Brate mene evo prosralo od patetike, vidiš da uvijek ima i C opcijaEvander je napisao/la:Vjerovatno najgluplji post napisan ikad na svim mogucim forumima.
Ne znam da li bih se smijao ili plakao na ovo
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Brate mene evo prosralo od patetike, vidiš da uvijek ima i C opcijaEvander je napisao/la:Vjerovatno najgluplji post napisan ikad na svim mogucim forumima.
Ne znam da li bih se smijao ili plakao na ovo
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk

sujuuuuuuuuuu mater Cenanu
 sujuuuuuuuuuu mater Cenanu  tjeraju gaaa
 tjeraju gaaa 
pa vi bi takimcenje zavrsili sa 0-10 gol razlikom u grupnoj faziOsim13 je napisao/la:Najjaca skola fuTbala u regiJonuHajdeZeljozabiGol je napisao/la:koeeee Everton

jaaa akademacaaa
http://sportsport.ba/bh_fudbal/tezak-po ... ona/245794

Ne shvata papak da oni ni nemaju priliku da igraju na takvom tipu turnira. I ono se nekome smije..Pantelija je napisao/la:pa vi bi takimcenje zavrsili sa 0-10 gol razlikom u grupnoj faziOsim13 je napisao/la:Najjaca skola fuTbala u regiJonuHajdeZeljozabiGol je napisao/la:koeeee Everton

jaaa akademacaaa
http://sportsport.ba/bh_fudbal/tezak-po ... ona/245794
mi samaramo lestera

Sarajlijica1946 je napisao/la:Bit ce i za njih turnira, valjda nesto SDA organizuje i prije izbora.

Ma ja ba, kad ne znas sta ces udari sa uvredamaHordasOdMalena je napisao/la: Ne shvata papak da oni ni nemaju priliku da igraju na takvom tipu turnira. I ono se nekome smije..
 razumijem kakva je ovo tema, ali de ba malo rucnu
 razumijem kakva je ovo tema, ali de ba malo rucnu  

otpustis trenera dan ranije, ispo si iz evrope, radni dan, atmosfera oko kluba nije nesto i kad se uzmu u obzir te stvari posjeta jako dobra, ja sam mislio bit ce puno manjeSariel je napisao/la:Dobro je ovo bilo zeljovci ..al posjeta vala nako...
Sovke na mjestu..sve u svemu
U rasemu
Kao npr. Omladinska Liga šampiona?Sarajlijica1946 je napisao/la:Bit ce i za njih turnira, valjda nesto SDA organizuje i prije izbora.
posto penal ove sezone.Ras je napisao/la:Kao npr. Omladinska Liga šampiona?Sarajlijica1946 je napisao/la:Bit ce i za njih turnira, valjda nesto SDA organizuje i prije izbora.

Ras je napisao/la:Kao npr. Omladinska Liga šampiona?Sarajlijica1946 je napisao/la:Bit ce i za njih turnira, valjda nesto SDA organizuje i prije izbora.

Irfo ovo je bio komplimenAT..irfo je napisao/la:otpustis trenera dan ranije, ispo si iz evrope, radni dan, atmosfera oko kluba nije nesto i kad se uzmu u obzir te stvari posjeta jako dobra, ja sam mislio bit ce puno manjeSariel je napisao/la:Dobro je ovo bilo zeljovci ..al posjeta vala nako...
U rasemu

to je vec za sjest i plakatSariel je napisao/la:Irfo ovo je bio komplimenAT..irfo je napisao/la:otpustis trenera dan ranije, ispo si iz evrope, radni dan, atmosfera oko kluba nije nesto i kad se uzmu u obzir te stvari posjeta jako dobra, ja sam mislio bit ce puno manjeSariel je napisao/la:Dobro je ovo bilo zeljovci ..al posjeta vala nako...
U rasemu

Sto se tice posjete neamo mi ostali vama sta prigovarat.
Nego navikli ste nas na vece brojke..
A i niste mi jasni tita mi mrtvog..imate sve predispozicije da harate i ...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.