FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 24 jul 2017, 00:20

loše.
loša postavka pod jedan, zbog čega ne znam, ali meni je i sprema ovde upitna bila vrlo, bez ritma igrači i jedan Krste dođe i bude najživlji :?:
Bekić katastrofalno loš, kao i uvijek, provaljen....mora na klupu, taman Pidro igrao, mora...
Hebib po starom isto...klupa=aspirin...bilo ko in...Čala zaboravio da klupa služi i kao korektivna mjera jbg...par dobrih stvari u napadu...treba se odlučit da li igramo sa jednim ili 2 špica...ja bi na 2 pošto krila osim Miće i nemamo kako treba mada pusta moja nadanja 3-ća sezona zaredom...
ko je radio pripremu protivnika taj bi trebao ići prije Čale...ako se radila uopšte...
jbg mladi igrači su griješili danas, Marko upadljivo loš, zbog Almira(sve što je Pantelija napisao već), no to je naš stari problem, i Puzi je uvaljivao Stepanova i Barbarića pa su završili kao bivši svi....frustrira što to treneri tolerišu(bekove koji ne znaju defanzivu)...a imaš jednog standardnog, klasičnog beka Ivetića :?: :?: omladinu u ekipi ne treba pritiskati i prozivati jer je varijabilna igra jedna od stvari koje su garantoovane u mladih igrača...jedini način da napreduju je da griješe i da stječu iskustvo, i znanje kako da se nose sa situacijama na terenu....to ne može neigranjem....neću prozivati Nedima i ponavljati svoje mišljenje o njemu neka radi i dobiva priliku, isto vrijedi i za sve ostale, Marka , Advana, itd.

šteta je za klub što ne može ostati nijedan trener duže od sezone....tu je srž problema...jer čisto sumnjam u kvalitet novog trenera koji će doći...ako dođe Hus to će biti najbliže viđenom samo sa više galame na treningu, a možda im to dobro i dođe(galama)....teško da će ijedan trener sada pristati da preuzme klub, jer je prerano da se spuste očekivanja a prekasno da uradiš nešto po svom...vrlo nezgodan trenutak da ponudi mandat jbg....ako dođe stranac, ogromne su šanse da će potcjenit ligu(i igrice) a precjenit sebe, kao viđeno dosad....

što se tiče Zrinjskog oni su igrali vrlo svježe i malo su promijenili stil igre, gdje je Vinkova ekipa igrala poprilično otvoreno, ovo je malo drugačije, ali smo mi više loši bili nego oni dobri...ona lopta kod drugog gola nije smjela proći onaj broj metara kroz vezni red ni u snu...a onda je Almir bio na beku...

ovo je najgora moguća varijanta i uspjeli smo se naći u njoj :facepalm: prije Čale nadao sam se i priželjkivao jednog staromodnog, konzervativnog trenera, što ovdje kažu iz 90-tih, jer bi taj trebalo da zna složiti igrače po primarnoj poziciji, trenirati ih prekide(i korneri i penali su prekidi) i nekakvu igru direktnu bez komplikacija, dupliranja pretrčavanja itd. a koliko vidim ništa od toga...

kao i kod kona zbog osobe koja vodi sportski segment vrlo sam skeptičan za kvalitetno rješenje novonastalog derneka....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 24 jul 2017, 00:21

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Husref ako dođe dobit će srčani-moždani šta već.
Otjeran više puta, nismo fer.
Kraj priče.

Dženana Uščuplića postaviti, potpisati ugovor na 2 god. bez obzira na rezultat.
Kako ćeš potpisati na dvije godine nekog k'o nema licencu trenutno da vodi drugoligaša?

Ccc, nikad se mi uozbiljiti nećemo.
Samo Saraj'vo.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 24 jul 2017, 00:22

Dovedite nam onog sto je tukao Dzenu sa Slavijom, on je najbolji za razdrmat ekipu, njegove ekipe igraju fajterski. :lol:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 jul 2017, 00:23

Treba nam trener koji ce biti drugaciji od ovi nasi standardni Husref,Cala,Varesanovic itd . daj nekog ko ce stati pred sjever i istok istrpit uvrede al kad udje u tunel opet radi po svom i donese trofej . meni najvise smeta sto nasi treneri nemaju svoje JA . calu kritikovali zbog stoperice danas je nije imao , Husrefu s tribina zaorili napolje ( melunovic) on odma izmjena .primjer je Amar Osim on ima tu petlju da ne pada pod uticaj navijsca,menagera,roditelja,novinara ,javnosti gura svoje i zato je najuspjesni trener nase lige.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 24 jul 2017, 00:24

Sarajlijica1946 je napisao/la:Dovedite nam onog sto je tukao Dzenu sa Slavijom, on je najbolji za razdrmat ekipu, njegove ekipe igraju fajterski. :lol:
Oh ne! Ni u šali to ne govoriti.
Samo Saraj'vo.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 24 jul 2017, 00:24

nukleusmember je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Dok vi razglabate imenima novog trenera, brzo cu vas podsjetit ko to bira treneraa i ko to uopste vodi nas klub te kakvi su to fudbalski strucnjaci i magovi.

uvazeni "predsjednik borda direktora" slika
uvazeni teh. direktor i naravno gospodin lijevo koji zahvaljujuci uvazenom teh. direktoru i dan danas uzima lovu na ustrb kluba
slika
uvazena njuska koja je zaduzena za sportski segment, defacto sportski direktor jer su uvazena gospoda bordovi toliko izmijesali svoje pozicije da sta god da kazes nisi u pravu
slika
uvzena khm khm direktorica
slika
uvazeni pr kluba koji je banovao bar 10 hiljada ljudi na drustvenim mrezama, alal ti cufte mladicu
slika
uvazeni nepreyebeni
slika
uvazena mlada voditeljica marketinga, kako je i kojim predispozicijamaa 'nasjela' na poziciju, ostavit cemo masti.
ps-iza nje je navodno tim od 11 ljudi, straaasan posao rade. uvazeni.

slika
preuvazeni sef akademije

slika
zanemarite preuvazene face na slici i fokusirajte se samo na drugu s lijeva, to vam je jedan od clanova borda direktora, uvazeni gospodin krajina
slika
a evo vam i osalih lordova koji donose upravo tu odluku o novom treneru skupa sa ovim njuskama, imena vam nisu potrebna
slika
slika
slika

A da vam pokazujem ko trenira djecu, omladince..pametnije je da preskocim. Uglavnom nadam se da ste shvatili poentu, u cijim rukama je nasa svetinja i od koga mi ocekujemo nesto. Gomila bezmudih uhljeba i nesposobnjakovica. Eto toliko.
surova,presurova realnost,pored ovih likova sda bulementa izgleda kao microsoft

VVVBK
Bas tako. Jos nam od kluba poceli praviti night club s ovim plesacicama. Sve vam j.ebem zuto. A,ovi homici i balijaneri za njih bi ja posebno uvezao za svakog po jednog crnca s belegijom od 25+ cm,i na suho...Od ovog dana vas proklinjem gdje god bili i sta god radili za 5-10 godina i dok udisete kisik. Najmilije vam j.ebem!!!!
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 24 jul 2017, 00:27

Iznaroda je napisao/la:Ako dodje Uscuplic necu gledati utakmice vise.
Postave li Uscuplica OPET, ja definitivno dizem ruke od Sarajeva i naseg fudbala, do nekih boljih vremena.

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 24 jul 2017, 00:29

Pantelija je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Zamisli kakvi su bili ostali kada je Bekić bio jedan od boljih :crazy: :crazy:
gdje je bio ?
jesmo gledali istu tekmu?
direktni krivac za drugi gol, dakle 100% njegov gol, plus kod prvog gla ga niej bilo na nasoj polovici uopste a dobili gol po toj strani
lik je totalni amater, ovakvih lijevih bekova ima na malonogometnim turnirima ovim izmedju firmi sto se igrraju, uto se kunem u zivot
I onda zamisli kakvi su bili ostali.
Druže, koliko god ja ili ti gotivili nekog igrača trebamo priznati da je loše odigrao. Mnogi i drugi igrači podbace u utakmici ali kada budeš krivac za gol onda to još više dođe do izražaja. Marko je večeras krivac za prvi gol direktno a sa ostalim ima udio i u drugom golu. Uostalom sve ove tri utakmice je odigrao loše.

Evo u evropskim je Advan bio odličan, večeras ga obilazili ko malo djete ispadao ko iz trojke.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 24 jul 2017, 00:30

slika

Evo rješenja za trenersku poziciju - Igor Cvitanović. Školovan trener, moderan, mlad, željan napredovanja i izazova, bio pomoćni Mamiću u Dinamu. A i pohvalno govori za naš klub. Zašto da ne?

http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/cvitan ... evu/205043
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 jul 2017, 00:31

hilmo je napisao/la:Zamisli kakvi su bili ostali kada je Bekić bio jedan od boljih :crazy: :crazy:
Ubjedljivo je sinoc najgori bio.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 24 jul 2017, 00:32

Kako niko od novinara nije već nazvao tražio očitanje kluba... Ili klub sam nakon izjave Trenrra da ide... Znali smo gurati nakve demante za tračeve, a ovo tišina haman... Izađi pred navijače skupi muda kaži nešto. A ne skrivaju se ko statut Kluba.
Samo Saraj'vo.

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 24 jul 2017, 00:40

PitarBordo je napisao/la:Kako niko od novinara nije već nazvao tražio očitanje kluba... Ili klub sam nakon izjave Trenrra da ide... Znali smo gurati nakve demante za tračeve, a ovo tišina haman... Izađi pred navijače skupi muda kaži nešto. A ne skrivaju se ko statut Kluba.
Kakvo očitanje, misliš da će reći nešto drugačije u odnosu na protekle dane, mjesece, godine.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 24 jul 2017, 00:41

AlfredNobel je napisao/la:slika

Evo rješenja za trenersku poziciju - Igor Cvitanović. Školovan trener, moderan, mlad, željan napredovanja i izazova, bio pomoćni Mamiću u Dinamu. A i pohvalno govori za naš klub. Zašto da ne?

+1000
E sad, evo Totti je pokazao u čijim rukama je klub. Misliš da će njima past na pamet Cvitanović? Neee, idemo prežvakanim putem, vrati staro. Evo, smio bih bubreg i plućno krilo dat da će naši angažovat nekog od bivših trenera.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 24 jul 2017, 00:44

Totti je pokazao karinu. Jedini koji ce donijeti odluku o novom treneru jeste Valentin. Ne bih se iznenadio postavljanju Alagica, a koliko je to dobro za klub me znam.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 24 jul 2017, 00:44

skoroalen je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:

+1000
E sad, evo Totti je pokazao u čijim rukama je klub. Misliš da će njima past na pamet Cvitanović? Neee, idemo prežvakanim putem, vrati staro. Evo, smio bih bubreg i plućno krilo dat da će naši angažovat nekog od bivših trenera.
a ne znam što vam je ovaj lik "nešto" isti amater i trener-početnik kao i Jarni kad je bio...zadnje što nam treba....da se sad neko uči pa da trpimo opet nešto...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 24 jul 2017, 00:44

Depra teska, poslije tekme slusam sergeja cetkovica. :urnebes: ako odem u nicaze i nabuse nas njihovi komunalci pomislit cu ozbiljno o samoubistvu. :lol:

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 24 jul 2017, 00:46

za dvadeset godina umjesto Haseta na koreografijama će biti Crnkić
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 24 jul 2017, 00:50

ili je Husref ili je Jović... treće opcije nema.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 24 jul 2017, 00:51

FrancescoTotti je napisao/la:Dok vi razglabate imenima novog trenera, brzo cu vas podsjetit ko to bira treneraa i ko to uopste vodi nas klub te kakvi su to fudbalski strucnjaci i magovi.

uvazeni "predsjednik borda direktora" slika
uvazeni teh. direktor i naravno gospodin lijevo koji zahvaljujuci uvazenom teh. direktoru i dan danas uzima lovu na ustrb kluba
slika
uvazena njuska koja je zaduzena za sportski segment, defacto sportski direktor jer su uvazena gospoda bordovi toliko izmijesali svoje pozicije da sta god da kazes nisi u pravu
slika
uvzena khm khm direktorica
slika
uvazeni pr kluba koji je banovao bar 10 hiljada ljudi na drustvenim mrezama, alal ti cufte mladicu
slika
uvazeni nepreyebeni
slika
uvazena mlada voditeljica marketinga, kako je i kojim predispozicijamaa 'nasjela' na poziciju, ostavit cemo masti.
ps-iza nje je navodno tim od 11 ljudi, straaasan posao rade. uvazeni.

slika
preuvazeni sef akademije

slika
zanemarite preuvazene face na slici i fokusirajte se samo na drugu s lijeva, to vam je jedan od clanova borda direktora, uvazeni gospodin krajina
slika
a evo vam i osalih lordova koji donose upravo tu odluku o novom treneru skupa sa ovim njuskama, imena vam nisu potrebna
slika
slika
slika

A da vam pokazujem ko trenira djecu, omladince..pametnije je da preskocim. Uglavnom nadam se da ste shvatili poentu, u cijim rukama je nasa svetinja i od koga mi ocekujemo nesto. Gomila bezmudih uhljeba i nesposobnjakovica. Eto toliko.

HAJMO SVI U GLAS, NIKO NEĆE POBJEDITI NAS!!! :bih: :bih:

PS. Svaka čast za post, treba ga ovdje citirati na SVAKOJ STRANICI da slučajno glupi pitar/balija ne zaboravi ko mu vodi klub!!

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 24 jul 2017, 00:53

zlo87 je napisao/la:za dvadeset godina umjesto Haseta na koreografijama će biti Crnkić
o majku **** kad ga vidim na tv-u ili mu pročitam prezime ovako na forumu, ja nemam napretka tri dana...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: StarmoCity i 11 gostiju.