Ne znam kako ih vise nije stid ulazit poredit se sa nama iskreno, popisamo ih svake godine sto se tice posjeteEisenbahner1921 je napisao/la:+Zeljeznicar- GOSK, totalno neatraktivan protivnik, radni dan, atmosfera u kur.cu - 5500 gledalaca
Sarajevo - Zrinjski, atraktivan protivnik, odlican termin, atmosfera u kur.cu - 4100 gledalaca
Kakvo izivljavanje nad komsijama... Da nije bio radni dan, bilo bi nas 7000 protiv nekog GOSKa.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Čuj je li nas stid da lažemo, a savez napisao takvu brojku. Savez je jedino relevantan u vezi tih stvari i to se treba poštovati. Mortem prvi to poštuje. Bilo nas je 5500.

"Prodato je 2.794 pojedinačnih ulaznica."
Zvanična fkž.
Zvanična fkž.
Ovo je nesto najofirnije. OK, lazete druge, lazete sami sebe. Samo ne znam, sta imate od toga?
I budali je jasno da nije bilo vise od 3500. Jad i bijeda...
Da je dodao jos 2 smajlija, bilo bi ih kao i torpedera protiv Zrinjskog.Virtu4l je napisao/la:Znači 167 smajlija u jednom postu.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Pazi ovo.Evander je napisao/la:Ovo je nesto najofirnije. OK, lazete druge, lazete sami sebe. Samo ne znam, sta imate od toga?
"Prodato je 2.794 pojedinačnih ulaznica. Utakmici je ukupno prisustvovalo "4.269" gledalaca."
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
kad dere.guzove zaria onda je tema oprema...kad kara zri ja onda posjeta.. na temi sarajevo gori od raspada vamo na.pl samo neke suplje price...vrati se sezonu prije i po savezu i ss.ba i po svemu ko je najgledeniji. Tako da popusti tu temu i reci nam jel se.moze bar Celiku bod uzeti???
jel i ove sezone cilj evropa i prvo pretkolo...Ja mislim da vama ne gine opstanak bas vam lijepo stoji... 
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Pa redovno racunaju da su na utakmicu dosli svi oni koji imaju desetogodinje. A istina je apsulutno drugacija. Vecina vlasnika tih godisjih i ne zivi ovdje. Ja imam jarana, zivi u Njemackoj, kupio dvije. Redovno pita da nekome da da koristi. Samo jednom, na otvorenju, dao je drugoj dvoici jarana koji su bili na tekmi. Sve ostalo, nikad njegove nisu iskoristene.Memara je napisao/la:Pazi ovo.Evander je napisao/la:Ovo je nesto najofirnije. OK, lazete druge, lazete sami sebe. Samo ne znam, sta imate od toga?
"Prodato je 2.794 pojedinačnih ulaznica. Utakmici je ukupno prisustvovalo "4.269" gledalaca."
4269>4100
Ma na ovaj nacin kao do sad, vi mozete biti gledaniji od Borusije Dortumnd.HajdeZeljozabiGol je napisao/la:kad dere.guzove zaria onda je tema oprema...kad kara zri ja onda posjeta.. na temi sarajevo gori od raspada vamo na.pl samo neke suplje price...vrati se sezonu prije i po savezu i ss.ba i po svemu ko je najgledeniji. Tako da popusti tu temu i reci nam jel se.moze bar Celiku bod uzeti???![]()
jel i ove sezone cilj evropa i prvo pretkolo...Ja mislim da vama ne gine opstanak bas vam lijepo stoji...
Lupi cifru, sta ima veze sto to nema nikakve istine sa realnoscu
Da sumiramo, sinoc haman pola stadiona bilo popunjeno?
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
ha ha pitar 
Željo1921
Evo, da ne kazete prije tekme. Slika juga:

- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
daj sliku istoka i sjevera? usput evo ti nesto za tvoj klub...nije suplja i guranje pod tepih tema
Željo1921
Postavi slobodno sam.HajdeZeljozabiGol je napisao/la:daj sliku istoka i sjevera? usput evo ti nesto za tvoj klub...nije suplja i guranje pod tepih tema
Sliki istoka imas. Jos sjever fali.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
u nedostatku bilo čega pametnog na koševu se pitari uhvatili posjete na Grbavici hehe
- Zeljeznicar -
Ne po mokrom kolovozu davati gasa, Saide!Zenzo je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/husejino ... ecu/245864
Treba popraviti Porsche, skupo, skupo, ...
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Pocero ga said po kisi
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
A fakat radi li on ista u klubu, mislim da li je povjređen - prisustvuje li treninzima ? Nije mi jasno kako moze da prima platu a nigdje ga nema ?
Bez zajebancije, samo ga vidis po gradu, kaficima, hajde da barem trenira i sjedi na klupi ovako doslovno uziva lik.
Bez zajebancije, samo ga vidis po gradu, kaficima, hajde da barem trenira i sjedi na klupi ovako doslovno uziva lik.
Zadnja izmjena: Zenzo, dana/u 25 jul 2017, 11:30, ukupno mijenjano 1 put.
- Zeljeznicar -
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.