FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Naravno da ce Borac imati podrsku,kao sto je ima na svakoj utakmici.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
Vodimo 1-0,strijelac Nikolic 85 minut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
POBJEDA!!!!!!
Trecu godinu zaredom pobjedjujemo u Zenici!
Drugo ovogodisnje gostovanje i druga pobjeda a u Banjaluci nismo pobjedili nikoga u zadnjih 5 utakmica. Zeljo kup,Olimpik,Lozana,Siroki Brijeg,Velez
Moze li ikako da igramo sve u gostima?

Drugo ovogodisnje gostovanje i druga pobjeda a u Banjaluci nismo pobjedili nikoga u zadnjih 5 utakmica. Zeljo kup,Olimpik,Lozana,Siroki Brijeg,Velez

Moze li ikako da igramo sve u gostima?

- drinin vuk
- Kontakt:
Nece Drina na kraju sezone imati na kraju ni 15 bodova, a kamoli da ostanedrinin vuk je napisao/la:Čestitke ,dabogda osvojili PL,a mi opstali!

Najbolje resenje za Borac da promjene narcisa trenera koji misli da je najlepši i krenu sa boljim igrama jer vlado jagodic je obican folirant i kvazi trener i spletkaros koji voli samo svoj novcanik-CJELA BANJA LUKA ZNA KAKAV JE,,,,,Dule 078 je napisao/la:POBJEDA!!!!!!
Drugo ovogodisnje gostovanje i druga pobjeda a u Banjaluci nismo pobjedili nikoga u zadnjih 5 utakmica. Zeljo kup,Olimpik,Lozana,Siroki Brijeg,Velez![]()
![]()
![]()
Moze li ikako da igramo sve u gostima?![]()
![]()
![]()
![]()
pabizo je napisao/la:Najbolje resenje za Borac da promjene narcisa trenera koji misli da je najlepši i krenu sa boljim igrama jer vlado jagodic je obican folirant i kvazi trener i spletkaros koji voli samo svoj novcanik-CJELA BANJA LUKA ZNA KAKAV JE,,,,,Dule 078 je napisao/la:POBJEDA!!!!!!
Drugo ovogodisnje gostovanje i druga pobjeda a u Banjaluci nismo pobjedili nikoga u zadnjih 5 utakmica. Zeljo kup,Olimpik,Lozana,Siroki Brijeg,Velez![]()
![]()
![]()
Moze li ikako da igramo sve u gostima?![]()
![]()
![]()
![]()
Jedino ti izgleda neznas kakav je...

Promenite bolan narcisa trenera jer je kvazi trener i JAVNA JE TAJNA da mu je zatvorena tekma u Zvorniku i Zenici i to nije njegov uspjeh vec zasluga ljudi koji su to odradeli-----vlada jagodic je promasaj i to veliki u Borcu i zato dok je vrijeme njega van Borca,,,,,,Dule 078 je napisao/la:Vodimo 1-0,strijelac Nikolic 85 minut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
pabizo je napisao/la:Promenite bolan narcisa trenera jer je kvazi trener i JAVNA JE TAJNA da mu je zatvorena tekma u Zvorniku i Zenici i to nije njegov uspjeh vec zasluga ljudi koji su to odradeli-----vlada jagodic je promasaj i to veliki u Borcu i zato dok je vrijeme njega van Borca,,,,,,Dule 078 je napisao/la:Vodimo 1-0,strijelac Nikolic 85 minut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
jedini promasaj borca je dzimi maric a jagodic ne vjerujem da je kvazi trener ali opet vrijeme ce pokazati.
-
- Kontakt:
Drugi tim borca juce u kontrolnoj utakmici protiv Vrbasa pobjedio sa 4-1 (poluvrijeme 0-1 )
Golovi za Borac : Petric, Sreco 2x, Hodžić
Golovi za Borac : Petric, Sreco 2x, Hodžić
TREĆI PUT ČASTIMO !
Da je ostao Maric nigdje vas ne bi bilo, ovako ste opet kandidati za prvaka, Jagodic vrati izgubljene bodove.
Cuva Bog Zelju svog!
-
- Kontakt:
ocito su i u upravi borca imali istu procjenumirzza je napisao/la:Da je ostao Maric nigdje vas ne bi bilo, ovako ste opet kandidati za prvaka, Jagodic vrati izgubljene bodove.

TREĆI PUT ČASTIMO !
Da. ja sam već napravio strategiju analizirajući raspored. Nakon domaće pobjede protiv Slavije u subotu,poraza na Koševu,domaće pobjede protiv Zrinjskog,pozitivnog rezultata u Banovićima,dolaze nam dvije domaće utakmice protiv Slobode i Rudara,nakon kojih bismo po mojoj procjeni trebali zasjesti na prvo mjesto i ostati tu do kraja!Da je ostao Maric nigdje vas ne bi bilo, ovako ste opet kandidati za prvaka
Ali,slab sam prognozer,pa nemojte ova moja predviđanja uzimati suviše ozbiljno. Prognozu sam najviše temeljio na kvalitetu našeg igračkog kadra i činjenici da će Vlado jagodić u ovom periodu imati dvije reprezentativne pauze po 14 dana,kada će vjerovatno ekipu voditi na Kozaru na mini pripreme i imati vremena da sve posloži do savršenstva.A do tada će se naveliko vratiti i Marko Maksimović,a vjerovatno i Darko Maletić. Ma bićemo beton!
Zadnja izmjena: Dule 078, dana/u 26 avg 2010, 14:35, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
hmmm iako nam tradicija sa gostovanja na kosevu ne ide na ruku, mislim da si nam prebrzo upisao poraz u sarajevu, jer borac ima ekipu za gostovanja, cak bolju nego za domacinstva.Dule 078 je napisao/la:Da. ja sam već napravio strategiju analizirajući raspored. Nakon domaće pobjede protiv Slavije u subotu,poraza na Koševu,domaće pobjede protiv Zrinjskog,pozitivnog rezultata u banovićima,dolaze nam dvije domaće utakmice protiv Slobode i Rudara,nakon kojih bismo po mojoj procjeni trebali zasjesti na prvo mjesto i ostati tu do kraja!Da je ostao Maric nigdje vas ne bi bilo, ovako ste opet kandidati za prvaka
Ali,slab sam prognozer,pa nemojte ova moja predviđanja uzimati suviše ozbiljno.
To sa sarajevom ce da bude derbi u kojem je svaki rezulat moguc, ali defintivno se ne moze govoriti unaprijed o porazu, jer se u sarajevu moze igrati a borac po meni ipak ima jacu ekipu od sarajeva, doduse na strani sarajeva ce biti domacinstvo, navijaci i euforija. U svakom slucaju bice neizvjesno u tom derbiju, po meni su moguca sva tri znaka.
a ostalo, pa tu bi se slozio s tobom
TREĆI PUT ČASTIMO !
@ borcev_navijac...pa gdjesi covjece
vracate se pomalo,nedostaje razlicitih konstruktivnih misljenja..neka,neka bujrum

1921-2011
I ovaj jadni drugoligas Lozana kako ste ga vi nazivali kako stvari u 73. minuti stoje ce izgleda i u Ligu Evrope i to slicnim rezultatom ce da izbaci jednu mocnu Lokomotivu iz Moskve, tako da molim strucnjaci po tlinest godina se vise ne javljaj te i ne analizirajte timove 

A secas se kada sam ja rekao da je Lozana drugoligas koji je pravo jak,tada su mi se svi smejali govorili kako ih Borac mora izbaciti jer su jaci,a sada tih istih nigde nema da vide da je jedna "jadna" Lozana usla u EL.Vlado PD je napisao/la:I ovaj jadni drugoligas Lozana kako ste ga vi nazivali kako stvari u 73. minuti stoje ce izgleda i u Ligu Evrope i to slicnim rezultatom ce da izbaci jednu mocnu Lokomotivu iz Moskve, tako da molim strucnjaci po tlinest godina se vise ne javljaj te i ne analizirajte timove
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
borcev_navijac je napisao/la:hmmm iako nam tradicija sa gostovanja na kosevu ne ide na ruku, mislim da si nam prebrzo upisao poraz u sarajevu, jer borac ima ekipu za gostovanja, cak bolju nego za domacinstva.Dule 078 je napisao/la:Da. ja sam već napravio strategiju analizirajući raspored. Nakon domaće pobjede protiv Slavije u subotu,poraza na Koševu,domaće pobjede protiv Zrinjskog,pozitivnog rezultata u banovićima,dolaze nam dvije domaće utakmice protiv Slobode i Rudara,nakon kojih bismo po mojoj procjeni trebali zasjesti na prvo mjesto i ostati tu do kraja!Da je ostao Maric nigdje vas ne bi bilo, ovako ste opet kandidati za prvaka
Ali,slab sam prognozer,pa nemojte ova moja predviđanja uzimati suviše ozbiljno.
To sa sarajevom ce da bude derbi u kojem je svaki rezulat moguc, ali defintivno se ne moze govoriti unaprijed o porazu, jer se u sarajevu moze igrati a borac po meni ipak ima jacu ekipu od sarajeva, doduse na strani sarajeva ce biti domacinstvo, navijaci i euforija. U svakom slucaju bice neizvjesno u tom derbiju, po meni su moguca sva tri znaka.
a ostalo, pa tu bi se slozio s tobom
Uz podrsku 15-tak hiljda Hordi padali su redom Spartak,Helsinborg,Cluj se provukao mislim da uz veliko uvazavanje Borac nema sta traziti,pa 3 komada je na Kosevu primao i bez publike!

-
- Kontakt:
Poslije bitke je lako biti general, ali ovog puta mnogo ljudi i prije "bitke" govorilo je da je lozana jaka ekipai da to sto je drugoligas predstavlja samo varku.
Imaju u vidu sad ovaj rezultat lozane i njen plasman u grupu, a znajuci da je borac odigrao 1-0 i 1-1 uz to primio dva potpuno bezvezna gola, sto govori da je lako mogao i proci , rekao bih da je borac , kao i siroki i zrinjski pokazao kjako timovi iz ove lige mogu ravnopravno igrati sa evropskim ekipama, mozda ne bas onim najkvalitetnijim ali ovim sto konkurisu za ligu evrope defitnitvno da i da se uskoro i borac kao i drugi jaci timovi iz ove lige mogu nadati prolasku u grupu lige evrope, ( u grupu lige sampiona malo teze)
Iako su mnogi u banjaluci ispadanje protiv lozane shvatili tragicno jer se radi o svajcarskom drugoligasu, pokazuje se sad da je to bila neosnovana percepcija te da je borac iospao od jedne dobre evropske ekipe i to uopste ne sramno.
@januar
Sarajevo u ovom trenutku ima ne toliko kvalitetan koliko borben tim nosen navijackom euforijom i tri vezane pobjede kod kuce.
vidjecemo 11.09. sta ce biti, ali ja sam puno blizi kalkulisanju sa nerjesnim rezultatom ili eventualno pobjedom borca nego pobjedom sarajeva je u duyno postovanje po meni borac ima dosta bolji tim od sarajeva . Iako ce imati prednost domaceg terena i navijacku podrsku sarajevo ove godine jos nije igralo sa tako dobrom i cvrstom ekipom kao sto je borac u gostima, tako da ove tri domace pobjede dosad nisu bas tako siguran pokazatelj nepobjedivosti sarajeva kod kuce.
na kraju krajeva i celik je imao yavidnu podrsku robijasa u zenici i euforiju pa su izgubili, a njih ste jedva dobili na kosevu
Imaju u vidu sad ovaj rezultat lozane i njen plasman u grupu, a znajuci da je borac odigrao 1-0 i 1-1 uz to primio dva potpuno bezvezna gola, sto govori da je lako mogao i proci , rekao bih da je borac , kao i siroki i zrinjski pokazao kjako timovi iz ove lige mogu ravnopravno igrati sa evropskim ekipama, mozda ne bas onim najkvalitetnijim ali ovim sto konkurisu za ligu evrope defitnitvno da i da se uskoro i borac kao i drugi jaci timovi iz ove lige mogu nadati prolasku u grupu lige evrope, ( u grupu lige sampiona malo teze)
Iako su mnogi u banjaluci ispadanje protiv lozane shvatili tragicno jer se radi o svajcarskom drugoligasu, pokazuje se sad da je to bila neosnovana percepcija te da je borac iospao od jedne dobre evropske ekipe i to uopste ne sramno.
@januar
Sarajevo u ovom trenutku ima ne toliko kvalitetan koliko borben tim nosen navijackom euforijom i tri vezane pobjede kod kuce.
vidjecemo 11.09. sta ce biti, ali ja sam puno blizi kalkulisanju sa nerjesnim rezultatom ili eventualno pobjedom borca nego pobjedom sarajeva je u duyno postovanje po meni borac ima dosta bolji tim od sarajeva . Iako ce imati prednost domaceg terena i navijacku podrsku sarajevo ove godine jos nije igralo sa tako dobrom i cvrstom ekipom kao sto je borac u gostima, tako da ove tri domace pobjede dosad nisu bas tako siguran pokazatelj nepobjedivosti sarajeva kod kuce.
na kraju krajeva i celik je imao yavidnu podrsku robijasa u zenici i euforiju pa su izgubili, a njih ste jedva dobili na kosevu
TREĆI PUT ČASTIMO !
-
- Kontakt:
Evo me u BL. Dobro ste sredili ovaj stadion. Sminka je.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.