AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

senad_flamin
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la senad_flamin » 25 avg 2010, 12:44

A_d_0 je napisao/la:Bilo bi lijepo kada bi i mi nekada ovako za Kaku organizovali. I on je previse uradio za Milan.
slazem se !!! :) :) ...KAKA 22 ....on je igrao svaku utakmicu srcem.....
-RIVALDO-

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 25 avg 2010, 17:45

danas galiani bio na sastanku u barceloni u vezi ibrahimovića, nikakvih informacija nema kako je sastanak završio i jesu li nešto dogovorili.
inače uefa je već izbacila nosioce grupa za LP i milan je među njima kao i prošle godine, opet real u drugoj grupi, kao da gledam da će opet biti u istoj grupi 8-)
mada su lakše s njima igrali nego sa na papiru najlošijim cirihom.
ovaj urugvajac koji je došao igra i desnog beka i veznog igrača, tako da su vjerovatnije doveli zbog beka, nema puno podataka o njemu, našao sam samo da je igrao na svjetskom u-20 za urugvaj, al nije gori od odda sigurno
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 25 avg 2010, 17:47

Rijetki su koji mogu biti gori od Odda. Ustvari nema ih nikako.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 25 avg 2010, 18:10

I ja bi reko da nema sanse da Ibra predje kod vas, mozda sledeceg ljeta,uz neku razmjenu, ja bi najvise volio vaseg Silvu stopera,on bi sledece sezone dobro dosao Barci jer Puyol je ostario , sto se tice Pata , po meni on je precijenjen, Barci ne treba, ne bi imo mjesta da igra, nije on nista bolji ni od Bojan, a Pedro je je za njega vec klasa vise. Jeste Pato veliki talenat, al nekako nikako da se dokaze, povrede ga uhebase, i bilo kako bilo ovakav kakav je sad ne bi imao mjesta u Barci da nam ga dzaba date.

Jedini igrac Milana koji bi bio interesantan Barci u ovom trenutku je mislim Silva, jer je stoper kakav bi godio Barci, a sto se Ibre tice, nema smisla da vam ga dajemo na posudbe kad smo ga platili astronomski, a vi sigurno nemate 50 miliona da ga platite. Opet, vidjecemo sta ce biti, moze se desiti na polusezeni da vam ga damo na posudbu onako dzabe, u ime prijateljskih odnosa.

Veceras se nadamo lijepoj utakmici, bice lijep docek za Dinha, valjda i on prikaze one svoje magije, pozelio sam to vidjeti, pa cak i ako nam valja primati golove zbog njegovih marifetluka.

Usput, puno sezone Milanu u narenoj sezoni, valjda vam ova bude kako treba i da osvojite titulu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 25 avg 2010, 18:17

Romariooo je napisao/la:I ja bi reko da nema sanse da Ibra predje kod vas, mozda sledeceg ljeta,uz neku razmjenu, ja bi najvise volio vaseg Silvu stopera,on bi sledece sezone dobro dosao Barci jer Puyol je ostario , sto se tice Pata , po meni on je precijenjen, Barci ne treba, ne bi imo mjesta da igra, nije on nista bolji ni od Bojan, a Pedro je je za njega vec klasa vise. Jeste Pato veliki talenat, al nekako nikako da se dokaze, povrede ga uhebase, i bilo kako bilo ovakav kakav je sad ne bi imao mjesta u Barci da nam ga dzaba date.

Jedini igrac Milana koji bi bio interesantan Barci u ovom trenutku je mislim Silva, jer je stoper kakav bi godio Barci, a sto se Ibre tice, nema smisla da vam ga dajemo na posudbe kad smo ga platili astronomski, a vi sigurno nemate 50 miliona da ga platite. Opet, vidjecemo sta ce biti, moze se desiti na polusezeni da vam ga damo na posudbu onako dzabe, u ime prijateljskih odnosa.

Veceras se nadamo lijepoj utakmici, bice lijep docek za Dinha, valjda i on prikaze one svoje magije, pozelio sam to vidjeti, pa cak i ako nam valja primati golove zbog njegovih marifetluka.

Usput, puno sezone Milanu u narenoj sezoni, valjda vam ova bude kako treba i da osvojite titulu
svašta ti napisao, al pedro da je klasa za pata je smješno,
a druga stvar taman da 15 igrača milana ima mjesta u barsi to nije predmet nikakvih razgovora, jer ibra ili ide na posudbu ili prelazi za keš ili ne prelazi nikako, eventualno dolazi u obzir razmjena uz doplatu sa borielom il huntelarom, nikako silvom.
treće to što ste ga vi preplatili i dali etooa i 70 m ili8 koliko već ne znači da on toliko stvarno vrijedi, ako vam ikad iko ponudi 40 m treba da budete presretni, inter vas je izlevatio kao nikad niko u fudbalu prošle godine.
a četvrto stavi kakav link za utakmicu :lol:

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 25 avg 2010, 18:20

Hahahahahaa Pedro klasa za Pata hahaha, Krkic jednak sa Patom hahahahaha. Covjek ima priblizno golova koliko i nastupa u Seriji A i on meni nasao nekog Pedra za kojeg se prekuce culo. Boze sacuvaj.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 25 avg 2010, 18:25

A_d_0 je napisao/la:Hahahahahaa Pedro klasa za Pata hahaha, Krkic jednak sa Patom hahahahaha. Covjek ima priblizno golova koliko i nastupa u Seriji A i on meni nasao nekog Pedra za kojeg se prekuce culo. Boze sacuvaj.
taj pedro stariji 3 godine od pata i sa svojih 23 godine dao svega 12 golova za barsu, pato sa 20 godina 6 dao u internacionalu i 36 u milanu, 2 za brazilsku prvu reprezentaciju, a prošao sve mlađe kategorije i nazabijao se ko lud

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 25 avg 2010, 18:26

tony-mortale je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:Hahahahahaa Pedro klasa za Pata hahaha, Krkic jednak sa Patom hahahahaha. Covjek ima priblizno golova koliko i nastupa u Seriji A i on meni nasao nekog Pedra za kojeg se prekuce culo. Boze sacuvaj.
taj pedro stariji 3 godine od pata i sa svojih 23 godine dao svega 12 golova za barsu, pato sa 20 godina 6 dao u internacionalu i 36 u milanu, 2 za brazilsku prvu reprezentaciju, a prošao sve mlađe kategorije i nazabijao se ko lud
Svasta ces procitat ovdje. Pusti ih bolan svaka ekipa bi voljela imati najboljeg mladog igraca svijeta a oni ko fol nesto pametuju sad.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 25 avg 2010, 18:39

Momci, Pedro je prosle sezone explodirao, igrao je velike utakmice, dao je gol u el classicu, dao je gol i Interu u polufinalu lige prvaka, strijelac je bio dosta vaznih golova, uz to jos sjajno je igrao i u polju, trkac je veliki, zna asistirati, bas ono kompletan igrac. Bio je i clan svjetskog prvaka Spanije, i tu je odigrao sasvim dobro. S druge strane gdje je bio Pato, il povrijedjen il igra nedovoljno oporavljen. Ne kazem je da on nije veliki talenat, al jednostavno momci, nema ga na mapi, ne kazem ja da on nece biti moz da puno bolji od Pedra u buducnosti, al sad to jednostavno nije i mozda nikad nece ni biti. Jbg, ja pisem realne stvari, tako je kako je.

Sto se Ibre tice evo upravo sam citao neki clanak o posjeti Galijanija i rucku s Rosselom, nista opet nije konkretno receno, zamuljano se sve nesto prica, postoji ta informacija da Milan nudi 25-30 miliona plus Boriela za Ibru, al i to je jbg smijesno, vrijedi Ibra 50 miliona sigurno jer je jedan od najboljih igraca svijeta, i nismo se mi zahebali nista kad smo dali Eta i 40 miliona za njega, Etu je isticao ugovor i morali smo ga se rijesti kako tako, Ibra je odigrao solidnu sezonu, da nije bilo nekoliko tih povreda vjerovatno bi se i brze i bolje uklopio. Posto ce vjerovatno ostati i ovu sezonu, sigurno cemo ga vidjeti jos i boljeg.

Jos jedan bitan detalj ove price je Ibra najvjerovatnije i ne zeli da ide u Milan , i onda je dogovor nemoguc, njegov menadzer odbija tu mogucnost, a ako ode iz Barce, v jerovatno ce u englesku kako je i sam govorio. Nekako mi se cini da je cijela ova prica samo manipulacija vodecih ljudi Milana i prodavanje price suplje navijacima da se sakrije vlastita nesposobnost, umjesto da pojacavaju klub s igracima koje realno mogu dovesti, oni prodaju dumangije.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 25 avg 2010, 18:44

Romariooo je napisao/la:Momci, Pedro je prosle sezone explodirao, igrao je velike utakmice, dao je gol u el classicu, dao je gol i Interu u polufinalu lige prvaka, strijelac je bio dosta vaznih golova, uz to jos sjajno je igrao i u polju, trkac je veliki, zna asistirati, bas ono kompletan igrac. Bio je i clan svjetskog prvaka Spanije, i tu je odigrao sasvim dobro. S druge strane gdje je bio Pato, il povrijedjen il igra nedovoljno oporavljen. Ne kazem je da on nije veliki talenat, al jednostavno momci, nema ga na mapi, ne kazem ja da on nece biti moz da puno bolji od Pedra u buducnosti, al sad to jednostavno nije i mozda nikad nece ni biti. Jbg, ja pisem realne stvari, tako je kako je.

Sto se Ibre tice evo upravo sam citao neki clanak o posjeti Galijanija i rucku s Rosselom, nista opet nije konkretno receno, zamuljano se sve nesto prica, postoji ta informacija da Milan nudi 25-30 miliona plus Boriela za Ibru, al i to je jbg smijesno, vrijedi Ibra 50 miliona sigurno jer je jedan od najboljih igraca svijeta, i nismo se mi zahebali nista kad smo dali Eta i 40 miliona za njega, Etu je isticao ugovor i morali smo ga se rijesti kako tako, Ibra je odigrao solidnu sezonu, da nije bilo nekoliko tih povreda vjerovatno bi se i brze i bolje uklopio. Posto ce vjerovatno ostati i ovu sezonu, sigurno cemo ga vidjeti jos i boljeg.

Jos jedan bitan detalj ove price je Ibra najvjerovatnije i ne zeli da ide u Milan , i onda je dogovor nemoguc, njegov menadzer odbija tu mogucnost, a ako ode iz Barce, v jerovatno ce u englesku kako je i sam govorio. Nekako mi se cini da je cijela ova prica samo manipulacija vodecih ljudi Milana i prodavanje price suplje navijacima da se sakrije vlastita nesposobnost, umjesto da pojacavaju klub s igracima koje realno mogu dovesti, oni prodaju dumangije.
druzee smjestit ce mo ovaj tvoj post na temu sa Vicevima !!!!!!
-RIVALDO-

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 25 avg 2010, 18:48

Molim te Romario pogledaj statistiku Pata,njegove igracke sposobnosti i dobit ces da je u svim segmentima igre jaci od Pedra,da daje troduplo vise golova i da igra na svjetskoj sceni trecu sezonu evo. Koliko god ti navijao za Barcelonu moras priznat da je Pato bolji od svakog mladog igraca svijeta ne samo Barcelone a ako to neces da priznas molim te nemoj onda ni da pises te gluposti o Pedru jer me samo nerviras.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 25 avg 2010, 18:50

koliko god ja volio pedra (inace mi je uz messija najdrazi igrac), moram priznat da je pato ipak bolji od njega.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 25 avg 2010, 18:51

Wolverine je napisao/la:koliko god ja volio pedra (inace mi je uz messija najdrazi igrac), moram priznat da je pato ipak bolji od njega.
Uvijek u zivotu treba biti realan.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 25 avg 2010, 18:56

Hah, samo ti izdvoji nesto sto je smijesno ili nije istinito, ja koliko znam Pedro je svjetski prvak, Pato u svojoj reprezentaciji nije bio ni medju prvih 20, nisam ga nesto bogzna primijetio ni u Ligi prvaka (osim dobre utakmice protiv Reala) ni u Italiji. Drag je on meni igrac, vjerovatno je i veci talenat od Pedra, i volio bi da ga povrede zaobidju i da zablista, al nema ga na mapi brate u realnom svijetu fudbala danas, ako je tebi ovo vic, slobodno tako i objavi , a hoce li se neko nasmijati, ostaje da se vidi
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 25 avg 2010, 18:58

Pitanje za tebe:

Gledas li ti i jedan drugi klub sem Barce?
Kako si zakljucio da ga nema na mapi?
Kako Pedro moze biti bolji od njeg? Odnosno po cemu je bolji?
To za repku ti je pravo glupo svi znamo kakav je selektor Dunga.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 25 avg 2010, 18:58

A_d_0 je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:koliko god ja volio pedra (inace mi je uz messija najdrazi igrac), moram priznat da je pato ipak bolji od njega.
Uvijek u zivotu treba biti realan.
pa stavio sam gore već jednom

e sad da mi je znati koga nema na mapi a ko zabija, inače za tog pedra sa 17 godina je znala familija i 3 jarana a patak razvaljivao u brazilskoj seriji a a sa 18 i u talijanskoj seriji a, još sam zanemario koliko je teže dati gol u italiji nego u španiji, kaže romarijo dao pedro gol reala, a pato nije jel?? :lol:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 25 avg 2010, 19:13

ako dodje Ibra,svaka cast,posao kako treba ;)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 25 avg 2010, 19:21

A_d_0 je napisao/la:Pitanje za tebe:

Gledas li ti i jedan drugi klub sem Barce?
Kako si zakljucio da ga nema na mapi?
Kako Pedro moze biti bolji od njeg? Odnosno po cemu je bolji?
To za repku ti je pravo glupo svi znamo kakav je selektor Dunga.
Steta jbg veceras smo mogli obojicu gledati na djelu, al eto koliko znam tog Pata opet nema.

sto se tice pitanja ovih, gledam naravno i druge klubove, sto nisam Milan gledao puno nije do mene, nije ga ni bilo u zavrsnici LP, niti je bilo Pata na SP, i ja mislim da je Dunga pogrijesio sto ga nije vodio, al tako je kako je, a ta prica koju vi potencirate je samo ono u domenu Sta bi bilo kad bi bilo. Pedro je trnutno bolji igrac od njega zato sto je jednostavno vise pokazao o ve sezone, ja govorim trenutno, Pato je bio bolji prije jer se za Pedra fakticki nije ni znalo ili ti Pedra nije bilo na mapi. Sta ce biti u buducnosti ne znam ni ja ni vi, ostaje da se vidi, samo sam iznio cinjenicu da je Pedro trenutno bolji ili ti korisniji igrac od Pata.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 25 avg 2010, 19:23

Znaci Sneijder najbolji igrac svih vremena jer je u OVOJ sezoni najvise pokazao. Odlicna logika nema sta. Pato je i ove sezone da 15+ golova u mnogo tezoj za igri Seriji A i realno mnogo slabijem Milanu. Spominjes Pedrov gol Realu,Pato je dao 2 pa sta? Uglavnom i ove sezone je Pato bio bolji i bio je prosle 3 i bice narednih 10.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 25 avg 2010, 19:26

trenutno je pato najbolji igrač brazila u utakmici sa SAD kad već banalizuješ :roll: ,
a ne igra sa barsom kao ni flamini, abiati, zambrota i još dosta njih jer je to PRIJATELJSKA utakmica, a u nedelju igra PRVENSTVENU.
ti misliš da je pdero bolji, al mišljenje je ko i šupak svako ga ima, al ne znači da je to stvarno tako, daj ijedan relevantan podatak iz kojeg se vidi da je pedro bolji, pusti ti svoj lični osjećaj, ja sat stavio po čemu je pato bolji i to ne malo bolji nego barem 3 puta, kad on bude imao 23 godine imače 5 puta bolju statistiku od pedrita.
linkovi
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?&matc ... art=sports

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.