Moderator/ica: rio_Ferdy88
Cseh se nije plasirao u finalea,ali čudi me da pliva ovu kratku dionicu,svi finalisti 50 leptir:Yucca je napisao/la:Ledecky je fenomen strasno kako pliva gledam danasnje finale i vidim Kineskinja Li zavrsila 3 takode odlicna plivacica a ima samo 16 godina,a Ledecky samo 20 godina i ovako dominira apsolutno zenski Phelps
branimir85@ nisam upratio jeli Laslo Cseh usao u finale na 50 leptir
u lošoj formi jemessilla je napisao/la:Boginja Sarah
Šta mi je sa Mireie Belmonte, @branimire?
dajestamaji je napisao/la:jel pliva još pellegrini?
a nemoj zaboraviti Efimovujestamaji je napisao/la:ok, možda se onda ipak to isplati gledati
kad vidim hoszu i ledecky nemam mjesec dana napretka
trenutno teško da netko može srušiti Bidermanove rekorde,ali kako to Melloo-prestane ti plivač plivati i ti prestaneš pratiti plivanjeMElloo je napisao/la:Hocel Yang moc oborit WR Bidermanna
Bidermann mi je bio najdrazi plivac i otkad se povukao prestao i ja pratit ovo
PA prvo poceo pratit i navijao za Iana Thorpa pa se oprosti, pa mala pauza opet krenem i onda Biderman pa se on oprostibranimir85 je napisao/la:trenutno teško da netko može srušiti Bidermanove rekorde,ali kako to Melloo-prestane ti plivač plivati i ti prestaneš pratiti plivanjeMElloo je napisao/la:Hocel Yang moc oborit WR Bidermanna
Bidermann mi je bio najdrazi plivac i otkad se povukao prestao i ja pratit ovoto znači ako se Bmc ugasi ti prestaješ gledati biciklizam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.