FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
kihat cemo mi jesica jos dugo,dugo ...
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
-
- Kontakt:
Moze moze neko iz kluba da se nastave varke, mutnje i slicna sranja. Hey aj budi trener prvog tima al Boga ti suti, ne pricaj nista u javnosti, samo nas slusaj.
Pa to je to, atmosfera nekako mrtva, barem ovamo gdje sam ja sjedio. Niko ništa, ljudi šegu tjeraju, a kad sjever zagrmi "Hoćemo titulu", pola tribine se opali smijat, i mahat glavom. Na kraju prolazi Baka pored nas, ljudi mu nasmijani čestitaju, k'o da se niko nije zaibretio što smo u prvom kolu zijanili bodove na Koševu.kupus army je napisao/la:Allaha mi ovo veceras kao da nisam ni gledao,protiv ovih pacenika iz Moldavije sam se potrosio emotivno da i rodjenu zenu tretiram kao da mi je sestraskoroalen je napisao/la:Reakcija zapada na skandiranje Hordi "Hoćemo titulu" je najbolji pokazatelj šta ljudi očekuju od ovog Sarajeva i u kakvom smo qrcu. Večeras sam došao samo zato što sam dobio kartu za galeriju, pa eto da ne propada. I imao sam dojam da sam u cirkusu, ponašanje raje okolo i to. Slabo se ko nervira, svi na šegu okreću.
Ko ono reče da će bit 7-8 milja? Ja sam rekao da su 4 plafon. Neće raja ba više. Posjetu vade ovi što su već kupili sezonske i tako to, neko ko je dolazio onako, neće više sigurno. U gov*ima smo.
Hadžić po meni odlično odigrao. Vidi se da ima mozga. Neko reče da nema ništa osim osjećaja za gol. Pa care, Inzaghi je po fizici bio najgori mogući tip napadača. Nama i treba neko ko ima njuh za gol i dovoljno kvaliteta da iskoristi šanse a ne da fula k'o Hebib. Mali to izgleda da ima, svaka mu čast.
Čestitke Mađarima i Baki, po meni pravi gospodski klub. Što reče momak iza mene, gore smo bili dočekivani u Tuzli, Zenici, Grbavici... nego u Mostaru (nevezano za večerašnji meč). Ljudi su nas pošteno i zasluženo napucali.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Podrska za svakog naseg mladog igraca,radje nek ono grijese stp je normalno nego Hebibovic kloc koji zicere fula il Radovac i ovaj Saric nosi ih u pm
Loše je igrao i onda kad nas izbaciše i večeras. Šta ti još treba? Civilizirano piši.zagor1987 je napisao/la:Ajde ba ne rise vise evo ja ga opet podrzavam,momak je mlad i kao svaki igrac sklon oscilacijama al vratice se on,nije ni cudo sto ova djeca propadnu nakon 2 kola zbog ovakvih laika i cudnih ljudi kao ti. Jest grijesio je al grijese i mnogo veci.High je napisao/la:Gdje odoše oni koji su podržali Mihojevića kao kapitena?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Šta je sa sjevera poručeno igračima? Ako neko može, u kratkim crtama. Da li je opet očitana bukvica ili nešto drugo?
Kako saznajemo, najbliži klupi Sarajeva je trener Krupe, Slobodan Starčević. Ovaj mladi stručnjak je već duže vreme želja uprave tima sa Koševa, još od prošlosezonskog remija Krupe sa Sarajevom na Koševu, pa se sada poslije ostavke Janjoša ta priča ponovo aktivirala.
- PitarBordo
- Kontakt:
- Evolution87
- Kontakt:
Evo stize Marko Jovica na Ivan sedlu, dobro je.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Uzmite ovo sa rezervom jer se nikad kod nas nista ne zna ali izgleda da je kontaktiran Starčević odmah nakon zavrsene utakmice.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ma treba Marka podrzati al realno s Zariom i danas najj losi na terenu . Marko je dobar mladi igrac al ja sam da se uvijek kaze istina pa tako da je ove dvije posljednje utakmixe bas podbacio al vjerujem u njeg da ce prevazici ovu krizu .
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Sad bi bila fora Celavog bumbara dovesti za trenera i pogaziti konkurenciju jaoooo
Sabrine mi moje!
- PitarBordo
- Kontakt:
Na hajr da izađe ovo sve. Sampras je dokaz da nije isto vodit klub iz sredine tabele bez ikakvih očekivanja, i ove velikane. Daj Bože da Starčevića ne pojede veličina sredine u koju dolazi. (Ako i dođe naravno, pod ugovorom je čovjek).
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
@skoro treba bolan njemu jos kuveta...ako nisi brz ( nije), nemas dobru tehniku( Nema), moras bit bar jak, odnosno makar ravnopravan sa protivnickim igracima... sa tim sto posjeduje moze protiv djece dominirati, protiv seniora ne! Zivi bili vidjeli...
Bio odlican...a decko je uspio izboriti jedan faul i neiskoristiti dobru loptu kadusica na kraju...ma odlican je bio... da si rekao za ovog iz zrinjskog Čavara koji je i protiv maribora izdominirao pa ok
@pantelija evo bas gledam emisju na bht repuh i osim, kazaše isto sto sam i ja reko za mihojevica, treba biti realan...a ne vadi ti se na bekica i novakovica
Bio odlican...a decko je uspio izboriti jedan faul i neiskoristiti dobru loptu kadusica na kraju...ma odlican je bio... da si rekao za ovog iz zrinjskog Čavara koji je i protiv maribora izdominirao pa ok
@pantelija evo bas gledam emisju na bht repuh i osim, kazaše isto sto sam i ja reko za mihojevica, treba biti realan...a ne vadi ti se na bekica i novakovica
-
- Kontakt:
Ako je imalo pametan, ima da nas izbjegava u širokom luku, kao i većina iskusnih stručnjaka trenutno...pa pogledaš samo kome će odgovarati i ko će mu dovoditi pojačanja i skontaš da mora biti lud da pristane doći u FKS!PitarBordo je napisao/la:Sarajevo kontaktiralo trenera Krupe.
Krenula je tako sto je Mihojevic izgubio direktan duel protiv Jovica umjesto da izbije loptu u aut, na tribine ili bilo gdje.Pantelija je napisao/la: Pogledaj naprimjer kako novakovic kao stoper ostavlja otvoren sut jovicu, te kako tri igraca stoje dok bilbija izeedju njih prima loptu i sutira. Ne mogu se sjetiti ni kako je krenula akcja zrinjskog,volio bih vidjeti taj snimak.
Iskljucivi krivac za prvi gol je on. Ni Kadusic, ni Novakovic, ni Pavlovic ni Bog Allah.
U prvih 15 minuta on im je svojim driblanjem napravio tri sanse.
Nema to veze ni sa iskustvom, ni sa neiskustvom, ni sa drugim stoperom u ekipi, vec iskljucivo sa njegovom zaje.bancijom i nonsalancijom sa loptom koja traje evo trecu utakmicu u sezoni.
Da treba biti forsiran, treba, ali veceras je zasluzio kritiku, ako se mogu kritikovati drugi, moze i on za svoje greske, nije boziji poslanik.
Da su oba beka katastrofa, to je jasno odavno. Kadusica je Todorovic pravio budalom u prvom poluvremenu prilikom svakog kontakta sa loptom, nije nijedan duel dobio.
- PitarBordo
- Kontakt:
100%BordoArmy88 je napisao/la:Ako je imalo pametan, ima da nas izbjegava u širokom luku, kao i većina iskusnih stručnjaka trenutno...pa pogledaš samo kome će odgovarati i ko će mu dovoditi pojačanja i skontaš da mora biti lud da pristane doći u FKS!PitarBordo je napisao/la:Sarajevo kontaktiralo trenera Krupe.
Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
"Ušli smo u grču u utakmicu, primili smo dva naivna gola. Takve greške se ne smiju ponavljati. Hvala našim navijačima što su došli danas da nas podrže iako smo ih opet razočarali. Ostaje nam da se što bolje spremimo za naredne utakmice, da igramo što bolje i zabilježimo što više pobjeda", rekao je Velkoski koji se na najbolji način vratio u Bordo tim - 31. pogotkom u dresu Sarajeva.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
The Game je napisao/la:Krenula je tako sto je Mihojevic izgubio direktan duel protiv Jovica umjesto da izbije loptu u aut, na tribine ili bilo gdje.Pantelija je napisao/la: Pogledaj naprimjer kako novakovic kao stoper ostavlja otvoren sut jovicu, te kako tri igraca stoje dok bilbija izeedju njih prima loptu i sutira. Ne mogu se sjetiti ni kako je krenula akcja zrinjskog,volio bih vidjeti taj snimak.
Iskljucivi krivac za prvi gol je on. Ni Kadusic, ni Novakovic, ni Pavlovic ni Bog Allah.
U prvih 15 minuta on im je svojim driblanjem napravio tri sanse.
Nema to veze ni sa iskustvom, ni sa neiskustvom, ni sa drugim stoperom u ekipi, vec iskljucivo sa njegovom zaje.bancijom i nonsalancijom sa loptom koja traje evo trecu utakmicu u sezoni.
Da treba biti forsiran, treba, ali veceras je zasluzio kritiku, ako se mogu kritikovati drugi, moze i on za svoje greske, nije boziji poslanik.
Da su oba beka katastrofa, to je jasno odavno. Kadusica je Todorovic pravio budalom u prvom poluvremenu prilikom svakog kontakta sa loptom, nije nijedan duel dobio.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 26 gostiju.