Mihojevic, ona ubleha od igraca, koja nas je kostala prolaska i veceras prvog gola?Evander je napisao/la:Ali ne vjerujem. Dva puta smo gledali tog Uscuplica i dva puta se uvjerili da je frajer nesposoban, plus svojom pojavom bruka klub. Ali opet ima genijalaca koji ga prizivaju.
P.S. Jedino pozitivno u klubu su Hadzic i Mihojevic!
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Amer Dupovac!
Reakcija zapada na skandiranje Hordi "Hoćemo titulu" je najbolji pokazatelj šta ljudi očekuju od ovog Sarajeva i u kakvom smo qrcu. Večeras sam došao samo zato što sam dobio kartu za galeriju, pa eto da ne propada. I imao sam dojam da sam u cirkusu, ponašanje raje okolo i to. Slabo se ko nervira, svi na šegu okreću.
Ko ono reče da će bit 7-8 milja? Ja sam rekao da su 4 plafon. Neće raja ba više. Posjetu vade ovi što su već kupili sezonske i tako to, neko ko je dolazio onako, neće više sigurno. U gov*ima smo.
Hadžić po meni odlično odigrao. Vidi se da ima mozga. Neko reče da nema ništa osim osjećaja za gol. Pa care, Inzaghi je po fizici bio najgori mogući tip napadača. Nama i treba neko ko ima njuh za gol i dovoljno kvaliteta da iskoristi šanse a ne da fula k'o Hebib. Mali to izgleda da ima, svaka mu čast.
Čestitke Mađarima i Baki, po meni pravi gospodski klub. Što reče momak iza mene, gore smo bili dočekivani u Tuzli, Zenici, Grbavici... nego u Mostaru (nevezano za večerašnji meč). Ljudi su nas pošteno i zasluženo napucali.
Ko ono reče da će bit 7-8 milja? Ja sam rekao da su 4 plafon. Neće raja ba više. Posjetu vade ovi što su već kupili sezonske i tako to, neko ko je dolazio onako, neće više sigurno. U gov*ima smo.
Hadžić po meni odlično odigrao. Vidi se da ima mozga. Neko reče da nema ništa osim osjećaja za gol. Pa care, Inzaghi je po fizici bio najgori mogući tip napadača. Nama i treba neko ko ima njuh za gol i dovoljno kvaliteta da iskoristi šanse a ne da fula k'o Hebib. Mali to izgleda da ima, svaka mu čast.
Čestitke Mađarima i Baki, po meni pravi gospodski klub. Što reče momak iza mene, gore smo bili dočekivani u Tuzli, Zenici, Grbavici... nego u Mostaru (nevezano za večerašnji meč). Ljudi su nas pošteno i zasluženo napucali.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Nisu treneri krivi sto u 20 god osvojimo 2 titule , nisu treneri krivi sto se nikad niko iz bh nije plasirao u Europu . Nešto u sistemu smrdi ...
Da te volim oduvijek sam znao...
Da te volim oduvijek sam znao...
#DIVOVI
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Al' pojedinaca danas na istoku. 

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Ma samo pozitiva, nemoj nam na Sabrinu. Bit će bolje sljedeće sezone.Lakoste je napisao/la:Dovedite Hurem da se uklopi u politiku kluba.
Zenama je mjesto u kuhinji a ne u fudbalu.
Jedan lik **** cijelih 90 minuta pomocnom i glavnom sudiji, Cali, igracima, cijelom stadionu djecu.HordasOdMalena je napisao/la:Al' pojedinaca danas na istoku.
Amer Dupovac!
- belosevic23
- Kontakt:
Ma kuzmanovic ocajan, hebib isto tako, jos gore po njih forsiramo krila, oni danas nista nisu uradili, predvidivi napadi i probijanja mogu proci protiv goska (mozda) ali ne protiv zrinjskog.PitarBordo je napisao/la:I šta tačno imaš od njegovih probijanja? Kada se onda zamrsi i fula ili da pogrešan pas? To isto kao onaj mit da Duljević ima jedini muda da krene na igrače, a nakon što prođe jednog izgubi loptu u 29 od 30 slučaja.belosevic23 je napisao/la:Kolko god mi srali crnkic je itekako falio, mico nista, hebib ograjiso, nermin iako ga ne gotivim probio bi 2-3 puta sigurno za utakmicu
Crnkić ništa nije ni bolji ni gori od Kuzmanovića, koji kao i Crnkić ima jedan potez prilikom prodora i samo to koristi stalno. Nekad će proći, većinu puta neće.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ljudi nas na srecu uzeli, ah da ne zaboravim i pritisak od 3.000 gromoglasnih navijaca, stvarno je tesko igrati
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ako dovedu debelog (po nekim info plata mu je oko 8k maraka), 'ranicu' se 
Nelicencirani Dzeno ne treba. Kao i Vule.
Marinovic i Starcevic zauzet.
Musemic
Eto, meni niko vise ne pada na um.

Nelicencirani Dzeno ne treba. Kao i Vule.
Marinovic i Starcevic zauzet.
Musemic

Eto, meni niko vise ne pada na um.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Neznam za koje ti mislis,al momak hladno dosao u dresu Saidovom i cujem ga soli nesta pamet na kraju kad ssm prolazio,aplaudira ekipi.Ako cita sad doticni, pozdrav od momka sto mu je rekao je.bo ga taj sa dresa u glavu.HordasOdMalena je napisao/la:Al' pojedinaca danas na istoku.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- PitarBordo
- Kontakt:
Novi šef struke će biti neko iz kluba 99%. Postoji taj 1% da se neko drugi dovede, ali promiena u drugom kolu je ludilo.
Samo Saraj'vo.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
AhahahahahahahahahahahaPitarBordo je napisao/la:A nešto sumnjam da će sutra mu "prihvatiti" tu odluku Uprava.Evolution87 je napisao/la:Ma nije slobodan, idalje je trener krupe.f0rest1946 je napisao/la:Slobodan Starcevic
Plus tražiš trenera nakon prvog kola. To je odmah tri puta skuplje nego da si barem tri dana prije toga tražio.
Sjajna uprava, sjajan nestručni štab. Zijo na poluvremenu daje izjavu razvaljuje majicu da se počeše po ramenu k'o da sijeno skuplja po obrnocima Igmana...
Koja si ti dalabu mog' mi oca..
Da se bar necemu posteno nasmijem u ovoj muci i stresu
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Joj, vidio sam. Poce jedan lik Boga psovati u 7. minuti, drugi je 70 minuta Bilbiju pitao za Tamaru, treci psuje Kadusicu umrle... Boze sacuvaj.miky_hz je napisao/la:Neznam za koje ti mislis,al momak hladno dosao u dresu Saidovom i cujem ga soli nesta pamet na kraju kad ssm prolazio,aplaudira ekipi.Ako cita sad doticni, pozdrav od momka sto mu je rekao je.bo ga taj sa dresa u glavu.HordasOdMalena je napisao/la:Al' pojedinaca danas na istoku.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Šta mislite njega, stručnjak i po, naš čojk, zna sastavit rečenicu, nema više MetalegLE-a u ligi da lomi jezik na pressicama.
BRAVO ! kljuc gresaka i problema u zadnje vrijeme je ovoLakoste je napisao/la:Dovedite Hurem da se uklopi u politiku kluba.
Zenama je mjesto u kuhinji a ne u fudbalu.
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
Ajde ba ne rise vise evo ja ga opet podrzavam,momak je mlad i kao svaki igrac sklon oscilacijama al vratice se on,nije ni cudo sto ova djeca propadnu nakon 2 kola zbog ovakvih laika i cudnih ljudi kao ti. Jest grijesio je al grijese i mnogo veci.High je napisao/la:Gdje odoše oni koji su podržali Mihojevića kao kapitena?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Imenjak definitivno nije normalan, zagotivio sam zivot opet nakon ovogPitarBordo je napisao/la:Plus tražiš trenera nakon prvog kola. To je odmah tri puta skuplje nego da si barem tri dana prije toga tražio.Evolution87 je napisao/la:Ma nije slobodan, idalje je trener krupe.f0rest1946 je napisao/la:Slobodan Starcevic
Sjajna uprava, sjajan nestručni štab. Zijo na poluvremenu daje izjavu razvaljuje majicu da se počeše po ramenu k'o da sijeno skuplja po obrnocima Igmana...

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Vidim vodi se polemika uprava ovo uprava ono ja ne znam sta hocemp vise? Nek ode uprava sto se mene tice odma sta ce se promjeniti? Imamo najbolje igrace i najbolja pojacanja od svih ekipa,nije ova zena u upravi kriva sto Cala igra MAJKO MILA sa Saricem i Radovcem na DM-u sto mu **** klpc svaku igra kriv je iskljucivo on i vozdra
ovako da obasnim ovim dvolicnjacima koji pljuju mihojevica, a vidim nakootilo ih se masalaOsmanhodzicBuco je napisao/la:@pantelija marko je bio top igrač prošle sezone...ali ove je goli qurac...pa danas ti je kriv za prvi gol, u velikoj mjeri i za drugi plus ona 1 na 1 situacija kad je bojan odbranio bila je nakon njegove greške pogrijesio ... ova kapitenska mu je prevelik teret izgleda, ili haj mi ti reci zbog cega ovakav pad u igri?
Marko mihojevic ima 20 godina, a pozicija stopera je pozicija gdje je iskustvo i DRUGI stoper najbitije. Pogotovo sto marko igra na strani gdje igra Almir velicanstveni bekic!
Kada ide protivnicki napad nasa ekipa nema zadnjeg veznog i nema lijevog beka , bukvalno, ALI BUKVALNO ostaje marko sam na lijevoj strani, dok onaj krivac od lopte ima makar onog kadusica koji i zna defanzivno nesto odigrati za razliku od bekica koga nije prosao samo ko nije pokusao i koji 50% napada protivnika ostane na protivnickoj plovini. Pogledaj kod prvog gola kako je tekla akcija i kako je doslo do gola, nemoj gledati trenutak kada se guraju dva igraca i gdje marko pada...
Pogledaj naprimjer kako novakovic kao stoper ostavlja otvoren sut jovicu, te kako tri igraca stoje dok bilbija izeedju njih prima loptu i sutira. Ne mogu se sjetiti ni kako je krenula akcja zrinjskog,volio bih vidjeti taj snimak.
A DRUGI GOL JE SKOLSKI PRIMJER LIJEVOG BEKA DEBILA, KOJI PRVO NE PRATI OFSAJD KOJI SU NAPRAVILI STOPERI (ODLICNO POSTAVLJANJE) NEGO IM IDE IZA LEDJA, I JOS GA OVAJ PRRETRCAVA, ALI TOLIKO PODAO DA BUDE NEKO I DA NAPISE DA JE I ZA OVAJ GOL MARKO KRIV TO BAS MORAS BITI ...

Protiv zarije , brojao sam da je Hrvatski velikan u vidu drugog stopera tacno SEDAM (7) PUTA pogresn procjenio dugu loptu i otisao ispod nje, te je lopta zavrsila kod njih nakon cega je cesto bivaao faul. Uz to, katastroofalan kriterij sudije, gdje je svirao bar 4 nepostojeca faula mihojevica u skoku. Auto gol mu se ne moze zamjeriiti jer bbi gol svakako bio i da je nije dirao, a u gostima je zabio gol koji nam je i dao nadu da mozemo nekim cudom proci
Tu nastupa trener, da jeimalo edukovan, da ukaze momku na to da ne mora ici na skok nego da pusti da ovaj skace jer u ttenutku skoka samo jos jedan igrac bude na nasoj polovici. Kao sto taj trener ne zna reci igracima da ne centriraju 90 minuta lopte na crnkica, tako ne zna reci ni ovo.
Hadzic mali vec sad ima kretanje i pozicioniranje bllje i od krste i od one tuzlanske daaske... ali treba utakmica, i treba stojceva iza ledja... sigurno je neizbjezno da ce mu almir bekic centrirati lopte a hebibovic davati pasove

Mozes biti suarez ali kada imas oko sebe hebibovice i slicne njemu, ode ti u PM u rokiu od 6 mjeseci
I da, rahmanovic je danas kriv sto je 5 puta odigrao dupli pas i ni jednom mu njegov igrac nije uspio da vrati loptu prii duplom pasu ....
O postavci igre lazunog trenera iz pstine ne mogu jer je ono bio cirkus
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- kupus army
- Kontakt:
Allaha mi ovo veceras kao da nisam ni gledao,protiv ovih pacenika iz Moldavije sam se potrosio emotivno da i rodjenu zenu tretiram kao da mi je sestraskoroalen je napisao/la:Reakcija zapada na skandiranje Hordi "Hoćemo titulu" je najbolji pokazatelj šta ljudi očekuju od ovog Sarajeva i u kakvom smo qrcu. Večeras sam došao samo zato što sam dobio kartu za galeriju, pa eto da ne propada. I imao sam dojam da sam u cirkusu, ponašanje raje okolo i to. Slabo se ko nervira, svi na šegu okreću.

Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, fks74, Haksss, TETRAPAK i 51 gost.