FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 23 jul 2017, 23:40

FrancescoTotti je napisao/la:Dok vi razglabate imenima novog trenera, brzo cu vas podsjetit ko to bira treneraa i ko to uopste vodi nas klub te kakvi su to fudbalski strucnjaci i magovi.

uvazeni "predsjednik borda direktora" slika
uvazeni teh. direktor i naravno gospodin lijevo koji zahvaljujuci uvazenom teh. direktoru i dan danas uzima lovu na ustrb kluba
slika
uvazena njuska koja je zaduzena za sportski segment, defacto sportski direktor jer su uvazena gospoda bordovi toliko izmijesali svoje pozicije da sta god da kazes nisi u pravu
slika
uvzena khm khm direktorica
slika
uvazeni pr kluba koji je banovao bar 10 hiljada ljudi na drustvenim mrezama, alal ti cufte mladicu
slika
uvazeni nepreyebeni
slika
uvazena mlada voditeljica marketinga, kako je i kojim predispozicijamaa 'nasjela' na poziciju, ostavit cemo masti.
ps-iza nje je navodno tim od 11 ljudi, straaasan posao rade. uvazeni.

slika
preuvazeni sef akademije

slika
zanemarite preuvazene face na slici i fokusirajte se samo na drugu s lijeva, to vam je jedan od clanova borda direktora, uvazeni gospodin krajina
slika
a evo vam i osalih lordova koji donose upravo tu odluku o novom treneru skupa sa ovim njuskama, imena vam nisu potrebna
slika
slika
slika

A da vam pokazujem ko trenira djecu, omladince..pametnije je da preskocim. Uglavnom nadam se da ste shvatili poentu, u cijim rukama je nasa svetinja i od koga mi ocekujemo nesto. Gomila bezmudih uhljeba i nesposobnjakovica. Eto toliko.
Slika govori vise od 1000 rijeci.
Bravo na ovom postu,sve je jasno.
:tokralju:

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 23 jul 2017, 23:40

Jesam li ja vidio onog Ibrakovica tacno napredka nemam. Propadaju poslovi, zene nista, klub gubi, jedino jos me nije auto satralo na pjesackom! Ako ga iko odrobija ja cu!

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 23 jul 2017, 23:41

Jel igrao Kuzmanović? He he

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 23 jul 2017, 23:42

FrancescoTotti je napisao/la:Dok vi razglabate imenima novog trenera, brzo cu vas podsjetit ko to bira treneraa i ko to uopste vodi nas klub te kakvi su to fudbalski strucnjaci i magovi.

uvazeni "predsjednik borda direktora" slika
uvazeni teh. direktor i naravno gospodin lijevo koji zahvaljujuci uvazenom teh. direktoru i dan danas uzima lovu na ustrb kluba
slika
uvazena njuska koja je zaduzena za sportski segment, defacto sportski direktor jer su uvazena gospoda bordovi toliko izmijesali svoje pozicije da sta god da kazes nisi u pravu
slika
uvzena khm khm direktorica
slika
uvazeni pr kluba koji je banovao bar 10 hiljada ljudi na drustvenim mrezama, alal ti cufte mladicu
slika
uvazeni nepreyebeni
slika
uvazena mlada voditeljica marketinga, kako je i kojim predispozicijamaa 'nasjela' na poziciju, ostavit cemo masti.
ps-iza nje je navodno tim od 11 ljudi, straaasan posao rade. uvazeni.

slika
preuvazeni sef akademije

slika
zanemarite preuvazene face na slici i fokusirajte se samo na drugu s lijeva, to vam je jedan od clanova borda direktora, uvazeni gospodin krajina
slika
a evo vam i osalih lordova koji donose upravo tu odluku o novom treneru skupa sa ovim njuskama, imena vam nisu potrebna
slika
slika
slika

A da vam pokazujem ko trenira djecu, omladince..pametnije je da preskocim. Uglavnom nadam se da ste shvatili poentu, u cijim rukama je nasa svetinja i od koga mi ocekujemo nesto. Gomila bezmudih uhljeba i nesposobnjakovica. Eto toliko.
HOROR
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 23 jul 2017, 23:42

Sarajlijica1946 je napisao/la:Jesam li ja vidio onog Ibrakovica tacno napredka nemam. Propadaju poslovi, zene nista, klub gubi, jedino jos me nije auto satralo na pjesackom! Ako ga iko odrobija ja cu!
A mogao si rahat sa mnom i Pantelijom u Kimono ispred SCC i rahat uz ventilator gledati amatere. :kafa:
Samo Saraj'vo.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 23 jul 2017, 23:42

Kako bih ja otresao ove dvije ženske, uffff.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 23 jul 2017, 23:44

PitarBordo je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Jesam li ja vidio onog Ibrakovica tacno napredka nemam. Propadaju poslovi, zene nista, klub gubi, jedino jos me nije auto satralo na pjesackom! Ako ga iko odrobija ja cu!
A mogao si rahat sa mnom i Pantelijom u Kimono ispred SCC i rahat uz ventilator gledati amatere. :kafa:
Daba brate, strast mi je jaca od razuma, valjda dode sa godinama. :)

ps jedan dobar komentar sa FB

I tako dok se i jedni i drugi traže, drugi im uzimaju titule ispred nosa, a oni se međusobno takmičenje ko će veći cirkus u grad dovesti. Jedni, pa drugi, jedni, pa drugi i tako dok se boje ne rastope. Mnogo je teško breme ustrojiti klub i izvesti ga u pravom pravcu. Neupitna je želja, volja, htijenje, ali očito znanja fali na pretek. Rezultati to govore. Jedna loša sezona je incident, pa i druga, treća već nema opravdanje. Loša odluka za lošom odlukom vode u propast, ali nema veze, krit će se i dalje iza imena "sarajevski velikan".

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 23 jul 2017, 23:44

@FrancescoTotti fali samo još jedna slika. Alfa i omega kluba, "the Uncle", dresa utrpanog u ispeglane pantole i sa onim veselim osmijehom koji poručuje "e jesam vas yeb'o k'o zadnje levate".
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 jul 2017, 23:44

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Kako bih ja otresao ove dvije ženske, uffff.
Ma ja, to je najbitnije.. :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 23 jul 2017, 23:45

Svi otkaz da daju pichke nesposobne! Vec sutra! A od bezglavog mijenjanja trenera nista nece bit. Mozda tek svakih 7-10 godina po jedan trofej u ovoj bijednoj ligi.
ODLAZITE SVI, BAGRO! OD ČISTAČICE DO TANA!!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 23 jul 2017, 23:47

bordobijeli je napisao/la: To je to . dok se navijaci zabavljaju prozivanjem Bekica,Rustemovica ,Kadusica tjeranjem gospodina Janjosa ovi vedre i oblace u FKS . tuga jad i cemer .
Ajde ne kenjaj X puta se ponovilo da u Klubu trenutno nema sposobne i kavlificirane osobe. Od Predsjednika do Trenera.
Vise energije navijaci trose na kritike treneru i igracima nego upravi . sto je pogresno vrtimo se u krug a nista se ne mjenja . odnosno mjenja umjesto Rustemovica igra Ivetic ,umjesto Puzigace - Bekic itd

escobarpablo
Kontakt:

Post Postao/la escobarpablo » 23 jul 2017, 23:48

Tugy plaky
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.

Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 23 jul 2017, 23:48

bordobijeli je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la: To je to . dok se navijaci zabavljaju prozivanjem Bekica,Rustemovica ,Kadusica tjeranjem gospodina Janjosa ovi vedre i oblace u FKS . tuga jad i cemer .
Ajde ne kenjaj X puta se ponovilo da u Klubu trenutno nema sposobne i kavlificirane osobe. Od Predsjednika do Trenera.
Vise energije navijaci trose na kritike treneru i igracima nego upravi . sto je pogresno vrtimo se u krug a nista se ne mjenja . odnosno mjenja umjesto Rustemovica igra Ivetic ,umjesto Puzigace - Bekic itd
Kakve energije više se troši? Svaki dan se isto ponavlja za sve. Kontam da te pogađa što Čala napokon ide, ali nemoj sad praviti budala likove koji stalno ponavljaju šta sve ne valja u klubu.
Samo Saraj'vo.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 23 jul 2017, 23:49

Ja hocu trenera koji napada samo, znaci svaku tekmu po tri gola da damo. Defanzive, postavke iza lopte, kontri, polukontri ja ne moga da gledam vise, bunarenja, toga da stoper dode na 30 metara od gola i gada ili MIcu, Crnkicu vise ne mogu da podnesem. To me izbezumi! Ako nemate nikog pametnije nek Pero bude trener igrac, ubleha mi je preko glave!

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 23 jul 2017, 23:52

Ako se moralo desit, nek se desilo sada. Ćala hvala za sve, dobrodošao Husrefe.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 23 jul 2017, 23:54

zlo87 je napisao/la:Ako se moralo desit, nek se desilo sada. Ćala hvala za sve, dobrodošao Husrefe.
Ako se moralo desiti valjda je bolje na kraju prošle a ne nakon prvog kola ove sezone.
Samo Saraj'vo.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 23 jul 2017, 23:55

zlo87 je napisao/la:Ako se moralo desit, nek se desilo sada. Ćala hvala za sve, dobrodošao Husrefe.
Sta ce biti pa su igrali otisli ispred sjevera. :mrgreen:

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 23 jul 2017, 23:57

ako se stane na Cali, nista za nas ne znaci onda ova ostakva.

citava uprava snosi najvecu odgovornost, mislim,sto pisem, to svi znaju vec.

jos ako husref dodje, ma hebo ti nas.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 23 jul 2017, 23:58

Na kraju ode i Čala koji evidentno snosi veliki dio krivice za rezultatski krah koji smo doživjeli još od Kupa, Zarije i sad Zrinjskog. Jedina moguća i realna stvar u ovom trenutku je ta njegova ostavka koja se i ne može baš nazvati moralnom jer su jednostavno rezultati ti koji održavaju trenerske pozicije. Neki od nas su mu pružali punu podršku nadajući se čudu, kupujući mu vrijeme, neki opet otvreno osporavali, kako god vrijeme je da pokušamo nešto promjeniti i pomaći stvari u pozitivnom smjeru. Međutim njegovim odlaskom nismo mi riješili ama baš ništa osim što će "budžetski" korisnici i dalje uživati velike pogodnosti na uštrb kluba a mi obični smrtnici dobijati po koju sijedu nakon svake tekme Sarajeva. Mnogo je stvari koje nisu posložene kako treba ali da bi se sve zakotrljalo tamo gdje treba potrebne su temeljite promjene. Za početak uručiti otkaze Elviru, Ihtijareviću, skautu, Sabrini, Aneli i pročešljati još jednom razne odbore i šutnuti sve nesposobne uhljebene karikature koje opterćujući klub i žive na račun kluba. I dugoročna vizija i strategija koju koju mnogi navijači odavno zagovaraju i naglašavaju mora biti jasna, transparentna, precizna i kroz određen period vidljiva i to je ono što se mora iznijeti pred javnost. Ja nisam za neke bojkote ali ova uprava zaslužuje da osjeti naš gnijev, povike i prozivke sa tribina kao jasnu poruku da se ne slažemo sa činjeničnim stanjem. Jer mi živimo za Sarajevo oni od Sarajeva. :x
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 23 jul 2017, 23:58

Imal kod nas iko u klubu da je kvalifikovan i školovan za posao koji radi, majku vam **** nesposobnu !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, kolezeljovac, ubipara i 41 gost.