Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
**** mater ko nam je sve u klubu.BordoArmy88 je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:Dok vi razglabate imenima novog trenera, brzo cu vas podsjetit ko to bira treneraa i ko to uopste vodi nas klub te kakvi su to fudbalski strucnjaci i magovi.
uvazeni "predsjednik borda direktora"
uvazeni teh. direktor i naravno gospodin lijevo koji zahvaljujuci uvazenom teh. direktoru i dan danas uzima lovu na ustrb kluba
uvazena njuska koja je zaduzena za sportski segment, defacto sportski direktor jer su uvazena gospoda bordovi toliko izmijesali svoje pozicije da sta god da kazes nisi u pravu
uvzena khm khm direktorica
uvazeni pr kluba koji je banovao bar 10 hiljada ljudi na drustvenim mrezama, alal ti cufte mladicu
uvazeni nepreyebeni
uvazena mlada voditeljica marketinga, kako je i kojim predispozicijamaa 'nasjela' na poziciju, ostavit cemo masti.
ps-iza nje je navodno tim od 11 ljudi, straaasan posao rade. uvazeni.
preuvazeni sef akademije
zanemarite preuvazene face na slici i fokusirajte se samo na drugu s lijeva, to vam je jedan od clanova borda direktora, uvazeni gospodin krajina
a evo vam i osalih lordova koji donose upravo tu odluku o novom treneru skupa sa ovim njuskama, imena vam nisu potrebna
A da vam pokazujem ko trenira djecu, omladince..pametnije je da preskocim. Uglavnom nadam se da ste shvatili poentu, u cijim rukama je nasa svetinja i od koga mi ocekujemo nesto. Gomila bezmudih uhljeba i nesposobnjakovica. Eto toliko.
HAJMO SVI U GLAS, NIKO NEĆE POBJEDITI NAS!!!![]()
PS. Svaka čast za post, treba ga ovdje citirati na SVAKOJ STRANICI da slučajno glupi pitar/balija ne zaboravi ko mu vodi klub!!
Ma školovan, mlad, radio u vrhunskom klubu... nekako imam feeling da nam takav treba. Ja bih u ovom trenutku više volio Nermina Bašića na klupi nego Husrefa. Bilo koji povratnik nam neće ništa aman donijet. Što neko reče, malo pozitivnog šoka i to je to. Treba nam neko ko ima šire poglede na fudbal a mislim da je Cvitanović taj tip.DenchiNL je napisao/la:a ne znam što vam je ovaj lik "nešto" isti amater i trener-početnik kao i Jarni kad je bio...zadnje što nam treba....da se sad neko uči pa da trpimo opet nešto...skoroalen je napisao/la:+1000AlfredNobel je napisao/la:
Evo rješenja za trenersku poziciju - Igor Cvitanović. Školovan trener, moderan, mlad, željan napredovanja i izazova, bio pomoćni Mamiću u Dinamu. A i pohvalno govori za naš klub. Zašto da ne?
http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/cvitan ... evu/205043
E sad, evo Totti je pokazao u čijim rukama je klub. Misliš da će njima past na pamet Cvitanović? Neee, idemo prežvakanim putem, vrati staro. Evo, smio bih bubreg i plućno krilo dat da će naši angažovat nekog od bivših trenera.
Fakat jbt..The Game je napisao/la:citirajte boga vam po jednu tottijevu sliku, nikad prec' na sljedeci posta i ne moraju se ove njuske gledati na svakoj stranici
Cvitanovic je nedavno postavljen za prvog trenera Dinama ako se ne varam.DenchiNL je napisao/la:a ne znam što vam je ovaj lik "nešto" isti amater i trener-početnik kao i Jarni kad je bio...zadnje što nam treba....da se sad neko uči pa da trpimo opet nešto...skoroalen je napisao/la:+1000AlfredNobel je napisao/la:
Evo rješenja za trenersku poziciju - Igor Cvitanović. Školovan trener, moderan, mlad, željan napredovanja i izazova, bio pomoćni Mamiću u Dinamu. A i pohvalno govori za naš klub. Zašto da ne?
http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/cvitan ... evu/205043
E sad, evo Totti je pokazao u čijim rukama je klub. Misliš da će njima past na pamet Cvitanović? Neee, idemo prežvakanim putem, vrati staro. Evo, smio bih bubreg i plućno krilo dat da će naši angažovat nekog od bivših trenera.
Mario Cvitanovic je trener Dinama, a ne znam da li ovaj Igor trenutno negdje drugo radi.Evander je napisao/la:Cvitanovic je nedavno postavljen za prvog trenera Dinama ako se ne varam.
pa nije ni valentinova do zoree gorilaOrangina85 je napisao/la:Totti je pokazao karinu. Jedini koji ce donijeti odluku o novom treneru jeste Valentin. Ne bih se iznenadio postavljanju Alagica, a koliko je to dobro za klub me znam.
preuvazeni sef akademijeEvander je napisao/la:Samo budala moze doci u ovoj situaciji i preuzeti trenersku klupu kod nas. Platu neku dobiti nece sigurno, tako da ni to nikom ne moze biti motiv.
Zato, ubijedjen sam da ce nekog iz kluba postaviti za novog trenera.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Uz svo dužno poštovanje prema FKS, ali ovo je brate da nem dalje. Moj klub je seoski ne seljački, velika je razlika, (volim i navijam za Mladost) ali brate ovo kod vas je mjera za sebe majke mi moje. Nek vam je Bog na pomoći. Što je BiH u politici vi ste isto u fudbalu, Bošnjaci skontali gdje su pare i legli klubu na grbacu i otimaj. Ve la havle...FrancescoTotti je napisao/la:Dok vi razglabate imenima novog trenera, brzo cu vas podsjetit ko to bira treneraa i ko to uopste vodi nas klub te kakvi su to fudbalski strucnjaci i magovi.
uvazeni "predsjednik borda direktora"
uvazeni teh. direktor i naravno gospodin lijevo koji zahvaljujuci uvazenom teh. direktoru i dan danas uzima lovu na ustrb kluba
uvazena njuska koja je zaduzena za sportski segment, defacto sportski direktor jer su uvazena gospoda bordovi toliko izmijesali svoje pozicije da sta god da kazes nisi u pravu
uvzena khm khm direktorica
uvazeni pr kluba koji je banovao bar 10 hiljada ljudi na drustvenim mrezama, alal ti cufte mladicu
uvazeni nepreyebeni
uvazena mlada voditeljica marketinga, kako je i kojim predispozicijamaa 'nasjela' na poziciju, ostavit cemo masti.
ps-iza nje je navodno tim od 11 ljudi, straaasan posao rade. uvazeni.
preuvazeni sef akademije
zanemarite preuvazene face na slici i fokusirajte se samo na drugu s lijeva, to vam je jedan od clanova borda direktora, uvazeni gospodin krajina
a evo vam i osalih lordova koji donose upravo tu odluku o novom treneru skupa sa ovim njuskama, imena vam nisu potrebna
A da vam pokazujem ko trenira djecu, omladince..pametnije je da preskocim. Uglavnom nadam se da ste shvatili poentu, u cijim rukama je nasa svetinja i od koga mi ocekujemo nesto. Gomila bezmudih uhljeba i nesposobnjakovica. Eto toliko.
Pa rekao sam da nisam sigiran. Kao negdje da sam procitao Cvitanovic, ali nisam upratio koji Cvitanovic.AlfredNobel je napisao/la:@Evander To je drugi tip. Ovo je Igor Cvitanović, nudio nam se prošli put. Ovakvi nama trebaju. Dosta mi je više Musemića, Jovića, Jarnija. Ne mislim o njima ništa loše, Bože sačuvaj, pogotovo ne za našeg Husa, ali dajte nekog drugačijeg. Šta fali Cvitanoviću? ŠKOLOVAN TRENER, nije mahalaš, ima licencu što je za nas jako bitno (omg), mlad stručnjak koji hoće izazove. Široki je pogodio s Sablićem. Preko glave mi ovih trenera starog kalibra koji ne znaju nove taktike i novi fudbal. Cvitanović bi pravo legao.
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, MaroonBjelave, Proximic, riki46, Venom i 63 gosta.