FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ajmo iz rupa familijo , Ma sve da dobijemo sa ovom igrom i dalje ovo je zabokrecina.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
ko ocekuje da ce njihov igrac onako hladno zabiti za 0:1 to se ne ocekujeSiouxLukavac je napisao/la:A vala nemamo ni srece, umjsto da gubimo 2:0, mi imamo samo 1:1

MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
High je napisao/la:Samo imbecili mogu braniti ovog Mihojevića kao kapitena, a takvih je ovdje bilo i ima.

Almir Bekić, bravo mali.
Joj prepadoh se kada je svirao penal.

-
- Kontakt:
Hahaha, kako smo samo smiješni što se tiče igre, svinjski bez pola igrača iz prve postave, sa pojačanjima iz Viteza nas ubi, mi ne bi znali gola dat da nema penala a i tu nam je katastrofa statistika, da je teže mašit nego pogodit, ne bi mi ni iz penala nikad dali - SMIJEŠNA EKIPA
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 23 jul 2017, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.
Koliko ce nam penala trebat ove sezone. Cuj ovog Svrakica
Rahmanovic majstorcina. Krste dosao u pravo vrijeme.
Hebibovic out, Marcelo in..
Hebibovic out, Marcelo in..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Ne seri matere ti.paulus je napisao/la:ajmo iz rupa familijo , Ma sve da dobijemo sa ovom igrom i dalje ovo je zabokrecina.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Mihojevic je uvijek bio **** igrac. Ja sam pratio i mladje reprezentacije i Mihojevic bi uvijek ispadao najveci levat.
Inace ovo je sramota...
Inace ovo je sramota...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- f0rest1946
- Kontakt:
Ekipa nije losa uopste, CALA Je kriv za ovakvu igruSiouxLukavac je napisao/la:Hahaha, kako smo samo smiješni što se tiče igre, svinjski bez pola igrača iz prve postave, sa pojačanjima iz Viteza nas ubi, mi ne bi znali gola dat da nema penala a i tu nam je katastrofa statistika, da je teže mašit nego pogodit, ne bi mi ni iz penala nikad dali - SMIJEŠNA EKIPA
Cist penal kao i onaj gol Zrinjskog za 0:2.amstaff je napisao/la:jel bio penal? nisam vidio
Zrinjski ce ovo dobiti bez problema.

Bilbija po ko zna koji put pisa po pljuvacima!

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
- Kontakt:
ima li huseinovica na klupi?
Evo ga na klupi u scc hahhahahahahhaa
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Je li Metropolis?Pantelija je napisao/la:Evo ga na klupi u scc hahhahahahahhaa

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
- Kontakt:
Da se skupe na jednom mjestu Ferguson, Murinjo, Benitez, Wenger, Anćeloti, Konte, Enrike, Luis Van Gal, Pelagrini, Kapelo, Ranieri, Spaleti, Benitez, Blank, Ćiro, Lippi, Klisman, Mancini, Prandeli, Lucesku, Skolari, Mojes, Redknap, Trapotoni i još njih bar 200 i da kuju taktiku 2 godine i treniraju ove amatere, opet bi ista patnja bila. Čala jest loš trener, preloš, ali ovi igrači su AMATERIf0rest1946 je napisao/la:Ekipa nije losa uopste, CALA Je kriv za ovakvu igruSiouxLukavac je napisao/la:Hahaha, kako smo samo smiješni što se tiče igre, svinjski bez pola igrača iz prve postave, sa pojačanjima iz Viteza nas ubi, mi ne bi znali gola dat da nema penala a i tu nam je katastrofa statistika, da je teže mašit nego pogodit, ne bi mi ni iz penala nikad dali - SMIJEŠNA EKIPA
Jedan solidan trener bi bio dovoljan, ne lupaj gluposti, mi imamo dobru ekipu za ove nase lige, nista bolje igrace nemaju ni Zrinjski ni ZeljoSiouxLukavac je napisao/la:Da se skupe na jednom mjestu Ferguson, Murinjo, Benitez, Wenger, Anćeloti, Konte, Enrike, Luis Van Gal, Pelagrini, Kapelo, Ranieri, Spaleti, Benitez, Blank, Ćiro, Lippi, Klisman, Mancini, Prandeli, Lucesku, Skolari, Mojes, Redknap, Trapotoni i još njih bar 200 i da kuju taktiku 2 godine i treniraju ove amatere, opet bi ista patnja bila. Čala jest loš trener, preloš, ali ovi igrači su AMATERIf0rest1946 je napisao/la:Ekipa nije losa uopste, CALA Je kriv za ovakvu igruSiouxLukavac je napisao/la:Hahaha, kako smo samo smiješni što se tiče igre, svinjski bez pola igrača iz prve postave, sa pojačanjima iz Viteza nas ubi, mi ne bi znali gola dat da nema penala a i tu nam je katastrofa statistika, da je teže mašit nego pogodit, ne bi mi ni iz penala nikad dali - SMIJEŠNA EKIPA
- ElCartel11
- Kontakt:
Ivetic umjesto Radovca
Tako je Cala odrzi nulu, jer si vec bio upisao poraz sigurno!

Tako je Cala odrzi nulu, jer si vec bio upisao poraz sigurno!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
DobroArhitekt je napisao/la:Jedan solidan trener bi bio dovoljan, ne lupaj gluposti, mi imamo dobru ekipu za ove nase lige, nista bolje igrace nemaju ni Zrinjski ni Zeljo
Eto necu vise sratfks74 je napisao/la:Ne seri matere ti.paulus je napisao/la:ajmo iz rupa familijo , Ma sve da dobijemo sa ovom igrom i dalje ovo je zabokrecina.
Ljudi jedva hodaju, iz autobusa izašli, umiru
Dodju na.Koševo izvade čunu i.pitaju po nama, uriniraju
Bahati, Bahati cala
Dodju na.Koševo izvade čunu i.pitaju po nama, uriniraju
Bahati, Bahati cala
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Hahahahah. Svaka čast ljudima igraju što jest jest. 

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, boki86, Bordo10, bordobijeli, Dadox, Djulboni, Fouzi1, Giuseppe1, Gomis99, Google Adsense [Bot], Hamagara, HordeSaSjevera, Hoss, kanarinac, Kaunas, maho_sa, MaroonWhite1946, muhamedhulk, OsmanhodzicBuco, Pantelija, r3m1, ristagrad, SamoDaKazeem, Serha, SilaMoc1946, StarmoCity, stokastoka23, UtdBiH21, Velaxsa, Venom i 305 gostiju.