FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

The Game
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la The Game » 24 jul 2017, 00:55

citirajte boga vam po jednu tottijevu sliku, nikad prec' na sljedeci post :mrgreen: a i ne moraju se ove njuske gledati na svakoj stranici :mrgreen:

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 24 jul 2017, 00:55

BordoArmy88 je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Dok vi razglabate imenima novog trenera, brzo cu vas podsjetit ko to bira treneraa i ko to uopste vodi nas klub te kakvi su to fudbalski strucnjaci i magovi.

uvazeni "predsjednik borda direktora" slika
uvazeni teh. direktor i naravno gospodin lijevo koji zahvaljujuci uvazenom teh. direktoru i dan danas uzima lovu na ustrb kluba
slika
uvazena njuska koja je zaduzena za sportski segment, defacto sportski direktor jer su uvazena gospoda bordovi toliko izmijesali svoje pozicije da sta god da kazes nisi u pravu
slika
uvzena khm khm direktorica
slika
uvazeni pr kluba koji je banovao bar 10 hiljada ljudi na drustvenim mrezama, alal ti cufte mladicu
slika
uvazeni nepreyebeni
slika
uvazena mlada voditeljica marketinga, kako je i kojim predispozicijamaa 'nasjela' na poziciju, ostavit cemo masti.
ps-iza nje je navodno tim od 11 ljudi, straaasan posao rade. uvazeni.

slika
preuvazeni sef akademije

slika
zanemarite preuvazene face na slici i fokusirajte se samo na drugu s lijeva, to vam je jedan od clanova borda direktora, uvazeni gospodin krajina
slika
a evo vam i osalih lordova koji donose upravo tu odluku o novom treneru skupa sa ovim njuskama, imena vam nisu potrebna
slika
slika
slika

A da vam pokazujem ko trenira djecu, omladince..pametnije je da preskocim. Uglavnom nadam se da ste shvatili poentu, u cijim rukama je nasa svetinja i od koga mi ocekujemo nesto. Gomila bezmudih uhljeba i nesposobnjakovica. Eto toliko.

HAJMO SVI U GLAS, NIKO NEĆE POBJEDITI NAS!!! :bih: :bih:

PS. Svaka čast za post, treba ga ovdje citirati na SVAKOJ STRANICI da slučajno glupi pitar/balija ne zaboravi ko mu vodi klub!!
**** mater ko nam je sve u klubu. :facepalm: :facepalm:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 24 jul 2017, 00:59

DenchiNL je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:
Evo rješenja za trenersku poziciju - Igor Cvitanović. Školovan trener, moderan, mlad, željan napredovanja i izazova, bio pomoćni Mamiću u Dinamu. A i pohvalno govori za naš klub. Zašto da ne?

http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/cvitan ... evu/205043
+1000
E sad, evo Totti je pokazao u čijim rukama je klub. Misliš da će njima past na pamet Cvitanović? Neee, idemo prežvakanim putem, vrati staro. Evo, smio bih bubreg i plućno krilo dat da će naši angažovat nekog od bivših trenera.
a ne znam što vam je ovaj lik "nešto" isti amater i trener-početnik kao i Jarni kad je bio...zadnje što nam treba....da se sad neko uči pa da trpimo opet nešto...
Ma školovan, mlad, radio u vrhunskom klubu... nekako imam feeling da nam takav treba. Ja bih u ovom trenutku više volio Nermina Bašića na klupi nego Husrefa. Bilo koji povratnik nam neće ništa aman donijet. Što neko reče, malo pozitivnog šoka i to je to. Treba nam neko ko ima šire poglede na fudbal a mislim da je Cvitanović taj tip.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 24 jul 2017, 01:00

Jel limeni slobodan? Mislim da bi nam on bio odlicno rjesenje

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 jul 2017, 01:02

The Game je napisao/la:citirajte boga vam po jednu tottijevu sliku, nikad prec' na sljedeci post :mrgreen: a i ne moraju se ove njuske gledati na svakoj stranici :mrgreen:
Fakat jbt..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

High

Post Postao/la High » 24 jul 2017, 01:05

Momački sezonu otvorismo, mada se ovo naziralo još od prve utakmice protiv Moldavki ili čak one pripremne protiv Krupe.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 24 jul 2017, 01:09

DenchiNL je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:
Evo rješenja za trenersku poziciju - Igor Cvitanović. Školovan trener, moderan, mlad, željan napredovanja i izazova, bio pomoćni Mamiću u Dinamu. A i pohvalno govori za naš klub. Zašto da ne?

http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/cvitan ... evu/205043
+1000
E sad, evo Totti je pokazao u čijim rukama je klub. Misliš da će njima past na pamet Cvitanović? Neee, idemo prežvakanim putem, vrati staro. Evo, smio bih bubreg i plućno krilo dat da će naši angažovat nekog od bivših trenera.
a ne znam što vam je ovaj lik "nešto" isti amater i trener-početnik kao i Jarni kad je bio...zadnje što nam treba....da se sad neko uči pa da trpimo opet nešto...
Cvitanovic je nedavno postavljen za prvog trenera Dinama ako se ne varam.
Nama je bio aktuelan prosle godine.
Inace, cvitanovic je jako vrijedan i predan onom sto radi. Za razliku od Uscuplica recimo.
Mlad, ambiciozan, zeljan znanja i zeljan uspjeha.
Za nesto dugorocno, za neki napredak, nama upravo treba trener slicnih karakteristika.

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 24 jul 2017, 01:11, ukupno mijenjano 1 put.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 24 jul 2017, 01:11

Šener Bajramović i mi pljuvači se vračamo na tekme. Selamy !
P.S. Mihojevic vrijedi 9 miliona eura, mojne momka, nije do njega, do 7 drugih igraca je...Treba srat' po Rustemovicu, ''MIHA'' je zasticen k'o mrki meĐed !
P.S. 2 Evo uposlenik kluba kaže Alagić je novi kouč, najs, da i mi smrtnici znamo :opaopa:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 24 jul 2017, 01:13

Evander je napisao/la:Cvitanovic je nedavno postavljen za prvog trenera Dinama ako se ne varam.
Mario Cvitanovic je trener Dinama, a ne znam da li ovaj Igor trenutno negdje drugo radi.

Mada, nama je svejedno... jedino da on dodje u Sarajevo sa pisanom molbom u klub, sumnjam da bi ovi nasi drukcije mogli doci do njega.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 jul 2017, 01:19

Valjda uspijemo dobiti onu djecicu iz Zenice sa novim trenerom..

dynamodresden1

Post Postao/la dynamodresden1 » 24 jul 2017, 01:21

Orangina85 je napisao/la:Totti je pokazao karinu. Jedini koji ce donijeti odluku o novom treneru jeste Valentin. Ne bih se iznenadio postavljanju Alagica, a koliko je to dobro za klub me znam.
pa nije ni valentinova do zoree gorila

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 24 jul 2017, 01:23

Samo budala moze doci u ovoj situaciji i preuzeti trenersku klupu kod nas. Platu neku dobiti nece sigurno, tako da ni to nikom ne moze biti motiv.
Zato, ubijedjen sam da ce nekog iz kluba postaviti za novog trenera.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 24 jul 2017, 01:27

Evander je napisao/la:Samo budala moze doci u ovoj situaciji i preuzeti trenersku klupu kod nas. Platu neku dobiti nece sigurno, tako da ni to nikom ne moze biti motiv.
Zato, ubijedjen sam da ce nekog iz kluba postaviti za novog trenera.

preuvazeni sef akademije

slika
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 24 jul 2017, 01:29

Dzenan u
Hurtic
Husref
Petrovic

Jedan od ovih ce bit trener. ZALOSNO

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 24 jul 2017, 01:33

@Evander To je drugi tip. Ovo je Igor Cvitanović, nudio nam se prošli put. Ovakvi nama trebaju. Dosta mi je više Musemića, Jovića, Jarnija. Ne mislim o njima ništa loše, Bože sačuvaj, pogotovo ne za našeg Husa, ali dajte nekog drugačijeg. Šta fali Cvitanoviću? ŠKOLOVAN TRENER, nije mahalaš, ima licencu što je za nas jako bitno (omg), mlad stručnjak koji hoće izazove. Široki je pogodio s Sablićem. Preko glave mi ovih trenera starog kalibra koji ne znaju nove taktike i novi fudbal. Cvitanović bi pravo legao.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 jul 2017, 01:38

Dzaba nam i Mourinho dok se ne otjeraju neki igraci koji su realno za 1.lige FBiH, eventualno neko deseto mjesto u PL.

Addict
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Addict » 24 jul 2017, 01:38

FrancescoTotti je napisao/la:Dok vi razglabate imenima novog trenera, brzo cu vas podsjetit ko to bira treneraa i ko to uopste vodi nas klub te kakvi su to fudbalski strucnjaci i magovi.

uvazeni "predsjednik borda direktora" slika
uvazeni teh. direktor i naravno gospodin lijevo koji zahvaljujuci uvazenom teh. direktoru i dan danas uzima lovu na ustrb kluba
slika
uvazena njuska koja je zaduzena za sportski segment, defacto sportski direktor jer su uvazena gospoda bordovi toliko izmijesali svoje pozicije da sta god da kazes nisi u pravu
slika
uvzena khm khm direktorica
slika
uvazeni pr kluba koji je banovao bar 10 hiljada ljudi na drustvenim mrezama, alal ti cufte mladicu
slika
uvazeni nepreyebeni
slika
uvazena mlada voditeljica marketinga, kako je i kojim predispozicijamaa 'nasjela' na poziciju, ostavit cemo masti.
ps-iza nje je navodno tim od 11 ljudi, straaasan posao rade. uvazeni.

slika
preuvazeni sef akademije

slika
zanemarite preuvazene face na slici i fokusirajte se samo na drugu s lijeva, to vam je jedan od clanova borda direktora, uvazeni gospodin krajina
slika
a evo vam i osalih lordova koji donose upravo tu odluku o novom treneru skupa sa ovim njuskama, imena vam nisu potrebna
slika
slika
slika

A da vam pokazujem ko trenira djecu, omladince..pametnije je da preskocim. Uglavnom nadam se da ste shvatili poentu, u cijim rukama je nasa svetinja i od koga mi ocekujemo nesto. Gomila bezmudih uhljeba i nesposobnjakovica. Eto toliko.
Uz svo dužno poštovanje prema FKS, ali ovo je brate da nem dalje. Moj klub je seoski ne seljački, velika je razlika, (volim i navijam za Mladost) ali brate ovo kod vas je mjera za sebe majke mi moje. Nek vam je Bog na pomoći. Što je BiH u politici vi ste isto u fudbalu, Bošnjaci skontali gdje su pare i legli klubu na grbacu i otimaj. Ve la havle...

High

Post Postao/la High » 24 jul 2017, 01:42

Može li neko citirati ovaj post sa fotografijama?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 24 jul 2017, 01:43

AlfredNobel je napisao/la:@Evander To je drugi tip. Ovo je Igor Cvitanović, nudio nam se prošli put. Ovakvi nama trebaju. Dosta mi je više Musemića, Jovića, Jarnija. Ne mislim o njima ništa loše, Bože sačuvaj, pogotovo ne za našeg Husa, ali dajte nekog drugačijeg. Šta fali Cvitanoviću? ŠKOLOVAN TRENER, nije mahalaš, ima licencu što je za nas jako bitno (omg), mlad stručnjak koji hoće izazove. Široki je pogodio s Sablićem. Preko glave mi ovih trenera starog kalibra koji ne znaju nove taktike i novi fudbal. Cvitanović bi pravo legao.
Pa rekao sam da nisam sigiran. Kao negdje da sam procitao Cvitanovic, ali nisam upratio koji Cvitanovic.
Slazem se. Ako zelimo neki dugorocan proekat, moramo naci nekoga ko se poklapa ambicijama sa tim. Cala to nije, Husref to nije, Jagodic to nije.
Iz nase lige samo trenera Krupe vidim da bi odgovarao tom profilu.
Ali, trener je nebitan ako uprava ne stane iza njega i podrskom i finansijama.
Konama se sad desilo isto sto i nama sa Kodrom. Celo nije los trener, ali imao je svlacionicu protiv sebe. Bezobrazne starije igrace, a uprava nije stala iza njega.
U takvoj situaciji, trener je nemocan ista da uradi.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 24 jul 2017, 01:44

Možda i Jović ne bi bio loše rješenje, ali Cvitanović No.1, barem za mene.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, plisek, Velaxsa i 60 gostiju.