S covjekom manje odma?Rahma je napisao/la:Pavlovic
Hodzic Novakovic Mihojevic Bekic
Radovac
Hebibovic Rahmanovic Kuzmanovic
Velkoski
Mislim da će tako izvesti.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
S covjekom manje odma?Rahma je napisao/la:Pavlovic
Radovac
Velkoski
Ivetić se ne raćuna , samo se pitam na kojoj će poziciji biti.Rahma je napisao/la:Pavlovic
Radovac
Velkoski
High je napisao/la:Ne može se vratiti - u Turskoj je.Sarajlijica1946 je napisao/la:Spremite se svi vratilo se zlo !
Mislim je.bo njih ali evo obrazlozenja...kengur je napisao/la:Ma ja nemam pojma ni sta se kod nas desava u klubu a kamoli kod dusmana, ali procitao sam mu izjavuDenchiNL je napisao/la:E jbg onda je u pravu, mrze ga i kraj, da nije majoriziran?kengur je napisao/la:3-1 uzimamo pred 3-4K raje
BTW Celo izjavi da je ispunio sve postavljene ciljeve, iako nisu oni tema.![]()
![]()
Da budem posten jako sam bio za njega da dodje vjerujuci da covjek ima razradjen sistem. Sad sam sretnji sa Calom iako mora vise gurati mlade.
Kad sam spomnjao da MOZDA nebi bilo lose da se proba sa Basicem htjedose me lincevati kao kad sam rekao bi volio da Said ne potpise.
U biti zbog stila igre , a oprostili mu kao titulu...a jbg frajer ne zna vodit velike ekipe, vodio gurbete ko i radnik...iza lopte i na kontre...ne moze to...mislim nek je jel"Nakon završetka prošle sezone i okončanja takmičenja u Evropskoj ligi, Upravni odbor je razmatrao urađeno tokom pripremnog perioda kao i planove i ciljeve za takmičarsku 2017/2018. godinu. Nakon što je poslije gubitka titule odlučeno da se nastavi saradnja sa Slavkom Petrovićem očekivalo se da se uočeni nedostaci isprave te da ekipa zaigra onako kako se od nje očekuje. Međutim, nakon nastupa u Evropskoj ligi evidentno je da se stagnacija nastavila te da poboljšanja u igri gotovo i nema. Zbog toga jednoglasno je odlučeno da se sa dosadašnjim šefom stručnog štaba prekida saradnja"
i ti sto dolaze su bolesnici ali brate po ovim vrucinama doci 2/3h ranije je za lijecenjaLik je napisao/la:Ocekujem 5 do 6 milja, jbg, pozelila raja patnje.
Trenutno oko stadiona nema raje sto ne znaci da nece biti. Ide ovo hladno 2:1![]()
![]()
Cinjenica je da su ulozili ogromnu gutu love za pojacanja i da su morali ici na titulu. Uz podrsku SDA jos ne mogu shvatiti kako je ispustise na kraju. Ali Celina izjava je u suprotnosti sa klupskom. I ja sam naletio na fazon Njemacke i izlevatio se.DenchiNL je napisao/la:Mislim je.bo njih ali evo obrazlozenja...U biti zbog stila igre , a oprostili mu kao titulu...a jbg frajer ne zna vodit velike ekipe, vodio gurbete ko i radnik...iza lopte i na kontre...ne moze to...mislim nek je jel"Nakon završetka prošle sezone i okončanja takmičenja u Evropskoj ligi, Upravni odbor je razmatrao urađeno tokom pripremnog perioda kao i planove i ciljeve za takmičarsku 2017/2018. godinu. Nakon što je poslije gubitka titule odlučeno da se nastavi saradnja sa Slavkom Petrovićem očekivalo se da se uočeni nedostaci isprave te da ekipa zaigra onako kako se od nje očekuje. Međutim, nakon nastupa u Evropskoj ligi evidentno je da se stagnacija nastavila te da poboljšanja u igri gotovo i nema. Zbog toga jednoglasno je odlučeno da se sa dosadašnjim šefom stručnog štaba prekida saradnja"al taj ko ga je doveo ocigledno veze nema apsolutno...
@denchi,DenchiNL je napisao/la:Netacno. Slavku su doveli pojacanja i postavili titulu za cilj...zagorski je napisao/la:Kako to Cala ispunio sampras nije!? Pa i njemu su cilj postavili evropa! Drugo je to sto se i nama i njima iznenada ukazala sansa za titulu pa je i jedni i drugi nisu iskoristili,ali cisto formalno i Cala i Sampras su ispunili ciljeve koje su uprave postavile pred njih. Cala je jedino zakazao u EL.
ako nam dosude penal, treba pitati sudiju i sliskovica mozel zamjena za 3 korneraFudo je napisao/la:Sta je sa wannabe crnkicem? Ko sutira penaltik danas, ako ga bude bilo.
Svi ćemo na stream. Koševo bojkotujemo.BosanacGorstak je napisao/la:Ko prenosi Sarajevo i ima li kakav stream?
http://koprenosi.com/BosanacGorstak je napisao/la:Ko prenosi Sarajevo i ima li kakav stream?
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, bordobijeli, WeekendOffender i 24 gosta.