slazem se !!!A_d_0 je napisao/la:Bilo bi lijepo kada bi i mi nekada ovako za Kaku organizovali. I on je previse uradio za Milan.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
slazem se !!!A_d_0 je napisao/la:Bilo bi lijepo kada bi i mi nekada ovako za Kaku organizovali. I on je previse uradio za Milan.
svašta ti napisao, al pedro da je klasa za pata je smješno,Romariooo je napisao/la:I ja bi reko da nema sanse da Ibra predje kod vas, mozda sledeceg ljeta,uz neku razmjenu, ja bi najvise volio vaseg Silvu stopera,on bi sledece sezone dobro dosao Barci jer Puyol je ostario , sto se tice Pata , po meni on je precijenjen, Barci ne treba, ne bi imo mjesta da igra, nije on nista bolji ni od Bojan, a Pedro je je za njega vec klasa vise. Jeste Pato veliki talenat, al nekako nikako da se dokaze, povrede ga uhebase, i bilo kako bilo ovakav kakav je sad ne bi imao mjesta u Barci da nam ga dzaba date.
Jedini igrac Milana koji bi bio interesantan Barci u ovom trenutku je mislim Silva, jer je stoper kakav bi godio Barci, a sto se Ibre tice, nema smisla da vam ga dajemo na posudbe kad smo ga platili astronomski, a vi sigurno nemate 50 miliona da ga platite. Opet, vidjecemo sta ce biti, moze se desiti na polusezeni da vam ga damo na posudbu onako dzabe, u ime prijateljskih odnosa.
Veceras se nadamo lijepoj utakmici, bice lijep docek za Dinha, valjda i on prikaze one svoje magije, pozelio sam to vidjeti, pa cak i ako nam valja primati golove zbog njegovih marifetluka.
Usput, puno sezone Milanu u narenoj sezoni, valjda vam ova bude kako treba i da osvojite titulu
taj pedro stariji 3 godine od pata i sa svojih 23 godine dao svega 12 golova za barsu, pato sa 20 godina 6 dao u internacionalu i 36 u milanu, 2 za brazilsku prvu reprezentaciju, a prošao sve mlađe kategorije i nazabijao se ko ludA_d_0 je napisao/la:Hahahahahaa Pedro klasa za Pata hahaha, Krkic jednak sa Patom hahahahaha. Covjek ima priblizno golova koliko i nastupa u Seriji A i on meni nasao nekog Pedra za kojeg se prekuce culo. Boze sacuvaj.
Svasta ces procitat ovdje. Pusti ih bolan svaka ekipa bi voljela imati najboljeg mladog igraca svijeta a oni ko fol nesto pametuju sad.tony-mortale je napisao/la:taj pedro stariji 3 godine od pata i sa svojih 23 godine dao svega 12 golova za barsu, pato sa 20 godina 6 dao u internacionalu i 36 u milanu, 2 za brazilsku prvu reprezentaciju, a prošao sve mlađe kategorije i nazabijao se ko ludA_d_0 je napisao/la:Hahahahahaa Pedro klasa za Pata hahaha, Krkic jednak sa Patom hahahahaha. Covjek ima priblizno golova koliko i nastupa u Seriji A i on meni nasao nekog Pedra za kojeg se prekuce culo. Boze sacuvaj.
druzee smjestit ce mo ovaj tvoj post na temu sa Vicevima !!!!!!Romariooo je napisao/la:Momci, Pedro je prosle sezone explodirao, igrao je velike utakmice, dao je gol u el classicu, dao je gol i Interu u polufinalu lige prvaka, strijelac je bio dosta vaznih golova, uz to jos sjajno je igrao i u polju, trkac je veliki, zna asistirati, bas ono kompletan igrac. Bio je i clan svjetskog prvaka Spanije, i tu je odigrao sasvim dobro. S druge strane gdje je bio Pato, il povrijedjen il igra nedovoljno oporavljen. Ne kazem je da on nije veliki talenat, al jednostavno momci, nema ga na mapi, ne kazem ja da on nece biti moz da puno bolji od Pedra u buducnosti, al sad to jednostavno nije i mozda nikad nece ni biti. Jbg, ja pisem realne stvari, tako je kako je.
Sto se Ibre tice evo upravo sam citao neki clanak o posjeti Galijanija i rucku s Rosselom, nista opet nije konkretno receno, zamuljano se sve nesto prica, postoji ta informacija da Milan nudi 25-30 miliona plus Boriela za Ibru, al i to je jbg smijesno, vrijedi Ibra 50 miliona sigurno jer je jedan od najboljih igraca svijeta, i nismo se mi zahebali nista kad smo dali Eta i 40 miliona za njega, Etu je isticao ugovor i morali smo ga se rijesti kako tako, Ibra je odigrao solidnu sezonu, da nije bilo nekoliko tih povreda vjerovatno bi se i brze i bolje uklopio. Posto ce vjerovatno ostati i ovu sezonu, sigurno cemo ga vidjeti jos i boljeg.
Jos jedan bitan detalj ove price je Ibra najvjerovatnije i ne zeli da ide u Milan , i onda je dogovor nemoguc, njegov menadzer odbija tu mogucnost, a ako ode iz Barce, v jerovatno ce u englesku kako je i sam govorio. Nekako mi se cini da je cijela ova prica samo manipulacija vodecih ljudi Milana i prodavanje price suplje navijacima da se sakrije vlastita nesposobnost, umjesto da pojacavaju klub s igracima koje realno mogu dovesti, oni prodaju dumangije.
Uvijek u zivotu treba biti realan.Wolverine je napisao/la:koliko god ja volio pedra (inace mi je uz messija najdrazi igrac), moram priznat da je pato ipak bolji od njega.
pa stavio sam gore već jednomA_d_0 je napisao/la:Uvijek u zivotu treba biti realan.Wolverine je napisao/la:koliko god ja volio pedra (inace mi je uz messija najdrazi igrac), moram priznat da je pato ipak bolji od njega.
Steta jbg veceras smo mogli obojicu gledati na djelu, al eto koliko znam tog Pata opet nema.A_d_0 je napisao/la:Pitanje za tebe:
Gledas li ti i jedan drugi klub sem Barce?
Kako si zakljucio da ga nema na mapi?
Kako Pedro moze biti bolji od njeg? Odnosno po cemu je bolji?
To za repku ti je pravo glupo svi znamo kakav je selektor Dunga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.