Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ja medju top timove ubrajam one klubove koji su favoriti za osvajanje domaceg prvenstva, a to Liverpool nije, klubovi koji se bore za titulu prvaka Evrope, a to Liverpool nije....napisah lijepo "trenutno". Nekad je Liverpool bio najbolji u Engleskoj, ta dominacija je davno prosla. Niko ne spori sjajnu historiju kluba, al' samo historiju, buducnost i realnost je 17 mjesto na tabeli i Europa Liga!!!
Prosle sezone su imali 6 klubova ispred sebe i samo zahvaljujuci krahu Portsmoutha sudjeluju u Europa Ligi.
Prosle sezone su imali 6 klubova ispred sebe i samo zahvaljujuci krahu Portsmoutha sudjeluju u Europa Ligi.
- mighty_reds
- Kontakt:
Macherano=Caceres+Hleb+13 miliona vrlo velikodusna ponuda mogu rec
za 13 miliona dovest Trezegueta i jednog zadnjeg veznog i eto...nije strasno toliko
za 13 miliona dovest Trezegueta i jednog zadnjeg veznog i eto...nije strasno toliko

The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
-
- Kontakt:
rece navijac penzionerskog kluba izgledajuci glupo ko i obicnotrebevic je napisao/la:Ja medju top timove ubrajam one klubove koji su favoriti za osvajanje domaceg prvenstva, a to Liverpool nije, klubovi koji se bore za titulu prvaka Evrope, a to Liverpool nije....napisah lijepo "trenutno". Nekad je Liverpool bio najbolji u Engleskoj, ta dominacija je davno prosla. Niko ne spori sjajnu historiju kluba, al' samo historiju, buducnost i realnost je 17 mjesto na tabeli i Europa Liga!!!

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
Dobra je to ponuda, Cacerasa nisam nesto pratio, al navijaci Juventusa kazu da je bio dobar i zale za njim, pa pretpostaviti je valjda da valja. Sto se Hleba tice on je dobar onako za klupe, a ako nadje neki motiv mogao bi ponovo biti i igracina, znanje sigurno ima, nije ni starudija skroz, ko zna, mozda bi mogao i puno pomoci Liverpoolu.
S druge strane mozda i Maskerano bude od pomoci Barceloni, Liverpool ocigledno vise nije mjesto za njega, vrlo moguce da ovaj eventualni transfer donese puno dobra i jednima i drugima. Al opet, jos uvijek se ne znaju uvjeti transfera, jos nista nije sigurno, pise se Hleba trazi Totenham, a nije sigurno ni da bi Caceres mogao u Liverpool. Vidjecemo sta ce se desiti, vjerovatno do kraja sedmice znat cemo sve
S druge strane mozda i Maskerano bude od pomoci Barceloni, Liverpool ocigledno vise nije mjesto za njega, vrlo moguce da ovaj eventualni transfer donese puno dobra i jednima i drugima. Al opet, jos uvijek se ne znaju uvjeti transfera, jos nista nije sigurno, pise se Hleba trazi Totenham, a nije sigurno ni da bi Caceres mogao u Liverpool. Vidjecemo sta ce se desiti, vjerovatno do kraja sedmice znat cemo sve
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ma dosta.Phill Jackson je napisao/la:rece navijac penzionerskog kluba izgledajuci glupo ko i obicnomi padobranac jedan u zadnjih 10 godina imamo kup uefa,lp i 2 superkupa evrope,a tvoj jadni,smjesni penzionerski klub za 60 godina ima limun evropskih trofeja,,mi smo pokemonu jedan sve zivo osvajali osim premijer lige u zadnjih 10 godina,a vama dosta toga fali,,najbolji navijaci,najbolja himna,najpoznatija tribina,najveci gradski derbi u engleskoj igramo,najbolji igrac svih vremena koji je igro u engleskoj je nas dalglish,,onda jedini je nas bob paisley 3 puta ligu prvaka osvojio..da ne nabrajam vise,,nego de mi reci jel i tebi ko onoj muppetkinji lejli uzor terry koji je ubio dijete,,ne do bog nikom takvu pamet
Tema je prezvakana. Neki nikad nece neke stvari shvatiti. Ne vrijedi.

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
-
- Kontakt:
pogotovo on nece skontat,tolko navija za penzionere da onda nije znao da su prijateljsku igrali,,kad je vidio da su rezerve i djeca iz akademije igrala kaze nije to chelseaLily je napisao/la:Ma dosta.Phill Jackson je napisao/la:rece navijac penzionerskog kluba izgledajuci glupo ko i obicnomi padobranac jedan u zadnjih 10 godina imamo kup uefa,lp i 2 superkupa evrope,a tvoj jadni,smjesni penzionerski klub za 60 godina ima limun evropskih trofeja,,mi smo pokemonu jedan sve zivo osvajali osim premijer lige u zadnjih 10 godina,a vama dosta toga fali,,najbolji navijaci,najbolja himna,najpoznatija tribina,najveci gradski derbi u engleskoj igramo,najbolji igrac svih vremena koji je igro u engleskoj je nas dalglish,,onda jedini je nas bob paisley 3 puta ligu prvaka osvojio..da ne nabrajam vise,,nego de mi reci jel i tebi ko onoj muppetkinji lejli uzor terry koji je ubio dijete,,ne do bog nikom takvu pamet
Tema je prezvakana. Neki nikad nece neke stvari shvatiti. Ne vrijedi.

ja konto ovaj sam sebi odgovara, kad ono vas dvoje imate isti avatar 

"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
-
- Kontakt:
nisam ja podvojena licnost ko legendarni cikinevjernik je napisao/la:ja konto ovaj sam sebi odgovara, kad ono vas dvoje imate isti avatar

- reds_forever
- Kontakt:
http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Tr ... 63655.html
Former Liverpool striker Ian Rush says Steven Gerrard and Fernando Torres will leave Anfield if the team fails to clinch a Champions League spot next season.
Rush, who made over 500 appearances for the Reds, told the Daily Nation that the duo are unlikely to tolerate more than a year out of Europe’s top league.
“It’s four years since they won anything. Players like Steven Gerrard and Jamie Carragher don’t want to be part of a team that doesn’t win, neither does any other top player in the club,” Rush said.
“They’ve always wanted to win the league. Players like Gerrard and Fernando Torres will stay another season, but if the same thing happened next season, that’s when they’d start to look around for somewhere else.”
Former Liverpool striker Ian Rush says Steven Gerrard and Fernando Torres will leave Anfield if the team fails to clinch a Champions League spot next season.
Rush, who made over 500 appearances for the Reds, told the Daily Nation that the duo are unlikely to tolerate more than a year out of Europe’s top league.
“It’s four years since they won anything. Players like Steven Gerrard and Jamie Carragher don’t want to be part of a team that doesn’t win, neither does any other top player in the club,” Rush said.
“They’ve always wanted to win the league. Players like Gerrard and Fernando Torres will stay another season, but if the same thing happened next season, that’s when they’d start to look around for somewhere else.”
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- TheScouser
- Kontakt:
Šipu r***u, ko te *ebe, možemo mi i bez tebe.Los*Blancos je napisao/la:
Hijo de puta
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Nemojda budete sabani , covjek ide a vi odmah nasli pljuvat po njemu , pa mozda je se zasitio LFC engleske i svega pa otkad je on kod nas , dok je igro bio je odlican , nema smisla da kenjate po njemu mozda ima neke razloge sto zeli da ide a ako i hoce neka ide , nece LFC propasti ako Javier ode, Hvala mu za sve sto je ucinio za Liverpool i sve najbolje u karijeri
YOU'LL NEVER WALK ALONE

YOU'LL NEVER WALK ALONE
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
- TheScouser
- Kontakt:
15 miliona za igraca od 30 godina nije malo. Hvala mu za svaku minutu i sav ulozen trud. Vidjeli smo kolike su njegove mogucnosti u ponedjeljak navecer.Stivi_Dzi je napisao/la:http://lfz2004.wordpress.com/2010/08/25 ... king-ship/
izgleda da ide Dirk !
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
Men se cini da ova vasa uprava nastoji rasprodati sto vise igraca i uzeti novce u padze, hebo pojacanja. I za Maskerana izgleda da insistiraju na 25 miliona u kesu, i za Kuyta hoce samo kes, a ovaj Poulsen zvani bager mogo bi vam i biti najvece pojacanja. Interes je izgleda uzeti pare, a klub ko hebe. Zao mi je sto tako jedan veliki klub vodi olos neka, valjda i vas kupi kakav arap, oni su izgleda najbolji, daju pare i nije im u interesu zarada nego se onako zahebavaju samo, nisu prokleti ko ameri i zidovi.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
E ovako, za ovo pljuvanje Mascherana....ne slaćem se ni ja s tim, ali nije morao da sere ovoliko...uporedimo ga s Riiseom, koji je također Liverpoolu dao sve što je imao, i otišao kad je osjetio da je vrijeme. Niko mu ni riječi nije rekao, jer je bio fer i korektan i bez riječi otišao. Isto je bilo i s Luis Garciom i Hyypiom. Oni su samo prvi koji su mi pali na pamet. Jer stvarno, Maschov način nije onaj pravi. To je to.
Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Ma nek ide,uzeti 25 miliona za njega probati dovesti još nekog destruktivca i gotovo.Nije ni prvi ni zadnji koji odlazi.
Žao mi je jer je dobar nogometaš,borio se srcem prethodnih sezona,jedan od najvažnijih igrača ali šta je tu je...Sami smo sebi najviše krivi je ne igramo LP,nismo u borbi za naslov u EPL zbog toga igrače i odlaze.
Žao mi je jer je dobar nogometaš,borio se srcem prethodnih sezona,jedan od najvažnijih igrača ali šta je tu je...Sami smo sebi najviše krivi je ne igramo LP,nismo u borbi za naslov u EPL zbog toga igrače i odlaze.
FK Pjetlovi
- Thunderstruck
- Kontakt:
Covjek vise voli zenu nego LIverpoolkurdt je napisao/la:Onaj hodgson nije dobar lik sve neke kostolomce dovodi u vezni red bicemo prvi na onoj tabeli s crvenim kartonima
Sta ozeni crni masch zena ti glupa ko barcini navijaci

"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
U Francuskoj ima destruktivaca milion (mora bit jedan kako valja)
Mascha prodat ga, nema potrebe pljuvat po igracima... 

TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Zeljeznicar za zivot cijeli
to stoka radi odkad je dosla u Liverpool, nisu ulozili nista u Liverpool, samo su nabili dug klubu, ali dok je bio rafa neki navijaci Liverpoola to nisu zeljeli vidjeti, jer samo je bilo vazno da rafa ode, jer za njega se lijepe polovnjaci, sad bi volio cuti od tih istih koji su tad govorili u cemu je sad problem, nije valjda da se i za Roya lijepe polovnjaciRomariooo je napisao/la:Men se cini da ova vasa uprava nastoji rasprodati sto vise igraca i uzeti novce u padze, hebo pojacanja. I za Maskerana izgleda da insistiraju na 25 miliona u kesu, i za Kuyta hoce samo kes, a ovaj Poulsen zvani bager mogo bi vam i biti najvece pojacanja. Interes je izgleda uzeti pare, a klub ko hebe. Zao mi je sto tako jedan veliki klub vodi olos neka, valjda i vas kupi kakav arap, oni su izgleda najbolji, daju pare i nije im u interesu zarada nego se onako zahebavaju samo, nisu prokleti ko ameri i zidovi.

znaci stoka je godinama nabijala klub dugu, zarađivalo se na transferima, vejrovali ili ne, ali samo se pricalo o tome kako rafa trosi veliki novac, a to nije bila istina, bivsi menager aston vile je vise dobio do vlasnika da potrosi nego rafa, a da ne govorim o tottenhemu, pa vlasnici citya su samo za ovah prealzni rok dali vise love nego vlasnici Liverpoola u zadnjih 10 godina
ali bivsi vlasnik nije nabio veliki dug klubu, i samo se moze kriviti zbog toga sto je tako lahko prodao klub amerikancima, za neki milion vise, i zbog obecanja amerikanaca da ce izgraditi stadion, zato se sad nadam da ce dobro provjeriti ciju ce ponudu prihvatiti, i da se nece napraviti opet iste greske, dobro je sto 5 ljudi odlucuje o tome ko ce biti novi vlasnik, a novi vlasnik ce sigurno doci do kraja godine
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- VolimLiverpool
- Kontakt:
ovim chelseavcu cu samo reci da je Liverpool ipak favorit u Premiershipu,jer druze moj sezona je dugaa....jako dugaaa.....tako da .....4 titule samo imate mi imamo 4.5 puta vise....,,,i nemoj nesto pametovat brate..,,,trofejniji smo tim od vas i to ne malo trofejniji.....a trenutno ste vi bolji sigurno....al da Liverpool deset godina bude ovakav kakav je sad opet nas ne mozete stici u titulama......zao mi je vassss......
You'll never walk alone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.