jesi zadovoljan zemljakom namVirtu4l je napisao/la:
Bravo Željo!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- legenda reala
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Deri Željo

Smijesno je i davati bilo kakve utiske protiv Goska. Ovo je trebalo nakantati 6-0 a ne primiti gol. Mislim da se opet malo dozemo bezveze.
Najbolji Zeljo zadnje dvije-tri godine !!!!
Ovo je ono sto hocemo da gledamo, napadacki fudbal! Dosta nam je bilo vise povlacenja protiv ekipa kao mladost, metalhege, vitez i slicnih. To nije Zeljo, Zeljo je ono sto smo vidjeli veceras!
Ne pamtim kad sam rahatnije utakmicu odgledo na Grbavici, zadnje dvije godine su trebali apaurini zadjih 10 minuta uvijek.
Vecina igraca jako dobra, pokazali da znaju, Stevu nije danas islo ali boze moj svako ima takvih dana, Saban dobio sansu i to mi je drago, i Zera bi ali se povrijedio pred mec i nisu htjeli rizikovat. Stana kakav god da je, bolji je na desnom beku od Sinise.
I btw. ove lazne mudonje Sinisa i Radinovic, pa draga upravo dajte im papire ako im se ide, publiku na Grbavici ne mogu varati!
I da zavrsim, jel @Nea poveo ono navijanje protiv cenana?
I ja se pridruzim skandiranju i onda mi kroz glavu prodje misao ako cenan ode danas, sutra covjek koji ce ga zamijenit 95% ce biti Haris Alihodzic i sjednem fino kad sam to skonto i usutim se.
I jos jednom da pitam sta radi direktor omladinske skole na klupi?????? Ako neko zna odgovor, hvala!
Ovo je ono sto hocemo da gledamo, napadacki fudbal! Dosta nam je bilo vise povlacenja protiv ekipa kao mladost, metalhege, vitez i slicnih. To nije Zeljo, Zeljo je ono sto smo vidjeli veceras!
Ne pamtim kad sam rahatnije utakmicu odgledo na Grbavici, zadnje dvije godine su trebali apaurini zadjih 10 minuta uvijek.
Vecina igraca jako dobra, pokazali da znaju, Stevu nije danas islo ali boze moj svako ima takvih dana, Saban dobio sansu i to mi je drago, i Zera bi ali se povrijedio pred mec i nisu htjeli rizikovat. Stana kakav god da je, bolji je na desnom beku od Sinise.
I btw. ove lazne mudonje Sinisa i Radinovic, pa draga upravo dajte im papire ako im se ide, publiku na Grbavici ne mogu varati!
I da zavrsim, jel @Nea poveo ono navijanje protiv cenana?
I ja se pridruzim skandiranju i onda mi kroz glavu prodje misao ako cenan ode danas, sutra covjek koji ce ga zamijenit 95% ce biti Haris Alihodzic i sjednem fino kad sam to skonto i usutim se.
I jos jednom da pitam sta radi direktor omladinske skole na klupi?????? Ako neko zna odgovor, hvala!
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Divna noc. GOSK nije neko mjerilo,ali veseli igra. Bravo Osmankovicu. Imao si jednu gresku, ali je ostalo bilo perfektno. Bravo i za Sabanadzovica. Decko koji treba da vec sad dobija odredjenu minutazu. Draze mi je njega gledati nego Markovica.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ovaj stoperski par izgurati do kraja!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Za ove sto kazu slab Gosk ja vam garantujem da bi mi sa slavkom do zadnje minute strahovali. Stvorili smo sansi u ovoj utakmici cini mi se ko u zadnjih deset utakmica.
Bice ovo dobro...imam fin osjecaj.
@irfo odma mi je to proslo kroz glavu. Gol Blagojevica i haj se brani, strahuj do kraja i veoma realna sansa da se desi hladan tus. Dobro je ovo, odlicno!
@irfo odma mi je to proslo kroz glavu. Gol Blagojevica i haj se brani, strahuj do kraja i veoma realna sansa da se desi hladan tus. Dobro je ovo, odlicno!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Najjaca scena veceras
Izlazim sa zapada ja na kapiji kad ide Amar sa sjevera raja se pozdravlja sa njim a on na drugoj strani ulice vidi Zujo i ide pozdrav
Gdje si neprijatelju kluba odakle ti ovdje

Izlazim sa zapada ja na kapiji kad ide Amar sa sjevera raja se pozdravlja sa njim a on na drugoj strani ulice vidi Zujo i ide pozdrav
Gdje si neprijatelju kluba odakle ti ovdje
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
super
ali ovo sve još ništa ne znači. opet smo dali golove is svojih šesnaest
igru mi je teško ocijeniti, gošk je za podvoz
idemo dalje ... roll Željo roll
igru mi je teško ocijeniti, gošk je za podvoz
idemo dalje ... roll Željo roll
Napokon rahat da odgledam utakmicu, napokon bez neke patnje i srkleta. Desnog beka i napadača moramo izmisliti. Amar baš u elementu večeras, cirkuzao je s kim je stigao xD
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
- plavousrcu
- Kontakt:
Otisao nisam rahat, ali sam bio rahat od prve minute. GOSK nije mjerilo, ali vraca mi se nada da cemo svi zajedno gledati ZELJU. U zadnje vrijeme nismo bili Zeljo. Cenan nakon poruke sa Juga moze traziti novi posao. Ne treba ni Upravi uteg oko vrata.
Prezadovoljan, traži loptu, otvara se, ne srlja, baš pismen i školovan igrač.legenda reala je napisao/la:jesi zadovoljan zemljakom namVirtu4l je napisao/la:
Bravo Željo!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
a znate sta mi je najvise drago bilo? sto nije bilo one uobicajene taktike nam u igri, kad se bogicevic dodaje sa drugim stoperom dva minuta i onda jedan ili drugi je nabiju u picku materinu 
Jel ovo ja sanja,jel ovo Zelja bio,da nije kakva iluzija no madzionarski trik.
- MocMahale444
Ko zna , zna!MocMahale444 je napisao/la:Kakvo kockanje protiv Goska uz duzno postovanje, uvalit im 3 komada ma ko igro.
Mi kao navijaci vise ne vjerujemo u pobjedu protiv **** Goska. Daj ba sretno nam i pamet u vugla.
Pohvale: brza igra, malo bolji pasovi, friskost se da viditi sekundu.
Ono sto sam molio igrace da sutaju s distance i svaka im cast. Zaka i Blagoje
Izvrsavanje izmjena na vrijeme i kako treba. Sve u svemu prolazna.
Kritike: opet je problem u vugla, igraci se previse opuste.
Danas slabi su bili Zec i Sinisa ( kad je usao). Snage se nema kad vecine igraca.
Neko cita forum
Cenane fajront ti je izgleda.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Isto. A i ostatak postaplavousrcu je napisao/la:Otisao nisam rahat, ali sam bio rahat od prve minute. GOSK nije mjerilo, ali vraca mi se nada da cemo svi zajedno gledati ZELJU. U zadnje vrijeme nismo bili Zeljo. Cenan nakon poruke sa Juga moze traziti novi posao. Ne treba ni Upravi uteg oko vrata.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Neandertalac
- Kontakt:
Ne sjećam se zadnje tekme da smo ovako odigrali. Kakav pozitivan šok za ekipu ova smjena trenera, lete po terenu. Prezadovoljan, prvo rezultatom pa onda igrom.
Ipak, da nas ne zavara ovo ima ovde posla pravo puno, sačekajmo i jače protivnike.
Jel' se ono skandiralo legendi kluba? Dnk_a ovo ono.
Ipak, da nas ne zavara ovo ima ovde posla pravo puno, sačekajmo i jače protivnike.
Jel' se ono skandiralo legendi kluba? Dnk_a ovo ono.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Doktor1921
- Kontakt:
Znaci ipak je do trenera a neki su pljuvali Cenana... kako samo ofirno monitrano...cuj jug tjera SD.... prica za malu djecu, al ustvari to nije bitno ono sto je bitno je da Zeljo nikad bolje nije stajao na terenu, ovakvog Zelju hoce raja da gleda a ne bunker koji nas je ubio prosle sezone i izgubio nam titulu.
E vala volim vise Nikolicevu fulu vec Slavkovi 80 min. igre.Napadacka igra je veliki napredak.Al ostaje jos tu dosta posla.Poslije 7-8 kola ce se moci reci nesto vise.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Trenutno korisnika/ca: Levin, robertkosar, tiagofaria25, trunks1946 i 64 gosta.