio na @jokera.High je napisao/la:Valjda Urinatoru neko od forumskog puka nije pokušao podmetnuti saobraćajku.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sumnjam na Siouxa, blize mu je svakako.High je napisao/la:On ili Sioux.Sabinho je napisao/la:Ja sam odmah pomislio na @jokera.High je napisao/la:Valjda Urinatoru neko od forumskog puka nije pokušao podmetnuti saobraćajku.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Vjerujem da su obojica otjerali Hrustemovića i Crnkića.MortemHz je napisao/la:
Sumnjam na Siouxa, blize mu je svakako.
Zadnja izmjena: High, dana/u 25 jul 2017, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Da hoce raskinut ugovor da ga ne spominjemo vise,dosadio je i Bogu i narodu i on i prica o njemu
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
Nek si nam ziv i zdrav Sajo i abd opet na terenu. Da uzmes sedmicu od one ublehe Kuzmanovica 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Hahahahahhahaah to brateLakoste je napisao/la:Nek si nam ziv i zdrav Sajo i abd opet na terenu. Da uzmes sedmicu od one ublehe Kuzmanovica
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Said je masina samo su ljudi ljubomorni na platu, svakako nema igraca u klubu ni priblizno njegovom kvalitetu i jos mu Cala nije dao da igra, pravda za Saida.
Masina za jedenje kolacanusko je napisao/la:Said je masina samo su ljudi ljubomorni na platu, svakako nema igraca u klubu ni priblizno njegovom kvalitetu i jos mu Cala nije dao da igra, pravda za Saida.
- Evolution87
- Kontakt:
Tek sad procita ovo na prethodnoj stranici da je danas imao slobodan dan
Inace svaki dan radi na degustaciji u metropolisu, pabse smilovase danas i dozvolise mu da posjeti rodbinu 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
- PitarBordo
- Kontakt:
Said je najveća maskota domaćeg fudbala u zadnjih 15 godina. Frajko odigrao 98 utakmica u karijeri, 30. godina u guzici... Dobar dio utakmica ušao sa klupe, odigrao šaku utakmcia od početka do kraja - ali je zato igrao za velike pare u FKS, Dinamu, Werderu... Svaka njemu čast. Stresao je više para za manje znoja od recimo Marka Mihojevića koji ima 21. godinu odigrao je više minuta profesionalnog fudbala od Saida Husejinovića. I šta sad taj igrač sa takvom karijerom može nekome značiti u ekipi? Ništa.
Svaka njemu čast uspio je da presvuče klubove za ozbiljne novce i dan danas presvlači. Ali mislim da mu je FKS posljednje preslušavanje. Za deset godina taj neće imati marke na računu.
Samo Saraj'vo.
Masina u svakom smislu, Husref kad nas preuzme ide Said u prvih 11.Evander je napisao/la:Masina za jedenje kolacanusko je napisao/la:Said je masina samo su ljudi ljubomorni na platu, svakako nema igraca u klubu ni priblizno njegovom kvalitetu i jos mu Cala nije dao da igra, pravda za Saida.![]()
![]()
![]()
- PitarBordo
- Kontakt:
Drago mi je zbog Vas, gdje će Vas tačno Husref preuzeti i prvih 11 čega?nusko je napisao/la:Masina u svakom smislu, Husref kad nas preuzme ide Said u prvih 11.Evander je napisao/la:Masina za jedenje kolacanusko je napisao/la:Said je masina samo su ljudi ljubomorni na platu, svakako nema igraca u klubu ni priblizno njegovom kvalitetu i jos mu Cala nije dao da igra, pravda za Saida.![]()
![]()
![]()
Samo Saraj'vo.
Treba li opet da se kladim u ban, da nece uvezati tri utakmice u prvih 11?nusko je napisao/la:Masina u svakom smislu, Husref kad nas preuzme ide Said u prvih 11.Evander je napisao/la:Masina za jedenje kolacanusko je napisao/la:Said je masina samo su ljudi ljubomorni na platu, svakako nema igraca u klubu ni priblizno njegovom kvalitetu i jos mu Cala nije dao da igra, pravda za Saida.![]()
![]()
![]()
Lakoste je vec izgubio istu opkladu.
Said ne lici na fudbalera. Said ima 20 kila viska. Said vec vise od 3 godine ne igra. Said nema zelju da igra. Said nema koljena vise da igra. Said ima sad 10 kila vise nego prosle godine kad je dosao.
Fakat, ne kontam koliko slijep moras biti pa ne vidjeti ocite stvari?
Prije ce Pape Susic vratiti se da igra kod nas nego Said.
Said je masina, njemu to ne smeta.Evander je napisao/la:
Treba li opet da se kladim u ban, da nece uvezati tri utakmice u prvih 11?
Lakoste je vec izgubio istu opkladu.
Said ne lici na fudbalera. Said ima 20 kila viska. Said vec vise od 3 godine ne igra. Said nema zelju da igra. Said nema koljena vise da igra. Said ima sad 10 kila vise nego prosle godine kad je dosao.
Fakat, ne kontam koliko slijep moras biti pa ne vidjeti ocite stvari?
Prije ce Pape Susic vratiti se da igra kod nas nego Said.
@nusko je navijac Zeljeznicara (pogledajte postove) i dosao je trolati ovdje.
Molim administraciju da reaguje. Imaju opste diskusije za ovakve.
Molim administraciju da reaguje. Imaju opste diskusije za ovakve.
SAID ŠAMPIJON!
Trenutno korisnika/ca: bvsic, James1987, jurisicduska, napoleon72, nedimmmm1337, Serha i 57 gostiju.