Nema, upeavo to sam ponovio milion puta ovdje. Ni kedna funkcija nije upražnjena sa osobom sposobnom i kvalifikovanom za istu.ajdohordas je napisao/la:Imal kod nas iko u klubu da je kvalifikovan i školovan za posao koji radi, majku vam **** nesposobnu !!!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
Hadzibegic ima autoritet, karizmu ,bezobrazan da natjera Hebiba u P.M glupljeg igraca ne vidjeh ,znaci Hadzija cekam te !
Husref Musemic novi trener 100%.
"Sa prkosne Majevice, legenda se Bosnom širi, Teočanska prva gazi na slobodu zemlja miri. Sa prkosne Majevice, vjetrovi mu ime zbore, gdje njegova noga kroči slobodarske sviću zore..."
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Husref ako dođe dobit će srčani-moždani šta već.
Otjeran više puta, nismo fer.
Kraj priče.
Dženana Uščuplića postaviti, potpisati ugovor na 2 god. bez obzira na rezultat.
Otjeran više puta, nismo fer.
Kraj priče.
Dženana Uščuplića postaviti, potpisati ugovor na 2 god. bez obzira na rezultat.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
-
- Kontakt:
surova,presurova realnost,pored ovih likova sda bulementa izgleda kao microsoftFrancescoTotti je napisao/la:Dok vi razglabate imenima novog trenera, brzo cu vas podsjetit ko to bira treneraa i ko to uopste vodi nas klub te kakvi su to fudbalski strucnjaci i magovi.
uvazeni "predsjednik borda direktora"
uvazeni teh. direktor i naravno gospodin lijevo koji zahvaljujuci uvazenom teh. direktoru i dan danas uzima lovu na ustrb kluba
uvazena njuska koja je zaduzena za sportski segment, defacto sportski direktor jer su uvazena gospoda bordovi toliko izmijesali svoje pozicije da sta god da kazes nisi u pravu
uvzena khm khm direktorica
uvazeni pr kluba koji je banovao bar 10 hiljada ljudi na drustvenim mrezama, alal ti cufte mladicu
uvazeni nepreyebeni
uvazena mlada voditeljica marketinga, kako je i kojim predispozicijamaa 'nasjela' na poziciju, ostavit cemo masti.
ps-iza nje je navodno tim od 11 ljudi, straaasan posao rade. uvazeni.
preuvazeni sef akademije
zanemarite preuvazene face na slici i fokusirajte se samo na drugu s lijeva, to vam je jedan od clanova borda direktora, uvazeni gospodin krajina
a evo vam i osalih lordova koji donose upravo tu odluku o novom treneru skupa sa ovim njuskama, imena vam nisu potrebna
A da vam pokazujem ko trenira djecu, omladince..pametnije je da preskocim. Uglavnom nadam se da ste shvatili poentu, u cijim rukama je nasa svetinja i od koga mi ocekujemo nesto. Gomila bezmudih uhljeba i nesposobnjakovica. Eto toliko.
VVVBK
Ako dodje Uscuplic necu gledati utakmice vise.
"Sa prkosne Majevice, legenda se Bosnom širi, Teočanska prva gazi na slobodu zemlja miri. Sa prkosne Majevice, vjetrovi mu ime zbore, gdje njegova noga kroči slobodarske sviću zore..."
jedna jedina istina nazalostbordobijeli je napisao/la:To je to . dok se navijaci zabavljaju prozivanjem Bekica,Rustemovica ,Kadusica tjeranjem gospodina Janjosa ovi vedre i oblace u FKS . tuga jad i cemer .FrancescoTotti je napisao/la:Dok vi razglabate imenima novog trenera, brzo cu vas podsjetit ko to bira treneraa i ko to uopste vodi nas klub te kakvi su to fudbalski strucnjaci i magovi.
uvazeni "predsjednik borda direktora"
uvazeni teh. direktor i naravno gospodin lijevo koji zahvaljujuci uvazenom teh. direktoru i dan danas uzima lovu na ustrb kluba
uvazena njuska koja je zaduzena za sportski segment, defacto sportski direktor jer su uvazena gospoda bordovi toliko izmijesali svoje pozicije da sta god da kazes nisi u pravu
uvzena khm khm direktorica
uvazeni pr kluba koji je banovao bar 10 hiljada ljudi na drustvenim mrezama, alal ti cufte mladicu
uvazeni nepreyebeni
uvazena mlada voditeljica marketinga, kako je i kojim predispozicijamaa 'nasjela' na poziciju, ostavit cemo masti.
ps-iza nje je navodno tim od 11 ljudi, straaasan posao rade. uvazeni.
preuvazeni sef akademije
zanemarite preuvazene face na slici i fokusirajte se samo na drugu s lijeva, to vam je jedan od clanova borda direktora, uvazeni gospodin krajina
a evo vam i osalih lordova koji donose upravo tu odluku o novom treneru skupa sa ovim njuskama, imena vam nisu potrebna
A da vam pokazujem ko trenira djecu, omladince..pametnije je da preskocim. Uglavnom nadam se da ste shvatili poentu, u cijim rukama je nasa svetinja i od koga mi ocekujemo nesto. Gomila bezmudih uhljeba i nesposobnjakovica. Eto toliko.
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Jos jedna stvar, nek samo jos jednom neko napise kako se trebamo uzdati sto su rivali slabiji, otisao im ovaj peti deset. Automatski trajni ban!
-
- Kontakt:
Eo Saša Starčević se pominje na portalima kao kandidat
Cuj husref... haj fino, napredujemo, ono je 2007-8 isao husref, pa janjos pa varenovic ? pa ce sad opett husref, onda valjda ide varresanovic ili?
**** ti zivot, danas je fudbal daleko napredovao od husrefovog i calinog vizionarskog fudbala 9o--tih
zbog toga osim cale sa FKS nikad i nigdje nista nisu ni osvojili a ni neku igru prikazali
**** ti zivot, danas je fudbal daleko napredovao od husrefovog i calinog vizionarskog fudbala 9o--tih
zbog toga osim cale sa FKS nikad i nigdje nista nisu ni osvojili a ni neku igru prikazali
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Zamisli kakvi su bili ostali kada je Bekić bio jedan od boljih

Sta mislite za Vladu Jagodica, samo se postavlja pitanje idel se njemu iz Slobode.
Jesi vidio hljeba ti!?! Pas od 55 metara kroz sredinu,kao i protiv Zarije,a oni ce kaze sad Toso nesto fol analizirati...Sarajlijica1946 je napisao/la:Kako primismo onaj drugi go sta je ono sunce te yebalo

Sto se mene tice ovaj Starcevic je Conte za ovog merhametliju.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
WTF, jedini trener u ligi kojeg je Čala taktički pojeo. Dobro, on i Slavko.Iznaroda je napisao/la:Sta mislite za Vladu Jagodica, samo se postavlja pitanje idel se njemu iz Slobode.
Starčević, Musemić, Jović, Uščuplić. Neko od njih nas čeka.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Veznog igraca niti jednog da napadne, da presjece, lose postavljanje stopera bek gleda loptu, u tome i pavlovic bil ne bili izasao ostane negdje na sredini i go. Evo ne znam, ima li neko strucniji da objasnisocrates je napisao/la:Jesi vidio hljeba ti!?! Pas od 55 metara kroz sredinu,kao i protiv Zarije,a oni ce kaze sad Toso nesto fol analizirati...Sarajlijica1946 je napisao/la:Kako primismo onaj drugi go sta je ono sunce te yebalo
![]()
Sto se mene tice ovaj Starcevic je Conte za ovog merhametliju.
Mislio sam na to da je bolje da nije nastavljena agonija kao sto je bilo sa Hurticem.PitarBordo je napisao/la:Ako se moralo desiti valjda je bolje na kraju prošle a ne nakon prvog kola ove sezone.zlo87 je napisao/la:Ako se moralo desit, nek se desilo sada. Ćala hvala za sve, dobrodošao Husrefe.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Iznaroda je napisao/la:Sta mislite za Vladu Jagodica, samo se postavlja pitanje idel se njemu iz Slobode.

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
gdje je bio ?hilmo je napisao/la:Zamisli kakvi su bili ostali kada je Bekić bio jedan od boljih![]()
jesmo gledali istu tekmu?
direktni krivac za drugi gol, dakle 100% njegov gol, plus kod prvog gla ga niej bilo na nasoj polovici uopste a dobili gol po toj strani
lik je totalni amater, ovakvih lijevih bekova ima na malonogometnim turnirima ovim izmedju firmi sto se igrraju, uto se kunem u zivot
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Nismo mi ni atraktivna liga da dovedemo neko zvucno trenersko ime, ja ni sam ne znam kako je Petrovic odlucio da radi u ovoj nasoj jadnoj ligi, s obzirom da je jedno vrijeme bio u europi. Ja mislim da je Ibro Rahimic najbolji trener u Bosni i Hercegovini.skoroalen je napisao/la:WTF, jedini trener u ligi kojeg je Čala taktički pojeo. Dobro, on i Slavko.Iznaroda je napisao/la:Sta mislite za Vladu Jagodica, samo se postavlja pitanje idel se njemu iz Slobode.
Starčević, Musemić, Jović, Uščuplić. Neko od njih nas čeka.
Ako vec vrtimo trenere u krug ja bih volio Varesanovica opet.
ako hoce sta ozbiljno onda neko za koga nismo culi na balkanu neko novi kad su se ucili ne skolovani nek nadju jednog skolovanog da se uci na nama
Cala nije gospodin vec je manji supak od ovih u upravi nam ( po prikazanom za ovu godinu)
Zrinjski nije dobar (danasnja ekipa) vec ovi nasi veze nemaju(licno mislim da imamo par dobrih pojedinaca ali dzaba kad ih nema ko uputiti i postaviti kako treba)
@FrancescoTotti
ako hoce sta ozbiljno onda neko za koga nismo culi na balkanu neko novi kad su se ucili ne skolovani nek nadju jednog skolovanog da se uci na nama
Cala nije gospodin vec je manji supak od ovih u upravi nam ( po prikazanom za ovu godinu)
Zrinjski nije dobar (danasnja ekipa) vec ovi nasi veze nemaju(licno mislim da imamo par dobrih pojedinaca ali dzaba kad ih nema ko uputiti i postaviti kako treba)
@FrancescoTotti

MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Hajdeee, HyperOS i 51 gost.