Zamalo 12.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Uporedjujes pisanje nas na forumu sa onim sto je vasa zvanicna napisala????Pantelija je napisao/la:e cuj objavili 8 000
kakve to veze ima, kad je i budala bidjela da je bilo prko 12 000 na kosevu ?
drugo, vi ste pisali da je bilo 10 000 pa onda zuvanica kaze 8![]()
a nafurali se ko ludi i na krraju .... truba
Koga vi lazetePrema izvještaju agencije “Echoes” Sarajevo, putem sistema KupiKartu.ba, na utakmici protiv Zarije skenirano je 8182 kodova pojedinačnih ulaznica, a tom broju treba dodati i određen broj gostiju koji su besplatno pratili susret. Na porodičnoj tribini “Zapad Galerija”, Bordo klub je ugostio polaznike i roditelje Omladinskog pogona FK Sarajevo, Akademije FK Sarajevo, Škole fudbala “Asim Ferhatović-Hase” i igračice SFK 2000 Sarajevo, stoji u saopštenju kluba.
Ma preko 20 hiljada vas bilo. Sta ce brojaci - picke strumfovske.Pantelija je napisao/la:e cuj objavili 8 000
Ispravio sam ti post, nemoj se ljutitiZenzo je napisao/la:Prvo kolo odmah penal.![]()
KoE prvi ?
Da to nije ona Saidova mala Lakoste?Pantelija je napisao/la:nasu zvanicnu uredjuje zenska koja jedino zna nalakirati nokte i staviti sliku na instagram
shzna je napisao/la:Da to nije ona Saidova mala Lakoste?Pantelija je napisao/la:nasu zvanicnu uredjuje zenska koja jedino zna nalakirati nokte i staviti sliku na instagram
shzna je napisao/la:Da to nije ona Saidova mala Lakoste?Pantelija je napisao/la:nasu zvanicnu uredjuje zenska koja jedino zna nalakirati nokte i staviti sliku na instagram
ima imaZenzo je napisao/la:Boga mi ona vasa iz marketinga na instagramu dobra, cak ima slika iz Moldavije sto je isla na racun kluba.
Polako momčino, dok se zagrije dedicaSarajlijica1946 je napisao/la:Gdje je onaj frajer sto mi je solio pamet za Stevu Nikolica
Greška na stranici saveza, fali im jedna nula na kraju ovog broja o jučerašnjoj posjeti.Osim13 je napisao/la:
Zamalo 12.
ma jasta, nek sjedi mladi reprezentativac a ovaj truhlo nek igra.Raonffa je napisao/la:Polako momčino, dok se zagrije dedicaSarajlijica1946 je napisao/la:Gdje je onaj frajer sto mi je solio pamet za Stevu Nikolica
Halali drug, mislio sam na onog gore koji vise mrzi Sarajevo nego voli zelju. Ti si relativno normalan s obzirom da navijas za plave.Osim13 je napisao/la:Ma ja ba, kad ne znas sta ces udari sa uvredamaHordasOdMalena je napisao/la: Ne shvata papak da oni ni nemaju priliku da igraju na takvom tipu turnira. I ono se nekome smije..razumijem kakva je ovo tema, ali de ba malo rucnu
Maloprije sam vidio mladog reprezentativca u gradu, momak stigao ovamo prije nego ja, još on bio na klupi, a ja na tribinamaSarajlijica1946 je napisao/la:ma jasta, nek sjedi mladi reprezentativac a ovaj truhlo nek igra.Raonffa je napisao/la:Polako momčino, dok se zagrije dedicaSarajlijica1946 je napisao/la:Gdje je onaj frajer sto mi je solio pamet za Stevu Nikolica
Je li vas stid?shzna je napisao/la:Ma preko 20 hiljada vas bilo. Sta ce brojaci - picke strumfovske. [emoji38]Pantelija je napisao/la:e cuj objavili 8 000
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.